Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μαρ 13, 2026 2:53 pm

Sokos έγραψε:
Παρ Μαρ 13, 2026 1:46 pm
Dimmitz έγραψε:
Παρ Μαρ 13, 2026 1:06 pm
Οκ, δεν διαφωνώ ιδιαίτερα με αυτά που γράφεις. Απλά θεωρώ ότι δραματοποιείτε την κατάσταση. Η ομάδα χάνει όταν τρώει ξύλο, συνήθως με τον ακριβώς ίδιο τρόπο που έχασε και στον ημιτελικό από Μονακό. Αυτό είναι γνωστό.

Από που αποδεικνύεται ότι δραματοποιείτε την κατάσταση:
1. Αν είχαμε Σπανούλη και ήμασταν δέκατοι δεν θα γράφατε αυτά τα τέρατα. Οχι επειδή ο Σπανούλης είναι ο Σάρας προπονητικά, ούτε επειδή έχει κάνει ότι έχει κάνει με την ερυθρόλευκη φανέλα. Απλά και μόνο επειδή θα ήταν άλλος στην θέση του Μπαρτζώκα.
2. Η Μονακό μας έδειρε πάλι αλλά δεν θα είναι στο φ4. Παίζαμε και χωρίς τον Σάσα. Hello?
3. Η Ρεάλ μας έδειρε στο πρώτο παιχνίδι. Τότε η ομάδα είχε μηδέν αυτοματισμούς και κουτουλουσαν μεταξύ τους. Αν το κάνει και τώρα στο ΣΕΦ θα σου πω ναι έχεις δίκιο.
4. Ο Μπαρτζώκας έχει την ομάδα δεύτερη στην Ευρωλίγκα με σαφές μαξιλαράκι για το πλεονέκτημα και σε σχεδόν αδιάφορη ήττα όπως η χτεσινή τον περιμένετε στην γωνία.
5. Η μόνη ομάδα που μπορεί να μας δείρει αν και αποδυναμωμένη είναι η Φενέρ. Ξεχνάτε πάνω στην θολούρα σας ότι την Φενέρ μπορούμε να την πετύχουμε μόνο τελικό (αν δεν βγούμε 4οι στην ρέγκουλαρ).
6. Για μένα η προσθήκη του Τζόουνς είναι η λύση στο πρόβλημα του ξύλου και δεν έχει εκτιμηθεί σωστά ακόμα. Θεωρώ ότι έχουμε δει μόνο ένα 10% του τι μπορεί να προσφέρει ο παίκτης (στην επίθεση).
1. Αν ήταν η 6η σεζόν του Σπανούλη και βρισκόμασταν στη δέκατη θέση, τα ίδια και χειρότερα θα γράφονταν. Άσε που θα χε παραιτηθεί. Ούτε ο ίδιος ο Μπαρτζώκας δεν πιστεύει ότι αντιμετωπίζεται πιο άδικα από οποιονδήποτε άλλο στη θέση του.

2. Και με το Σάσα μια χαρά μας δέρνει. Έχουμε άλλες 10 ήττες αν θες να δεις πως μπορούμε να χάσουμε. Μπορεί το μοτίβο σε αρκετές να είναι το ίδιο.

3. Εμείς κουτουλούσαμε και τώρα θα είμαστε βελτιωμένοι, αλλά η Real αποκλείεται να ναι κι αυτή βελτιωμένη σε σχέση με τότε. ΟΚ.

4. Η δεύτερη θέση είναι στην πραγματικότητα 4η, καθώς ακόμα δεν έχουμε παίξει τα δεύτερα ματς με Real & Valencia για να ξέρουμε αν θα κερδίσουμε και θα πάρουμε την διαφορά. Προς το παρόν πάει με τη διαφορά πόντων. Στο τέλος νομίζω πάει με το μεταξύ μας ρεκόρ. Αυτό το ρεκόρ αυτή τη στιγμή είναι στο 0-2.

5. Δες παραπάνω. Επίσης, το να χάσεις στον ημιτελικό, από το να χάσεις στον τελικό, δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά. Πάλι με κατεβασμένο το κεφάλι γυρίζεις. Το θέμα είναι να βρούμε τρόπο να κερδίζουμε και τέτοια παιχνίδια. Η τρίτη θα ναι ένα καλό τεστ, αν και σε διαφορετικές συνθήκες.

6. Μακάρι να χεις δίκιο για τον Jones. Και για τον Morris βέβαια έλεγες ότι δεν έχουμε δει τίποτα. Προς το παρόν μάλλον κυριολεκτείς, γιατί ο παίκτης αγνοείται. Μακάρι να εμφανιστεί και να κάνει πάταγο. Αλλιώς θα πληρώσουμε τις πατάτες του καλοκαιριού. Να και κάτι που με Σπανούλη δεν θα είχαμε. Τόση μετριότητα στα pg.
2. Παίζαμε χωρίς τον MVP της ομάδας, χωρίς το βασικό μας και αναπληρωματικό μας pg (Μόρις) και χάσαμε για ένα πόντο επειδή το έλουσε ο Μπαρτζώκας στην τελευταία επίθεση. Αν ίσχυε αυτό που γράφατε να έπρεπε να χάσουμε εμφατικά, ειδικά με το πόσο νωχελικά μπήκαμε στο παιχνίδι. Ουσιαστικά μόνο στην πρώτη περίοδο μας έδειραν.
3. Εμείς κουτουλούσαμε, αυτό μετράει. Οπως εσένα δεν σε ενδιαφέρει ο ΠΑΟ, έτσι και μένα δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η Ρεάλ. Αυτό που ξέρω και θέλω να πω είναι ότι τώρα η επίθεση μας ρολάρει σε σχέση με τότε, θα είναι πιο δύσκολο να μας μπλοκάρει η Ρεάλ επιθετικά αν μας παίξει physical. Οπως και να έχει σύντομα θα έχουμε την απάντηση μας.
4. Αυτό με το συμπάθειο μόνο εσύ θα μπορούσες να το γράψεις, όπως και αυτό που γράφει από κάτω ο Shaq ότι θα μας δείρει ο ΠΑΟ ( :roofl: ) που είναι η πιο σοφτ άμυνα της λίγκας και με Λεσόρ, το σχήμα Χέιζ-Χουάντσο είναι τόσο κοντά να το δούμε στο παρκέ όσο το Πίτερς-Σάσα, και την hedge άμυνα την έχουμε λύσει. Πιο ταιριαστός αντίπαλος από ΠΑΟ δεν υπάρχει (σε σχέση με Φενέρ, Ρεάλ και σια).
5. Η βαθμολογία λέει ότι είμαστε 2οι σε τριπλή ισοβαθμία, δεν έχουν σημασία τα μεταξύ μας. Αυτό μετράει μόνο, και αν αποφύγεις την τέταρτη θέση παίζεις με Φενέρ που υποτίθεται ότι θα σε δείρει μόνο τελικό. Προφανώς και μετράει που θα πετύχουμε σκληρή ομάδα, γιατί αν φτάσεις στον τελικό και από κάτω να είσαι, είναι ένα παιχνίδι.
6. Ή λογική λέει ότι θα δικαιωθείτε καθώς έχετε θέσει ως αυτοσκοπό την κούπα και τα υπόλοιπα αποτυχία. Οχι επειδή ο Μπαρτζώκας είναι κακός προπονητής, αλλά επειδή η Ευρωλίγκα είναι δύσκολη.
7. Ο Λεσορ επέτρεψε μετά από 1.5 χρόνο και είχε άμεσο impact. Όσο υπάρχουν ακόμα παιχνίδια, στο μυαλό μου δεν θέλει και πολύ να μπει Μόρις και να κάνει την διαφορά. Μένει να το δούμε πρώτα βέβαια.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Παρ Μαρ 13, 2026 3:01 pm

Erether έγραψε:
Παρ Μαρ 13, 2026 2:20 pm
golitog7 έγραψε:
Παρ Μαρ 13, 2026 1:59 pm
Και εγώ πιστεύω ότι έχει ποτίσει το dna της ομάδας με λουζερίαση στα κρίσιμα. Χθες φάνηκε ξανά, και στην άμυνα αλλά και στην επόμενη επίθεση. Πραγματικά δεν ξέρω τι από τα δύο ήταν χειρότερο. Συν το ότι αμέσως πριν ο Πίτερς έχασε και τη βολή. Το να έχεις 4 δευτερόλεπτα ακόμα, να παίρνεις time και το αποτέλεσμα να είναι ο Μίλου να κάνει fade away από τα 6 μέτρα είναι στα όρια της παράνοιας. Στην άμυνα πλέον ξέρω ότι όταν θα φτάσουμε στην κρίσιμη φάση θα το φάεμ, όποιος και να είναι απέναντι.
Σοβαρά δλδ πιστεύει κάποιος ότι αν φτάσουμε στην κατοχή σε ένα κρίσιμο ματς θα το πάρουμε εμείς? Και αν ναι γιατί το πιστεύει?
Στις κρισιμες καταστασεις πρεπει να αλλαζεις και προσωπα. Δε γινεται να εχεις μια 5αδα που παιζει σερι τα τελευταια 4 λεπτα. Πχ φαγαμε το καλαθι του Στραζελ καθαρα επειδη ο Μιλου δεν βγηκε γρηγορα στην βοηθεια. Το ιδιο και στην τελευταια επιθεση τεσσαρων δευτερολεπτων, δεν αφηνεις μεσα τον 7-footer εκτος αν εχεις σχεδιασει μια λομπα στη ρακετα. Αυτο κανει ο κοουτς σε ολα τα ματς.

Τα υπολοιπα περι καταρας, κομπλεξ κλπ ειναι απλα αστικοι μυθοι που δημιουργουνται, για να καθρεφτισουν τις δικες μας φοβιες ή αγνοια.
Κανένας δε μίλησε φίλε για κατάρες. Ούτε ανήγαγα την ανικανότητα μας στο μεταφυσικό. Είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα. Έχει γίνει τόσες φορές που ακόμα και οι ίδιοι οι παίκτες δεν πιστεύουν ότι θα έχει άλλη κατάληξη. Μπορεί να φταίει ο κόουτς, μπορεί να φταίνε οι παίκτες , μπορεί και τα δύο. Δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία και έχει αποδειχτεί τόσες φορές είναι ότι οι αποφάσεις της ομάδας και η γλώσσα του σώματος στα κρίσιμα είναι για τα πανηγύρια. Μόνο από τύχη θα κερδίζαμε ένα κλειστό ματς με μία μεγάλη ομάδα.

Η δικιά μου γνώμη και την έχω πει πολλές φορές είναι ότι έχει ξεκάθαρη ευθύνη ο κόουτς επειδή αρνείται να δεχτεί ότι για να πάρεις τα do or die παιχνίδια θες άλλα χαρακτηριστικά απ αυτά που θέλεις για να βγεις 1-2ος δέυτερος στην κανονική διάρκεια.

Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Παρ Μαρ 13, 2026 3:06 pm

Dimmitz έγραψε:

7. Ο Λεσορ επέτρεψε μετά από 1.5 χρόνο και είχε άμεσο impact. Όσο υπάρχουν ακόμα παιχνίδια, στο μυαλό μου δεν θέλει και πολύ να μπει Μόρις και να κάνει την διαφορά. Μένει να το δούμε πρώτα βέβαια.
Ήμουν έτοιμος να γράψω ότι δεν έχουμε δείγματα από Μόρις για να τον εμπιστευόμαστε.
Ξέχασα ότι πρόλαβε και έπαιξε λίγο. :roofl:

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Μαρ 13, 2026 3:21 pm

Θελουμε παικτες να μην κρυβονται στα δυσκολα :D
https://www.youtube.com/shorts/pvdNX_ux ... ture=share

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Παρ Μαρ 13, 2026 3:35 pm

Dimmitz έγραψε:
2. Παίζαμε χωρίς τον MVP της ομάδας, χωρίς το βασικό μας και αναπληρωματικό μας pg (Μόρις) και χάσαμε για ένα πόντο επειδή το έλουσε ο Μπαρτζώκας στην τελευταία επίθεση. Αν ίσχυε αυτό που γράφατε να έπρεπε να χάσουμε εμφατικά, ειδικά με το πόσο νωχελικά μπήκαμε στο παιχνίδι. Ουσιαστικά μόνο στην πρώτη περίοδο μας έδειραν.
3. Εμείς κουτουλούσαμε, αυτό μετράει. Οπως εσένα δεν σε ενδιαφέρει ο ΠΑΟ, έτσι και μένα δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η Ρεάλ. Αυτό που ξέρω και θέλω να πω είναι ότι τώρα η επίθεση μας ρολάρει σε σχέση με τότε, θα είναι πιο δύσκολο να μας μπλοκάρει η Ρεάλ επιθετικά αν μας παίξει physical. Οπως και να έχει σύντομα θα έχουμε την απάντηση μας.
4. Αυτό με το συμπάθειο μόνο εσύ θα μπορούσες να το γράψεις, όπως και αυτό που γράφει από κάτω ο Shaq ότι θα μας δείρει ο ΠΑΟ ( :roofl: ) που είναι η πιο σοφτ άμυνα της λίγκας και με Λεσόρ, το σχήμα Χέιζ-Χουάντσο είναι τόσο κοντά να το δούμε στο παρκέ όσο το Πίτερς-Σάσα, και την hedge άμυνα την έχουμε λύσει. Πιο ταιριαστός αντίπαλος από ΠΑΟ δεν υπάρχει (σε σχέση με Φενέρ, Ρεάλ και σια).
5. Η βαθμολογία λέει ότι είμαστε 2οι σε τριπλή ισοβαθμία, δεν έχουν σημασία τα μεταξύ μας. Αυτό μετράει μόνο, και αν αποφύγεις την τέταρτη θέση παίζεις με Φενέρ που υποτίθεται ότι θα σε δείρει μόνο τελικό. Προφανώς και μετράει που θα πετύχουμε σκληρή ομάδα, γιατί αν φτάσεις στον τελικό και από κάτω να είσαι, είναι ένα παιχνίδι.
6. Ή λογική λέει ότι θα δικαιωθείτε καθώς έχετε θέσει ως αυτοσκοπό την κούπα και τα υπόλοιπα αποτυχία. Οχι επειδή ο Μπαρτζώκας είναι κακός προπονητής, αλλά επειδή η Ευρωλίγκα είναι δύσκολη.
Διαβάζεις τι ακριβώς γράφω ή δεν μπαίνεις καν στον κόπο? Αυτή τη στιγμή είμαστε 2οι γιατι δεν έχει ολοκληρωθεί η εξάδα παιχνιδιών. Αν ισοβαθμούμε με Real & Valencia στο τέλος, η λογική λέει ότι δεν θα είμαστε δεύτεροι, αλλά τρίτοι ή τέταρτοι. Ακόμα κι αν κερδίσουμε και τις 2, θα πάμε σε ρεκόρ 2-2. Real & Valencia έχουν ήδη από 2 νίκες σε αυτό το group, οπότε πρέπει και να τις κερδίσουμε και να πάρουμε τις διαφορές.

Αν δεν με πιστεύεις ή δεν το εξηγώ καλά, ορίστε και από το eurohoops.

The first filter, Head-to-Head wins, recursively breaks ties prioritising specific matchups over general stats. In a two-way tie, if one team swept the other 2-0, they’re ranked higher. If they split 1-1, the next filter is applied. In a multi-way tie, a ”rounded” tiebreaker is created, counting only games between the tied teams, ordering on wins within that sub-group. The point difference is then considered amongst the tied teams, but only if the heads-up win count was equal. The logic ”resets” in incidents where ties are only partially broken, recursively reapplying the system to the remaining subseedings.

Ο ημιτελικός δεν είναι ένα παιχνίδι?

Για να το κλείσω και να μην κουράζω, η ομάδα δεν με πείθει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει ούτε σε πολύ σκληρά παιχνίδια, ούτε σε ματς που κρίνονται στις τελευταίες κατοχές. Θες επειδή απουσιάζει ένα πραγματικά καλό PG, θές επειδή ο Β παραείναι γαύρος για να σκεφτεί ψύχραιμα, το αποτέλεσμα το ίδιο είναι. Μακάρι να το καταφέρει μέσα στους επόμενους μήνες, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας.

Sabenlee

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Saben lee

Παρ Μαρ 13, 2026 3:38 pm

Την Κυριακή με Πανιώνιο ας ξεκουράσει επιτέλους την ομάδα. Ας παίξουν νετζηπογλου, Λαρεντζάκης μπουρνελες. Έχουμε δύσκολη εβδομάδα με Φενέρ Μπασκόνια.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Παρ Μαρ 13, 2026 3:39 pm

coach blue έγραψε:
Βέβαια αν πάμε Φ4 , ο μόνος στον οποίο έχω πίστη ότι από το λεωφορείο έως το τέλος του/των αγώνων θα μπει γνωρίζοντας 100% που βρίσκεται και γιατί βρίσκονται εκεί είναι αυτός

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μαρ 13, 2026 3:40 pm

golitog7 έγραψε:
Erether έγραψε:
Παρ Μαρ 13, 2026 2:20 pm

Στις κρισιμες καταστασεις πρεπει να αλλαζεις και προσωπα. Δε γινεται να εχεις μια 5αδα που παιζει σερι τα τελευταια 4 λεπτα. Πχ φαγαμε το καλαθι του Στραζελ καθαρα επειδη ο Μιλου δεν βγηκε γρηγορα στην βοηθεια. Το ιδιο και στην τελευταια επιθεση τεσσαρων δευτερολεπτων, δεν αφηνεις μεσα τον 7-footer εκτος αν εχεις σχεδιασει μια λομπα στη ρακετα. Αυτο κανει ο κοουτς σε ολα τα ματς.

Τα υπολοιπα περι καταρας, κομπλεξ κλπ ειναι απλα αστικοι μυθοι που δημιουργουνται, για να καθρεφτισουν τις δικες μας φοβιες ή αγνοια.
Κανένας δε μίλησε φίλε για κατάρες. Ούτε ανήγαγα την ανικανότητα μας στο μεταφυσικό. Είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα. Έχει γίνει τόσες φορές που ακόμα και οι ίδιοι οι παίκτες δεν πιστεύουν ότι θα έχει άλλη κατάληξη. Μπορεί να φταίει ο κόουτς, μπορεί να φταίνε οι παίκτες , μπορεί και τα δύο. Δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία και έχει αποδειχτεί τόσες φορές είναι ότι οι αποφάσεις της ομάδας και η γλώσσα του σώματος στα κρίσιμα είναι για τα πανηγύρια. Μόνο από τύχη θα κερδίζαμε ένα κλειστό ματς με μία μεγάλη ομάδα.

Η δικιά μου γνώμη και την έχω πει πολλές φορές είναι ότι έχει ξεκάθαρη ευθύνη ο κόουτς επειδή αρνείται να δεχτεί ότι για να πάρεις τα do or die παιχνίδια θες άλλα χαρακτηριστικά απ αυτά που θέλεις για να βγεις 1-2ος δέυτερος στην κανονική διάρκεια.
Συγνωμη, αλλα και αυτο που λες σχεδον εξισου μεταφυσικο ειναι. Εμεις οι ιδιοι δε λεμε οτι αλλο κανονικη περιοδος, αλλο φ4; Πως λοιπον μια βαθμολογικα ασημαντη ηττα αναγαγεται σε ελλειψη αυτοπεποιθησης απο τραυμα απο ηττες στο φ4;
Απλως ο φιλαθλος θυμαται τις ασχημες εμπειριες περισσοτερο. Οταν εβαλε το μπαζερ μπιτερ με την Μπαρτσλεονα περυσι ο Φουρνιε ή φετος με την Μακαμπι ο Ντορσευ, δεν ειχαν ψυχολογικο προβλημα οι παικτες;

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Παρ Μαρ 13, 2026 3:42 pm

Coach Periklis έγραψε:
Παρ Μαρ 13, 2026 3:39 pm
coach blue έγραψε:
Βέβαια αν πάμε Φ4 , ο μόνος στον οποίο έχω πίστη ότι από το λεωφορείο έως το τέλος του/των αγώνων θα μπει γνωρίζοντας 100% που βρίσκεται και γιατί βρίσκονται εκεί είναι αυτός
Iσχύει, παρόλο που φέτος δεν είναι καλός, έως και αρνητικός σε κάποια ματς, και εγώ είμαι σίγουρος ότι στα κρίσιμα θα βγει μπροστά και θα τα δώσει όλα...

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Παρ Μαρ 13, 2026 4:10 pm

Erether έγραψε:
golitog7 έγραψε:

Συγνωμη, αλλα και αυτο που λες σχεδον εξισου μεταφυσικο ειναι. Εμεις οι ιδιοι δε λεμε οτι αλλο κανονικη περιοδος, αλλο φ4; Πως λοιπον μια βαθμολογικα ασημαντη ηττα αναγαγεται σε ελλειψη αυτοπεποιθησης απο τραυμα απο ηττες στο φ4;
Απλως ο φιλαθλος θυμαται τις ασχημες εμπειριες περισσοτερο. Οταν εβαλε το μπαζερ μπιτερ με την Μπαρτσλεονα περυσι ο Φουρνιε ή φετος με την Μακαμπι ο Ντορσευ, δεν ειχαν ψυχολογικο προβλημα οι παικτες;
Θυμησε μου λίγο πότε ήταν το τελευταίο κλειστό ματς που πήραμε σε φ4; Ακόμα και να το έβαζε χθες ο Μιλου και να το παίρναμε δε θα άλλαζε τίποτα. Εγώ είπα ότι στα κλειστά ματς ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ κλέβουμε μέντες και οι αποφάσεις είναι της πλάκας. Το ότι πήρε ένα ματς κανονικής διάρκειας ο Φουρνιε δε μου λέει κάτι, εξακολουθώ να πιστεύω ότι το αντίστοιχο στο φ4 θα το χάσει.

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μαρ 13, 2026 11:14 pm

golitog7 έγραψε:
Παρ Μαρ 13, 2026 4:10 pm
Erether έγραψε:

Θυμησε μου λίγο πότε ήταν το τελευταίο κλειστό ματς που πήραμε σε φ4; Ακόμα και να το έβαζε χθες ο Μιλου και να το παίρναμε δε θα άλλαζε τίποτα. Εγώ είπα ότι στα κλειστά ματς ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ κλέβουμε μέντες και οι αποφάσεις είναι της πλάκας. Το ότι πήρε ένα ματς κανονικής διάρκειας ο Φουρνιε δε μου λέει κάτι, εξακολουθώ να πιστεύω ότι το αντίστοιχο στο φ4 θα το χάσει.
Στα 2 τελευταία είχαμε χάσει από το πρώτο δεκάλεπτο. Ας είμαστε σκληροί και ανταγωνιστικοί και βλεπουμε τι θα γίνει. Η αποτυχία αυτή ήταν κατ'εμε. Όχι ο τελικός του Κάουνας.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Μαρ 15, 2026 1:42 pm

Τι μπορεί να είπε ο μπάρμπας στον Φουρνιε και τρελάθηκε τόσο πολύ;
Εκτός κι αν ήθελε να είναι ήδη Μαρίνα Φλοίσβου για καφεδάκι :D

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Κυρ Μαρ 15, 2026 1:45 pm

tokalytero3d έγραψε:
Κυρ Μαρ 15, 2026 1:42 pm
Τι μπορεί να είπε ο μπάρμπας στον Φουρνιε και τρελάθηκε τόσο πολύ;
Εκτός κι αν ήθελε να είναι ήδη Μαρίνα Φλοίσβου για καφεδάκι :D
"Δεν ξερεις να τρως ρε χαζαδα Fournier"

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Μαρ 15, 2026 1:52 pm

Ο Μόρρις πρέπει να νομίζει ότι μέσα απ την γραμμή του τριποντου έχει νάρκες

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Μαρ 15, 2026 2:04 pm

Ο μπάρμπας του έλεγε two times μετά , κάποια βλακεία θα του είπε ότι φλοπαρε ή ότι παίζει αντιαθλητικά δεν την είδα πριν την φάση .. τώρα γιατί τρελάθηκε ο φουρνιε δεν βγάζει νόημα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”