golitog7 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 02, 2026 11:15 amΤην Βίρτους γιατί την κράζουν όλοι δεν έχω καταλάβει. Στο πρώτο ματς ήταν ανταγωνιστική μέσα στη Φενέρ, στο δεύτερο το έχασαν μέσα από τα χέρια τους στο Μιλάνο και με εμάς χθες παίζανε με τρομερή ενέργεια και αυτοπεποίθηση.
Έχουν υιοθετήσει το στυλ της Παρί και της Βαλένθια και καλά κάνουν γιατί μπορούν έτσι να καμουφλάρουν την έλειψη ταλέντου και βάθους. Είναι τρομερά αθλητική ομάδα και με εμάς εξουθενωμένους αυτό ήταν καθοριστικό.
Εγώ περίμενα να χάσουμε χθες, ίσως και πιο εύκολα απ όσο χάσαμε. Πολλοί φίλοι εδώ μέσα περιμένουν η ομάδα να κερδίσει όλα τα ματς και να το σηκώσει αήττητη. Μόλις χάνουμε όμως ένα ματς βγαίνουν έτοιμοι να κράξουν πάντα με την ατάκα "δεν με πειράζει η ήττα αλλά...". Όχι φίλε μου, η ήττα σε πειράζει και αυτό είναι ξεκάθαρο. Μάθε απλώς να χάνεις. Βγάλαμε και συμπεράσματα για την άμυνα της ομάδας πριν καν μπει ο Οκτώβριος.
Πέρυσι θυμάστε τι λέγαμε για το ίδιο θέμα μέχρι τα χριστούγεννα?
glenrice90 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 02, 2026 2:55 pmΤο overreacting μετά από μια ήττα είναι αδιανόητο και φέτος.
1) Κράζουμε για μη δουλεμενη άμυνα όταν δεν έχει υπάρξει χρόνος για δουλειά , και ενώ πριν μερικές μέρες λέγαμε "ε σε αυτά τα πρώτα ματς νίκη να έρθει και οπως να έρθει" . Ο άλλος λέει ήταν υπέρ μας που είχαμε παίξει 37.παιχνίδια σερί έπρεπε να είμαστε πιο έτοιμοι για αυτό το λόγο
2) Ξεκινάει ο μηδενισμός παικτών (Κοντι για την ώρα) αρχές Οκτώβρη ενώ λέγαμε ότι ξέραμε ότι θα πάρει χρόνο
3) Ο φίλος από πάνω έβγαλε και το αίτημα της ΚΑΕ για το πρόγραμμα λάθος. Προφανώς δεν υπήρχε περίπτωση να το έλεγε αν κερδίζαμε
Αφού ρε παιδιά πάλι στη κωλοτουμπα θα είστε και θα λέτε "ε τότε αυτό βλέπαμε αυτό λέγαμε" αλλά το θέμα είναι να αναγνωρίζεις ένα process τη στιγμή που εκτυλίσσεται, μετά από τόσα χρόνια που βλεπετε μπασκετ
με πρόλαβε ο @big_lebowski αλλά δεν μπορώ ούτε εγώ να το αφήσω να πέσει κάτω . Κυρίως επειδή εγώ ξεκίνησα το σχόλιο μου με το "δεν με πειράζει η ήττα"
Αφενός αυτό που λέω είναι αυτό που εννοώ και όχι ότι εσείς καταλαβαίνετε ή νομίζετε, αφετέρου θα ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΘΕΡΜΑ να είστε πολύ πιο προσκετικοί στο πώς γράφετε και τι λέτε και τι ύφος. Και καμία φορά και σε ποιους το λέτε γιατί τα προηγούμενα τους λεγόμενα μπορεί να μην ταιριάζουν με τις κατηγορίες που τους αποδίδετε
Ο,τι γράφτηκε στο παρον τοπικ ήταν κόσμιο, αφορούσε μπασκετικές ανησυχίες ή μπασκετική σιγουριά, είχε επιχειρήματα και αποτυπώνει το νόημα του φόρουμ . Να διαφωνούμε κάνοντας διάλογο
Γενικά και αόριστα, κρατάμε το ποστ του @big_lebowski σαν οδηγό , μην πω Ευαγγέλιο

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο