2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

corsaopc

junior
Reactions: 63
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 26, 2022 10:48 pm

Θέμα νιμπο και άλλων ψηλών δεν υπάρχει. Έχουμε πάρει ψηλό.
Τανουλης έχει πολύ καλά στοιχεία. Προφανώς και δεν μπορει να έχει ρόλο στο ρόστερ φέτος και του χρόνου αλλά καλό θα είναι να αποκτηθεί και να δοθεί δανεικός σε ομάδα που παίζει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις που θα του εγγυάται αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Πολύ περίεργη η μεγάλη καθυστέρηση της ποινής του Μητογλου.

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Κυρ Ιουν 26, 2022 10:59 pm

corsaopc έγραψε:
Τανουλης έχει πολύ καλά στοιχεία. Προφανώς και δεν μπορει να έχει ρόλο στο ρόστερ φέτος και του χρόνου αλλά καλό θα είναι να αποκτηθεί και να δοθεί δανεικός σε ομάδα που παίζει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις που θα του εγγυάται αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ο ψηλός που χουμε πάρει ποιος είναι;Αν εννοείς τον γνωστό, παίκτης της ΤΣΣΚΑ είναι ακόμα!Κι αν η ΤΣΣΚΑ πει νιετ, εκει θα μείνει....

0
corsaopc

junior

Κυρ Ιουν 26, 2022 11:11 pm

Jimmyrogue84 έγραψε:
corsaopc έγραψε:

Ο ψηλός που χουμε πάρει ποιος είναι;Αν εννοείς τον γνωστό, παίκτης της ΤΣΣΚΑ είναι ακόμα!Κι αν η ΤΣΣΚΑ πει νιετ, εκει θα μείνει....
Ξέρουν στην ομάδα ότι θα μείνει ελεύθερος. Γι'αυτό και δεν καίγονται ούτε έχουν κάνει κουβέντες με άλλους παίχτες.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7268
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιουν 26, 2022 11:14 pm

https://www.fosonline.gr/basket/ellada/ ... -olympiako

Εδω λενε οτι πληρωνει ο μιλου την τσσκα για να τον αφησει να υπογραψει στην ομαδα της καρδιας του..Εγω παντως δεν θυμαμαι να εχουν χαλασει πολλες μεταγραφες που να ηθελε τοσο πολυ ο παικτης να ερθει..

Η μακαμπι τωρα που παιρνει νεμπο μηπως αφησει ρευνολτς??Εγω θα τον ηθελα πολυ αυτον και μετα τον Μπουκερ αν τυχον και τρελαθει η τσσκα,τους προτιμω σιγουρα απο τον μαρτιν.

Αυτο που λεει ο κορσα το πιστευω και εγω,δεν γινεται σε μια τοσο βασικη θεση εμεις να μην εχουμε συμφωνησει με καποιον αν φοβομασταν οτι δεν θα μεινει ελευθερος ο μιλου.

0
corsaopc

junior

Κυρ Ιουν 26, 2022 11:25 pm

shaq7 έγραψε:

Εδω λενε οτι πληρωνει ο μιλου την τσσκα για να τον αφησει να υπογραψει στην ομαδα της καρδιας του..Εγω παντως δεν θυμαμαι να εχουν χαλασει πολλες μεταγραφες που να ηθελε τοσο πολυ ο παικτης να ερθει..

Η μακαμπι τωρα που παιρνει νεμπο μηπως αφησει ρευνολτς??Εγω θα τον ηθελα πολυ αυτον και μετα τον Μπουκερ αν τυχον και τρελαθει η τσσκα,τους προτιμω σιγουρα απο τον μαρτιν.

Αυτο που λεει ο κορσα το πιστευω και εγω,δεν γινεται σε μια τοσο βασικη θεση εμεις να μην εχουμε συμφωνησει με καποιον αν φοβομασταν οτι δεν θα μεινει ελευθερος ο μιλου.
Όχι μόνο δεν έχουμε συμφωνήσει,δεν κάναμε καν επαφές για άλλους παίχτες. Υπάρχει σιγουριά στην διοίκηση. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μιλου βρέθηκε στο Σεφ στον τελικό και γλεντησε μετά μαζί με την ομάδα σαν να είναι μέλος της.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague

Κυρ Ιουν 26, 2022 11:33 pm

corsaopc έγραψε:
Κυρ Ιουν 26, 2022 11:25 pm
shaq7 έγραψε:

Όχι μόνο δεν έχουμε συμφωνήσει,δεν κάναμε καν επαφές για άλλους παίχτες. Υπάρχει σιγουριά στην διοίκηση. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μιλου βρέθηκε στο Σεφ στον τελικό και γλεντησε μετά μαζί με την ομάδα σαν να είναι μέλος της.
Οι άλλες 2 μεταγραφές ποιες θα είναι;Μόνο ο Μπέϊκον έχει ακουστεί

0
austerity_blues
Reactions:

Κυρ Ιουν 26, 2022 11:53 pm

αν μείνει ο Ντόρσεϊ και πάρουμε Μίλου πραγματικά δε θα έχω καθόλου άγχος για τις επόμενες κινήσεις μας, όποιος κι αν έρθει. θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να βρούμε παίκτες που θα προσφέρουν λιγότερα από Ζαν Σαρλ, Έισι και Γιώργαρο συνολικά.

έχω την αίσθηση πάντως ότι οι μεταγραφές μας θα είναι ένα 5άρι, ένα 4άρι ρολίστας και ένας Έλληνας και θα αφήσουμε και μια μεταγραφή για αργότερα, όπως έγινε και πέρυσι.

θα μου έκανε τεράστια εντύπωση να πάρουμε 3άρι αξίας (Μπέικον, Κάλινιτς κτλ), λογικά με Παπ και Σακιλολαρεντζάκη θα ξεκινήσουμε και φέτος.

Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1880
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 27, 2022 12:52 am

Jimmyrogue84 έγραψε:
corsaopc έγραψε:

Η ΤΣΣΚΑ ειναι σαν να μην υπαρχει, οπως και ολες οι Ρωσικες ομαδες.
Δεν υπαρχει Διεθνες Δικαστηριο που θα δικαιωσει Ρωσικη ομαδα, πρακτικα θα σταματησει να εχει δικαιοδοσια σε οποιο αθλημα το κανει.
Εχουν κανει και στο ποδοσφαιρο προσφυγες οι Ρωσικες ομαδες κατα της FIFA κλπ. που αφησε τους ξενους που παιζανε εκει να φυγουν χωρις την παραμικρη αποζημιωση για την χρονια 2022-23 (οπως και για το υπολοιπο της προηγουμενης χρονιας), και απορριπτονται η μια μετα την αλλη.

0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Ιουν 27, 2022 6:44 am

Reaper έγραψε:
Jimmyrogue84 έγραψε:

Δεν υπαρχει Διεθνες Δικαστηριο που θα δικαιωσει Ρωσικη ομαδα, πρακτικα θα σταματησει να εχει δικαιοδοσια σε οποιο αθλημα το κανει.
Εχουν κανει και στο ποδοσφαιρο προσφυγες οι Ρωσικες ομαδες κατα της FIFA κλπ. που αφησε τους ξενους που παιζανε εκει να φυγουν χωρις την παραμικρη αποζημιωση για την χρονια 2022-23 (οπως και για το υπολοιπο της προηγουμενης χρονιας), και απορριπτονται η μια μετα την αλλη.
Ναι γίνεται αυτό, αλλά κλείνει μια πόρτα έτσι ο παίχτης. Μπαίνουν και οι μάνατζερ στην μέση, δεν είναι τόσο απλό

0
Άβαταρ μέλους
verycoco

junior
Reactions: 20
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Che

Δευ Ιουν 27, 2022 1:42 pm

Ανακοίνωσε Τζεκιρι η Φενερ, πανε και για Πιτερς, ο Νεμπο οδεύει μαζει με ενα τσουβαλι παικτες στην Μακαμπι.

Θελω να πιστέυω οτι και εμεις εχουμε προνοήσει. Και μενα μου φαινεται πολυ εφικτο ενας παικτης που θελει τοσο να ερθει, που τα εχει βρει με τον Ολυμπιακο (οπως τουλαχιστον βγαινει σε σοσιαλ και μερικα ειδησεογραφικα),
να μην παρει εν τελει την ελευθερια του να παει.
ΑΝ ομως γινει αυτο πρεπει να δουμε το συμπληρωμα που θα ειναι το 4-5αρι μας, ο παικτης δλδ που θα πρεπει να δινει 3π και ταυτοχρονα να μπορει να παιξει στο 5, δινοντας στοιχεια που οι δεινόσαυροί μας δε θα εχουν

0
μαζί με την ομάδα μεγαλώνουμε και εμεις...
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 1042

Δευ Ιουν 27, 2022 1:58 pm

Χάνονται πολλοί παίκτες. Λογικά θεωρούν πως ο Μιλου έτσι ή αλλιώς θα πάρει την ελευθέρας. Στην τελική μένουμε και με Μάρτιν και πέρνουμε ένα δυνατό 4-5αρι.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Δευ Ιουν 27, 2022 1:59 pm

Quincy έγραψε:
Δευ Ιουν 27, 2022 6:44 am
Reaper έγραψε:

Ναι γίνεται αυτό, αλλά κλείνει μια πόρτα έτσι ο παίχτης. Μπαίνουν και οι μάνατζερ στην μέση, δεν είναι τόσο απλό
Επίσης να πούμε ότι η ΤΣΣΚΑ είναι μέτοχος της Ευρωλίγκα, δεν θα ήταν και ηθικά σωστό να τους παίρνουν οι άλλες ομάδες τους παίκτες με το έτσι θέλω. Το σωστό είναι να τα βρει ο παίκτης με την ομάδα και να τον αφήσουν ή να τα βρούν οι 2 ομάδες στο θέμα της αποζημίωσης.

0
Rice

senior
Reactions: 345

Δευ Ιουν 27, 2022 2:03 pm

Εγώ πιστεύω ότι δεν θα πάρουμε τον Νίκολα αλλά τον άλλο ψηλό της ΤΣΣΚΑ.

0
austerity_blues
Reactions:

Δευ Ιουν 27, 2022 2:04 pm

προτείνετε οι γνώστες κάνα 4άρι μπακάπ του Σάσα με χαμηλό σχετικά κασέ, την έχουμε (δικαίως) παραμελήσει αυτή τη θέση οι μεταγραφολάγνοι :D

Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague

Δευ Ιουν 27, 2022 2:10 pm

austerity_blues έγραψε:
Δευ Ιουν 27, 2022 2:04 pm
προτείνετε οι γνώστες κάνα 4άρι μπακάπ του Σάσα με χαμηλό σχετικά κασέ, την έχουμε (δικαίως) παραμελήσει αυτή τη θέση οι μεταγραφολάγνοι :D
Κρις Σίνγκλετον, Ντέρικ Ουίλιαμς, Άλεκ Πίτερς είναι 3 παίκτες που μένουν ελεύθεροι στις θέσεις 4.Ο πρώτος θα χει χαμηλότερο κασέ αλλά αμα τεμπελιάζει στα μισά ματς άστο καλύτερα.Ο Ουίλιαμς είναι καλός παίκτης με 600-700 θα ρχεται λογικά, ο Πίτερς κάπου τα ίδια κι αυτός.Για κάτω από 500 θα πρέπει να δούμε στο eurocup για κανένα λαβράκι.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”