HackerBaby έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 23, 2023 2:18 pmΑν σας ελεγαν οτι αναγκαστικα πρεπει να φυγει ενας απο τους Φαλ , Μιλουτινοβ στο τελος της χρονιας ποιον θα διωχνατε ?
[/quote
κανεναν πριν το 2025 που εχσουν συμβολαιο ,απλα θα επαιρνα ενα παικτη να μπορει παιξει και στο 5 αν καποιος απο τους δυο χρειαζεται ξεκουραση η εχει τραυματισμο χωρις να πεφτει το επιπεδο κατακορυφα , και να μπορει να παιξει στο τεσσερα μαζι με πιτερς χωρις να του κλεβει πολυ χρονο γιατι οταν ο αλεκος παιρνει χρονο πανω απο εικοσι λεπτα μοιραζει πονο . ιδανικα ενα παικτη που να μπορει να δωσει απο ενα δεκαλεπτο στις δυο θεσεις ισαξια ...
Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 950
- Προειδοποιήσεις:
1
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fotis vlachopoulos την Πέμ Νοέμ 23, 2023 5:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 950
- Προειδοποιήσεις:
1
το διαβατηριο μου επεσε απ το χερι οχι δε γινεται δεν ειναι δυνατον ... (παραφραζοντας το γνωστο αΖμα) πιστευω οτι ουτως η αλλως καμαι δεκαπενταρια μερες ενας νεος παικτης τις χρειαζεται για να προσαρμοστει ,να καταννοησει τη λειτουργια της ομαδας ακομα και να μαθει το δρομο για το γηπεδο ρε παιδι και κατα που πεφτει το σουπερ μαρκετ ...οποτε μεχρι αν μαθει που εχει το πιο καλο φρεντο στη γειτονια του θα εχει ερθει και το διαβατηριοAlexD έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 21, 2023 1:59 pmΔύσκολο, μάλλον ο Λούντζης απλά θα πάει πίσω στο ροτέισιο.Giwrgos_AEK έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 21, 2023 1:54 pmυπαρχει περίπτωση να φύγει κάποιος απο τους ΜακΚισικ/Μπραζντεικις? εχουν μαζευτει πολλοι περιφερειακοι πλέον
Πάντως έτσι όπως το γράφει εδώ, ούτε στην Ελλάδα θα παίξει μέχρι να πάρει το διαβατήριο.
https://www.sport24.gr/basket/olympiako ... 20577.html
1
1

- Maurice_Evans
- Reactions: 94
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως θα πάρουμε Πετρόυσεφ, αλλά και γενικά άλλο παίκτη. Εκτός αν προκύψει ότι ο Σέρβος έχει καμιά θεία από την Καρδίτσα ξερωγω και μπορεί να αποκτήσει διαβατήριο. Ο Μπαρτζώκας θεωρούσε πλήρη την ομάδα στην αρχή της χρονιάς και οι όποιες σκέψεις και κινήσεις για προσθήκη παικτών ήταν όχι διότι άλλαξε γνώμη αλλά επειδή η ομάδα δεν έχει βρεθεί σύσσωμη ώστε να εμφανίσει αυτό που θεωρεί ότι μπορεί να εμφανίσει. Πολλώ δε μάλλον τώρα που επιστρέφουν σιγά σιγά όλοι και περνάει η καταιγίδα (φτου φτου) η πλάστιγγα γέρνει προς το να μείνουμε ώς έχουμε. Όσον αφορά στον Σίκμα, αν ο κοουτς τον στήριξε όσο ήταν ανύπαρκτος, τώρα που τελωσπάντων αρχίζει να κανει αισθητή την παρουσία του θα επιμέινει ακόμη περισσότερο.
0
- Conan1982
- Reactions: 3337
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σωστά, αυτό νομίζω κρίνεται από το αν μπορεί να μαρκάρει αντίπαλα 4άρια, που πιστεύω ότι μπορεί, επίσης με τα κοψίματα που έχει και δεν έχει ο Μιλού με τον Φαλ θεωρώ ότι θα ταιριάξει ωραία και με τον Σίκμα.passer έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 23, 2023 2:52 pmΗ ερώτηση είναι, μπορεί να παίξει ταυτόχρονα με Φαλ ή Μιλουτίνοφ;Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 23, 2023 1:30 pm
Νομίζω ότι μπορούμε να τον λέμε stretch five. Έχει αξιοπρεπές τρίποντο για να τον αφήσεις ξεμαρκάριστο, είναι γρήγορος και με καλές κινήσεις off ball, κοψίματα προς το καλάθι ενώ έχει και post κινήσεις. Αμυντικά νομίζω ότι έχει την ταχύτητα για να μαρκάρει αρκετά 4άρια.
Γιατί αν όχι, πού θα βρει χρόνο;
0
- Conan1982
- Reactions: 3337
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εμένα πάλι πολύ μ' αρέσουν αυτές οι υποθετικές καταστάσεις και τα what if. Κάνω κι εγώ κατά καιρούς διάφορα.HackerBaby έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 23, 2023 2:18 pmΑν σας ελεγαν οτι αναγκαστικα πρεπει να φυγει ενας απο τους Φαλ , Μιλουτινοβ στο τελος της χρονιας ποιον θα διωχνατε ?
Τον Μιλού θα κρατούσα.
Πρώτον και σημαντικότερο είναι μικρότερος, δεν ξέρω πόσα χρόνια έχει ακόμα ο Φαλ με αυτό το σκαρί μπορεί να παίζει χωρίς να μειωθεί η απόδοση του μέχρι τα 36 μπορεί να έχει όμως και απότομη πτώση.
Δεύτερον ο Μιλού είναι ποιοτικότερος, μπορείς να ακουμπήσεις την μπάλα πάνω του και στα κρίσιμα, είναι καλύτερος στα ριμπάουντ, εντάξει δεν τραμπουκίζει τους αντιπάλους όπως κάνει κατά καιρούς ο Φαλ αλλά ρε παιδί μου ώρες ώρες όταν το κάνει δεν βλέπεται αισθητικά.
Μπορεί να είναι επιδραστικότερος στην άμυνα o Φαλ αλλά διαλέγω Μιλού.
1
1

Η…. τύχη του Αταμαν ήταν οταν πήρε τον Μισιτς ακριβώς στην εκτόξευση και έφτασε στο σημείο να φτιάξει ενα απο τα πλησιέστερα ρόστερ που υπήρχαν ποτέ (μην ξεχναμε Σιμον,Μπομπουα,Άντερσον κλπ)και καλα έκανε.Παίζει πιο πολύ με το ταλέντο και την ελευθερία των παικτών ειδικα των ….κοντών του που τους δίνει και τα κλειδιά .Οταν έφτασε και…τρίτος που ήθελε την μπάλα (Κλαιμπερν )δεν του βγήκε.Σίγουρα ειναι καλός προπονητής δεν ειναι όμως τύπου Ζοτς η Μπαρτζωκα που θα δουλέψει την ομάδα ώστε ο τρόπος κίνησης σε επίθεση και αμυνα να γίνει σιγά σιγά μηχανικά.Δεν θα δούμε λογικά βιντεακι να δείχνει εξεζητημένο σύστημα σε τάιμαουτ και να εκτελείται σε βαθμό τελειότητας οπως του Ζοτς στον ΠΑΟ ουτε βίντεο με αναλύσεις πως παίζει ο Ολυμπιακός του Μπαρτζωκα με την κίνηση και το πασινγκγκειμ με τον ψηλό για να βγει καλύτερο σουτ.Ειναι κακό αυτο ?οχι.Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα .Αν πάρει πρωτάθλημα η πάει φαιναλφορ θεουλης αν οχι θα αρχίσουν οι αναλύσεις.το θέμα σε κάθε προπονητή ειναι να βελτιώνει την ομάδα κ ανάλογα βέβαια με τα εργαλεία που έχει πάντα .Για παράδειγμα σορυ κιόλας στον Πρίφτη στον Ραντονιτς και στον Βοβορα δόθηκε το ενα τρίτο των χρημάτων για παίκτες και βγήκαν άχρηστοι οταν ο ακριβότερος παίκτης ήταν ο Νεντοβιτς του λιγότερο απο μυριο που τώρα Βιλντοζα ,Σλούκας,Ναν,Λεσορτ ,Χουαντσο το υπερκαλύπτουν και καλύτεροι ,σταθερότεροι παίκτης ειναι και ο Μητογλου με τον Γκραντ και τον Γκριγκονις .Με δυο λόγια ο προπονητής ανάλογα με τις …περιστάσεις ειναι κ ο….μ@πλακας της φάσης η και το ανάποδο
2
2

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να συμπληρώσω ότι ο Μιλου έχει δεθεί με την ομάδα και όταν έφυγε έβαλε προϋποθέσεις για να μπορεί να γυρίσει κάνοντας επένδυση και έκανε και σκόντο για να έρθει. Είναι φίλος με το σταφ της ομάδας από παλιά, με τον Παπ αλλά και τον Γκος, είναι ο παίχτης που συνδέει τις ομάδες Σφαιρόπουλου, Μπλατ και την τωρινή.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 23, 2023 6:51 pmΕμένα πάλι πολύ μ' αρέσουν αυτές οι υποθετικές καταστάσεις και τα what if. Κάνω κι εγώ κατά καιρούς διάφορα.HackerBaby έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 23, 2023 2:18 pmΑν σας ελεγαν οτι αναγκαστικα πρεπει να φυγει ενας απο τους Φαλ , Μιλουτινοβ στο τελος της χρονιας ποιον θα διωχνατε ?
Τον Μιλού θα κρατούσα.
Πρώτον και σημαντικότερο είναι μικρότερος, δεν ξέρω πόσα χρόνια έχει ακόμα ο Φαλ με αυτό το σκαρί μπορεί να παίζει χωρίς να μειωθεί η απόδοση του μέχρι τα 36 μπορεί να έχει όμως και απότομη πτώση.
Δεύτερον ο Μιλού είναι ποιοτικότερος, μπορείς να ακουμπήσεις την μπάλα πάνω του και στα κρίσιμα, είναι καλύτερος στα ριμπάουντ, εντάξει δεν τραμπουκίζει τους αντιπάλους όπως κάνει κατά καιρούς ο Φαλ αλλά ρε παιδί μου ώρες ώρες όταν το κάνει δεν βλέπεται αισθητικά.
Μπορεί να είναι επιδραστικότερος στην άμυνα o Φαλ αλλά διαλέγω Μιλού.
Οπότε αν έπρεπε να διαλέξω θα διάλεγα Νικόλα με άνεση, όσο και να λατρεύω Φαλ.
0
-
- Reactions: 1187
- Προειδοποιήσεις:
1
Αν τελη Ιουνη μου λεγαν πρεπει να φυγει ο Σλουκας και ο Βεζενκοφ. Αγορασε ροστερ τοτε το σημερινο θα το αγοραζω πανευκολα αν σε αυτο προστεθει και ο Πετρουσεφ. Τον ναζ θα τον αλλαζα κονο με ντορσει και τον Πετρουσεφ μονο για Μητογλου. Τον Μπραζ τον εισα καψουρα δυο χρονια και προς τονπαρον διαβαζω τα σχολια, γελαω και περιμενω να δω ποιος θα βγει πρωταθλητης στον διαγωνισμο κωλοτουμπας. Προπερσι ειχαμε θωμα, περσι αλεκο και Ησαία και φετος Λουκα και Μπραζ.
Δηλαδη ειχαμε ποτε καλυτερο ροστερ απο αυτο( εννοω ως ποιοτητα αλλα και πληροτητα) την τελευταια δεκαετια μετα 2012-13; :
1.Τομας Γουοκαπ - PG
2.Γουιλιαμ Γκος - PG
3.Ναζ Μητρουλογκ- PG,SG
4.Αιζαΐα Καναν - SG
5.Γιαννουλης Λαρεντζακης -SG,SF
6.Σακιλ Μακκισικ -SG,SF
7.Ιγκορ Μπραζντείκις- SG,SF
8.Κωστας Παπανικολαου -SF,PF
8.Άλεκ Πιτερς -PF,SF
9.Λουκ Σικμα - PF,C
10.Αλεκ Πετρουσεφ - PF, C
11.Μουσταφα Φαλ -C
12.Νικολα Μιλουτινοφ - C
Δηλαδη ειχαμε ποτε καλυτερο ροστερ απο αυτο( εννοω ως ποιοτητα αλλα και πληροτητα) την τελευταια δεκαετια μετα 2012-13; :
1.Τομας Γουοκαπ - PG
2.Γουιλιαμ Γκος - PG
3.Ναζ Μητρουλογκ- PG,SG
4.Αιζαΐα Καναν - SG
6.Σακιλ Μακκισικ -SG,SF
8.Άλεκ Πιτερς -PF,SF
9.Λουκ Σικμα - PF,C
11.Μουσταφα Φαλ -C
12.Νικολα Μιλουτινοφ - C
2
2

-
- Reactions: 2320
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Είναι δεδομένο ότι κάποιος παίκτης δε θα βγεί, ή τουλάχιστον δε θα προσφέρει αυτά που περίμενε η ομάδα από αυτόν, σε όλες τις ομάδες συμβαίνει αυτό. Ο Ολυμπιακός δεν αποτελεί εξαίρεση, επομένως να μην είσαι σίγουρος ότι ο Μπραζντέικις θα βελτιωθεί τόσο πολύ.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 23, 2023 8:35 pmΑν τελη Ιουνη μου λεγαν πρεπει να φυγει ο Σλουκας και ο Βεζενκοφ. Αγορασε ροστερ τοτε το σημερινο θα το αγοραζω πανευκολα αν σε αυτο προστεθει και ο Πετρουσεφ. Τον ναζ θα τον αλλαζα κονο με ντορσει και τον Πετρουσεφ μονο για Μητογλου. Τον Μπραζ τον εισα καψουρα δυο χρονια και προς τονπαρον διαβαζω τα σχολια, γελαω και περιμενω να δω ποιος θα βγει πρωταθλητης στον διαγωνισμο κωλοτουμπας. Προπερσι ειχαμε θωμα, περσι αλεκο και Ησαία και φετος Λουκα και Μπραζ.
1.Τομας Γουοκαπ - PG
2.Γουιλιαμ Γκος - PG
3.Ναζ Μητρουλογκ- PG,SG
4.Αιζαΐα Καναν - SG
6.Σακιλ Μακκισικ -SG,SF
8.Άλεκ Πιτερς -PF,SF
9.Λουκ Σικμα - PF,C
11.Μουσταφα Φαλ -C
12.Νικολα Μιλουτινοφ - C
0
-
- Reactions: 644
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Mε την τύχη που έχει ο Ολυμπιακός μπορεί να του βγει και Lebron.BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 23, 2023 8:54 pmΕίναι δεδομένο ότι κάποιος παίκτης δε θα βγεί, ή τουλάχιστον δε θα προσφέρει αυτά που περίμενε η ομάδα από αυτόν, σε όλες τις ομάδες συμβαίνει αυτό. Ο Ολυμπιακός δεν αποτελεί εξαίρεση, επομένως να μην είσαι σίγουρος ότι ο Μπραζντέικις θα βελτιωθεί τόσο πολύ.
4
1
3

- georbap
- Reactions: 896
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν διαφωνώ με την συλλογιστική σου αφού δεν μπορείς να αγνοήσεις παίκτη με τις ικανότητες του Ντόρσεϊ που μάλιστα δεν πιάνει θέση ξένου , από την άλλη όμως και ειδικά την δεδομένη στιγμή δεν χωράει πραγματικά πουθενά.
Ειδικά στο 2 υπάρχουν αυτήν την στιγμή 5 παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν στην θέση (Κάνααν ,ΜακΚισικ , Λαρετζάκης, Μπραζντεικις και Λονγκ) και συνολικά στα guard είμαστε κομπλέ από Έλληνες.
Επίσης ο Ντόρσεϊ είναι παίκτης που απαιτεί σημαντικό χρόνο στο παρκέ και το κασέ του είναι πολύ μεγάλο.
Βέβαια αν ο προπονητής βλέπει τρόπο να τον αξιοποιήσει διατηρώντας τις ισορροπίες και ο ίδιος ψήνεται να επιστρέψει , εγώ τον θέλω με χίλια.
Αν ισχύουν τα καλοκαιρινά σενάρια , το πιο πιθανό είναι να καταλήξει στον ΠΑΟ.
0
- golitog7
- Reactions: 1741
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Ντόρσευ δεν αξίζει σε καμία περίπτωση 2 εκ. Αν δώσουμε σ αυτόν 2 εκ στον Γουόκαπ, στον Φαλ, στον Μιλουτίνοφ (για να μην βάλω και τον Κάνααν και τον Πίτερς μέσα) πόσα πρέπει να δώσουμε? Επίσης τι έχει κάνει ο Ντόρσευ μέχρι τώρα στην καρριέρα του για να πάρει 2 εκ? Το καλύτερο μπάσκετ το έπαιξε μακράν στον Οσφπ. Δεν έχει αποδείξει στις άλλες δύο ομάδες που ήταν ότι είναι παίκτης 2 εκ.
Ο Ολυμπιακός πάει καλά επειδή έχει συμπαγή ομάδα και διατηρεί αρμονικές ισσοροπίες στα αποδυτήρια του. Πιστεύετε ότι ο Ντόρσευ είναι ένας παίκτης για χάρη του οποίου πρέπει να αλλάξουμε μοντέλο? Εγώ δεν το νομίζω.
Εδώ που τα λέμε με την χρονιά που κάνει ο Ησαιας ούτε και με 1 εκ θα τον έπαιρνα.
Ντόρσευ φίλε σόρρυ αλλά πάνω από 700κ δεν μπορούμε να σου δώσουμε, τόσα παίρνει ο Λάρυ

Ο Ολυμπιακός πάει καλά επειδή έχει συμπαγή ομάδα και διατηρεί αρμονικές ισσοροπίες στα αποδυτήρια του. Πιστεύετε ότι ο Ντόρσευ είναι ένας παίκτης για χάρη του οποίου πρέπει να αλλάξουμε μοντέλο? Εγώ δεν το νομίζω.
Εδώ που τα λέμε με την χρονιά που κάνει ο Ησαιας ούτε και με 1 εκ θα τον έπαιρνα.
Ντόρσευ φίλε σόρρυ αλλά πάνω από 700κ δεν μπορούμε να σου δώσουμε, τόσα παίρνει ο Λάρυ

4
4