2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ
Συντονιστής: Captains
-
AlexD

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι, αν δεν κάνω λάθος μόνο του Κόνιαρη τελειώνει από τους 3 αλλά έχει οψιόν. Το κοιτάω από το καλοκαιρινό άρθρο του eurohoops «η μεταγραφική κατάσταση όλων των ομάδων», στο οποίο παρουσιάζει την κατάσταση κάθε ομάδας, χωρίς να έχει όμως ανανεώσει όσα έγιναν μέσα στην χρονιά. Οπότε για εμάς γράφει πως λήγουν τα συμβόλαια των Έλλις-Πρίντεζη-Σπανούλη, Μακ και Παπ που έχουν ανανεώσει και Κόνιαρη με οψιόν. Εγώ νομίζω πως με Α1 μπορούμε άνετα να έχουμε μια 6άδα Βέζε/Πρίντεζης/Χουγκάζ στο 4, Ζαν-Σαρλ ή κάποιος πιο ντούκι 4/5 και Μάρτιν/Κουφό ή άλλον.Agio96 έγραψε: ↑Δευ Μαρ 22, 2021 3:44 pmΑν είναι να έρθει ο χουγκαζ, ο ζαν Σαρλ θα πρέπει να φύγει νύχτα, χωρίς να αμφιβάλλω για την έως τώρα παρουσία του στην ευρωλιγκα. Είναι αρκετά τίμιος παίχτης ο λιβιο, αλλά ο χουγκαζ είναι παίχτης για το μέλλον, ενώ ο λιβιο θα ναι παίχτης που θα παίξει το πολύ για ακόμη 1 χρόνο. Επομένως δεν αξίζει.. Εφόσον, παίξουμε α1 εκεί θα βρει περισσότερες ευκαιρίες ο χουγκαζ δεδομένου ότι κ ο πριντεζης δε θα παίζει παραπάνω από 15 λεπτά και ο Σάσα θα ξεκουράζεται αρκετά στην Ελλάδα. Προσωπικά δε θεωρώ κ αγκάθι τα 250κ που έχει για buy out, καθώς όπως είπα μόνο οφέλη θα έχεις από μια τέτοια κίνηση. Άλλωστε στο ελληνικό στοιχείο έχουμε θέμα και απ ότι διάβαζα λήγουν τα συμβόλαια των κονιαρη, ΒΧ και λαρε.kojito έγραψε: ↑Δευ Μαρ 22, 2021 2:24 pmΓια τον Dorsey μιλάμε για ένα ποσό γύρω στις 800-900 χιλιάδες λογικά, δεδομένου ότι έχει και ελληνικό διαβατήριο και θα πιέσει με βάση αυτό. Σε αυτά τα λεφτά αν δεν λάβουμε υπόψη μας την εθνικότητα, σίγουρα βρίσκουμε κάτι καλύτερο. Ακόμα και ο Loyd κάπου εκεί θα παίξει. Θα βρει καλύτερα λεφτά από τον Ερ. Αστέρα σίγουρα, αλλά δεν νομίζω ότι θα του προσφέρει κανείς πάνω από 800-900.
Τον Χουγκάζ θα τον ήθελα με κλειστά μάτια. Αλλά δεν βλέπω λόγο είναι η αλήθεια να βρίσκεται του χρόνου στο ρόστερ αν μείνουν Πρίντεζης και Jean-Charles. Θα καταλήξει σαν τον Χαραλαμπόπουλο φέτος, δηλαδή να παίρνει κάποια πολύ σκόρπια πεντάλεπτα στην Euroleague, και ίσως άλλα 10-15 λεπτά στην Basket League αν παίξουμε του χρόνου. Καλύτερα δηλαδή να τον κλείσουμε και να τον αφήσουμε κάπου δανεικό όπου θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ιδανικά ακόμα και σε κάποια μικρομεσαία ομάδα από καλό πρωτάθλημα του εξωτερικού, όπου θα μπορούσε ίσως να παίζει και κανένα BCL ή Eurocup.
Για backup του Σλούκα μου έχει κάνει καλή εντύπωση και ο Perry της Cedevita Olimpija. Βέβαια λογικά θα τον κοιτάνε κι άλλες Ευρωλιγκάτες ομάδες.
Με δεδομένο πως ο Βέζε θα παίζει και 3 γιατί ο Παπ είναι ερωτηματικό, ο Πρίντεζης θα παίζει λιγότερο, και το Κουφός/Μάρτιν θα φέρνει Ζαν-Σαρλ στο 5... στην Α1 για αρχή και σιγά-σιγά ευρωλίγκα όσο μπορεί θα παίξει. Στον 1ο τραυματισμό θα ευχόμαστε να ανταποκριθεί άμεσα...
Εγώ προσωπικά με τον Κόνιαρη το έχω κρίμα που δεν έχει βγει. Νομίζω αξίζει μια ακόμα (σε πιο κανονική χρονιά) ευκαιρία. Χτύπησε βέβαια αλλά φαντάζομαι θα γυρίσει μια χαρά.
Και από τις επιστροφές, καψούρα μου (εκτός Μπριάντε) είναι ξεκάθαρα ο Γκος. Μακάρι να γυρίσει αντί του Τζένκινς.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τον γκος παντως να θυμισω δεν τον διωξαμε αλλα πληρωσαν το nba out που ειχε και τσιμπησαμε και 1εκ απο αυτον..Ο σχεδιασμος ηταν να μεινει και 2ρη χρονια.Η γκρινια τοτε ηταν επειδη η ομαδα χρειαζοταν βαρβατο γκαρντ και πιστευαν οτι ο μπλατ ειναι μαγος να τον φερει με 400χιλ..Ιδανικος για πισω απο τον σλουκα αλλα δεν ειναι ακομα σε τοπ επιπεδο.
Οι αφοι σιγουρα τον εχουν σε μεγαλη υποληψη μιας και απληρωτος επαιζε και δεν γκρινιαζε αλλα και εφερε λεφτα στην ομαδα
Οι αφοι σιγουρα τον εχουν σε μεγαλη υποληψη μιας και απληρωτος επαιζε και δεν γκρινιαζε αλλα και εφερε λεφτα στην ομαδα
διαβάζω σε διάφορα σχόλια και εδώ και αλλού να λένε να κλείσουμε νωρίς τον Τάδε για να μη τον προλάβουν άλλοι και απορώ : για ποιο λόγο παίκτης Ευρωλίγκας και με καλή χρονιά να θέλει να κλείσει κάπου νωρίς; το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να περιμένει να ολοκληρωθούν τα μεγάλα πρωταθλήματα και να περιμένει πρόταση από καλύτερες/πλουσιότερες ομάδες, δε βρίσκω κανένα λόγο κάποιος να βιαστεί να κλείσει είτε σε εμάς είτε στον Παναθηναϊκό.
για παίκτες Eurocup/BCL που θέλουν να ανέβουν επίπεδο το καταλαβαίνω, έτσι κλείσαμε και τον Μάρτιν πέρυσι νωρίς.
από Ευρωλίγκα μόνο από πανέρι ψωνίζεις τέτοια εποχή.
αυτό το "πλεονέκτημα χρόνου" δε νομίζω ότι υπάρχει στην πραγματικότητα.
για παίκτες Eurocup/BCL που θέλουν να ανέβουν επίπεδο το καταλαβαίνω, έτσι κλείσαμε και τον Μάρτιν πέρυσι νωρίς.
- Neondreamer

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτο νομιζω ισχυει για τους τοπ τοπ παικτες και που ειναι σε θεσεις που υπαρχει μεγαλη ζητηση οπως τα πλειμεικερ..Πολλοι παικτες θελουν την σιγουρια του νεου συμβολαιου και επισης οσο πιο αργεις ολο και περισσοτεροι διεκδικητες θα σκανε. Συνηθως οι περισσοτερες μεταγραφες κλεινουν μετα το φαιναλ 4 καθε χρονο..austerity_blues έγραψε: ↑Τρί Μαρ 23, 2021 2:07 pmδιαβάζω σε διάφορα σχόλια και εδώ και αλλού να λένε να κλείσουμε νωρίς τον Τάδε για να μη τον προλάβουν άλλοι και απορώ : για ποιο λόγο παίκτης Ευρωλίγκας και με καλή χρονιά να θέλει να κλείσει κάπου νωρίς; το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να περιμένει να ολοκληρωθούν τα μεγάλα πρωταθλήματα και να περιμένει πρόταση από καλύτερες/πλουσιότερες ομάδες, δε βρίσκω κανένα λόγο κάποιος να βιαστεί να κλείσει είτε σε εμάς είτε στον Παναθηναϊκό.
Αν εμεις παμε τωρα στον ντορσει και του πουμε παρε 1,1 3ετες για να μην σκεφτεις να γυρισεις νβα και καθυστερουμε ,θα υπογραψει..Δεν χρειαζεται κιολας να παμε σε αυτους που βγαζουν ματια φετος,μπορει ο μπαρτζω πχ να θελει τον ερικσον..ε με μια καλη προταση τωρα τον κλεινεις θεωρω.
Το κακο με τον ολυμπιακο ειναι οτι παει να βγαλει απο μυγα ξυγκι ,κανει τσιγκουνιες και χανει παικτες για 50-100χιλ καθε χρονο οποτε πολυ δυσκολα να εχει πλεονεκτημα στο οτι κοιταζει απο τωρα για μεταγραφες..
καλά κι εμείς η 5η-6η χειρότερη ομάδα είμαστε και δεν είναι ότι πληρώνουμε και καλά για να έχει έξτρα κίνητρο να έρθει σε εμάς. το λογικό θα είναι να περιμένει τις Ζενίτ αυτού του κόσμου.Neondreamer έγραψε: ↑Τρί Μαρ 23, 2021 8:28 pmΑπό την άλλη, για Λόυντ που ακούγεται δεν είναι ότι πρόκειται περί top tier, αρχισκόρερ είναι ο άνθρωπος στη δεύτερη χειρότερη ομάδα της λίγκας που όταν βάζει γκολ σείονται τα Βαλκάνια ολάκερα
δε διαφωνώ κάπου, αλλά ακριβώς επειδή δε δίνουμε λεφτά για να κλείσει κάποιος παίκτης από τώρα πρέπει ή να θέλει να ανέβει επίπεδο (Eurocup/BCL) ή να μη κατέβει, να ξέρει δηλαδή ότι δε πρόκειται να έχει άλλες προσφορές από ευρωλιγκάτες ομάδες.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Μαρ 23, 2021 9:57 pmΠολλοι παικτες θελουν την σιγουρια του νεου συμβολαιου και επισης οσο πιο αργεις ολο και περισσοτεροι διεκδικητες θα σκανε. Συνηθως οι περισσοτερες μεταγραφες κλεινουν μετα το φαιναλ 4 καθε χρονο..
Το κακο με τον ολυμπιακο ειναι οτι παει να βγαλει απο μυγα ξυγκι ,κανει τσιγκουνιες και χανει παικτες για 50-100χιλ καθε χρονο οποτε πολυ δυσκολα να εχει πλεονεκτημα στο οτι κοιταζει απο τωρα για μεταγραφες..
το δείχνει και η προϊστορία μας αυτό με το ποιοι έρχονται, με την εξαίρεση φυσικά του Σλούκα.
Όλη την ώρα βλέπω άρθρα για το πόσο παικτάρα είναι ο Γκος και τι εμφανίσεις κάνει με την υπερομαδα Λοκο. Ετοιμάζεται η μεταγραφάρα αεροδρομίου από τους δημοσιογράφους!!!Όπως φαίνεται θα τον λουστούμε του χρόνου και θα πανηγυρίζουμε το καλοκαίρι για την επιτυχία των προέδρων. Μέχρι να αρχίσει η Euroleague φυσικά και κλαίμε με τα τούβλα που θα ρίχνει.
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο