montechristo έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 22, 2024 9:35 pmΑν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, αποδεικνύει περίτρανα πόσο μυρωδιάς είναι ο Ζέλικο (που δεν ρίχνει μιά ματιά κι εδώ μέσα για να μάθει μπασκετάκι από τους ειδικούς).shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 22, 2024 8:47 pm[media]
Arel Ginsber
@ArelGinsber8
I can tell that Partizan Belgrade made an offer to Nigel Williams Goss!
Partizan is pushing hard for this move and they made a high offer to the PG who might leave Olympiacos, He is expected to make his decision very soon![/media]
Οχι οτι ειναι αξιοπιστος αυτος αλλα ποτε δεν ξερεις..το αστειο ειναι που λεει οτι ο γκος θα αποφασισει λες και ειναι ελευθεροςεντωμεταξυ η παρτιζαν δεν πηρε ντιλικινα και λιουντμπεργκ?λογικα 0 πιθανοτητες να ισχυει αλλα δεν θα με χαλαγε για να ερθει κατι καλυτερο.
![]()
![]()
![]()
Η αλήθεια είναι ότι δομεί για τη σεζόν που έρχεται μία περίεργη back court. Ntilikina περισσότερο λογίζεται στο μυαλό μου ως defensive stopper αν και υπάρχουν προοπτικές να εξελιχθεί σε top guard της λίγκας. O Lundberg δεν ξέρω κατά πόσον θα είναι το leading Point Guard που αναζητούσε ο Ζοτς, αν και φέτος στην Βίρτους έδειξε ότι ο πλανήτης του έχει ζωή. Υπάρχει και ο Jaleen Smith εκεί που είναι πολύπλευρος, όμως δεν ξέρω αν θα μου κολλούσε ο Γκος.