Euroleague 2026-27, Round 3 : Virtus Bologna vs Olympiacos Piraeus

Συντονιστής: Captains

Rivers15

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Οκτ 02, 2026 2:52 pm

Καρβουνιάρης έγραψε: ↑
Παρ Οκτ 02, 2026 2:47 pm
Και πέρυσι, μέχρι το Γενάρη, ίδια και χειρότερη άμυνα παίζαμε, αλλά μετά, σταδιακά, αρχίσαμε και στραγγαλίζαμε όποιον έπεφτε στο διάβα μας.
Την άμυνα δεν τη φοβάμαι καθόλου, ειδικά με τον Μπαρτζώκα προπονητή και όχι κάποιον σαν τον Αταμάν, ας πούμε (γι' αυτό θεωρώ εντελώς άκυρη τη σύγκριση με τον περυσινό Παναθηναϊκό).
Περυσι παιζαμε κακη αμυνα φετος δεν παιζουμε αμυνα.

glenrice90

a1greece
Reactions:

Παρ Οκτ 02, 2026 2:55 pm

Το overreacting μετά από μια ήττα είναι αδιανόητο και φέτος.

1) Κράζουμε για μη δουλεμενη άμυνα όταν δεν έχει υπάρξει χρόνος για δουλειά , και ενώ πριν μερικές μέρες λέγαμε "ε σε αυτά τα πρώτα ματς νίκη να έρθει και οπως να έρθει" . Ο άλλος λέει ήταν υπέρ μας που είχαμε παίξει 37.παιχνίδια σερί έπρεπε να είμαστε πιο έτοιμοι για αυτό το λόγο

2) Ξεκινάει ο μηδενισμός παικτών (Κοντι για την ώρα) αρχές Οκτώβρη ενώ λέγαμε ότι ξέραμε ότι θα πάρει χρόνο

3) Ο φίλος από πάνω έβγαλε και το αίτημα της ΚΑΕ για το πρόγραμμα λάθος. Προφανώς δεν υπήρχε περίπτωση να το έλεγε αν κερδίζαμε

Αφού ρε παιδιά πάλι στη κωλοτουμπα θα είστε και θα λέτε "ε τότε αυτό βλέπαμε αυτό λέγαμε" αλλά το θέμα είναι να αναγνωρίζεις ένα process τη στιγμή που εκτυλίσσεται, μετά από τόσα χρόνια που βλεπετε μπασκετ

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Οκτ 02, 2026 3:44 pm

Dimmitz έγραψε: ↑
Παρ Οκτ 02, 2026 10:35 am
Η ομάδα έχει εμφανείς ομοιότητες με τον ΠΑΟ του Άταμαν μετά την κατάκτηση, οι αρνητές που δεν το παραδέχονται θα υπάρχουν πάντα. Σα να βλέπω de ja vu τις συζητήσεις του τουλούμπα με τους φίλους του ΠΑΟ που λέγανε ότι θα παίξει άμυνα τον Μάρτιο και τελικά μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι της ρέγκουλαρ έτρωγαν 50 πόντους στο ημίχρονο.

ναι τι τους ετοιμαζει τον μαιο,τελικα ειδαμε τι ετοιμαζε :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Παρ Οκτ 02, 2026 3:50 pm

Knoxville έγραψε: ↑
Παρ Οκτ 02, 2026 10:15 am
Rivers15 έγραψε: ↑
Παρ Οκτ 02, 2026 9:53 am

Ειναι ο Μακινταιρ ο οποιος εχει φαει κι αλλο τριποντο το τελευταιο 2λεπτο με τον ιδιο τροπο (χωρις καν να σηκωνει τα χερια του)! Ο αλλος σουταρει ανενοχλητος χωρις κανενα χερι μπροστα του και διαβαζω για πολυ δυσκολο κ τυχερο τριποντο...
Και τα 2 μπορεί να είναι ισχύουν.
Ο Μακιντάϊρ πήγε για "κλέψιμο¨ με κατέβασμα χεριού αντί να σηκώσει τα χέρια του να μπει μπροστά στο πεδίο όρασης του Καρ
Και ο Καρ έβαλε ένα υπερβολικά δύσκολο σουτ, πουλ απ και με φέϊντ.
οντως ηταν δυσκολο αλλα δεν ηταν και το πιο δυσκολο που εχουμε δει,ενας επαγγελματιας παιχτης ταχει αυτα τα σουτ
θα βοηθουσε αν ο μακ εκανε μια τυπικη κινηση να σηκωθει μπροστα του ισως τον δυσκολευε και αλλο και το εχανε

Rivers15

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Παρ Οκτ 02, 2026 3:54 pm

glenrice90 έγραψε: ↑

1) Κράζουμε για μη δουλεμενη άμυνα όταν δεν έχει υπάρξει χρόνος για δουλειά , και ενώ πριν μερικές μέρες λέγαμε "ε σε αυτά τα πρώτα ματς νίκη να έρθει και οπως να έρθει" . Ο άλλος λέει ήταν υπέρ μας που είχαμε παίξει 37.παιχνίδια σερί έπρεπε να είμαστε πιο έτοιμοι για αυτό το λόγο

2) Ξεκινάει ο μηδενισμός παικτών (Κοντι για την ώρα) αρχές Οκτώβρη ενώ λέγαμε ότι ξέραμε ότι θα πάρει χρόνο

3) Ο φίλος από πάνω έβγαλε και το αίτημα της ΚΑΕ για το πρόγραμμα λάθος. Προφανώς δεν υπήρχε περίπτωση να το έλεγε αν κερδίζαμε

Αφού ρε παιδιά πάλι στη κωλοτουμπα θα είστε και θα λέτε "ε τότε αυτό βλέπαμε αυτό λέγαμε" αλλά το θέμα είναι να αναγνωρίζεις ένα process τη στιγμή που εκτυλίσσεται, μετά από τόσα χρόνια που βλεπετε μπασκετ
Δεν ειναι μηδενισμος μετα απο ηττα. Εγω τα εγραφα κ στις νικες που γραφοταν περι διαστημικης ομαδας οτι τα σχολια αυτα ειναι εκτος πραγματικοτητας κ η ομαδα θελει πολλη δουλεια για να γινει ομαδα.

ΥΓ: Επισης....δεν ειναι κωλοτουμπα να λεμε σημερα πως η ομαδα παιζει χαλια κ μετα απο 3 μηνες να λεμε πως η ομαδα πεταει αν πεταει. Σχολιασμος της εκαστοτε πραγματικοτητας λεγεται κ δεν μπορουμε να μαντεψουμε το μελλον για να σχολιαζουμε Οκτωβρη μηνα τι θα κανει η ομαδα τον Απριλη.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rivers15 την Παρ Οκτ 02, 2026 4:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Παρ Οκτ 02, 2026 3:55 pm

ο οσφπ με τον τροπο που παιζει και την ομαδα που εχει θα εχει σιγουρα το πλεονεκτημα εδρας και θα παει σιγουρα φ4
ειναι πολυ σημαντικο να ξερεις οτι η ομαδα σου θα ειναι σιγουρα εκει
κανονικα ουτε τα παιχνιδια επρεπε να βλεπετε που λεει ο λογος
καλυτερα να πηγαινετε σε μαγαζια για να χτυπησετε κανα γκομενακι

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Παρ Οκτ 02, 2026 4:05 pm

Την άμυνα δεν τη φοβάμαι καθόλου, ειδικά με τον Μπαρτζώκα προπονητή και όχι κάποιον σαν τον Αταμάν, ας πούμε (γι' αυτό θεωρώ εντελώς άκυρη τη σύγκριση με τον περυσινό Παναθηναϊκό).
Insider δεν ειμαι και δε φιλοδοξω να γινω ποτε μου, δεν εχω μονιμη προσβαση να μαθαινω τι γινεται στην ομαδα μου ή σε καποια αλλη και ουτε με ενδιαφερει κιολας. Ετυχε όμως για πρωτη (και μαλλον τελευταια) φορα στη ζωη μου να μαθω τι ακριβως γινοταν περσι επι Αταμαν στον Παναθηναικο. Επειδη λοιπον το βλεπω να γραφεται πολυ τελευταια, το μονο που θα πω και δε θελω να μπω σε λεπτομερειες που δεν εχουν πλεον νοημα ειναι οτι το να μπαινουν στην ιδια συζητηση οι 2 καταστασεις ειναι αστοχο, και ειμαι παρα πολυ επιεικης.

Δε ξερω αν ο Μπαρτζωκας θα βρει στο τελος τη λυση στην αμυνα (για μενα οπως ειπα χρειαζεται και παιχτης). Αυτο που ξερω ειναι οτι θα σκιστει να τη βρει.

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Οκτ 02, 2026 4:24 pm

Δεν ειναι μηδενισμος μετα απο ηττα. Εγω τα εγραφα κ στις νικες που γραφοταν περι διαστημικης ομαδας οτι τα σχολια αυτα ειναι εκτος πραγματικοτητας κ η ομαδα θελει πολλη δουλεια για να γινει ομαδα.

ΥΓ: Επισης....δεν ειναι κωλοτουμπα να λεμε σημερα πως η ομαδα παιζει χαλια κ μετα απο 3 μηνες να λεμε πως η ομαδα πεταει αν πεταει. Σχολιασμος της εκαστοτε πραγματικοτητας λεγεται κ δεν μπορουμε να μαντεψουμε το μελλον για να σχολιαζουμε Οκτωβρη μηνα τι θα κανει η ομαδα τον Απριλη.
Βρε φίλε μου, είναι λογικό και αυτονόητο πως η οποιαδήποτε ομάδα τον Σεπτέμβριο θα θέλει πολλή δουλειά για να γίνει ομάδα. Καμμιά ομάδα της λίγκας δεν είναι έτοιμη και στην καλύτερη κατάσταση από τώρα. Είναι σαν να βλέπεις ένα παιδάκι 3 ετών και να σχολιάζεις πόσο καλά δεν περπατάει και πως θέλει πολλή δουλειά ακόμα.

Άβαταρ μέλους
TonyTonyChopper

senior
Reactions:

Παρ Οκτ 02, 2026 4:26 pm

redcard έγραψε: ↑
Insider δεν ειμαι και δε φιλοδοξω να γινω ποτε μου, δεν εχω μονιμη προσβαση να μαθαινω τι γινεται στην ομαδα μου ή σε καποια αλλη και ουτε με ενδιαφερει κιολας. Ετυχε όμως για πρωτη (και μαλλον τελευταια) φορα στη ζωη μου να μαθω τι ακριβως γινοταν περσι επι Αταμαν στον Παναθηναικο. Επειδη λοιπον το βλεπω να γραφεται πολυ τελευταια, το μονο που θα πω και δε θελω να μπω σε λεπτομερειες που δεν εχουν πλεον νοημα ειναι οτι το να μπαινουν στην ιδια συζητηση οι 2 καταστασεις ειναι αστοχο, και ειμαι παρα πολυ επιεικης.

Δε ξερω αν ο Μπαρτζωκας θα βρει στο τελος τη λυση στην αμυνα (για μενα οπως ειπα χρειαζεται και παιχτης). Αυτο που ξερω ειναι οτι θα σκιστει να τη βρει.
Δε χρειάζεται κάποιος να είναι insider για να καταλάβει ότι οι δύο καταστάσεις δεν είναι ίδιες. Αν κάτι πάει στραβά μέσα στην χρονιά δεν θα είναι για τους ίδιους λόγους αφού οι προπονητές είναι διαφορετικοί. Αν κάναμε τη σύγκριση με ομάδα που προπονούσε τώρα ο Αταμάν και βλέπαμε την ίδια εικόνα με τον Παναθηναϊκό των 2 τελευταίων χρόνων, όλοι θα λέγαμε τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου. Δεν πιστεύω ότι ο Μπαρτζώκας θα αφήσει την άμυνα έτσι, ούτε ότι θα αφήσει παίκτες που θα κάνουν κακό στην ομάδα επειδή είναι μπλαζέ. Αλλά έστω ότι δεν καταφέρει να αλλάξει την κατάσταση ο Μπαρτζώκας, ο Αταμάν δεν έκανε και κάτι για να λύσει το θέμα.

Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. :bblove:
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Οκτ 02, 2026 4:28 pm

Είναι νωρίς για να πεις ότι η άμυνα θα είναι πρόβλημα αλλά δε μπορείς και να αγνοήσεις τις τάσεις που βλέπεις.

Η άμυνα σε αυτό το επίπεδο και όταν δεν έχεις μια ομάδα με ξυλοκόπους (γιατί τότε πας σε στυλ Πεδουλάκη που είναι πολύ πιο εύκολο να παίξεις άμυνα αλλά χάνεις στην επίθεση) είναι θέμα ισορροπίας και μικρές αλλαγές μπορούν να έχουν τεράστια επίδραση.

Εγώ δεν θα πω για την περσινή χρονιά του Αταμάν αλλά την προπέρσινη.

Την πρώτη χρονιά ο Παναθηναικός έπαιξε πολύ καλή άμυνα χωρίς να έχει τους ελιτ αμυντικούς.
Την δεύτερη τι άλλαξε και η άμυνα ήταν πολύ χειρότερη;
Ο Βιλντόζα αντικαταστάθηκε από τον Μπράουν και ο Οσμάν πήρε πρακτικά τη θέση του Γκριγκόνις, μόνο αυτές ήταν οι αλλαγές.
Στην πορεία τραυματίστηκε ο Λεσόρ βέβαια η άμυνα έμπαζε και πριν τραυματιστεί και ο Γκάμπριελ που τον αντικατέστησε ήταν αν οχι καλύτερος τουλάχιστον ίδιο επίπεδο αμυντικά.

Να χάλασε η ισορροπία; Να ήταν ότι πλέον μετά την Ευρωλίγκα ήταν χορτασμένοι οπότε και οι κακοί αμυντικοί που όμως έδιναν 100% πίσω πλέον ήταν πιο χαλαροί; Μάλλον όλα μαζί;

Δε λεω ότι θα γίνει το ίδιο και εδώ.

Αλλά όταν στο 1 έχεις Μοντέρο-ΜακΙντάιρ αντι Γουόκαπ-Ντιλικίνα αμυντικά στο 1 είσαι σε χειρότερη κατάσταση και σε συνδυασμό με το ότι όπως και να το κάνεις κάποιοι παίζουν με λιγότερο πάθος μετά την κατάκτηση Ευρωλίγκας είναι αρκετό για να είναι η άμυνα χειρότερη.
Όχι πολύ χειρότερη αλλά αρκετά χειρότερη για να είναι πρόβλημα.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Οκτ 02, 2026 4:36 pm

redcard έγραψε: ↑

Δεν μιλάμε μόνο για πέρυσι. Και πρόπερσι το ίδιο γινόταν μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Περισσότερο με την προπερσινή κατάσταση μοιάζει. Και τότε ο ΠΑΟ δεν ήταν ακόμα καράβι ακυβέρνητο.

Kostas89

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Παρ Οκτ 02, 2026 4:40 pm

Προσωπικά εμένα με προβληματίζει ο Dorsey θεωρώ η περσινή του χρόνια θα είναι όαση φέτος κυνηγάει τα προσωπικά του στατιστικά όταν τα βάζει ικανοποιεί τους περισσότερους αλλά με την Ζαλγκίρις και τον ΠΑΟΚ εγώ προβληματίστηκα και χθες από την στιγμή που έπαιρνε την μπάλα δεν την έδινε ούτε με αίτηση και φυσικά όσα έβαλε άλλα τόσα έφαγε αφού θυμήθηκα για μια στιγμή τον Ραντουλιτσα! Ο κοουτς πρέπει να του κανει μια κουβέντα και να πάρει ένα διμετρο 2-3αρο(ο εντζαι θα πω για μένα τα λεφτά τα έχει βγάλει ήδη δεν θα κάνει συχνά εμφανίσεις σαν την χθεσινή αλλά δένει τόσο ωραία με Μοντέρο και Φούρνιε οπότε θεωρώ δεν θέλουμε 3/4)που να παίζει άμυνα και να έχει τρίποντο και να τον αφήσει λίγο στον πάγκο. Και κάτι τελευταίο αν ο Μοντέρο (πάρει μεγαλύτερη ελευθερία)τα βρει με τον Φούρνιε θα δούμε παπάδες κατά τα άλλα 5 ματς σε μια εβδομάδα και σε ματς που ιδρωνες βλέποντας το από τα απανωτά coast to coast ήττα εντός προγράμματος

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Παρ Οκτ 02, 2026 4:42 pm

Υπάρχουν μερικοί χρήστες οι οποίοι συστηματικά "τη πεφτουν" σε αλλους (είτε ίδιας είτε άλλης αποχρωσης) εάν η οποία μπασκετική κουβέντα (και μάλιστα σε ανάλυση αγώνα, δλδ πεπερασμένο και μοναδικό γεγονος) ξεφεύγει από το αφήγημα τους (οπαδικο 9 στις 10)
Λοιπόν εδώ (και γενικά στα τοπικ αγωνων) αναλύουμε Ο,ΤΙ βλέπουμε ο καθένας στον εκάστοτε αγώνα.Ουτε πρόβλεψη κάνουμε για 8 μηνες μετα ,ουτε κάποιες μαντικές ικανότητες έχουμε να ξέρουμε εάν ο,τι έγινε περσι θα ξαναγίνει η όχι.
Είναι τοπικ ΑΓΩΝΑ και λέμε για τον ΑΓΩΝΑ στις 1/10 του 2026
Οποιος δεν ενδιαφέρεται (διότι γνωρίζει εκ των προτέρων την κατάληξη χρονιάς η αγωνα,οι μαντικες ικανοτητες που λεγαμε) η δεν αντέχει (οπαδικα κυριως) να συμμετέχει η να διαβάζει και άσχημη κριτική ,μετα από ένα κακό αποτέλεσμα τότε να μη το κάνει.Αλλα εάν το κανει θα συμμετέχει μπασκετικα κι όχι με "θα κάνετε κωλοτουμπα"," ο άλλος λέει ετσι""τι ακουμε" κλπ
Το ποστ είναι συντονιστική παρέμβαση,γενικο και δε χρειάζεται απαντηση

glenrice90

a1greece
Reactions:

Παρ Οκτ 02, 2026 4:57 pm

Ρε φίλε είναι κωλοτουμπα όμως στην ουσία της. Αν υπάρχει ένας οργανισμός στην Ευρώπη αυτή τη στιγμη που έχει δώσει επανειλημμένα διαπιστευτήρια ότι υπάρχει σοβαρο πρόγραμμα είναι ο Ολυμπιακός. Είμαστε πάντα εκεί που πρέπει όταν πρέπει.

Οπότε, λέω εγώ τώρα, έχουν κερδίσει λίγο το δικαίωμα να μη τους περιμένουμε στη γωνία σε κάθε γκέλα. Μα τώρα σε θέλω να δείξεις πίστη αλλιώς κάθε φορά είμαστε μετά Χριστόν προφήτες, το να ψάξουμε να βρούμε τι έφταιξε μετά από κάθε αποτέλεσμα είναι το πιο εύκολο

Άλλο να μπεις να γράψεις καθαρά μπασκετικά τι είδες κι άλλο αυτό που εδώ μέσα μετά από ήττα μας φταίνε όλα και προσωποποιούμε το φταίξιμο.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Οκτ 02, 2026 5:17 pm

Kostas89 έγραψε: ↑
Παρ Οκτ 02, 2026 4:40 pm
Προσωπικά εμένα με προβληματίζει ο Dorsey θεωρώ η περσινή του χρόνια θα είναι όαση φέτος κυνηγάει τα προσωπικά του στατιστικά όταν τα βάζει ικανοποιεί τους περισσότερους αλλά με την Ζαλγκίρις και τον ΠΑΟΚ εγώ προβληματίστηκα και χθες από την στιγμή που έπαιρνε την μπάλα δεν την έδινε ούτε με αίτηση και φυσικά όσα έβαλε άλλα τόσα έφαγε αφού θυμήθηκα για μια στιγμή τον Ραντουλιτσα! Ο κοουτς πρέπει να του κανει μια κουβέντα και να πάρει ένα διμετρο 2-3αρο(ο εντζαι θα πω για μένα τα λεφτά τα έχει βγάλει ήδη δεν θα κάνει συχνά εμφανίσεις σαν την χθεσινή αλλά δένει τόσο ωραία με Μοντέρο και Φούρνιε οπότε θεωρώ δεν θέλουμε 3/4)που να παίζει άμυνα και να έχει τρίποντο και να τον αφήσει λίγο στον πάγκο. Και κάτι τελευταίο αν ο Μοντέρο (πάρει μεγαλύτερη ελευθερία)τα βρει με τον Φούρνιε θα δούμε παπάδες κατά τα άλλα 5 ματς σε μια εβδομάδα και σε ματς που ιδρωνες βλέποντας το από τα απανωτά coast to coast ήττα εντός προγράμματος
Τζόουνς-Γκαρσία;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”