Euroleague Round 23, Olympiacos Piraeus vs Fenerbahce Istanbul

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιαν 25, 2025 1:04 pm

montechristo έγραψε:
Σάβ Ιαν 25, 2025 12:40 pm
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Σάβ Ιαν 25, 2025 10:38 am

Αυτό που λες ως κακό είναι το νόημα του γηπέδου και της έδρας φίλε. Πρέπει να είναι εχθρική και να μυρίζει μπάφο μπαρούτι και αλητεία! Αλλιώς αν πας να δεις γκόμενες και ινφλουένσερς και είναι εκκλησία δεν είναι έδρα!
Και μετά απορούμε για τη βία στα γήπεδα...
Εγώ, πάντως, για καλύτερη έδρα, που βοηθάει την γηπεδούχο και τσακίζει τον αντίπαλο, θεωρώ την έδρα της Ζαλγκίρις, που δεν έχει κανένα από τα χαρακτηριστικά που εσύ θεωρείς ως απαραίτητα μιάς "καλής" έδρας.
Προφανώς διαφωνούμε.
Δεν διαφωνούμε τόσο απλά αυτά είναι τα χαρακτηριστικά στην Ελλάδα για καυτή έδρα πάνω κάτω. Φασαρία κάνουν τα καλόπαιδα κατά κύριο λόγο. Με γκόμενες και γκλαμουριά μέσα και αρκουδάκια στο γήπεδο ο αντίπαλος θα νιώσει καλύτερα και από το σπίτι του. Εγώ θέλω έδρα καμίνι. Η Ζαλγκίρις είναι μία τίμια ομάδα σε χώρα που ζουν για το μπάσκετ αλλά χωρίς βλέψεις και χωρίς να υπάρχουν Ολυμπιακός και Παναθηναικός. Όλοι είναι Ζαλγκίρις.

0
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 681
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιαν 25, 2025 7:21 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
eddiedimitris έγραψε:
Σάβ Ιαν 25, 2025 8:18 am
Το να απέχει η 7 από οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός και κάθε είδους τέτοιοι οπαδοί μόνο καλό είναι για την ομάδα,για τον κόσμο και τον πολιτισμό...
Χίλιες φορές ήρεμη έδρα παρά καφριλικια και μυρωδια μπαφου γύρω γύρω...ναι προτιμώ αρκουδάκια και καρδούλες
Στο Καραϊσκάκη που εκεί έχω το διαρκείας στο κέντρο του γηπέδου οπότε δε φυσάει και έχει λίγο υγρασία μας φλομώνει η μυρωδιά από χασίς ειδικά στα ζόρικα ματς όπως αύριο για παράδειγμα
Αυτό που λες ως κακό είναι το νόημα του γηπέδου και της έδρας φίλε. Πρέπει να είναι εχθρική και να μυρίζει μπάφο μπαρούτι και αλητεία! Αλλιώς αν πας να δεις γκόμενες και ινφλουένσερς και είναι εκκλησία δεν είναι έδρα!
Συγνώμη έχω άλλη νοοτροπία...Τώρα για influencers κλπ ούτε γνωρίζω ούτε με ενδιαφέρει...Είμαστε άλλοι κόσμοι φιλε...Εσυ θες να βοηθήσεις την ομάδα με τον μπαφο και το καφριλικι και την αλητεία ,εγώ τη βοηθάω πληρώνοντας αρκετά ακριβό διαρκείας ...ο καθένας με τον τρόπο του και το πως μεγάλωσε....

Υ.Γ.Αγια Βαρβαρα έχω μεγαλώσει και Αιγάλεω μένω έτσι μην ακούσω τίποτα για ΒΠ κλπ

3
3 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar

Σάβ Ιαν 25, 2025 9:30 pm

eddiedimitris έγραψε:
TakeshyKurosawa1 έγραψε:

Συγνώμη έχω άλλη νοοτροπία...Τώρα για influencers κλπ ούτε γνωρίζω ούτε με ενδιαφέρει...Είμαστε άλλοι κόσμοι φιλε...Εσυ θες να βοηθήσεις την ομάδα με τον μπαφο και το καφριλικι και την αλητεία ,εγώ τη βοηθάω πληρώνοντας αρκετά ακριβό διαρκείας ...ο καθένας με τον τρόπο του και το πως μεγάλωσε....

Υ.Γ.Αγια Βαρβαρα έχω μεγαλώσει και Αιγάλεω μένω έτσι μην ακούσω τίποτα για ΒΠ κλπ
Με έκοψες καλά φίλε.. αντιλαμβάνεσαι σωστά χαχα

0
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece

Σάβ Ιαν 25, 2025 10:33 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
eddiedimitris έγραψε:

Κανέναν δεν έκοψα ούτε έχω τέτοια διάθεση...απλά σου απάντησα σε ότι ισχυρίζεσαι ότι πρεσβεύεις...

Υ.Γ.Τις μεγαλύτερες επιτυχίες η ομάδα μας πάντως δε τις έχει κάνει σε γήπεδα που να δονούνται ολόκληρα...Όχι ότι και πάλι θα μου άλλαζε τον τρόπο που βλέπω την ομάδα μας και το άθλημα

2
2 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar

Κυρ Ιαν 26, 2025 4:06 am

eddiedimitris έγραψε:
Σάβ Ιαν 25, 2025 10:33 pm
TakeshyKurosawa1 έγραψε:

Κανέναν δεν έκοψα ούτε έχω τέτοια διάθεση...απλά σου απάντησα σε ότι ισχυρίζεσαι ότι πρεσβεύεις...

Υ.Γ.Τις μεγαλύτερες επιτυχίες η ομάδα μας πάντως δε τις έχει κάνει σε γήπεδα που να δονούνται ολόκληρα...Όχι ότι και πάλι θα μου άλλαζε τον τρόπο που βλέπω την ομάδα μας και το άθλημα
Εγώ πρεσβεύω μπάφο? Το βασικό του γηπέδου είναι αυτό. Πάνε ανέκαθεν οικογενειάρχες καθώς πρέπει και βρίζουν χριστοπαναγιες και μάνες την ώρα αγώνα..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Ιαν 26, 2025 8:54 am

Οντως, λίγο υπερβολική η αναφορά στους μπάφους. Στο ΟΑΚΑ βλέπεις ένα γήπεδο γεμάτο με κοιλαραδες και μπουληδες να φωνάζει επί 2 ώρες, να γιουχαρει κλπ. Το κλίμα είναι ποδοσφαιρικό εντελώς. Νομίζω ότι το κοινό που πάει σε χαλαρά ματς στο μπάσκετ του Ολυμπιακού διαφέρει πολύ από το κοινό του Καραϊσκάκης και είναι αρκετά πιο σοφτ. Ζευγαράκια, οικογένειες, μετριοπαθείς μπασκετικοί κλπ. Συν ότι η ακουστική του γηπέδου δεν είναι η καλύτερη. Οι οργανωμενοι με τους μπάφους δίνουν παλμό, αλλά για να ασκηθεί μεγάλη πίεση στον αντίπαλο, πρέπει όλο το γήπεδο να ακούγεται.

Στα πλέι οφ παντως πάλι κόλαση είναι το γήπεδο. Μην υπερβάλλουμε. Όταν χρειαστεί, η δουλειά θα γίνει. Έχουμε σημαντικότερα προβλήματα να ασχοληθουμε.
Επίσης στο ματς με την Παρί ήμουν μέσα και είχε γίνει Ο ΠΑΝΙΚΟΣ στην ανατροπή του σκορ. Ο κόσμος είδε την προσπάθεια της ομάδας και ακολούθησε.

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar

Κυρ Ιαν 26, 2025 11:30 am

chainsaw έγραψε:
Κυρ Ιαν 26, 2025 8:54 am
Οντως, λίγο υπερβολική η αναφορά στους μπάφους. Στο ΟΑΚΑ βλέπεις ένα γήπεδο γεμάτο με κοιλαραδες και μπουληδες να φωνάζει επί 2 ώρες, να γιουχαρει κλπ. Το κλίμα είναι ποδοσφαιρικό εντελώς. Νομίζω ότι το κοινό που πάει σε χαλαρά ματς στο μπάσκετ του Ολυμπιακού διαφέρει πολύ από το κοινό του Καραϊσκάκης και είναι αρκετά πιο σοφτ. Ζευγαράκια, οικογένειες, μετριοπαθείς μπασκετικοί κλπ. Συν ότι η ακουστική του γηπέδου δεν είναι η καλύτερη. Οι οργανωμενοι με τους μπάφους δίνουν παλμό, αλλά για να ασκηθεί μεγάλη πίεση στον αντίπαλο, πρέπει όλο το γήπεδο να ακούγεται.

Στα πλέι οφ παντως πάλι κόλαση είναι το γήπεδο. Μην υπερβάλλουμε. Όταν χρειαστεί, η δουλειά θα γίνει. Έχουμε σημαντικότερα προβλήματα να ασχοληθουμε.
Επίσης στο ματς με την Παρί ήμουν μέσα και είχε γίνει Ο ΠΑΝΙΚΟΣ στην ανατροπή του σκορ. Ο κόσμος είδε την προσπάθεια της ομάδας και ακολούθησε.
Έχουν το μπάσκετ σε πρώτη μοίρα οι οπαδοί του ΠΑΟ ενώ εμείς σε δεύτερη με χαοτική διαφορά.. Αυτό κάνει τη διαφορά πιστεύω και γι αυτό συνήθως μας κερδίζει ο ΠΑΟ εκτός αν η ομάδα του είναι για τα ανάθεμα. Μόλις τζογάρει λίγα λεφτά ο Γιανακόπουλος κατευθείαν έρχεται κανονικότητα όσο και αν μας πονάει. Εγώ πιστεύω έχει να κάνει με τη βαρύτητα που δίνει ο οργανισμός..

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece

Κυρ Ιαν 26, 2025 8:28 pm

Καλά αυτά με τα γήπεδα κόλαση είναι μπούρδες...
Άμα έχεις καλούς παίκτες και καλή ομάδα μια χαρά αποτελέσματα θα έχεις και ας τρώνε όλοι πατατάκια...
Έχουμε να δούμε καλό και αξιόπιστο Γκαρντ από την εποχή Σπανούλη στα καλά του...Κάναμε ένα διάλειμμα με το Σλουκα αλλά και αυτός τράβαγε αλλά ζόρια μετά...ήθελε τον εφευρέτη του...
Ας είχαμε κάνα Μαλεντον και έναν Λεσορτ και θα σου έλεγα πως ο κόσμος θα ενθουσιαζόταν χωρίς να υπάρχει ανάγκη για οργανωμένους...

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”