Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 26, 2025 12:08 am

Heisenberg έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 12:02 am
ward πολυ κοντα,
μισιτς σε καλο δρομο.

Υπαρχει 4αρο5αρι σχεδον κλεισμενο και εχει γινει κρουση σε αλλο ενα γκαρντ που ειναι τοπ και εχει γινει κρουση,

εκ του γραφειου
Το 4-5αρι είναι μαύρος; Όχι άλλες λευκές γάμπες και μάγουλα στρουμπουλά έτοιμα για φάπες από τους Μπλοσομγκειμ αυτού του κόσμου.
Για Μακκισικ να πω ότι δεν πρέπει να είσαστε αιχμάλωτοι της στιγμής και να υποτιμάτε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην ομάδα και μας έχουν κάνει πολλές φορές να τιναχτούμε από τον καναπέ από χαρά.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Μάιος 26, 2025 12:09 am

berry έγραψε:
Και μισιτς και άλλο γκαρντ δεν χωράνε όντως

Ένα από τα 2
αμα φυγει ο εβανς?πολυ σιγουρο τον εχουμε για του χρονου...

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Μάιος 26, 2025 12:10 am

shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 12:09 am
berry έγραψε:
Και μισιτς και άλλο γκαρντ δεν χωράνε όντως

Ένα από τα 2
αμα φυγει ο εβανς?πολυ σιγουρο τον εχουμε για του χρονου...
Ε προφανώς αν φύγει Έβανς, ο Γκος μας χαιρετάει και το ίδιο και ο Βιλντοζα, θέλουμε 2 Guards.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δευ Μάιος 26, 2025 12:11 am

Εγώ δεν τον έχω Σακ

Ακόμα και αν μείνει δεν σχεδιάζεις τα γκαρντ με βάση αυτόν

Δεν ξέρεις πως θα βγει

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Δευ Μάιος 26, 2025 12:12 am

εγώ θα το πω και κράξτε αβέρτα αλλά έχω πολλές αμφιβολίες για το αν θα ήθελα τον Μίσιτς στον Ολυμπιακό. βασικά για το αν υπάρχει ακόμη ο Μίσιτς που φανταζόμαστε όλοι.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Μάιος 26, 2025 12:15 am

yawn.brigade έγραψε:
εγώ θα το πω και κράξτε αβέρτα αλλά έχω πολλές αμφιβολίες για το αν θα ήθελα τον Μίσιτς στον Ολυμπιακό. βασικά για το αν υπάρχει ακόμη ο Μίσιτς που φανταζόμαστε όλοι.
Σίγουρα είναι ένα ρίσκο, ειδικά όταν θα πας να δώσεις 4,5 εκ. Σε έναν παίκτη που είναι 32 και έχει να παίξει σοβαρό μπάσκετ 2 χρόνια….αλλα είναι ένα ρίσκο που αν σου βγει θα σε πάει στην κορυφή….αν όχι τι είχαμε τι χάσαμε….μαλλον χάσαμε 4,5εκ….αλλα εδώ πληρώνουμε 1,8εκ. Τον χρόνο σε Φαλ και Ντορσευ…

Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 26, 2025 12:16 am

shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 12:07 am
Heisenberg έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 12:02 am
ward πολυ κοντα,
μισιτς σε καλο δρομο.

Υπαρχει 4αρο5αρι σχεδον κλεισμενο και εχει γινει κρουση σε αλλο ενα γκαρντ που ειναι τοπ και εχει γινει κρουση,

εκ του γραφειου
4 ζηταει ο μισιτς?για να δω αν εχω ακουσει τα ιδια..4ρο5ρι?αρα χαιρεταει και ο πιτερς η ειναι για ρολιστας?το αλλο γκαρντ το τοπ υποθετω ειναι για αντι μισιτς.

του γουορντ εγω ακουσα οτι ειναι τελειωμενο απλα ειναι οπως του σορτς με το νβα.
το γκαρντ ειναι αντι-μισιτς εαν δεν τα βρουνε αλλα και σε περιπτωση που δεν μεινει ο Εβανς????

το 4-5αρι δεν μου ειπε ποιος γαμωτο. μονο οτι ειναι μαυρος και αθλητικος . οποιος εχει αλλη πληροφορια ας πει.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Δευ Μάιος 26, 2025 12:19 am

karamelitsa έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 12:15 am
yawn.brigade έγραψε:
Σίγουρα είναι ένα ρίσκο, ειδικά όταν θα πας να δώσεις 4,5 εκ. Σε έναν παίκτη που είναι 32 και έχει να παίξει σοβαρό μπάσκετ 2 χρόνια….αλλα είναι ένα ρίσκο που αν σου βγει θα σε πάει στην κορυφή….αν όχι τι είχαμε τι χάσαμε….μαλλον χάσαμε 4,5εκ….αλλα εδώ πληρώνουμε 1,8εκ. Τον χρόνο σε Φαλ και Ντορσευ…
ο μισιτς ειναι παιχταρας το ρισκο υπαρχει με οποιον και να παρεις
ισως χρειαστει λιγο χρονο για να επανελθει σωματικα οπως ο οσμαν
τα 4 τον χρονο ειναι αλμυρα βεβαια

Heisenberg

euroleague
Reactions:

για τον Εβανς θα το δουνε και η αντικατασταση του θα παει πιο μακρια σε χρονο πιστευω. σε φιλικα και σε τουρνουα θα δουν κατα ποσο μπορουν να στηριχθουν πανω του. εκει θα δειξει σε τι κατασταση ειναι. μην ξεχναμε οτι ιατρικα ειναι αρκετο καιρο ετοιμος.παιχνιδια του λειπουν.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Δευ Μάιος 26, 2025 12:23 am

Heisenberg έγραψε:
για τον Εβανς θα το δουνε και η αντικατασταση του θα παει πιο μακρια σε χρονο πιστευω. σε φιλικα και σε τουρνουα θα δουν κατα ποσο μπορουν να στηριχθουν πανω του. εκει θα δειξει σε τι κατασταση ειναι. μην ξεχναμε οτι ιατρικα ειναι αρκετο καιρο ετοιμος.παιχνιδια του λειπουν.
θα κάνουν δηλαδή opt-in στο συμβόλαιο για του χρόνου που είναι περίπου 1,7 εκατ. ώστε να τον δουν σε φιλικά και αν δε τους κάνει θα προσπαθήσουν να το σπάσουν; δεν έχει λογική.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Μάιος 26, 2025 12:27 am

yawn.brigade έγραψε:
ειχες και για τον φουρνιε σε θυμαμαι!! αφηστε το πανω μου οταν λεω εγω θα ειναι ο ιδιος της εφες να με ακουτε..δεν παιρνω ευθυνη μονο αν βαριεται να παιξει μπασκετ αλλα δεν στεκει κατι τετοιο..ειναι 30 ,ειναι σερβος αρα θελει να παιζει και στην εθνικη του..και αν ηταν να θελει τουρισμο δεν θα διαλεξει τον ολυμπιακο που τον θελει για ηγετη..θα πηγαινε σε χαποελ ντουμπαι που τις απερριψε..οπως και στον νβα δεν τα παρατησε ..το κυνηγησε οσο μπορουσε.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Heisenberg έγραψε:
Εχουν σαν δεδομενο δηλαδη οτι συνεχιζει ο μπαρτζωκας αλλιως με ποια κριτηρια γινονται οι κινησεις ;

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Μάιος 26, 2025 12:33 am

καλα αν κανουμε τοσες κινησεις οντως αποκλειεται να φυγει ο μπαρτζωκας..και απορω πως θα το φερουν με 0/3 τιτλους φετος...

τον εβανς αν ειναι να τον δοκιμασουν θα του κανουν νεο συμβολαιο και οχι το διετες με τα 2εκ..δηλαδη αν δεν ανταποκριθει ο παικτης τι θα γινει ? :lol: και ποιον θα φερουν εκεινη την εποχη θα χουν κλεισει ολοι οι καλοι...εμενα το οτι δεν τον εβαλε ουτε σημερα μου δειχνει οτι θα τον σουταρουν..καθαρη διαισθηση.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Δευ Μάιος 26, 2025 12:34 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Heisenberg

euroleague
Reactions:

Δευ Μάιος 26, 2025 12:33 am

coach blue έγραψε:
Heisenberg έγραψε:
Εχουν σαν δεδομενο δηλαδη οτι συνεχιζει ο μπαρτζωκας αλλιως με ποια κριτηρια γινονται οι κινησεις ;
ετσι πιστευω. εκτος αν μας κανει καμια σκουπα ο Παο και παραιτηθει ο ιδιος.
ο σπανουλης θα μεινει αλλο ενα χρονο στην Μονακο. αν και νομιζω οτι αν επαιρνε την κουπα σημερα θα ηταν πιο ευκολο να φυγει.
Το βλεπω σιγουρο ομως του χρονου.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Δευ Μάιος 26, 2025 12:35 am

δηλαδη ο εβανς θα υπογραψει 10μερο και θα κανει τραιλς για να δουνε αν μεινει η φυγει?

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”