Euroleague 2026-27, Round 1 : Kosner Baskonia vs Olympiacos Piraeus
Συντονιστής: Captains
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
O Μακιντάιρ είναι μια χαρά παίχτης, νομίζω τον αδικείτε λίγο. Θέλει το χρόνο του. Επίσης αμυντικά του ζητήθηκε να κάνει πράγματα που δεν τα έχει στο ρεπερτόριο και τα "φρενάρει" η σωματοδομή του. Βέβαια, για να λέμε την αλήθεια, αυτή η σωματοδομή, μπορεί να δώσει άλλα πράγματα, που δεν έδινε πχ ο Ουόκαπ. Ο Μπαρτζώκας θα το έχει δει λογικά και θα την βρει την άκρη. Απλώς είναι δεδομένο ότι η άμυνα στα πρώτα 8", δεν θα είναι ίδια με την περσινή.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το θέμα είναι αυτά που θα πάρουμε και αυτά που θα χάσουμε στη σούμα να μας βγάλουν στ' ανοιχτά. Το αποτέλεσμα δεν μετράει στο τέλος τέλος;kein έγραψε: ↑Παρ Σεπ 25, 2026 8:59 pmO Μακιντάιρ είναι μια χαρά παίχτης, νομίζω τον αδικείτε λίγο. Θέλει το χρόνο του. Επίσης αμυντικά του ζητήθηκε να κάνει πράγματα που δεν τα έχει στο ρεπερτόριο και τα "φρενάρει" η σωματοδομή του. Βέβαια, για να λέμε την αλήθεια, αυτή η σωματοδομή, μπορεί να δώσει άλλα πράγματα, που δεν έδινε πχ ο Ουόκαπ. Ο Μπαρτζώκας θα το έχει δει λογικά και θα την βρει την άκρη. Απλώς είναι δεδομένο ότι η άμυνα στα πρώτα 8", δεν θα είναι ίδια με την περσινή.
Όσο για τον Μάκιντάιρ, θα συμφωνήσω, θέλει το χρόνο του. Αλλά τελικά, ξέρεις τι έχω καταλάβει; Είναι κρίσιμο, μέχρι ένας παίκτης "να το βρει", παράλληλα "να κάνει τη δουλειά", γιατί αυτό του δίνει πολύτιμο χρόνο. Και νομίζω ότι ο Μάκιντάιρ έχει βρει τρόπο να είναι χρήσιμος για την ομάδα. Αυτό του δίνει μεγάλο πλεονέκτημα, γιατί έτσι όπως είπα αγοράζει χρόνο και όσο κυλάει η χρονιά λύνεται και βρίσκει χημεία με τους άλλους. Τα συστήματα του Μπαρτζώκα ξέρουμε όλοι μας ότι είναι δύσκολο να τα κάνει δεύτερη φύση του ένας παίκτης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Παρ Σεπ 25, 2026 9:23 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε, αυτός έχει μόνιμο θέμα με τέτοιους τραυματισμούς.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ναι δίκιο έχεις αετέ μου, αλλά αυτό αν το ήξερα θα ήμουν προπονητής, όχι σχολιαστής σε φόρουμkite26 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 25, 2026 9:05 pmΤο θέμα είναι αυτά που θα πάρουμε και αυτά που θα χάσουμε στη σούμα να μας βγάλουν στ' ανοιχτά. Το αποτέλεσμα δεν μετράει στο τέλος τέλος;kein έγραψε: ↑Παρ Σεπ 25, 2026 8:59 pmO Μακιντάιρ είναι μια χαρά παίχτης, νομίζω τον αδικείτε λίγο. Θέλει το χρόνο του. Επίσης αμυντικά του ζητήθηκε να κάνει πράγματα που δεν τα έχει στο ρεπερτόριο και τα "φρενάρει" η σωματοδομή του. Βέβαια, για να λέμε την αλήθεια, αυτή η σωματοδομή, μπορεί να δώσει άλλα πράγματα, που δεν έδινε πχ ο Ουόκαπ. Ο Μπαρτζώκας θα το έχει δει λογικά και θα την βρει την άκρη. Απλώς είναι δεδομένο ότι η άμυνα στα πρώτα 8", δεν θα είναι ίδια με την περσινή.
Όσο για τον Μάκιντάιρ, θα συμφωνήσω, θέλει το χρόνο του. Αλλά τελικά, ξέρεις τι έχω καταλάβει; Είναι κρίσιμο, μέχρι ένας παίκτης "να το βρει", παράλληλα "να κάνει του δουλειά", γιατί αυτό του δίνει πολύτιμο χρόνο. Και νομίζω ότι ο Μάκιντάιρ έχει βρει τρόπο να είναι χρήσιμος για την ομάδα. Αυτό του δίνει μεγάλο πλεονέκτημα, γιατί έτσι όπως είπα αγοράζει χρόνο και όσο κυλάει η χρονιά λύνεται και βρίσκει χημεία με τους άλλους. Τα συστήματα του Μπαρτζώκα ξέρουμε όλοι μας ότι είναι δύσκολο να τα κάνει δεύτερη φύση του ένας παίκτης.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εγω τον γουσταρω πολυ τον Μακινταιρ κ τον ηθελα πιο πολυ κ απο τον Μοντερο. Απλα για την ωρα ειναι αλλου γι αλλου.tarp7 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 25, 2026 8:24 pmΕίσαι υπερβολικός με μακινταιρ, νομίζω δεν σου αρέσει ( ούτε κι εγώ τον πολύ ήθελα), αλλά όχι και πρώην παίκτης. Περισσότερο χρειαζόμαστε τριάρι ( που θα πάρουμε όταν βρεθεί ο κατάλληλος) και να παίζει στο 2 ο φουρνιε μαζί με Ντόρσεϊ . Ο Γουόρντ δυστυχώς δεν φαίνεται και φέτος να μπορεί να παίξει βασικός στο 3Rivers15 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 25, 2026 7:58 pm
Και ο Μακινταιρ αυτη τη στιγμη πρωην παικτη θυμιζει οπως παιζει αλλα ναι ο Μακινταιρ ειναι νεος στην ομαδα και θα προσαρμοστει, ο Θωμας ειναι χρονια στη Ντουμπαι κ ειναι για λυπηση.
Οσον αφορα τους χρονους στα γκαρντ μια χαρα βγαινουν οι χρονοι εκτος αν βγαλουμε 80 αγωνες στο 1-2 μονο με Μακινταιρ-Μοντερο-Ντορσει-Τζοζεφ ή εκτος αν ο Πλωτας σε 2 μηνες εχει μεταμορφωθει και παιζει κανα 15λεπτο στην ευρωλιγκα.
Πιστευω (και ελπιζω) θα ανεβει ομως.
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
2
Rivers15 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 25, 2026 9:14 pmΕγω τον γουσταρω πολυ τον Μακινταιρ κ τον ηθελα πιο πολυ κ απο τον Μοντερο. Απλα για την ωρα ειναι αλλου γι αλλου.tarp7 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 25, 2026 8:24 pm
Είσαι υπερβολικός με μακινταιρ, νομίζω δεν σου αρέσει ( ούτε κι εγώ τον πολύ ήθελα), αλλά όχι και πρώην παίκτης. Περισσότερο χρειαζόμαστε τριάρι ( που θα πάρουμε όταν βρεθεί ο κατάλληλος) και να παίζει στο 2 ο φουρνιε μαζί με Ντόρσεϊ . Ο Γουόρντ δυστυχώς δεν φαίνεται και φέτος να μπορεί να παίξει βασικός στο 3![]()

-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν συμφωνω οτι ειναι αλλου γι αλλουRivers15 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 25, 2026 9:14 pmΕγω τον γουσταρω πολυ τον Μακινταιρ κ τον ηθελα πιο πολυ κ απο τον Μοντερο. Απλα για την ωρα ειναι αλλου γι αλλου.tarp7 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 25, 2026 8:24 pm
Είσαι υπερβολικός με μακινταιρ, νομίζω δεν σου αρέσει ( ούτε κι εγώ τον πολύ ήθελα), αλλά όχι και πρώην παίκτης. Περισσότερο χρειαζόμαστε τριάρι ( που θα πάρουμε όταν βρεθεί ο κατάλληλος) και να παίζει στο 2 ο φουρνιε μαζί με Ντόρσεϊ . Ο Γουόρντ δυστυχώς δεν φαίνεται και φέτος να μπορεί να παίξει βασικός στο 3![]()
Καλα κι εμενα για δευτερο γκαρντ δεν με πειραζει. Ο μοντερο ειναι αλλη κλαση

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο