Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- coach blue
- Reactions: 1045
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αλλιως ειχα πλασει στο μυαλο μου το ποιντ γκαρντCoach Periklis έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 23, 2024 9:06 pmΔεν έχεις ανάγκη 3ο point guardcoach blue έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 23, 2024 9:04 pm
Δεν τους εκαναν χαρη , με εξαιρεση τον ρουντι που επαιζε λιγοτερο οι τσατσο κοζερ γιουλ την εκαναν την δουλεια και με το παραπανω . Ο ρεγιες πχ δεν επαιζε καθολου στο τελος .
Τωρα για τον μιλς που ανεφερε ο ζερβας , μην μενουμε εκει .
Αν ειναι μεγαλος για τριτο αλλα καθαρο ποιντ γκαρντ παμε κρις τζοουνς . Νο προμπλεμ .
Δεν εχεις λιρες , δωσε μαρκα , δωσε δολλαρια , δωσε κατι
Έχεις Γουοκαπ Γκος Μήτρου - Λονγκ

Ας το πω αλλιως . Γουολκαπ γκος ειναι καλοι χειριστες . Τριτος χειριστης ειναι ο μακισικ . Να παρουμε κι ενα δημιουργο μπας και φτανει καμια μπαλα στους ψηλους ;
Κουβεντα κανουμε , μην αρχισετε παλι με το χερι του καισαρα

3
1
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος coach blue την Κυρ Ιουν 23, 2024 9:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kite26
- Reactions: 1031
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- nikolakias
- Reactions: 330
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ κι εγώ ότι μας λείπει δημιουργός. Βάλ' τον κι αυτόν στη λίστα από όσους θα φέρουμε από το NBA. Θα το κάψουμε κυρ Στέφανε!coach blue έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 23, 2024 9:18 pmΑλλιως ειχα πλασει στο μυαλο μου το ποιντ γκαρντCoach Periklis έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 23, 2024 9:06 pm
Δεν έχεις ανάγκη 3ο point guard
Έχεις Γουοκαπ Γκος Μήτρου - Λονγκ![]()
Ας το πω αλλιως . Γουολκαπ γκος ειναι καλοι χειριστες . Τριτος χειριστης ειναι ο μακισικ . Να παρουμε κι ενα δημιουργο μπας και φτανει καμια μπαλα στους ψηλους ;
Κουβεντα κανουμε , μην αρχισετε παλι με το χερι του καισαρα![]()

3
3

-
- Reactions: 153
- Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- kein
- Reactions: 619
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για την ομάδα βετεράνων ? Όχι ρε συ, χρειάζεστε κάτι καλύτερο, δεν νομίζω να χτυπήσετε αυτή την πόρτα, αλλιώς θα είναι σαν να λέτε, άσε το φετινό πάμε για του παραχρόνου.
Γνώμη μου είναι να πατε σε κομμένους από ΝΒΑ που αξίζει το ρίσκο ή να σπάσετε κανα συμβόλαιο. Πρέπει να πέσει χρήμα, κακά τα ψέμματα.
0

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο συγκεκριμένος είναι 24 ετών. Κατά τη γνώμη μου χρειάζεται να βρούμε λαβράκια από το κολλεγιακό και το NBA.kein έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 23, 2024 9:22 pmΓια την ομάδα βετεράνων ? Όχι ρε συ, χρειάζεστε κάτι καλύτερο, δεν νομίζω να χτυπήσετε αυτή την πόρτα, αλλιώς θα είναι σαν να λέτε, άσε το φετινό πάμε για του παραχρόνου.
Γνώμη μου είναι να πατε σε κομμένους από ΝΒΑ που αξίζει το ρίσκο ή να σπάσετε κανα συμβόλαιο. Πρέπει να πέσει χρήμα, κακά τα ψέμματα.
2
2

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 153
- Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
αλλα αν ειναι να κλεισεις τον ντορσει και τον εβανς και να περιμενεις εβανς απο χριστουγεννα νομιζω πως μπορει να λειτουργησει του παττυ μιλς.Τι δηλαδη?Πριν 9 μηνες εκανε παπαδες με την αυστραλια αποκλειεται να ξεχασε να παιζει ξαφνικα.Μπορει αν εισαι τυχερος και γυρισει μετα ο εβανς στην κατασταση που ηταν πριν να εχεις απο μαρτη μια απιστευτη back court και τρομερο επιθετικο ταλεντο
1
1

- kein
- Reactions: 619
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σόρυ (μέα κούλπα), νόμιζα ότι αναφερόσουν στον γνωστό μπομπούα της ΕΦΕΣ.kite26 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 23, 2024 9:25 pmΟ συγκεκριμένος είναι 24 ετών. Κατά τη γνώμη μου χρειάζεται να βρούμε λαβράκια από το κολλεγιακό και το NBA.kein έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 23, 2024 9:22 pm
Για την ομάδα βετεράνων ? Όχι ρε συ, χρειάζεστε κάτι καλύτερο, δεν νομίζω να χτυπήσετε αυτή την πόρτα, αλλιώς θα είναι σαν να λέτε, άσε το φετινό πάμε για του παραχρόνου.
0

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Μια χαρά παίκτης ειναι ο Σιλβέν Φρανσίσκο.Jamesharden13 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 23, 2024 9:21 pmτουλαχιστον αν ειναι τσιπηδες και δεν βαλουν λεφτα ας κοιταξουν τον φρανσισκο ειναι 26 και πιστευω στα επομενα χρονια θα κανει σοβαρο στεπ απ
0
- coach blue
- Reactions: 1045
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μην τα γυρναμε συνεχεια . Αποφασιστε . Εχει και ολυμπιαδα να παιξει ο γερο πατ . Αν ειναι να του πουμε να μην φορτσαρειJamesharden13 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 23, 2024 9:26 pmαλλα αν ειναι να κλεισεις τον ντορσει και τον εβανς και να περιμενεις εβανς απο χριστουγεννα νομιζω πως μπορει να λειτουργησει του παττυ μιλς.Τι δηλαδη?Πριν 9 μηνες εκανε παπαδες με την αυστραλια αποκλειεται να ξεχασε να παιζει ξαφνικα.Μπορει αν εισαι τυχερος και γυρισει μετα ο εβανς στην κατασταση που ηταν πριν να εχεις απο μαρτη μια απιστευτη back court και τρομερο επιθετικο ταλεντο

1
1

-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Εικάζω ότι με την φετινή λειψανδρία στα Γκαρντ, θα έχετε πρόβλημα στην περιφέρεια, ειδικά αν φύγει και ο Γκος. Τονίζω ότι πλέον το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι και δομικό. Στο 5 να έχετε και Φαλ και Μιλουτινοφ είναι υπερβολή. Ένας απο τους δυο κανονικά έπρεπε να φύγει. Να μείνει ο ραιτ ως δευτερος, να κρατήσετε Πετρουσεφ και Πίτερς και να κλείσετε την πεντάδα των ψηλών με έναν έλληνα. Τον παπαγιαννη ας πούμε. Να έρθει δηλαδή ως τριτος.
Έτσι αμέσως αμέσως ελευθερώνεται μια θέση ξένου.
Πίτερς-Πετρουσεφ
Φαλ ή Μιλουτινοφ, Ραιτ, Παπαγιαννης
Στο 3 το Παπανικολάου-Χαράλαμποπουλος και Κλαιμπερν είναι σούπερ-Ντουπερ δυνατό.
Και πάμε στην περιφέρεια.
Ουολκαπ-Γκος
Ντορσει-Μητρου Λονγκ-Λαρε
Και προσωπικά θα έπαιρνα Βιλντοζα.
Ξέρω ότι θα τα ακούσω για τον παπαγιαννη καθώς είναι νερόβραστος. Ξέρω ότι θα τα ακούσω για τον Βιλντοζα γιατί φέτος ήταν σχεδόν ανύπαρκτος. Πάντως οποίος είδε τον περυσινό Βιλντοζα πριν πάει ο Καμπατσο στον ερυθρό Αστέρα μπορεί να καταλαβει γιατί τον προτείνω ξανά.
Έτσι αμέσως αμέσως ελευθερώνεται μια θέση ξένου.
Πίτερς-Πετρουσεφ
Φαλ ή Μιλουτινοφ, Ραιτ, Παπαγιαννης
Στο 3 το Παπανικολάου-Χαράλαμποπουλος και Κλαιμπερν είναι σούπερ-Ντουπερ δυνατό.
Και πάμε στην περιφέρεια.
Ουολκαπ-Γκος
Ντορσει-Μητρου Λονγκ-Λαρε
Και προσωπικά θα έπαιρνα Βιλντοζα.
Ξέρω ότι θα τα ακούσω για τον παπαγιαννη καθώς είναι νερόβραστος. Ξέρω ότι θα τα ακούσω για τον Βιλντοζα γιατί φέτος ήταν σχεδόν ανύπαρκτος. Πάντως οποίος είδε τον περυσινό Βιλντοζα πριν πάει ο Καμπατσο στον ερυθρό Αστέρα μπορεί να καταλαβει γιατί τον προτείνω ξανά.
0