Καλησπέρες!ssoulliss έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 26, 2020 5:19 pmΈχοντας δει μόνο το φιλικό με τους Γάλλους, εξακολουθώ να έχω λίγες ελπίδες για καλή πορεία στην Euroleague. Η εκτίμηση που έχω είναι πως ο Vezenkov -με τα αρνητικά του- θα είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού. Επίσης θέση στο rotation θα κερδίζει συνεχώς ο Λαρεντζάκης όσο ο Jenkins συνεχίζει να είναι ημιθανής ή ο Σπανούλης τραυματίας. Και οι δύο αυτοί παίχτες έφαγαν πολύ κράξιμο εδώ στο forum το καλοκαίρι που μας πέρασε.
Τα άλλα δύο δεδομένα για μένα είναι τα 30+ λεπτά του Σλούκα όπως η (μάλλον) καλή άμυνα στο σετ παιχνίδι. Όσο για τον Κόνιαρη, πέρα του ότι δεν έχει βελτιώσει στοιχεία στο επιθετικό του παιχνίδι, ο Μπαρτζώκας έφερε ξένο στη θέση (Jenkins) του για να κάνει αυτά τα δύο πράγματα που έκανε καλά μέχρι πέρυσι ο ίδιος (άμυνα στην μπάλα και σουτ εν στάση). Το λες και τρολλάρισμα του προπονητή προς τον παίχτη. Βέβαια μπορεί να αποβεί σε καλό αυτό για εκείνον και να δουλέψει περισσότερο (χλωμό το βλέπω).
Έχω ξαναγράψει ότι τα φιλικά δεν πρέπει να λένε τίποτε σε εμάς και τον τύπο και να αναλύονται εντός της ομάδας. Είναι μέρος της προπόνησης και τίποτε άλλο.
Άσχετα αν σε μας (και τον τύπο) μας κάνουν ως κανονικά παιχνίδια.
Σχετικά με τον Λάρε, εγώ έλεγα ότι είναι ξεκάθαρα πιο έτοιμος από τον Κόνιαρη αλλά και πάλι βρίσκουν οι 3 Έλληνες και καλό θα ήταν στη θέση ενός εξ αυτών ( ο τρίτος είναι ο Σπανούλης, που δεν τίθεται θέμα αν θα φύγει, παρά μονάχα όταν αυτός το αποφασίσει) να είχαμε έναν ξένο. Συνεχίζω να το λέω.
Από τη στιγμή που ήρθε ο Λάρε, ο Κόνιαρης μάλλον περισσεύει.
Σχετικά με τον Βεζένκοφ ( γνωστός πολέμιος της παραμονής του

Μόνο με θαύμα, ο Βούλγαρος PF θα ξεπεράσει σε σκορ, τους Σλούκα, Χάρισσον, Σπανούλη, ενδεχομένως και Mάρτιν, Πριντέζαρο, Μακίσικ.
Ενώ τη θέση του περίπου βασικού από το 4 θα την κερδίσει ο Ζαν Σαρλ με ελάχιστα πίσω του τον Πρι. Εκτός κ αν πέσει περονόσπορος και γίνουμε νοσοκομείο, περάσει ο Ζαν Σαρλ κι ο Πρι στο 5, ελλείψει άλλου σέντερ (μπρρρ) και τραυματιστούν και οι Σλούκας, Χάρισσον και Σπανούλης.