Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιαν 24, 2026 6:47 pm

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Ιαν 24, 2026 4:41 pm
berry έγραψε:
Σάβ Ιαν 24, 2026 3:17 pm
The length of the contract has not been disclosed.

https://www.euroleaguebasketball.net/el ... na-zvezda/

Σκινδηλια φερε ! ( οχι τωρα ρε μην μπερδευεσαι)
Εντωμεταξύ αυτός ο Ομπράντοβιτς του Ερυθρού μάλλον έχει μυωπία ή βλέπει κάτι που δεν βλέπω εγώ.

Ο Μπάτλερ παίζει 15-17 λεπτά με τον Ερυθρό (λες και είναι ο Shorts του ΠΑΟ και έχει μπροστά του Λσούκα / Ναν) και δίνει άλλα 15 λεπτά στον Ντορ Σάντος.

Και πάλι προλαβαίνει στα 17 λεπτά που παίζει να γράψει νούμερα. Τρελά πράγματα…
Και τον βαζει κυριως 2 ενω οταν οργανωνει επιθεση βγαζει κατι υπεροχες πασες .
Λογικο απο την μια γιατι εχει και Μακινταϊρ

Και ετσι παντως βγαζει 3.7 ασ σε 19 λ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος berry την Σάβ Ιαν 24, 2026 6:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάβ Ιαν 24, 2026 6:48 pm

Χουπφελας για Τζοσεφ

https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... ori-tzosef

Εικόνα
Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιαν 24, 2026 7:29 pm

Shot Clock για Τζοσεφ

Ilias7

Honorary
Reactions:

Σάβ Ιαν 24, 2026 7:34 pm

Αν και είναι πολύ νωρίς να συζητάμε για μεταγραφικά σενάρια της νέα σεζόν προσωπική μου εκτίμηση είναι πως μεταξύ των Ντιλίκινα, Μόρις, Τζόσεφ πιθανότατα θα συνεχίσει ένας από τους τρεις ανεξάρτητα από τη διάρκεια συμβολαίου που έχει ο καθένας.

Είδαμε τα τελευταία χρόνια Μπραζντέικις, Μήτρου Λονγκ, Λι να αποχωρούν κι ας είχαν συμβόλαιο.

Ο Ντιλίκινα δε νομίζω πως έχει εντυπωσιάσει κανέναν μέχρι στιγμής αγωνιστικά. Πόσο μάλλον αν συνυπολογίσει κανείς και το κομμάτι των τραυματισμών.

Επίσης μου φαντάζει δύσκολο Μόρις και Τζόσεφ να εντυπωσιάσουν παράλληλα και οι δύο με τη παρουσία τους. Και οι δύο προήλθαν απο απραξία οπότε θεωρώ θα είναι δύσκολο να ενσωματωθούν στην ομάδα αυτή τη χρονική περίοδο της σεζόν και μπαίνοντας σιγά σιγά σε πιο κρίσιμη φάση.

Εφόσον ο Μπαρτζώκας συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο άσσος που ταιριάζει περισσότερο από κάθε άλλον παίχτη της Ευρωλίγκα στο τρόπο παιχνιδιού μας θεωρώ πως είναι ο Μίλερ ΜακΙνταϊερ του Ερυθρού.Αν δε κάνω λάθος λήγει και το συμβόλαιο του φέτος.

modernam

a1greece
Reactions:

Σάβ Ιαν 24, 2026 7:47 pm

Για τον Τζόζεφ έχω ένα καλό προαίσθημα....

Και αυτό γιατί

1. Ο παίκτης προπονούνταν με την Μονακό και άρα και η Μονακό και ο Ολυμπιακός ξέρουν την κατάσταση του

2. Ο παίκτης ένιωσε δυνατός ... Και ζήτησε άμεσα την μεταγραφή του σε top ομάδα.

Μέσα στις προπονήσεις πιστεύω φαίνεται κατευθείαν η κατάσταση του παίχτη. Αν χρειαζόταν χρόνο ή δεν ένιωθε άνετα στα plays ή κλπ δεν θα έκανε αυτή την κίνηση. Θα έμαινε Μονακό για λίγο ακόμα ή θα πήγαινε σε μια μέτρια ομάδα.

Άρα το σενάριο να είναι τραγικός για μένα δεν υπάρχει.

Παίζεται το αν θα είναι ένας μέτριος 3ος pg ή πραγματικά ένας τούμπανο κοντός που θα αξίζει ακόμη και για πρώτος.

Λόγω των 1 και 2 παραπάνω ... είμαι αισιόδοξος.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Ιαν 24, 2026 7:58 pm

Rivers15 έγραψε:
Σάβ Ιαν 24, 2026 6:20 pm
Pani7.0 έγραψε:
Σάβ Ιαν 24, 2026 5:17 pm
Αν ο Μορις ικανοποιήσει φέτος και η ομάδα πετύχει τους στόχους της δε νομίζω να πάμε σε πολλές αλλαγές. Οπότε ο Φρανσίσκο μάλλον δεν θα αποτελέσει επιλογή. Θα παμε για ενα 3ο PG χαμηλότερου επιπέδου ή βετεράνο.
Δεν ξερουμε αν θα θελει να μεινει ο Μορις οπως κ να χει ειδικα χωρις nba-outs. Και φετος περιμενε απο το nba μεχρι τελευταια στιγμη.
Συνήθως αυτοί οι Αμερικανοί με το που έρχονται Ελλάδα δεν ξανά φεύγουν.

Πιο πιθανό είναι να μην τον θέλουμε εμείς, παρά να μην θέλει αυτός να μείνει σε εμάς.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Ιαν 24, 2026 8:14 pm

modernam έγραψε:

Και αυτό γιατί

1. Ο παίκτης προπονούνταν με την Μονακό και άρα και η Μονακό και ο Ολυμπιακός ξέρουν την κατάσταση του

2. Ο παίκτης ένιωσε δυνατός ... Και ζήτησε άμεσα την μεταγραφή του σε top ομάδα.

Μέσα στις προπονήσεις πιστεύω φαίνεται κατευθείαν η κατάσταση του παίχτη. Αν χρειαζόταν χρόνο ή δεν ένιωθε άνετα στα plays ή κλπ δεν θα έκανε αυτή την κίνηση. Θα έμαινε Μονακό για λίγο ακόμα ή θα πήγαινε σε μια μέτρια ομάδα.

Παίζεται το αν θα είναι ένας μέτριος 3ος pg ή πραγματικά ένας τούμπανο κοντός που θα αξίζει ακόμη και για πρώτος.

το 2 δεν προκυπτει απο καπου παντως..αποτι λενε απλα εκνευριστηκε να περιμενει και ζητησε να παει να παιξει καπου..γιαυτο και κοντεψε να παει στον αρη μεχρι που χωθηκαμε.

δεν νομιζω να περιμενει κανεις στην ομαδα οτι θα ναι ο τουμπανος κοντος ..απλα διορθωσαν το λαθος του νιλικινα.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Ιαν 24, 2026 8:27 pm

Και τον Τεόντοσιτς να φέρεις από την σύνταξη, από Ντιλικινά καλύτερος θα είναι.

Ο Γάλλος εκτός από άοσμος και άγευστος είναι και συνέχεια απών.

Μόνο και μόνο ότι θα έχουμε κανονικό άσο στην second unit και όχι αμυντικό χάφ αποτελεί αναβάθμιση, ακόμα και αν περπατάει μέσα στο παρκέ και έχει να παίξει μπάσκετ 9 μήνες.

Ήδη περιμένω τα πρώτα ποστ αρκετών φίλων που έγραψαν θετικά σχόλια για τον παίκτη, όταν τον δουν να παίζει και τους φανεί χειρότερος από τον Μάτζαρη :D

Pani7.0

junior
Reactions:

Σάβ Ιαν 24, 2026 8:59 pm

Rivers15 έγραψε:
Σάβ Ιαν 24, 2026 6:20 pm
Pani7.0 έγραψε:
Σάβ Ιαν 24, 2026 5:17 pm
Αν ο Μορις ικανοποιήσει φέτος και η ομάδα πετύχει τους στόχους της δε νομίζω να πάμε σε πολλές αλλαγές. Οπότε ο Φρανσίσκο μάλλον δεν θα αποτελέσει επιλογή. Θα παμε για ενα 3ο PG χαμηλότερου επιπέδου ή βετεράνο.
Δεν ξερουμε αν θα θελει να μεινει ο Μορις οπως κ να χει ειδικα χωρις nba-outs. Και φετος περιμενε απο το nba μεχρι τελευταια στιγμη.
Αν αξίζει να τον κρατήσουμε τοτε πιστεύω ότι θα καταφέρουμε και να τον κρατήσουμε.
Αν όμως δε μεινει, λογικά θα κινηθούμε για καποιον με παρομοια χαρακτηριστικά. Γενικά με παίκτες τύπου Φρανσίσκο ίσως ασχοληθούμε αν αποτύχουμε φέτος.
Οπότε ελπίζω να μην αποτύχουμε

*επίσης πιστεύω ότι ενα από τα κριτήρια του Ντόρσευ για το αν θα ανανεώσει, θα αποτελέσει και το είδος του ασσου που θα πάρουμε. Αν πάμε σε άσσο-σκόρερ, λογικά θα στραβώσει.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Ιαν 24, 2026 9:02 pm

ειδα ενα βιντεακι του χουπφελας που ελεγε οτι ο μπαρτζωκας με τον τζοσεφ πηγε στην πεπατημενη του,γκαρντ ball mover- ball stopper,pass first..αυτο που τοσα χρονια τον εχει παει σε τοσα φ4 κτλ,απο την αλλη αυτο το μοντελο εχει φανει λιγο στα φ4 και παλι δεν εχει τον γκαρντ με προσωπικη φαση. Και οντως δικαιο εχει..για να δουμε πως θα του βγει και φετος του μπαρτζω..γιατι απο ροστερ οι αφοι του χουν δωσει οτι ζητησε δεν μπορει να χει παραπονο..

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Ιαν 24, 2026 9:10 pm

Rivers15 έγραψε:
Σάβ Ιαν 24, 2026 7:29 pm
Shot Clock για Τζοσεφ

Το είδα, υπέροχη ανάλυση για ακόμη μια φορά, μπράβο στο παιδί.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Σάβ Ιαν 24, 2026 11:50 pm

Ο Μπαρτζωκας φαίνεται να μην μαθαίνει από τα λάθη του. Ας είναι, έχει κερδίσει το δικαίωμα για μια τελευταία ζαριά. Θα την ρίξει και θα φύγει.
Είναι παράλογο να κάνεις το ίδιο πείραμα και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα. Δλδ τι σκέφτεται ότι θα πάει και θα κερδίσει και τα δύο ματς με 15 πόντους διαφορά; Δε γίνονται κάθε μέρα αυτά

modernam

a1greece
Reactions:

Κυρ Ιαν 25, 2026 12:08 am

shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιαν 24, 2026 8:14 pm
modernam έγραψε:

Και αυτό γιατί

το 2 δεν προκυπτει απο καπου παντως..αποτι λενε απλα εκνευριστηκε να περιμενει και ζητησε να παει να παιξει καπου..γιαυτο και κοντεψε να παει στον αρη μεχρι που χωθηκαμε.

δεν νομιζω να περιμενει κανεις στην ομαδα οτι θα ναι ο τουμπανος κοντος ..απλα διορθωσαν το λαθος του νιλικινα.
Εμένα δεν μου φαίνεται λογικό, ένας nbaer να έρχεται Ευρώπη, να κάνει προπόνηση ένα μήνα με top pg της EL, και να ζητάει άμεσα να παίξει ... αν δεν νοιώθει ότι "το έχει".

Πχ στην ίδια περίπτωση ο Μόρις που ήρθε σε μας εμφανώς αγυμναστος και με θέμα στις αποστάσεις κλπ, δεν θα αντιδρούσε έτσι στη θέση του Τζόζεφ. Θα περίμενε να φόρμαριστει, να καταλάβει το μπάσκετ της Ευρώπης και μετά θα έκανε το βήμα.

Όταν ο παίχτης λέει στον ατζέντη του βρες μου τώρα ομάδα - ενώ έχει κατοχυρωμένη θέση- σημαίνει ή ότι είναι ένα επίπεδο κάτω από τους άλλους και άρα πρέπει να πάει κάπου αλλού (σε αυτή την περίπτωση όμως δεν θα επέλεγε τον Ολυμπιακό αλλά και οι Αφοί δεν ξέρω αν θα έκαναν κίνηση για ένα μέτριο παιχτη) ή ότι στις προπονήσεις καταλαβαίνει ότι είναι δυνατός και αυτό περάστηκε στον Ολυμπιακό.

Είμαι αισιόδοξος για ... Πολύ Θετική έκπληξη ...της δίνω πιθανότητες πάνω από το 50% .

Θα φανεί αμέσως ... Στα 2-3 πρώτα παιχνίδια ...

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιαν 25, 2026 12:11 am

golitog7 έγραψε:
Ο Μπαρτζωκας φαίνεται να μην μαθαίνει από τα λάθη του. Ας είναι, έχει κερδίσει το δικαίωμα για μια τελευταία ζαριά. Θα την ρίξει και θα φύγει.
Είναι παράλογο να κάνεις το ίδιο πείραμα και να περιμένεις διαφορετικο. Δλδ τι σκέφτεται ότι θα πάει και θα κερδίσει και τα δύο ματς με 15 πόντους διαφορά πια αν το σηκωσει ο Παναθηναϊκος νικωντας μας; Δε γίνονται κάθε μέρα αυτά
Φιλε μου, νομιζω οτι εχει ξεκαθαριστει το ζητημα του Μπαρτζωκα. Αν παρει εστω το πρωταθλημα, οπως περυσι, δεν τον κουναει τιποτα. Ας εχουν πολλοι αχτι το ευρωπαϊκο. ΤΤο ειδαμε και περυσι. Εκτος πια αν το σηκωσει ο Παναθηναϊκος νικωντας τον Ολυμπιακο στο φ4 ή στα πλει οφ.

Μπορει βεβαια να εχει αποφασισει ο ιδιος να αποχωρησει απο την προπονητικη το καλοκαιρι. Αυτο ειναι αλλο κομματι. Δεν το πιστευω ομως.

assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Κυρ Ιαν 25, 2026 12:37 am

Erether έγραψε:
Κυρ Ιαν 25, 2026 12:11 am
golitog7 έγραψε:
Είναι παράλογο να κάνεις το ίδιο πείραμα και να περιμένεις διαφορετικο. Δλδ τι σκέφτεται ότι θα πάει και θα κερδίσει και τα δύο ματς με 15 πόντους διαφορά πια αν το σηκωσει ο Παναθηναϊκος νικωντας μας; Δε γίνονται κάθε μέρα αυτά
Φιλε μου, νομιζω οτι εχει ξεκαθαριστει το ζητημα του Μπαρτζωκα. Αν παρει εστω το πρωταθλημα, οπως περυσι, δεν τον κουναει τιποτα. Ας εχουν πολλοι αχτι το ευρωπαϊκο. ΤΤο ειδαμε και περυσι. Εκτος πια αν το σηκωσει ο Παναθηναϊκος νικωντας τον Ολυμπιακο στο φ4 ή στα πλει οφ.

Μπορει βεβαια να εχει αποφασισει ο ιδιος να αποχωρησει απο την προπονητικη το καλοκαιρι. Αυτο ειναι αλλο κομματι. Δεν το πιστευω ομως.
δηλαδη για να καταλαβω ή θα συνεχισει σε μας ή θα σταματησει την προπονητικη.......;;;;;αλλες ομαδες δεν υπαρχουν;;;;;;;;

εγω πιστευω οτι (πλην ελλαδος) χαιρει μεγαλης εκτιμησης και θα σκαουν πολλα τηλεφωνα οταν και αν φυγει απο μας........

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”