Τελικοί GBL - Game 4: Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός 08/06/2025 - 21:00

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior
Reactions: 495
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 09, 2025 10:37 am

δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να πέφτεις έξω σε ΟΛΑ για όσα έχεις γκρινιάξει γιατί σημαίνει ότι όλα πήγαν καλύτερα απ' όσο περίμενες και εγώ το έπαθα και είμαι πολύ χαρούμενος.

πραγματικά μέχρι και δύο λεπτά πριν το τέλος και με τη διαφορά στο +15 είχα αμφιβολίες για την ομάδα, για το χαρακτήρα της, για τον προπονητή, για συγκεκριμένους παίκτες, τα έχω γράψει και εδώ.

διαψεύστηκα πανηγυρικά.

το πάθος που έβγαλε ο Ολυμπιακός χθες, το καθαρό μυαλό απ' όλους και την απόδοση παικτών που έκραζα όλη τη χρονιά δε τα φανταζόμουν ούτε στα πιο θετικά μου σενάρια.

συγχαρητήρια σε όλους.

τα προβλήματα που είχε η φετινή ομάδα ήταν υπαρκτά και δε πρέπει να τα βάλουμε κάτω από το χαλάκι αλλά αυτό το πρωτάθλημα και ο τρόπος που ήρθε θα μας κάνει όλους να τα δούμε πιο ψύχραιμα.

για τον Παναθηναϊκό το μόνο που θα πω είναι ότι έκανε εγκλήματα στην πνευματική διαχείριση των τελικών. χωρίς να κρίνω αν έχει δίκιο ή άδικο και σε τι βαθμό μου θύμισε το πώς κατεβαίναμε εμείς στις σεζόν που οδήγησαν στο μέχρι τέλους : παίκτες και προπονητής με "χαλασμένο" μυαλό, διαμαρτυρίες και ειρωνίες στους διαιτητές από το πρώτο λεπτό και γενικότερα η αίσθηση ότι το μπάσκετ ήταν δευτερεύον. μπορεί και να κάνω λάθος, σίγουρα πολλοί Παναθηναϊκοί το βλέπουν αλλιώς αλλά αυτή είναι η άποψη μου.

το σημαντικότερο όλων είναι ότι τελείωσε το τοξικότερο πρωτάθλημα όλων των εποχών, πρώτη φορά αισθάνθηκα τόσο άδειος και κουρασμένος για κάτι που αθλητικά ήταν τόσο σημαντικό. τις λύσεις ας (μη) τις βρουν οι αρμόδιοι, εμείς ως φίλαθλοι σε 2-3 μέρες από τώρα θα μπορούμε να αφοσιωθούμε αποκλειστικά στη μεταγραφολογία και στο χτίσιμο ρόστερ, οπότε να ευχηθώ και καλή σεζόν σε όλους τους insiders εκεί έξω που τώρα ξεκινάει η δουλειά τους :D

1
1 Εικόνα
abovetherim

senior
Reactions: 234
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 09, 2025 10:43 am

[/quote]

Έχει πάρει 3 ευρωλιγκες και έχει πάει και σ ένα φ4. Άσχετα αν μας αρέσει είναι τοπ προπονητής
[/quote]

τοπ διαχειριστής είναι (και πάλι με ενστάσεις). Το τοπ προπονητής από που προκύπτει; τι προπονητικό έχεις δει από τον Αταμάν.
Το ίδιο έλεγα και όταν έπαιρνε τις ευρωλίγκες.

0
Stelios97

sophomore
Reactions: 27
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Ιουν 09, 2025 10:45 am

Κ πως να μη χαλαστει το μυαλο ανθρωποι ειναι!βεβαια ειχαμε κ τα θεματα μας αστοχες μεταγραφες τραυματισμους κ εδεσε το γλυκο!

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1038

Δευ Ιουν 09, 2025 10:49 am

redcard έγραψε:
Δευ Ιουν 09, 2025 10:30 am
fotis vlachopoulos έγραψε:
Δευ Ιουν 09, 2025 9:16 am

σε χουαντσο παει το μυαλο μου αλλα δεν ειμαι και σιγουρος δεν πηρε κατι το ματι μου .
Και μονο οτι μαντεψες σωστα ενω δεν ηξερες ποιος ειναι, λεει πολλα για τον παιχτη.
ε ναι βρε αδερφε το παιδι ειναι αστερι τι να λεμε τωρα .

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2513
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Δευ Ιουν 09, 2025 11:48 am

tokalytero3d έγραψε:
Δευ Ιουν 09, 2025 12:12 am
Είδατε που λέμε τόσο καιρό ότι το πρόβλημα στα φάιναλ φορ είναι κυρίως πνευματικό και ψυχολογικό;
Πήρε πρωτάθλημα χωρίς Γκος φαλ και βεζενκοφ.
Παρόμοια συσπείρωση χρειαζόταν στο Άμπου Ντάμπι, πάθος ψυχή πίστη και αυταπάρνηση.
Ότι η ομάδα είναι καλη και έχει σπουδαιους παίκτες ήταν δεδομένο.
Στον ημιτελικό με τη Monaco δεν ήταν μόνο πνευματικό το ζήτημα. Ο Σπανούλης μας κατατρόπωσε αγωνιστικά, ξεκάθαρα. Μας μπλόκαρε το επιθετικό παιχνίδι και δεν υπήρξε καμία αντίδραση από την πλευρά μας.

Εκεί που η σεζόν πήγαινε προς την απόλυτη αποτυχία, έρχεται η ομάδα, ξεπερνάει τη γκρίνια και τους τραυματισμούς, κάνει 3 συνεχόμενες νίκες στους τελικούς και παίρνει το πρωτάθλημα. Όσο και καταστροφικές τελικά για την ομάδα του να αποδείχθηκαν οι ενέργειες του DPG, και εμείς σίγουρα κάτι κάναμε σωστά και γυρίσαμε την κατάσταση. Μπράβο στον Μπαρτζώκα και στους παίκτες.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1087
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Δευ Ιουν 09, 2025 2:02 pm

Κάτι ακόμα. Είναι πολύ σημαντικό το πρωτάθλημα και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε…

Πρόκειται για την πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός παίρνει πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό έχοντας μειονέκτημα έδρας. Θα μου πείτε ότι υπάρχει και η χρονιά 1992-93.

Εκείνη εκτός από καταραμένη (περιστατικό με Μπόμπαν Γιάνκοβιτς στους ημιτελικούς πρωταθλήματος ΠΑΟ - Πανιωνίου) δεν ολοκληρώθηκε ποτέ μιας και ο ΠΑΟ αρνήθηκε να κατέβει στο 4ο ματς.

Το φετινό πρωτάθλημα όμως είναι πολύ σημαντικό για έναν ακόμα λόγο. Οι ελληνικοί τελικοί μιας και γίνονται μετά τα Final 4, είναι οι τελευταίες εντυπώσεις και λειτουργούν σαν «φάρμακο» στην όποια αποτυχία στην Ευρωλίγκα.

Κακά τα ψέματα, η εμφάνιση με τη Μονακό στον ημιτελικό ήταν γροθιά στο στομάχι… Εύχομαι η εικόνα συσπείρωσης και κυρίως το πάθος και η τεράστια αυτοπεποίθηση που έδειξε η ομαδα να λειτουργήσει ως πυξίδα και για τα πλέι οφς της Ευρωλίγκας & Final 4.

0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
grvrs

sophomore
Reactions: 9

Τρί Ιουν 10, 2025 4:42 pm

Καλό καλοκαίρι

Κυρ Ιουν 01, 2025 2:47 pm

1-1 σημερα 100%
και το πρωταθλημα θα το παρει ο Ολυμπιακος.
Οποιος θελει να πεταξει τα χρηματα του ας παιξει υπερ του φαβορι.
Περσι κανεις δεν πιστευε στο 0-2 οτι θα το παρει ο Παναθηναικος και το πηρε.
Φετος κανεις δεν πιστευει οτι θα το παρει ο Ολυμπιακος και θα το παρει.
Δεν θα επεκταθω στο πως και το γιατι.
Οποιος καταλαβαινει τι λεω καταλαβαινει.

2
2 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1500
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιουν 10, 2025 5:33 pm

Η ομάδα έσφιξε τα ζωνάρια στους τελικούς.. Αν έπαιζε έτσι στο φάιναλ 4 λογικά θα το έπαιρνε! Τυχεροί που βλέπουμε τον Φουρνιέ στην ομάδα μας και ότι δέθηκε τόσο με τον Ολυμπιακό.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”