Ολυμπιακός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Dedalos

euroleague
Reactions: 621
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιαν 13, 2024 10:50 pm

Ο σχεδιασμός του ρόστερ,που καθορίζει το ταβάνι της ομάδας, ήταν αντικειμενο συζήτησης για το καλοκαίρι και το φθινώπορο. Με όλα του τα εγκλήματα.
Τώρα έχει προκύψει ακόμα χειρότερο αντικείμενο συζήτησης. Ότι το ρόστερ δεν παίζει ούτε καν κοντά στο οποίο ταβάνι του, όποιο κι αν είναι αυτό. Χαμηλότερο η ψηλότερο
Και η καραμέλα ο προπονητής ξέρει καλύτερα έχει ένα όριο. Όλοι είχαμε μια επαφή με το σπορ. Όταν γίνονται χοντράδες η καραμελιτσα δε περνάει.
Ο κάναν ξεκίνησε με 4/4. Βγήκε στο 10 και ξαναμπήκε στη τρίτη περίοδο . Δηλαδή 30-35 λεπτά δεν αγωνίστηκε . Μια χαρα τρόπος να παγώσεις τον παίκτη σου
Ο πετρουσεφ έπαιξε β περίοδο , ήταν ο καλύτερος της ομάδας, και ξαναμπήκε στο 34 πάλι, περίπου μισή ώρα αργότερα. Και πάλι τον έκανε ρόμπα τον προπονητή. Θα μου πεις πάλι καλά που έπαιξε αυτά τα 16 λεπτά , αφού στη Βαρκελώνη ήταν εκτός....
Δεν έχει νόημα να μιλάμε για μελλοντικές κινήσεις τη στιγμή που η διαχείριση του ρόστερ ακυρώνει και τους υπάρχοντες παικτες

2
2 Εικόνα
lukadoncic
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιαν 13, 2024 11:08 pm

για του χρόνου βλέπουμε..αν υπάρχει διάθεση και όρεξη, διαβάζεις έγκαιρα την αγορά και φτιάχνεις ομάδα στο μπάσκετ, ειδικά αν έχεις κορμό..
το πρόβλημα τουλάχιστον για μένα δεν είναι ούτε το f-4, ούτε η κούπα σώνει και ντε αλλά το να υπάρχει η φλόγα σε όλους, να βλέπουμε νέους παίχτες να αναδεικνύονται και να βλέπουμε παιχνίδια που να τα ευχαριστιόμαστε..κάτι σαν το 2012 που ανεξαρτήτως του πως εξελίχθηκε η χρονιά υπήρχαν πολλοί λόγοι να βλέπουμε την ομάδα και ας ξεκινήσαμε το 2011 με τους χειρότερους οιωνούς..
προσωπικά δεν το βλέπω γυρνάει ο διακόπτης γιατί το ρόστερ είναι κακοφτιαγμένο, ο χρόνος κυλάει και ειναι πολύ πιθανό να χάσουμε την είσοδο στα playin/off λόγω υστέρησης στις ισοβαθμίες..απ την άλλη έχουμε όλες τις ομάδες πάνω από εμάς στο ΣΕΦ, αλλά πάμε δύο φορές στο Βελιγράδι, έχουμε εκτός Βαλένθια, Μπάγερν κλπ..η χρονιά μυρίζει εξέλιξη παρόμοια με το 2020-2021..δε νομίζω ότι έχουμε στο ρόστερ κρυμμένο κανά Γκάλη ή Σπανούλη που θα αρχίσει να γαζώνει..

Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 673
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιαν 13, 2024 11:10 pm

Dedalos έγραψε:
Σάβ Ιαν 13, 2024 10:50 pm
Ο σχεδιασμός του ρόστερ,που καθορίζει το ταβάνι της ομάδας, ήταν αντικειμενο συζήτησης για το καλοκαίρι και το φθινώπορο. Με όλα του τα εγκλήματα.
Τώρα έχει προκύψει ακόμα χειρότερο αντικείμενο συζήτησης. Ότι το ρόστερ δεν παίζει ούτε καν κοντά στο οποίο ταβάνι του, όποιο κι αν είναι αυτό. Χαμηλότερο η ψηλότερο
Και η καραμέλα ο προπονητής ξέρει καλύτερα έχει ένα όριο. Όλοι είχαμε μια επαφή με το σπορ. Όταν γίνονται χοντράδες η καραμελιτσα δε περνάει.
Ο κάναν ξεκίνησε με 4/4. Βγήκε στο 10 και ξαναμπήκε στη τρίτη περίοδο . Δηλαδή 30-35 λεπτά δεν αγωνίστηκε . Μια χαρα τρόπος να παγώσεις τον παίκτη σου
Ο πετρουσεφ έπαιξε β περίοδο , ήταν ο καλύτερος της ομάδας, και ξαναμπήκε στο 34 πάλι, περίπου μισή ώρα αργότερα. Και πάλι τον έκανε ρόμπα τον προπονητή. Θα μου πεις πάλι καλά που έπαιξε αυτά τα 16 λεπτά , αφού στη Βαρκελώνη ήταν εκτός....
Δεν έχει νόημα να μιλάμε για μελλοντικές κινήσεις τη στιγμή που η διαχείριση του ρόστερ ακυρώνει και τους υπάρχοντες παικτες
Η εμπαθεια για τον προπονητη ειναι κακος σύμβουλος....καλο ειναι να υπαρχει νηφαλιότητα πριν γράψουμε κατι....ο Κειναν αγωνίστηκε σχεδον 30 λεπτα....τωρα πως εσυ έβγαλες συμπέρασμα πως δεν αγωνίστηκε 30-35 ειναι πραγματικα εντυπωσιακο

Υ.Γ.Ακομα και στον Πετρουσεφ έκοψες 2 λεπτα ετσι για την αλητεία :banana:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1734
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιαν 13, 2024 11:56 pm

ο δεδαλος σε mode ΄΄γιατι δεν βαζει μεσα τον Κααναν ο κομπλεξικος;;;;;;;;;.........΄΄........τα υστερα του κοσμου..........

5
4 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Ιαν 14, 2024 12:00 am

assistant77 έγραψε:
Σάβ Ιαν 13, 2024 11:56 pm
ο δεδαλος σε mode ΄΄γιατι δεν βαζει μεσα τον Κααναν ο κομπλεξικος;;;;;;;;;.........΄΄........τα υστερα του κοσμου..........
Nα δω και τον τουλούμπα να ζητάει πίσω Πέδουλα κι ας πεθάνω τώρα αμέσως.

4
4 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Κυρ Ιαν 14, 2024 12:10 am

Sharp Shooter έγραψε:
Σάβ Ιαν 13, 2024 4:04 pm
AlexD έγραψε:
Σάβ Ιαν 13, 2024 2:58 pm
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν είναι θέμα στελέχωσης και πως το ίδιο ροστερ μπορεί να παίξει μπασκεταρα, νομίζω ότι θα το κάνει κιόλας. Αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω (και το έχω γράψει πιο παλιά), η ίδια 5αδα έμπαινε πέρυσι και έπαιζε τελείως διαφορετικό μπάσκετ.
Το βλέπουμε εντελώς διαφορετικά μάλλον. Γιατί εγώ πιστεύω πως το υπάρχον ρόστερ μπασκεταρα δεν θα παίξει ποτέ μιας και έχει σοβαρά δομικά προβλήματα…

Επίσης ένας ακόμα παράγοντας που ίσως πρέπει να μπει στην εξίσωση είναι το «άδειασμα» και το ψυχολογικό χτύπημα της περασμένης χαμένης ευκαιρίας με τον τρόπο κιόλας που ήρθε στο τελευταίο σουτ. Άλλους οργανισμούς τους στοίχειωσε για χρόνια (βλ. ΤΣΣΚΑ) οπότε δεν το θεωρώ απίθανο αρκετοί παίκτες αλλά και το τεχνικό τιμ να είναι επηρεασμένοι.

Υστερα, αυτό με την ίδια πεντάδα δεν ισχυει σε καμία περίπτωση… Πέρσι είχες την τύχη μέλος αυτής να είναι ένας παίκτης που έκανε από τις πιο dominant σεζόν στην ιστορία της λίγκας. Μπορεί να είναι υπερβολή αλλά φαντάσου οι Bulls του ‘96 ή οι Cavs του 2016 να έπαιζαν χωρίς… Jordan & LeBron. Για έναν παίκτη η ίδια πεντάδα θα ήταν.

Τέλος, είχες την τύχη στο δεύτερο rotation να έχεις έναν παίκτη που ήξερε και να μοιράζει σωστά και να σε ξεκολλάει με το pull up του σε λήξεις επιθέσεων. Φέτος έχεις τον κανένα.

Πολλες φορές στο μπάσκετ περνάει στα ψιλά η επιρροή που μπορεί να έχει ένας παίκτης. Καιρός σιγά σιγα να το αποδεχτούμε.
Σίγουρα το βλέπουμε αρκετά διαφορετικά :)

Αρχικά, όταν λέω η ίδια 5αδα, εννοώ ότι και πέρυσι τις λίγες φορές που ξεκίνησε ή έπαιξε ο Πίτερς αντί του Σάσα, η ομάδα πετούσε φωτιές. Και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ που ο Πίτερς ήταν άστοχος και στα ματς που τα έβαλε.

Κατά τα άλλα, είμαι αρκετά σίγουρος ότι η βασική διαφορά φέτος βρίσκεται στο ότι Γουόκαπ και κυρίως Παπ είναι χώμα. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι Βεζενκοφ=Πίτερς σε καμία περίπτωση. Αμυντικά, φέτος χρειαζόμαστε ακόμα καλύτερο Παπ και Φαλ γιατί ο Πίτερς είναι λίγο πιο σοφτ από τον Βεζε σε όλα, αλλά επιθετικά μας κοστίζει ακόμα περισσότερο η πτώση τους.
Άλλωστε φέτος στην πρώτη 5αδα επιθετικά έχεις φοβερό Κανααν, πέρυσι μέχρι Απρίλιο δεν είχες στην ουσία αλλά έμπαινες το πρώτο δεκάλεπτο και έπαιρνες διαφορές. Πάλι δύο σουτέρ είχες και ο ένας έβρισκε σίδερο.
Επίσης, μπορεί ο Γκος να μην είναι Σλούκας, σίγουρα όμως δεν είναι "ο κανένας". Μην ξεχνάμε ότι το πρώτο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ εκείνος το πήρε στο τέλος όπως περιγράφεις.

Εντάξει έτσι το βλέπω εγώ, το ξέρω ότι είμαι μειοψηφία. Όμως μου φαίνεται περίεργο να λέμε ότι το πρόβλημα είναι πως δεν έχει σουτέρ η ομάδα. Σε αυτό ο Πίτερς πραγματικά έχει μπει στα παπούτσια του Σάσα, ενώ φέτος έχουμε καλό Κανααν και οι Γκος/Μπραζντέικις μπορεί να μην είναι σουτέρ τύπου Κανααν, αλλά έχουν την αντίληψη (θεωρητικά πάντα, μένει να φανεί και στην πράξη) να παίζουν με τρόπο που θα βγουν ελεύθερα σουτ τα οποία βάζουν. Ο Μπραζντέικις δηλαδή έχει αρκετά καλύτερο σουτ από Γκος.

Το ψυχολογικό της διαχείρισης της περασμένης σεζόν, συνδυαστικά με το ότι αποχώρησαν Βεζε/Σλούκα είναι όντως θέμα προς διαχείριση και εμφανώς μας στοιχίζει μέχρι στιγμής. Εδώ το βλέπεις στους οπαδούς, ακόμα και στα γραφόμενα εδώ αυτή είναι η αφετηρία. Ότι είχες τοπ ομάδα άρα οτιδήποτε άλλο μας πάει πίσω. Πως να μην έχουν οι παίχτες και το σταφ παρόμοια πίεση; Έτσι είμαστε στην Ελλάδα, το παρατήρησε και ο Γκριγκόνις :D

Στην πράξη, για μένα το θέμα προς επίλυση (πέραν των Γουόκαπ/Παπ) είναι αυτό που δεν δουλεύτηκε πέρυσι. Πρέπει να βγουν παίχτες μπροστά. Το σταφ θεωρεί ότι το έχουν μέσα τους και χωρίς το κουκούλωμα ενός Βεζε (και χωρίς να μετατρέψεις τον Πίτερς σε τέτοιο), αργά ή γρήγορα θα βγει.

Τους πιστεύω με ό,τι έχω. :)

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 550
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Κυρ Ιαν 14, 2024 12:36 am

yorgos έγραψε:
Σάβ Ιαν 13, 2024 10:03 pm
Sokos έγραψε:
Παρ Ιαν 12, 2024 1:41 pm
Πάνε πολλά χρόνια από το 97 και το ματς με τον ΒΑΟ, αλλά μιλάμε για ένα παιχνίδι. Φέτος είναι μόνιμο το ζήτημα, δεν μιλάμε για ένα ματς που παίξαμε χάλια.
Λάθος, ο Ολυμπιακός εκείνη τη χρονιά μέχρι το Φεβρουάριο δε βλεπόταν, δεν ήταν εξαίρεση το ματς με το ΒΑΟ.
Δεν μπορώ να πάρω κι όρκο γιατί έχουν περάσει και 27 χρόνια…

Φέτος όμως η κακή ως τώρα εικόνα μας έχει αφήσει πολύ πίσω. Δεν έχουμε την ισοβαθμία με κανέναν και δεν προλαβαίνουμε καν να το μαζέψουμε για να μπούμε 6αδα. Ακόμα και τα play in δεν είμαι σίγουρος ότι τα προλαβαίνουμε.

Χρειαζόμαστε απανωτές υπερβάσεις που αυτή η ομάδα φαίνεται ανίκανη να κάνει. Δεν είναι διακόπτης να γυρίσει έτσι απλά.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6689
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Ιαν 14, 2024 12:54 am

Για μενα το ανησυχητικο δεν ειναι φετος..νταξει μια χρονια ειναι θα περασει..θα αλλαξουν μυαλα οι αφοι να πληρωσουν κανα καλο παικτη πανω των 900χιλ η θα συνεχισουμε με τους ρολιστες? Αν δηλαδη το καλοκαιρι μας φερουν τζειμς/μισιτς βεζενκοφ θα την ξεχασουμε πολυ γρηγορα την φετινη χρονια..Αν απο την αλλη συνεχισουμε στο ιδιο μοτιβο και βλεπουμε και απεναντι να φερνουν ντορσει χεζονια ταβαρες ε εκει η στηριξη στην ομαδα θα γυρισει σε επιπεδα πριν 3-4χρονια μεταξυ συγγενων και φιλων. Αποτι λενε θα μπει και το τουμπαι και θα εχουμε αυξημενα εσοδα και 1εκ μπονους σε καθε ομαδα.

0
assistant

nba
Reactions: 1734
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Κυρ Ιαν 14, 2024 12:56 am

Sokos έγραψε:
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:36 am
yorgos έγραψε:
Σάβ Ιαν 13, 2024 10:03 pm

Λάθος, ο Ολυμπιακός εκείνη τη χρονιά μέχρι το Φεβρουάριο δε βλεπόταν, δεν ήταν εξαίρεση το ματς με το ΒΑΟ.
Δεν μπορώ να πάρω κι όρκο γιατί έχουν περάσει και 27 χρόνια…

Φέτος όμως η κακή ως τώρα εικόνα μας έχει αφήσει πολύ πίσω. Δεν έχουμε την ισοβαθμία με κανέναν και δεν προλαβαίνουμε καν να το μαζέψουμε για να μπούμε 6αδα. Ακόμα και τα play in δεν είμαι σίγουρος ότι τα προλαβαίνουμε.

Χρειαζόμαστε απανωτές υπερβάσεις που αυτή η ομάδα φαίνεται ανίκανη να κάνει. Δεν είναι διακόπτης να γυρίσει έτσι απλά.
Εγω αντιθετα θα ελεγα οτι ειναι ενας διακοπτης......δε βλεπω απροπονησια,δε βλεπω ελειψη παθους ή κινητρου......βλεπω ψυχολογικο κρασαρισμα καποιων παιχτων που οφειλουμε να στηριξουμε......ουτε ο αρχηγος,ουτε ο Ουοκαπ και Σακ μου φαινονται αδιαφοροι απλα πρεπει να το παρουν λιγο αλλιως,να ξαναρχισουν να απολαμβανουν το παιχνιδι.......εχθες ειχαμε 4 παιχτες σε αρκετα καλη κατασταση.......αν ο Σακ ή ο Παπ ηταν στο 50% εστω θα το παιρναμε νομιζω.....

1
1 Εικόνα
Rice

senior
Reactions: 341

Κυρ Ιαν 14, 2024 9:50 am

Πάντως πρέπει να βάλουμε και στο λογαριασμό ότι οι αντίπαλοι έχουν διαβάσει το παιχνίδι μας και σε συνδυασμό με οτι δεν εκτελείτε στον απόλυτο βαθμό όπως πέρσι,να δυσκολευόμαστε στην επίθεση.

Πέρσι στην αρχή της χρονιάς οι αντίπαλοι μας αφήνανε να κάνουμε τα handoffs ανενόχλητοι και να υπάρχει συνεχής κίνηση.Πλεον ασκούν πίεση και δυσκολεύουν όλες τις πάσες με αποτέλεσμα να μας τρώνε αρκετό χρόνο από τα 24.Όλοι αφήνουν τον Γουοκαπ να σκοράρει και το μόνο μέλημα τους είναι κόψουν τη δημιουργία του.Ολοι κρατάνε απόσταση από τον Σακ και αφήνουν το τρίποντο.Ολοι έχουν το νου τους όταν έχει τη μπάλα ο Φαλ γιατί ξέρουν ότι κάποιος θα κόψει μέσα στη ρακέτα.

Από τα πλέι οφ και μετά ο Ιτούδης νομίζω άνοιξε τα μάτια σε πολλούς σχετικά με το πως πρέπει να μας αντιμετωπίζουν.

3
3 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2125

Κυρ Ιαν 14, 2024 9:55 am

shtarkws έγραψε:
Σάβ Ιαν 13, 2024 2:40 pm
Ένα ενδιαφέρον στατιστικό είναι το εξής:

Ενώ ο Ολυμπιακός έχει την χειρότερη επιθετική συγκομιδή στην διοργάνωση, η στατιστική ανά 100 κατοχες λέει ότι σκοράρει 3 πόντους περισσότερους από αυτούς που δέχεται, έχει 114.7 offensive rating και 117.7 defensive rating και είναι η 5η καλύτερη απόδοση στην διοργάνωση.

Άρα, ίσως το πρόβλημα που έχει η επίθεση του του Ολυμπιακου που επηρεάζει την απόδοση του δεν αφορά μόνο τους παίκτες η την απόδοση τους αλλά τον ρυθμό με τον οποίο παίζει η ομάδα.

Μήπως λοιπόν η επιλογή 2 ποιοτικών αλλά αργων σέντερ επηρεάζει αρνητικά το παιχνίδι του Ολυμπιακου σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της διοργάνωσης που παίζουν σε ένα υψηλότερο τέμπο;
Και η Ρεάλ έχει 2 αργούς σέντερ αλλά έχει σουτερ απ' έξω που σκοτώνουν, εμείς στην περιφέρεια έχουμε μόνο το κάναν καλό σουτέρ και τον Πίτερς στο 4 και παίζει και διαφορετικά με τους ψηλούς πικ ρολ που εμείς δεν παίζουμε καθόλου. Όπως γράφει κι ο Στιβ δεν ταιριάζουν οι παίκτες που έχουμε
στη περιφέρεια γι αυτό το στΙλ μπάσκετ που θέλει ο Μπαρτζώκας

0
tarp7

allstar
Reactions: 2125

Κυρ Ιαν 14, 2024 10:05 am

assistant77 έγραψε:
Σάβ Ιαν 13, 2024 7:18 pm
Στο χθεσινο ματς ο Κααναν ειχε 19 ποντους νομιζω απο 10-11 προσπαθειες......εξωπραγματικο νουμερο ειδικα για εκτος εδρας αγωνα οπου δε σε σπρωχνουν οι δικοι σου οπαδοι.....στη δε αμυνα ακομα και τον Χαουαρντ τον εσβησε......΄΄Ουρλιαζε΄΄ σιωπηρα στον προπονητη ΄΄βαλε με μπροστα απ το καρο να το συρω,ασε με να σας οδηγησω στη νικη......΄΄δεν ακουστηκε ποτε......λετε πολλοι οτι θελουμε γκαρ-σκορερ,go to guy κτλ....τι σας κανει να πιστευετε οτι στον χψ Τζειμς ή Ναν ή Χαουαρντ θα δωσει 20 μπαλες ο Μπαρτζωκας να κανει τα δικα του.....

Βλεπεις τη Μπασκονια και δεν εχουν μια φαση που να μην ενεργοποιειται ο Χαουαρντ,το ιδιο η Βιρτους για τον Μπελινελι και πολλες ομαδες........ΠΡΕΠΕΙ να δωσουμε μπαλες στον Κααναν οχι γιατι ειναι ο σουπερ-ντουπερ παιχταρας αλλα γιατι τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη δειχνει να ειναι ο παιχτης που εχει την καλυτερη νοοτροπια-ψυχολογια στην ομαδα......

Δε γινεται να τον αφηνεις στον παγκο ολο το 2ο 10λεπτο μετα το 4/4 του πρωτου.....πρεπεις να τον βγαλεις στο 9ο λεπτο και να τον ξαναβαλεις στο 12ο.....ετσι ο παιχτης δε θα ΄΄κρυωσει΄΄ αλλα θα εχει και 7-8 λεπτα ξεκουρασης.....

Το ροτεισον του Μπαρτζωκα μπορει να ειναι μια χαρα(εχω τις διαφωιες μου αλλα προφανως ξερει καλυτερα απο μενα)σε μια χρονια οπου ολα σου πανε καλα οπως περσι και οποιος και να μπει ακολουθει το πλανο και δεν αλλαζει τιποτα......τωρα ομως που εχεις 5 παιχτες ντεφορμε πρεπει να αλλαξει......δε γινεται για παραδειγμα να εχεις ολο το πρωτο 10λεπτο μεσα τον Παπ δεν του κανεις καλο,δεν τον βοηθας.....ισα-ισα τον αγχωνεις περισσοτερο γιατι ξερει οτι δεν ειναι καλα και κανει υπερπροσπαθεια να ανταποκριθει.....

Η χρονια δεν εχει χαθει,πιστευω υπερβολικα τον Μπαρτζωκα αλλα και το ροστερ.....λιγο να ξεκολλησει το μυαλο μας χρειαζεται και να εμπιστευτουμε περισσοτερο τους ανοιωθους(Σερβακια-Κααναν-Πητερς)....ειμαι στην πλευρα των αισιοδοξων.
Για τον κάναν δεν έχουμε καν σύστημα για να βγει και να σουτάρει .

0
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Κυρ Ιαν 14, 2024 10:32 am

Coach Periklis έγραψε:
Σάβ Ιαν 13, 2024 10:29 pm
Στηβ Κερ έγραψε:
Σάβ Ιαν 13, 2024 8:11 pm
Το σιγουρο ειναι οτι πρέπει να μελετηθεί ψύχραιμα η φετινή χρονια για το καλοκαίρι που μένουν αρκετοί παίκτες ελεύθεροι και να ρισκάρεις σε παίκτες με χαρακτηριστικα που δεν έχεις ,σουτ κ αθλητικοτητα .
Νομίζω πως το αντίθετο συμβαίνει στο ότι έχουν γράψει εδώ μέσα κάποια παιδιά

Λήγουν λίγα συμβόλαια οπότε θέλει και πιο γενναίες αποφάσεις
Εννοούσα συμβόλαια καλών παικτών ,ειδικα Γκαρντ,άλλων ομάδων Ευρωλίγκας.πχ θα ειναι ελεύθερος ο έμπειρος Τζειμς και το….πουλεν Κιναν Έβανς που μετά απο τον περσινό τραυματισμό κάνει καλή χρονια οπως κ περσυ…έχεις δίκιο βέβαια δεν ήμουν σαφής ! :+1: :+1:

0
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Κυρ Ιαν 14, 2024 11:24 am

shaq7 έγραψε:
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:54 am
Για μενα το ανησυχητικο δεν ειναι φετος..νταξει μια χρονια ειναι θα περασει..θα αλλαξουν μυαλα οι αφοι να πληρωσουν κανα καλο παικτη πανω των 900χιλ η θα συνεχισουμε με τους ρολιστες? Αν δηλαδη το καλοκαιρι μας φερουν τζειμς/μισιτς βεζενκοφ θα την ξεχασουμε πολυ γρηγορα την φετινη χρονια..Αν απο την αλλη συνεχισουμε στο ιδιο μοτιβο και βλεπουμε και απεναντι να φερνουν ντορσει χεζονια ταβαρες ε εκει η στηριξη στην ομαδα θα γυρισει σε επιπεδα πριν 3-4χρονια μεταξυ συγγενων και φιλων. Αποτι λενε θα μπει και το τουμπαι και θα εχουμε αυξημενα εσοδα και 1εκ μπονους σε καθε ομαδα.
Ενημερωτικά ψάχνοντας βρήκα οτι έχουμε Γουοκαπ 1,2
Μιλου 1,6 Φαλ στο 1
Γκος 1,2 οι υπόλοιποι κάτω απο μυριο.Συνολικο μπάτζετ 13,κατι μυρια (Αυξημένο κατα 30% απο περσυ).Βέβαια απο οτι θυμάμαι πήραμε κ ενα μπάι αουτ απο Σασα.Το…θαύμα που έκανε ο κοουτς με ομάδα 10 μυρια να παίζει σαν 20 για 2χρονια δεν μπορει να μην ….κανει διακοπές.
Ο Βαζελουα απο τα ίδια περσινά με μας 10 δηλαδή με Ναν έφτασε τα 20 (το εντυπωσιακό ειναι η Παρτιζαν που έχει 25 ενώ ο ερυθρός αν φτάνει τα,,,10 ζήτημα !)
Ταπεινή μου γνώμη οτι απο τη στιγμή που …έμπλεξες με τους 2 δεινόσαυρους θες φρεσκάδα ,ενέργεια αθλητικοτητα ΕΝΑΝ πρωταγωνιστή κ λίγο αλλαγή στο σχέδιο.Αλλα για τα προσωπα θα πρέπει ν αποφασίσεις τελειώνοντας η χρονια για να έχεις ολοκληρωμένη άποψη Γι αυτούς που έχεις .Κλειδι το πως θα καλύψεις το τέλος (στην προσφορά που είχε) του αρχηγού .Μπορει να χρειαζονται παραπάνω χρήματα αλλα κυρίως καλύτερες επιλογές .

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 550
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Κυρ Ιαν 14, 2024 12:14 pm

Θα διατηρούσα επιφυλάξεις για τα ποσά που ακούγονται. Αυτό που λέγεται για Sikma ας πούμε μου φαίνεται ανέκδοτο.

Η το να έχουμε δώσει 500 χιλιάρικα ρήτρα και 900 στον Brazdeikis με μισή καλή σεζόν, για να έχει παίξει 40’ αθροιστικά από το Σεπτέμβριο.

Θα πρέπει τα αδέρφια που δεν φημίζονται για ανοιχτοχέρηδες να μπουν σε διαδικασία να σπάνε συμβόλαια και να πληρώσουν αποδευσμευσεις, πράγμα απίθανο.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”