Νομίζω ότι θα φάει την θέση του Μακισικ ο Μητρου Λονγκ.berry έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 25, 2023 10:37 amΔιώχνεις σικμα παίρνεις βεζε
Πέτρου παίζει και 4 και 5
Ότι και αν γίνει παίρνεις βεζε
Και η Μπερι (χοχοχο) τούμπανο είναι
Ω ρε τι γίνεται φέτος θα σαλεψει ο Βαγγελας
https://www.sport24.gr/basket/olympiako ... 22784.html
Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
0
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Berry,αυτη η Μπερι η καινουρια παιζει να ναι ανηψια σου;;;;;;του αδερφου σου του Walter ντε;;;;;;;;ενα ποιοτικο δεκαλεπτο πισω απ τον Πητερς παιζει να το χει....berry έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 25, 2023 10:37 amΔιώχνεις σικμα παίρνεις βεζε
Πέτρου παίζει και 4 και 5
Ότι και αν γίνει παίρνεις βεζε
Και η Μπερι (χοχοχο) τούμπανο είναι
Ω ρε τι γίνεται φέτος θα σαλεψει ο Βαγγελας
https://www.sport24.gr/basket/olympiako ... 22784.html
1
1

-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Ξέρεις ότι αυτοί οι 5 παίχτες χρειάζονται απο 20 λεπτά το λιγότερο ο καθένας, και είναι για δυο θέσεις, που σημαίνει ότι υπάρχουν 80’. Αυτό πρακτικά δεν γίνεται να έχεις μια τέτοια πεντάδα. Πρέπει ο ένας να είναι παίχτης πάγκου, και κανεις δεν είναι παγκιτηςassistant77 έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 25, 2023 10:37 amBεζε-ΠητερςPhys87 έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 25, 2023 10:11 amΘα ήθελα να ρωτήσω τους φίλους του Οσφπ, έστω ότι ο Πίτερς συνεχίζει έτσι μέχρι τέλους φέτος, και έρχεται και ο Πετρουσεφ και κάνει χρόνια σαν την περυσινή, και έχει υπογράψει ένα τριετές συμβόλαιο, και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος ο Σασα, τι κάνετε; Χτυπάτε Σασα, ή μένετε με αυτό το δίδυμο;
Πετρουσεφ
Φαλ-Μιλου
παιρνουμε 3 σερι ευρωλιγκες και ολοι θα ναι χαρουμενοι.....πολυ καλο για να ναι αληθινο το σεναριο σου αφου ο Σασα εχει κλειστο διετες με πολλα φραγκα και δυσκολα σπανε αυτα.....
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2047
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειναι πάρα πολλοί υψηλού επιπέδου ρε γαμώτο όμωςassistant77 έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 25, 2023 10:37 amBεζε-ΠητερςPhys87 έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 25, 2023 10:11 amΘα ήθελα να ρωτήσω τους φίλους του Οσφπ, έστω ότι ο Πίτερς συνεχίζει έτσι μέχρι τέλους φέτος, και έρχεται και ο Πετρουσεφ και κάνει χρόνια σαν την περυσινή, και έχει υπογράψει ένα τριετές συμβόλαιο, και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος ο Σασα, τι κάνετε; Χτυπάτε Σασα, ή μένετε με αυτό το δίδυμο;
Πετρουσεφ
Φαλ-Μιλου
παιρνουμε 3 σερι ευρωλιγκες και ολοι θα ναι χαρουμενοι.....πολυ καλο για να ναι αληθινο το σεναριο σου αφου ο Σασα εχει κλειστο διετες με πολλα φραγκα και δυσκολα σπανε αυτα.....
Χωράνε ;; με καλή διάθεση όλων των εμπλεκομένων ίσως ναι
Αλλά πιο ορθολογικό δεν είναι ο 5ος να είναι μικρότερο μέγεθος ποιοτικά να μην απαιτεί χρόνο;
Αλλιώς αυτή η 5αδα είναι η καλύτερη που θα είχε ο Ολυμπιακός όλων των εποχών
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ξερεις οτι υπαρχουν τραυματισμοι,ντεφορμαρισματα κτλ;;;;;;;;;;;;η Ρεαλ εχει αναπληρωματικο 5αρι τον Πουαριε και αναπληρωματικο 4αρι τον Ντεκ που θα ηταν βασικοι σε ολες τις αλλες ομαδες της ηπειρου.........τελος παντων αν λεμε αν ερχοταν Βεζε θα θυσιαζα τον Πετρουσεφ(αν δε δεχοταν να μεινει ως 5ος ψηλος)γιατι τα στοιχεια του τα βρισκεις και σε καποιον πιο φθηνο,χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις στανταρ χρονου συμμετοχης.......ας ερχοταν ο Σασα και ας εμενε για 5ος ψηλος ο Σικμα ή ο Walter Berry,δε θα τα βαφα μαυρα....Phys87 έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 25, 2023 10:41 amΞέρεις ότι αυτοί οι 5 παίχτες χρειάζονται απο 20 λεπτά το λιγότερο ο καθένας, και είναι για δυο θέσεις, που σημαίνει ότι υπάρχουν 80’. Αυτό πρακτικά δεν γίνεται να έχεις μια τέτοια πεντάδα. Πρέπει ο ένας να είναι παίχτης πάγκου, και κανεις δεν είναι παγκιτηςassistant77 έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 25, 2023 10:37 am
Bεζε-Πητερς
Πετρουσεφ
Φαλ-Μιλου
0
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Που να χωρέσουν ρε παιδιά όλοι αυτοί?
Ο Πίτερς παίρνει 28-30 λεπτά και αποδίδει έτσι,αν γυρναγε στους περσινους χρόνους θα λέγαμε πάλι για τον λίγο,σοφτ Πίτερς που δεν ήταν ποτέ του πρωταγωνιστής παρά μόνο ρολιστας των 5 πόντων μο σε τοπ ομάδες.
Επειδή θα ήταν μαλ...... να γυρναγε ο βεζε και να τον βλεπαμε με άλλες ομαδες να παίζει Ευρωλίγκα,η μόνη λύση είναι να έχει μια υγιή,πετυχημένη και μακροχρόνια καριέρα στο ΝΒΑ...
Ο Πίτερς παίρνει 28-30 λεπτά και αποδίδει έτσι,αν γυρναγε στους περσινους χρόνους θα λέγαμε πάλι για τον λίγο,σοφτ Πίτερς που δεν ήταν ποτέ του πρωταγωνιστής παρά μόνο ρολιστας των 5 πόντων μο σε τοπ ομάδες.
Επειδή θα ήταν μαλ...... να γυρναγε ο βεζε και να τον βλεπαμε με άλλες ομαδες να παίζει Ευρωλίγκα,η μόνη λύση είναι να έχει μια υγιή,πετυχημένη και μακροχρόνια καριέρα στο ΝΒΑ...

0
- SteveNashidis
- Reactions: 3664
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- georbap
- Reactions: 896
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καταλαβαίνω πως το λες και έχω εκθέσει τον ίδιο προβληματισμό αλλά σε ρωτάω , αν αύριο τραυματιστεί κάποιος εκ των Φαλ , Μίλου (φτου , φτου) μπαίνεις αυτομάτως σε πολύ δύσκολη θέση;Coach Periklis έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 25, 2023 10:42 am
Ειναι πάρα πολλοί υψηλού επιπέδου ρε γαμώτο όμως
Χωράνε ;; με καλή διάθεση όλων των εμπλεκομένων ίσως ναι
Αλλά πιο ορθολογικό δεν είναι ο 5ος να είναι μικρότερο μέγεθος ποιοτικά να μην απαιτεί χρόνο;
Αλλιώς αυτή η 5αδα είναι η καλύτερη που θα είχε ο Ολυμπιακός όλων των εποχών
Ο Σίκμα για 5 σίγουρα δεν , οπότε σε σεζόν με ίσως πάνω από 70 παιχνίδια δεν γίνεται να βγει με 2 τόσο βαριά κορμιά.
Ο Πετρούσεφ από την άλλη όσο καλό potential και αν έχει, είναι μόνο 23 ετών και αν θέλει πραγματικά να ανέβει επίπεδο δεν μπορεί και δεν πρέπει να έρθει απαιτώντας συγκεκριμένο χρόνο.
Αν ήθελε να πάει κάπου με σκοπό να πρωταγωνιστήσει σίγουρα ο Ολυμπιακός δεν είναι καλή επιλογή, αν πάλι βλέπει μπροστά τότε πέτυχε διάνα.
Το clue της υπόθεσης είναι ότι ο Μπαρτζώκας τον θέλει πολύ με ότι αυτό συνεπάγεται και επίσης δεν μπορείς σαν ομάδα να αγνοήσεις τον Σέρβο όταν μάλιστα φαίνεται πως ο ίδιος ψήνεται από το project που του παρουσιάσθηκε.
1
1

-
- Reactions: 1457
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο Πετρουσέφ θα παίρνει λογικά γύρω στο 20λεπτο. Τον θεωρώ πάνω από τίμιο παίχτη με πολύ καλά τελειώματα και ευστοχία στις βολές! Λογικά θα ξεπεταχτεί απότομα και θα την κάνει κάποια στιγμή για NBA. O κόουτς που είναι ιδανικός να αναδεικνύει παίχτες θα τον βοηθήσει πολύ!Αν έπαιζε σε άλλη ομάδα της Α1 πέρα των ΠΑΟ,ΟΣΦΠ θα είχε πάνω από 15 πόντους μ.ο. στο πρωτάθλημα!
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2047
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για το πιθανό σενάριο του χρόνου να έχεις την επιλογή να επιστρέψει ο Βεζενκοφ αναφερομουν
Ότι θα έχεις Πετρουσεφ Μιλου Φαλ Σάσα Πίτερς
Φέτος είναι απαραίτητος και ιδανικός στα χαρτιά ο Πετρουσεφ αν τελικά έρθει . Μέχρι να πάρει μπρος και να ρολαρει έχεις Σικμα και μετά τον πας 5ο ψηλό γιατί είναι κακός αμυντικός αλλά χρήσιμος στην κυκλοφορία ( άρα ψιλοειδικες καταστάσεις)
Ότι θα έχεις Πετρουσεφ Μιλου Φαλ Σάσα Πίτερς
Φέτος είναι απαραίτητος και ιδανικός στα χαρτιά ο Πετρουσεφ αν τελικά έρθει . Μέχρι να πάρει μπρος και να ρολαρει έχεις Σικμα και μετά τον πας 5ο ψηλό γιατί είναι κακός αμυντικός αλλά χρήσιμος στην κυκλοφορία ( άρα ψιλοειδικες καταστάσεις)
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν το συνεχιζω Στιβ.....απλα οταν ενα παιδακι που θα μπορουσε να ναι γιος μου μου λεει οτι γραφω εξυπναδες δεν μπορω να το κανω γαργαρα.......παρεμπιπτοντως στο αρχικο μου ποσταρισμα για το οποιο εξεγερθηκε ο Μπιλις αυτο που ηθελα να τονισω ειναι οτι μ εναν τοσο dominant Γκραντ που εγω τον λεω Ουοκαπ Νο2 ειναι δυσκολο για οποιονδηποτε Ναν ή Ντορσει των 2Μ να τον πεταξουν εξω απ το ροτεισον......καλο εγραψα για τον Παναθηναικο,οχι κακο οπως καταλαβε ο Μπιλι.SteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 25, 2023 11:01 am+1 φάουλ στο μέλος Billypao για προσωπική διαμάχη και συνεχόμενο offtopic.
Assistant μην το συνεχίζεις. Απλά κάνε αναφορά ή ignore.
Παρακαλώ μην το συνεχίσετε. Μιλήστε μπασκετικά
0
15 ποντους στην α1 είχε ο τσαλμπουρης την τελευταία του χρονια, όταν έπαιζε στον ΑπόλλωναTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 25, 2023 11:17 amΟ Πετρουσέφ θα παίρνει λογικά γύρω στο 20λεπτο. Τον θεωρώ πάνω από τίμιο παίχτη με πολύ καλά τελειώματα και ευστοχία στις βολές! Λογικά θα ξεπεταχτεί απότομα και θα την κάνει κάποια στιγμή για NBA. O κόουτς που είναι ιδανικός να αναδεικνύει παίχτες θα τον βοηθήσει πολύ!Αν έπαιζε σε άλλη ομάδα της Α1 πέρα των ΠΑΟ,ΟΣΦΠ θα είχε πάνω από 15 πόντους μ.ο. στο πρωτάθλημα!
Ο πετρουσεφ θα είχε 22+ μέσο όρο στη σημερινή α1
0
-
- Reactions: 2318
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Επειδή δεν μπορώ να αφήσω τις παραπάνω κατηγορίες αναπάντητες, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πω ορισμένα πράγματα που αφορούν την παρουσία μου στο φόρουμ και την αλληλεπίδραση με τους υπόλοιπους χρήστες:
1. Όταν κάποιοι γράφουν με ύφος αυθεντίας και ''γκουρού'' του μπάσκετ, σαφέστατα και θα απαντάω στο ίδιο ύφος. Αλλά μάλλον κάποιοι έχουν μάθει να θεωρούν μόνο τη δική τους άποψη σωστή, και λανθασμένη όποια διαφωνεί με αυτή.
2. Οι χαρακτηρισμοί απέναντι στο πρόσωπο μου, καλό είναι να λείπουν. Ούτε σας γνωρίζω προσωπικά, ούτε εσείς εμένα.
3. Σε αυτά τα 3,5 χρόνια που γράφω σε αυτό το φόρουμ, έχω διαπιστώσει με λύπη μου, ότι υπήρξε και υπάρχει αυστηρότητα στην ευκολία με την οποία μου επιβάλλονται ποινές, σε αντίθεση με άλλους χρήστες, για ίδια ''παραπτώματα''. Δυστυχώς, έχω την αίσθηση ότι οι διαχειριστές μου έχουν επιβάλλει ποινές επηρεαζόμενοι από τα οπαδικά τους πιστεύω, και για τον ίδιο λόγο έχουν υπάρξει πιο επιεικείς απέναντι σε άλλους χρήστες.
4. Από τη στιγμή που έχω 5 φάουλ, δε βλέπω τι νόημα έχει να παραμείνω στο φόρουμ, δεδομένου ότι περιορίζεται έμμεσα η δυνατότητα να εκφράζομαι ελεύθερα. Είναι κάτι το οποίο θα σκεφτώ και για το οποίο θα πάρω τις αποφάσεις μου.
Δεν ξέρω αν θα επανέλθω για να πω περισσότερα, αλλά έγραψα τα παραπάνω γιατί προτιμώ να είμαι ειλικρινής, ακόμα και αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους. Αν θέλουν οι διαχειριστές να μετακινήσουν σε κάποιο άλλο θέμα το παραπάνω ποστ, ας το κάνουν.
1. Όταν κάποιοι γράφουν με ύφος αυθεντίας και ''γκουρού'' του μπάσκετ, σαφέστατα και θα απαντάω στο ίδιο ύφος. Αλλά μάλλον κάποιοι έχουν μάθει να θεωρούν μόνο τη δική τους άποψη σωστή, και λανθασμένη όποια διαφωνεί με αυτή.
2. Οι χαρακτηρισμοί απέναντι στο πρόσωπο μου, καλό είναι να λείπουν. Ούτε σας γνωρίζω προσωπικά, ούτε εσείς εμένα.
3. Σε αυτά τα 3,5 χρόνια που γράφω σε αυτό το φόρουμ, έχω διαπιστώσει με λύπη μου, ότι υπήρξε και υπάρχει αυστηρότητα στην ευκολία με την οποία μου επιβάλλονται ποινές, σε αντίθεση με άλλους χρήστες, για ίδια ''παραπτώματα''. Δυστυχώς, έχω την αίσθηση ότι οι διαχειριστές μου έχουν επιβάλλει ποινές επηρεαζόμενοι από τα οπαδικά τους πιστεύω, και για τον ίδιο λόγο έχουν υπάρξει πιο επιεικείς απέναντι σε άλλους χρήστες.
4. Από τη στιγμή που έχω 5 φάουλ, δε βλέπω τι νόημα έχει να παραμείνω στο φόρουμ, δεδομένου ότι περιορίζεται έμμεσα η δυνατότητα να εκφράζομαι ελεύθερα. Είναι κάτι το οποίο θα σκεφτώ και για το οποίο θα πάρω τις αποφάσεις μου.
Δεν ξέρω αν θα επανέλθω για να πω περισσότερα, αλλά έγραψα τα παραπάνω γιατί προτιμώ να είμαι ειλικρινής, ακόμα και αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους. Αν θέλουν οι διαχειριστές να μετακινήσουν σε κάποιο άλλο θέμα το παραπάνω ποστ, ας το κάνουν.
0