Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Slow horses 7

a1greece
Reactions: 792
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Φεβ 13, 2025 11:10 pm

Την πατήσαμε μάλλον με τον Θωμά!!! Εμ……θέλουμε σαν Ολυμπιακοί να το παίζουμε και ήρωες, οπότε τρέχα Θωμά στην Εθνική δύο καλοκαίρια σερί για να σε χλευάζει και ένα ολόκληρο σύστημα για το ευχαριστώ……την στιγμή που το σύστημα αυτό επικροτεί με άλλα μέτρα και σταθμά (βεβαίως βεβαίως)το «καλύτερο παιδί» που κάνει κάθε καλοκαίρι και στα χειμερινά παράθυρα διακοπάρες, ώστε να είναι το παλικαράκι μας ξεκούραστο σε όλα τα μεγάλα ραντεβού!!!
Βρε καλά να πάθουμε………

5
1 Εικόνα 4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6617
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Φεβ 13, 2025 11:11 pm

eddiedimitris έγραψε:
Πέμ Φεβ 13, 2025 10:59 pm
Πάντως ο Μπεβερλι κυκλοφορεί ελεύθερος... :D
παικτικα τον θελουμε με χιλια..βεβαια εχει παει 36-37 νομιζω δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι..αλλα ειναι τεραστιο ρισκο να διαλυσει τα αποδυτηρια και την ομαδα τετοια εποχη..εχει στατους σουπερ σταρ.Αν ειναι να γυρισει ο Εβανς (εγω προσωπικα για φετος εχω χασει τις ελπιδες μου) κομπλε..αλλιως θα παμε μονο με τον γκος ?Δεν βγαινει..

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Φεβ 14, 2025 12:38 am

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Φεβ 13, 2025 10:52 pm
golitog7 έγραψε:
Πέμ Φεβ 13, 2025 10:25 pm
Κάποιος φίκος έλεγε πριν κάμποσο καιρό ότι έχει σοβαρό θέμα και μάλλον πάει για εγχείρηση.
ποιος ειναι ο φικος?
Aυτος
Εικόνα

6
6 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Φεβ 14, 2025 3:04 am

shaq7 έγραψε:
Πέμ Φεβ 13, 2025 10:21 pm
καλα σημερα μπηκε ο γουοκαπ για να δουν αν μπορει να παιξει με παο...η βλακεια ειχε γινει στο ματς με τον παο που τον ειχαν βαλει να παιξει ενω ποναγε..και χασαμε και διαλυθηκε ο γουοκαπ..Να κοιταξουν να τον εχουν ετοιμο στο φ4 τουλαχιστον και στους τελικους,τα κυπελλα δεν μας νοιαζουν.

Στο στρατό έγινε η ζημιά.

2
2 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Παρ Φεβ 14, 2025 7:09 am

Περαστικά στον Γουόκαπ που είναι από τους παίχτες κλειδιά της ομάδας. Για το κύπελο ο Γκος θα έχει τη μπαγκέτα στο 1. Είναι σε φόρμα οπότε ίσως είναι και καλύτερα έτσι γι αυτό το ματς. Στα διαλείματα του θα κάνουμε αλχημείες. Να θυμίσω ότι και ο ΠΑΟ μας κέρδισε χωρίς παίχτες ουσιαστικά στο ΟΑΚΑ. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε το κύπελλο και ίσως να μας συσπειρώσει κιόλας ο τραυματισμός του. Ωστόσο ευρωλίγκα θα έχουμε προβλημα αν λείψει για καιρό. Τα πράγματα είναι δύσκολα αυτή τη στιγμή για την ομάδα. Θα πρέπει να βγει και ο Βιλντόζα μπροστά αν λείψει ο Θωμάς για καιρό.

0
Delpo1987

junior
Reactions: 272

Παρ Φεβ 14, 2025 8:57 am

Στην Ευρωλίγκα θα έχουμε θέμα αν δεν θα είναι έτοιμος στα play off , σε δύο μήνες από τώρα . Αν είναι να λείψει τόσο πολύ χρειαζόμαστε παίχτη σίγουρα καθώς δεν ξέρεις και σε τι κατάσταση θα γυρίσει ! Ήδη λείπει κάνα μήνα περίπου . Είναι ύπουλο σημείο η μέση , ας δουμε πρώτα τι έχει και πόσο θα λείψει .
Δεν το θεωρώ πιθανό πάντως να πάρουμε παίχτη .

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 550
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Παρ Φεβ 14, 2025 9:46 am

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Περαστικά στον Γουόκαπ που είναι από τους παίχτες κλειδιά της ομάδας. Για το κύπελο ο Γκος θα έχει τη μπαγκέτα στο 1. Είναι σε φόρμα οπότε ίσως είναι και καλύτερα έτσι γι αυτό το ματς. Στα διαλείματα του θα κάνουμε αλχημείες. Να θυμίσω ότι και ο ΠΑΟ μας κέρδισε χωρίς παίχτες ουσιαστικά στο ΟΑΚΑ. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε το κύπελλο και ίσως να μας συσπειρώσει κιόλας ο τραυματισμός του. Ωστόσο ευρωλίγκα θα έχουμε προβλημα αν λείψει για καιρό. Τα πράγματα είναι δύσκολα αυτή τη στιγμή για την ομάδα. Θα πρέπει να βγει και ο Βιλντόζα μπροστά αν λείψει ο Θωμάς για καιρό.
Κι ο Vildoza εκτός δεν θα ναι για κανένα μήνα με μυϊκό τραυματισμό?

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3554
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Φεβ 14, 2025 10:02 am

Sokos έγραψε:
Παρ Φεβ 14, 2025 9:46 am
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Κι ο Vildoza εκτός δεν θα ναι για κανένα μήνα με μυϊκό τραυματισμό?
Μυϊκή θλάση πρώτου βαθμού είπαν, καμιά 10αριά μέρες είναι ο χρόνος αποκατάστασης. Και στις 3 εβδομάδες να πάει το πολύ να χάσει τον αγώνα με την Μπολόνια.

0
assistant

nba
Reactions: 1704
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Παρ Φεβ 14, 2025 10:19 am

Δεν ξερω μονο ως ποτε θα βγαζει τα καστανα απ τη φωτια ο ΑΤΣΑΛΙΝΟΣ Ουιλιαμς-Γκος......δωσε μπολικο χρονο κοουτς στο Μητρο γιατι αν γινει καμια στραβη θα χουμε ομαδικα εγκεφαλικα.....

Το καλο της υποθεσης ειναι οτι και πεντε ηττες να κανουμε στα τελευταια 8 δεν το χανουμε το πλεονεκτημα....

0
redcard

senior
Reactions: 775
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Παρ Φεβ 14, 2025 11:09 am

Προσπαθω να ειμαι αισιοδοξος αλλα δε νομιζω πως θα ξαναδουμε Γουοκαπ φετος, τουλ. οχι με ουσιαστικο ρολο. Αν ειναι να ξεκουραζεται για 2 μηνες, να μπαινει και να ποναει στο 5λεπτο δειχνει οτι το πραγμα μαλλον χρειαζεται δραστικη λυση και αν ισχυει αυτο, καλο καλοκαιρι. Και οκ, καλος ο πρωταθλητισμος αλλα προεχει η υγεια του αθλητη.

Αγωνιστικα καθαρα, θα κατεβει ο Βιλντοζα στον ασσο και καποια στιγμη θα μπει και ο Εβανς, εστω για 5λεπτα στην αρχη και βλεπουμε. Ναι ξερω, Εβανς ακουμε και Εβανς δε βλεπουμε αλλα δε θα περασει και ολη η χρονια χωρις να παιξει, καποια στιγμη θα μπει κι αυτος.

Δε νομιζω οτι θα παρουμε παιχτη. Ο Μπεβερλι ειναι μυστηριο τρενο και εμεις ειμαστε μυστηριοι με τους μυστηριους.

0
Slow horses 7

a1greece

Παρ Φεβ 14, 2025 11:20 am

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Βρε αδερφέ…..μην τα μεγαλοποιούμε τα πράγματα και μην πέφτουμε στην λούμπα που τεχνηέντως σερβίρεται από τους γνωστούς άγνωστους!!! Σε ρωτάω λοιπόν, είναι το ίδιο στο σύγχρονο μπάσκετ να παίζεις με έναν μόνο περιφερειακό διαθέσιμο ( από τους 3 που διαθέτεις και φυσικά δεν βάζω τον Έβανς μέσα) λόγω τραυματισμού και το ίδιο να παίζεις με ένα Σέντερ??? (παρεπιπτόντως πλην του Γιουρτσέβεν που του τραυματίστηκε στο παιχνίδι, είχε τον Γκάμπριελ, τον Μήτογλου ως μπάλωμα και τον Κώστα διαθέσιμο τότε, ενώ για τον Λεσόρ ήταν ΕΠΙΛΟΓΗ του να μην πάρει παίκτη εδώ και ενάμιση μήνα)Μην γράφουμε λοιπόν τέτοια πράγματα, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ!!!Το σύγχρονο μπάσκετ καθορίζεται πρωτίστως από τους περιφερειακούς …… αλλά ότι μας κέρδισε ο ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ ( στην έδρα του δηλαδή) χωρίς παίχτες είναι τουλάχιστον ανακριβές!!!! Όπως και να έχει……..ας ελπίσουμε το πλήγμα με τον Θωμά να μην είναι μεγάλο και το τελευταίο που πρέπει να μας απασχολήσει είναι τι θα γίνει την Κυριακή!!!!

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Παρ Φεβ 14, 2025 11:30 am

Για να δούμε, με Βιλντόζα, Γκος με την έναρξη της Ευρωλίγκας στις 28 Φεβρουαρίου η ομάδα έχει το περιθώριο να πειραματιστεί αναγκαστικά. Νομίζω πως ίσως και να είναι καλύτερα ο χρόνος του Γουοκάπ να μειωθεί, νομίζω πως φέτος που η ομάδα επιθετικά είναι πιο αποτελεσματική και γρήγορη μας περιορίζει ώρες, ώρες. Αν δούμε και τον Έβανς να παίρνει χρόνο θα έχουμε την πολυτέλεια ίσως, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα και τις νίκες που έχουμε να περιορίσουμε την επιβάρυνση του Γουόκαπ, θέλω να πιστεύω ότι δεν τον έχουμε χάσει για όλη την σεζόν.

2
2 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece

Παρ Φεβ 14, 2025 12:19 pm

Conan1982 έγραψε:
Για να δούμε, με Βιλντόζα, Γκος με την έναρξη της Ευρωλίγκας στις 28 Φεβρουαρίου η ομάδα έχει το περιθώριο να πειραματιστεί αναγκαστικά. Νομίζω πως ίσως και να είναι καλύτερα ο χρόνος του Γουοκάπ να μειωθεί, νομίζω πως φέτος που η ομάδα επιθετικά είναι πιο αποτελεσματική και γρήγορη μας περιορίζει ώρες, ώρες. Αν δούμε και τον Έβανς να παίρνει χρόνο θα έχουμε την πολυτέλεια ίσως, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα και τις νίκες που έχουμε να περιορίσουμε την επιβάρυνση του Γουόκαπ, θέλω να πιστεύω ότι δεν τον έχουμε χάσει για όλη την σεζόν.
Μακάρι να έχεις δίκιο, αν και εγώ τον παρακολουθούσα στα μαρκαρίσματα ότι δεν μπορούσε καν να χαμηλώσει…..και επειδή με την μέση δεν παίζουμε, το φοβάμαι πολύ αυτό που είδα εχθές…….μακάρι να έχεις δίκιο,τι να πω!!!

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6617
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Φεβ 14, 2025 12:21 pm

Ότι ο γουοκαπ φέτος δύσκολα να είναι στο 100% είναι σίγουρο .. το θέμα είναι να μην μπει από τώρα χειρουργείο και τον χάσουμε τελείως .. και ο τζειμς πέρσι στο φ4 σε τέτοια κατάσταση ήταν

Το θέμα είναι ότι γκος και βιλντοζα δεν τους λες και σιδερένιους ..ενώ τον λουκα δεν τον θεωρεί και ασσο ..

Βλέπω να κρεμόμαστε από τον Έβανς στο τέλος ..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Παρ Φεβ 14, 2025 12:32 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Παρ Φεβ 14, 2025 12:19 pm
Conan1982 έγραψε:
Μακάρι να έχεις δίκιο, αν και εγώ τον παρακολουθούσα στα μαρκαρίσματα ότι δεν μπορούσε καν να χαμηλώσει…..και επειδή με την μέση δεν παίζουμε, το φοβάμαι πολύ αυτό που είδα εχθές…….μακάρι να έχεις δίκιο,τι να πω!!!
Ναι, κι εγώ το έγραψα χθες στο τόπικ για το κύπελλο ακριβώς το ίδιο για το χαμήλωμα:
Conan1982 έγραψε:
Πέμ Φεβ 13, 2025 8:58 pm

Στην άμυνα δεν χαμήλωνε καθόλου, σαφώς δεν μπορούσε.
Ωραίος ο Διπλαρος σήμερα.
Δεν σημαίνει αναγκαστικά όμως κάτι για την σοβαρότητα της ζημιάς, θέλω να σκέφτομαι τουλάχιστον αισιόδοξα.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”