Ολυμπιακός Off Topic
Συντονιστής: Captains
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Μαρκο Γκουντοριτς σε ολη του την καριερα δεν ειχε χαρακτηριστει κλατς μιση φορα. Επισης αν ρωτουσες εδω την ανοιξη του 25 αν ο Ντεβον Χολ ειναι clutch ποια θα ηταν η απαντηση?
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Α εγώ έβαλα ποιοι τελικά αποδείχτηκαν στο περσινό Φ4. Καλώς ή κακώς σε τέτοια ματς, αν δεν καθαρίσουν από νωρίς, τα κρίνουν τα μεγάλα σουτ στο τέλος. Αυτό που πρέπει να μας απασχολεί είναι ποιος έχει τα κότσια να τα πάρει.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είδα μια συνέντευξη του Παπαλουκά στη Νόβα που έλεγε για ποιο λόγο αποφάσισε να αφήσει την Τσσκα τότε. Ήθελε λέει να πάρει οπωσδήποτε πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό με τον Οσφπ. Και παλαιότερα είχε αρνηθεί προτασαρες των Γιαννακοπουλων γιατί ήθελε οπωσδήποτε να πάει Οσφπ. Από τους τελευταίους ρομαντικούς ο Θόδωρας και τώρα μετά από τόσα χρόνια που το σκέφτομαι μου φαίνεται πολύ κρίμα που δεν τα κατάφερε.
Ελπίζω να μην σκέφτομαι το ίδιο και για τον Μπαρτζωκα της δεύτερης θητείας.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φιλε golitog7 μου ειδαι αρκετα συμπαθης αλλα τον τελευταιο μηνα εισαι παρα πολυ αρνητικος σε οτι εχει να κανει απο την ομαδα και τα ποστ σου ωρες ωρες φθανουν στα ορια της καταθλιψης. Πολυ αρνητισμος και απαισιοδοξια.Ελπιζω ειλικρινα αυτο φυσικα να αφορα μονο το μπασκετ και οχι γενικοτερα τη ζωη σου. Ευχομαι την επομενη Κυριακη να ξεπλυνθει ολη η πικρια που σου εχει προσφερει η ομαδα τα τελευταια χρονια
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Μπαρτζωκας το μονο που του λειεπει στην δευτερη θητεια ειναι η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ, μια εχει ηδη. Ο Θοδωρης δυστυχως ηρθε με υπερογκο συμβολαιο και δεν καταφερε να κανει σχεδον τιποτα. Ισως να τον αδικησε η ιστορια αλλα αυτες οι ομαδες του Ολυμπιακου θυμιζουν λιγο τις δυο τελευταιες χρονιες του Αταμαν. Πολυ ταλεντο, κακη χημεια και κατανομη ρολων.golitog7 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 2:59 pmΕίδα μια συνέντευξη του Παπαλουκά στη Νόβα που έλεγε για ποιο λόγο αποφάσισε να αφήσει την Τσσκα τότε. Ήθελε λέει να πάρει οπωσδήποτε πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό με τον Οσφπ. Και παλαιότερα είχε αρνηθεί προτασαρες των Γιαννακοπουλων γιατί ήθελε οπωσδήποτε να πάει Οσφπ. Από τους τελευταίους ρομαντικούς ο Θόδωρας και τώρα μετά από τόσα χρόνια που το σκέφτομαι μου φαίνεται πολύ κρίμα που δεν τα κατάφερε.
Ειχαμε νομιζω τοτε 4 προωτοκλασατους σεντερ. παρανοια.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και στην αντίπερα όχθη διθυράμβους για Άταμαν και διάστημα ρόστερ. Να τα λέμε και αυτάChristofis έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 8:27 pmΦιλε golitog7 μου ειδαι αρκετα συμπαθης αλλα τον τελευταιο μηνα εισαι παρα πολυ αρνητικος σε οτι εχει να κανει απο την ομαδα και τα ποστ σου ωρες ωρες φθανουν στα ορια της καταθλιψης. Πολυ αρνητισμος και απαισιοδοξια.Ελπιζω ειλικρινα αυτο φυσικα να αφορα μονο το μπασκετ και οχι γενικοτερα τη ζωη σου. Ευχομαι την επομενη Κυριακη να ξεπλυνθει ολη η πικρια που σου εχει προσφερει η ομαδα τα τελευταια χρονια
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μακάρι φίλε μου να με διαψέυσει η ομάδα. Αλλά πως να είμαι αισιόδοξος ρε συ όταν δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας? Αν αποτύχουμε και φέτος (λέω αν και μακάρι να μη γίνει) θα είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες συνεχόμενες αποτυχημένες συμμετοχές. Δεν θυμάμαι καμία άλλη να έχει 5 συνεχόμενες παρουσίες και να φεύγει με τον γκιώνη, ούτε καν η Τσσκα. Επίσης το έχω ξαναπει: όλα τα μεγάλα ματς από Euroelague μέχρι τελικό Fiba ή NBA κρίνονται στο τέλος από τα ball dominant guard που έχουν αόφαση και είναι σλάσερς. Δες όποιο ματς θέλεις και θα καταλάβεις τι εννοώ.Christofis έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 8:27 pmΦιλε golitog7 μου ειδαι αρκετα συμπαθης αλλα τον τελευταιο μηνα εισαι παρα πολυ αρνητικος σε οτι εχει να κανει απο την ομαδα και τα ποστ σου ωρες ωρες φθανουν στα ορια της καταθλιψης. Πολυ αρνητισμος και απαισιοδοξια.Ελπιζω ειλικρινα αυτο φυσικα να αφορα μονο το μπασκετ και οχι γενικοτερα τη ζωη σου. Ευχομαι την επομενη Κυριακη να ξεπλυνθει ολη η πικρια που σου εχει προσφερει η ομαδα τα τελευταια χρονια
Τώρα για τη γενικότερη ζωή μου που ρωτάς είμαι μια χαρά, τα παίρνω τα φάρμακά μου

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο