2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Μάιος 19, 2021 12:06 pm

AlexD έγραψε:
Τετ Μάιος 19, 2021 11:36 am
Καλά αν μπορούμε να πάρουμε Θον Μέικερ ο Μπαρτζώκας θα κάνει πάρτυ! Δεν μπορώ να φανταστώ 5άρι που να ήθελε παραπάνω σαν στυλ έτσι και αλλιώς. Άσε που αντικειμενικά στην Ευρώπη αν είναι στα καλά του λογικά είναι μερικές άμυνες μόνος του για όλους. Μέχρι και με Σπανούλη θα τον βάζει και αμυντικά μπορεί να είμαστε και σούπερ.
Ο Καμπόκλο ενώ προφανώς είναι παιχταράς, παίζει να δυσκολευόταν λίγο στην αρχή με τα φάουλ και τους κανόνες, τους λιγότερους χώρους κτλ; Όχι ότι δεν θα τον ήθελα. άλλωστε με Θον Μέικερ στο 5 μπορεί και να μην περνάει ούτε κουνούπι.

Πως μας έφτιαξες έτσι ρε Βασκετ72 :shot: :shot: :shot: :shot:
Χαίρομαι φίλε μου που σου άρεσε η ιδέα.
Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαμε να τους χτυπήσουμε και τους δυο τους με περίπου 2εκ. Και ας πηγαίναμε για Γκρέιντζερ με κανά 600ρι και Μαρίνκοβιτς με άλλα τόσα το πολύ. Αντί για Μαρίνκοβιτς θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε και Χίλιαρντ με 100χιλ. παραπάνω.

Ο Μπράουν επίσης είναι καλή λύση για το 3 κι ενιότε το 2.

Επιστρέφοντας στους Καμπόκλο- Μέικερ, νομίζω ότι στα πόδια μας είναι ακόμα, απλώς θέλει λίγο τόλμη να ξεφύγουμε από τα κλασσικά. Έπαναλαμβάνω ότι οι γνωστοί- ευρωλιγκάτοι, πρώην και νυν- παίκτες θα γίνουν ανάρπαστοι φέτος. Και δη τα γκαρντ.
Ο Καμπόκλο κάνει με επιτυχία το "αγροτικό" του στη Λιμόζ και δείχνει λουκούμι.
Ο Μέικερ λογικά έχει θέματα ιδιοσυγκρασίας/συγκέντρωσης. Ένα πέρασμα από την πασαρέλα/ Ευρωπαϊκή D-League aka Ευρωλίγκα, θα λειτουργούσε ως κίνητρο.
Ο motivated Μέικερ θα έφτανε τους Ταβάρες/Βέσελι ως αμυντικά σκιάχτρο. Ενδεχομένως να τους ξεπερνούσε, ενώ θα τράβαγε και αντίπαλα σέντερ έξω, με το μακρινό σουτ.

*Kojito, ο Τζ. Χάμιλτον έχει πολύ καλά στοιχεία. Για ομάδες όπως ο μεσαίος -και προς τα κάτω_ Ολυμπιακός, δεν πρέπει να αποτελεί τροχοπέδη η μία - και πρώτη- χρονιά (μισή) στν Ευρωλίγκα. Με έναν προπονητή που ακόμα ψαχνόταν στη διοργάνωση, πίσω από έναν από τους 3 καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη ( Ταβάρες, Μίλου οι άλλοι 2) κλπ.
Πόσοι και πόσοι παίκτες έχουν περάσει όχι έναν αλλά και 2 και 3 χρόνια με αντίστοιχες σεζόν και πήγαν στο κατάλληλο περιβάλλον και κεντήσαν;
Στα πρόχειρα οι "κοντινοί" μας Λάσμε, Γκιστ, Μασιούλις που πήρε ο Πέδουλας από τα αζήτητα (περίπου). Και τόσοι άλλοι.
Ίσα- ίσα που είναι φθηνός και με κίνητρο να δέιξει πράγματα. Όπως κι ο Μαρίνκοβιτς, όπως κι ο Γκρέιντζερ. Για μένα πρέπει να ψάχνουμε τέτοιες ευκαιρίες.
Εκτός κι αν ευοδωθούν οι πιο "σέξυ" Γουόκαπ, Γκος, Λόυντ, Ντόρσεϊ, Λαντέιλ, Λεσόρτ κλπ. Εκεί πάω πάσο! Είθε και μακάρι. :bball:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μάιος 19, 2021 12:25 pm

Δεν νομιζω οτι εχουμε λεφτα να φερουμε τον μεικερ...ειδικα αν κοιταμε τον καμπα..Ο οποιος εχει ωραιο κορμι αλλα τελειως απειρος και γενικα ειναι ατσουμπαλος..
Αν ερθει σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να μεινει ο λιβιο,τουλαχιστον ενας χειζ πρεπει να ρθει στην θεση του αλλιως πεφτει πολυ το ταβανι μας..μας εχει προταθει λενε κιολας.
Ο αφανας ο λαμπειρι δεν νομιζω να μεινει στην βαλενθια...

0
basket72
Reactions:

Τετ Μάιος 19, 2021 1:42 pm

shaq7 έγραψε:
Δεν νομιζω οτι εχουμε λεφτα να φερουμε τον μεικερ...ειδικα αν κοιταμε τον καμπα..Ο οποιος εχει ωραιο κορμι αλλα τελειως απειρος και γενικα ειναι ατσουμπαλος..
Αν ερθει σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να μεινει ο λιβιο,τουλαχιστον ενας χειζ πρεπει να ρθει στην θεση του αλλιως πεφτει πολυ το ταβανι μας..μας εχει προταθει λενε κιολας.
Shaq7 γράφω σε 2-3 ποστ, για το τι παίζει με τον Μέικερ. Δεν θα θέλει παραπάνω λεφτά από τον Γκος η απόκτησή του. Κι επειδή γράφεται ότι πάμε γερά για Γκος, Λόυντ κλπ τον προτείνω σε συνδυασμό με πιο φθηνούς περιφερειακούς που όμως έχουν ενδιαφέρον και θα βελτιώσουν τρελά το ρόστερ σε σχέση με το περσινό. Στη θέση Σπανούλη, Τζένκινς και Χάρισσον προτείνω Γκρέιντζερ, Μαρίνκοβιτς ή Χίλιαρντ και Άντονι Μπράουν. Με 1.3 που έκαναν περίπου οι περσινοί 3, παίρνεις αυτούς που προτείνω εγώ, αν τσοντάρεις και ένα 200 -300ρι στο μάξιμουμ.

Σε σχέση με Γκός και Ντόρσεϊ που μαζί οι 2 τους θα φτάσουν τα 2εκ τον χρόνο στο περίπου, ε γλιτώνεις λεφτά.
Τον ΚΑμπά (δεν είναι καθόλου άπειρος ο Γάλλος, πάνε 3-4 χρόνια που γύρισε από το "τάλεντ σόου " του Ραζτάνοβιτς, μην τον υπολογίζεις για κάτω από 500χιλ ή και 600χιλ. Ε, με τα διπλά του Γάλλου έρχεται ο Μέικερ.

Επιμένω ότι το ρόστερ που προτείνω είναι στα ίδια λεφτά και λίγότερα με όσα λέγονται στις εφημερίδες ή προτείνονται εδώ. Μετά λόγου γνώσεως το λέω.
Είναι άλλο να μου πει κάποιος "ποιος Μέικερ, θα έρθει εδώ και θα μας βγει νέος Μπένετ" ή " τον βλέπω να γυρνάει στη χώρα του να κάνει την επανεκκίνησή του εκεί, σε γνώριμο κι ασφαλές περιβάλλον" κι άλλο να λέμε " δεν παίζει ο Μπένετ για Ευρώπη και πόσο μάλλον για εμάς".

Για τον Τζ. Χάμιλτον που προτείνω επίσης, σαφώς και παίζει το ρίσκο να μη βγει κι όντως η περσινή του χρονιά στη Φενέρ να ήταν και δηλωτική των ικανοτήτων του στο ηψηλό επίπεδο.
Εγώ τον σκέφθηκα σε συνδυασμό με τις παραμέτρους που ενδεχομένως να επηρέασαν τη πρώτο του πέρασμα από την ευρωλίγκα και τις οποίες τις παράθεσα στο πιο πάνω μου ποστ.
Δεν νομίζω πάντως ότι είμαστε ομάδα που θα πηγαίνει για όποιον παίκτη "'εγραψε" στην Ευρωλίγκα. Αυτοί προορίζονται για πιο φουσκωμένα πορτοφόλια.
Κάποιος μπορεί να ρωτήσει: " και θα παίρνουμε τους χειρότερους, τότε;" :D
Όχι, προφανώς, αλλά κάποιους παίκτες που έχουν δείξει σε άλλες τους ομάδες/διοργανώσεις ότι έχουν δυνατότητης/προοπτικές και έχουν κίνητρο (και παράλληλα προσιτή τιμή) να τις "βγάλουν" σε ένα άλλο περιβάλλον.
Ποιος περίμενε τον Πολονάρα ή τον Λούσιτς να παίζουν ως οι καλύτεροι (στο περίπου) στις θέσεις τους

* Shaq7 /καλός κι ο Χέιζ σε συνδυασμό με κάποιν σαν τον Καμπά.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Τετ Μάιος 19, 2021 1:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Τετ Μάιος 19, 2021 1:43 pm

Προσωπικά νομίζω χρειαζόμαστε συνδυασμό αθλητικών προσόντων με skills. Θέλω να δω παίκτες που πηδάνε εφημερίδα, αλλά να ξέρουν παραπάνω μπάσκετ απ' ότι βλέπουμε μεχρι τώρα.

Για τα guard έχω ξαναπεί πως θεωρώ καλή περίπτωση ως backup άσο τον Granger. Έχει μεντάλιτι που θέλω να βλέπω στην ομάδα και είναι μπασκετικός τύπος, όχι Jenkins. Αλλά θα ήταν ιδανικό να συνδυαστεί με Lloyd, όχι Dorsey. Βέβαια το μπάτζετ ιδέα δεν έχω αν θα ανέβει. Πρέπει βέβαια αν έχουν φιλοδοξίες.
Στους ψηλούς αν όντως ισχύει για Kaba, τότε νομίζω πρέπει να γίνει σοβαρή αναβάθμιση στη θέση του Jean Charles για να σταθεί καλά αυτή η πεντάδα ψηλών. Αλλιώς δεν ενθουσιάζομαι καθόλου προσωπικά.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 834

Ποτέ τελειώνουν τα πρωταθλήματα ρε μάγκες? Άντε βαρεθήκαμε να μιλάμε για παίκτες. Να αρχίσουμε να ανακοινώνουμε τίποτα να δούμε που θα παει το ροστερ μας . Μια λέμε για Λοιντ-Ντορσει ,μια για Eurocup παίκτες, μια από Nba Και κάνεις δεν ξέρει που τελικά θα κινηθούμε.

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Τετ Μάιος 19, 2021 1:45 pm

RipCity έγραψε:
Προσωπικά νομίζω χρειαζόμαστε συνδυασμό αθλητικών προσόντων με skills. Θέλω να δω παίκτες που πηδάνε εφημερίδα, αλλά να ξέρουν παραπάνω μπάσκετ απ' ότι βλέπουμε μεχρι τώρα.

Για τα guard έχω ξαναπεί πως θεωρώ καλή περίπτωση ως backup άσο τον Granger. Έχει μεντάλιτι που θέλω να βλέπω στην ομάδα και είναι μπασκετικός τύπος, όχι Jenkins. Αλλά θα ήταν ιδανικό να συνδυαστεί με Lloyd, όχι Dorsey. Βέβαια το μπάτζετ ιδέα δεν έχω αν θα ανέβει. Πρέπει βέβαια αν έχουν φιλοδοξίες.
Στους ψηλούς αν όντως ισχύει για Kaba, τότε νομίζω πρέπει να γίνει σοβαρή αναβάθμιση στη θέση του Jean Charles για να σταθεί καλά αυτή η πεντάδα ψηλών. Αλλιώς δεν ενθουσιάζομαι καθόλου προσωπικά.
Καμπόκλο που είσαι και του ΝΒΑ; τον βλέπεις να δένει με Καμπά;

Weekendman

champion
Reactions: 439

Τετ Μάιος 19, 2021 1:54 pm

Για τον Κάμπα αμυντικά τα λίγα που θυμάμαι από την φετινή παρακολούθηση της Ναντέρ στο Γιούροκαπ είναι ότι π.χ στα 3 ματς με την Μπανταλόνα και με Μάλαγα(εκτός έδρας) οι Ισπανοί είχαν βρει τρίποντα χτυπώντας στο πικ εν ρολ με σέντερ τον Κάμπα με περίπου 2-3 εύστοχα ανά παιχνίδι. Ευθύνη όμως πιθανόν να είχε και ο Στοουν γιατί θυμάμαι ότι ο Στοουν είχε αργές αντιδράσεις σε PnP καταστάσεις, και στην βοήθεια που έδινε στο πικ εν ρολ ως τρίτος παίκτης.

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 641

Τετ Μάιος 19, 2021 2:57 pm

shaq7 έγραψε:
O Λαμπειρί δεν νομίζω ότι μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω από Λιβιό. Με τον Χειζ κερδίζουμε σίγουρα σε 3π αλλά μπορεί να καλύψει το 5 στο βαθμό που το κάνει ο Λιβιό? Ο Τόμπι από Βαλένθια πιστεύετε θα ταίριαζε για 5?
7footer με καλό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση , βέβαια στις αλλαγές στις άμυνες δεν νομίζω να μπορεί να ανταπεξέλθει πλήρως αλλά ποιος 7footer μπορεί (ο Παπαγιάννης έδειξε ότι έχει βελτιωθεί πολύ σε αυτόν τον τομέα φέτος)?
Χωρίς να έχω παρακολουθήσει πολύ Λαντέιλ έχω την εντύπωση ότι μοιάζουν σε χαρακτηριστικά με τον Τόμπι.

0
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Τετ Μάιος 19, 2021 3:05 pm

basket72 έγραψε:
Τετ Μάιος 19, 2021 1:45 pm
RipCity έγραψε:

Καμπόκλο που είσαι και του ΝΒΑ; τον βλέπεις να δένει με Καμπά;
Τα προσόντα τα έχει, αλλά το μυαλό του φοβάμαι γιατί κατέληξε να παίζει στη Λιμόζ.

0
akistsok199333

sophomore
Reactions: 13

Σάβ Μάιος 22, 2021 3:19 am

Λοιπον εχουμε και λεμε:
1)σλουκας ___________
2)_________ λαρεντζακης σπανουλης
3)παπανικολαου μακισικ
4)βεζενκοφ πριντεζης ζαν σαρλ
5)_______ χασαν

Οι υπολοιποι παιχτες θα ναι τυπου χαραλαμποπουλου νικολαιδη χρηστιδη που θα μενουν εκτος 12αδας.Συμπληρωστε μου τα κενα λοιπον με παιχτες στα πλαισια της λογικης και βασει των οσων εχουν ακουστει.Οσον αφορα εμενα θα εβαζα τους γκος ντορσει λαντειλ και θα πηγαινα και για την καψουρα μου γουιλιαμ χαουαρντ της βιλερμπαν στο 3.Τον πιστευω πολυ αυτο τον παιχτη.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3330
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Σάβ Μάιος 22, 2021 11:02 am

Οι δημοσιεύσεις που αφορούν την νέα μεταγραφική περίοδο μεταφέρθηκαν εδώ για να είναι πιο μαζεμένα τα τόπικ και συνεχίζεται εδώ η συζήτηση.
Παραθέτω κι εδώ μια λίστα με παίκτες που έχουν προταθεί, δεν αναφέρω παίκτες όπως ο Μίκυ, Γκριγκόνις κλπ, και λογικά έχω ξεχάσει αρκετούς,ας συμπληρώσει όποιος θέλει, αλλά και πάλι έχουμε πολλές προτάσεις:
Στα γκάρντ:
William Goss
Lloyd
Dorsey
Hacket
Granger
Wolden Corey
Pery Kendrick
Jerian Grant
Isaiah Whitehead
Jaleen Smith
Jalen Lacque
Melo Trimble
Hermansson
Prepelic
Hilliard
Lorenzo Brown
Marincovic

Στα τριάρια:
Terry Emmanuel
Brokhoeff
William Howard
Daulton Hommes
Brown Anthony
Hugo Invernizzi

Στα 4-5άρια:
Josh Nebo
Landale
Caboclo Bruno
Alpha Kaba
John Mooney
Tarick Black
Tobey Mike
Hammilton
Mat Costello
Derek Willis
Thon Meiker

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Δευ Μάιος 24, 2021 11:13 pm

Jimmyrogue84 έγραψε:
Δευ Μάιος 24, 2021 10:57 pm

Δεν είναι υψηλό το κασέ του Καμπόκλο όμως;Και εννοείται ότι θες κάτι καλύτερο του Ζαν Σαρλ, έτσι όπως πάει το πράγμα κι ο Χάντερ μια χαρά μας πέφτει και 35αρης, αλλά για την ηλικία του δε θα μπορεί πιστεύω να αξιοποιείται για πολλά λεπτά στο παρκέ, που σημαίνει ότι θα στραφείς στον Μάρτιν κυρίως
Το βάζω εδώ φίλε μου, γιατί όλο ξεφεύγω από τα τόπικ. :)
Ο Καμπόκλο- ακόμα- θα είναι προσιτός. Στη Λιμόζ, έπαιζε, άλλωστε. Αλλά είναι δεδομένο ότι τον κοιτάνε κι άλλες ομάδες από Ευρωλίγκα. Για πλάκα π.χ η Βιλερμπάν στη θέση του φευγάτου Γιαμπουσελέ.
Οπότε όσο περνάει ο καιρός θα ανέβει το κασέ του, παρόλα αυτά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο αν πάμε για πιο φθηνό άσσο (που για εκεί το βλέπω) κι 3αρι (επιμένω ότι και 3αρι θα πάρουμε, και ο Σπανούλης δεν θα παίξει- ή αν παίξει θα είναι για τη χαρά της συμμετοχής- κι στην Α1 θα πάμε, που παρεμπιπτόντως από του χρόνου θα πέσει και παραπάνω χρήμα στις ομάδες).

Μπορεί δηλαδή να πάμε για 2 Ευρωλιγκάτους, π.χ στο 2, κάποιον από τους Χίλιαρντ ή Μαρίνκοβιτς (αδικήθηκε από τον περίεργο Πονσαρνάου) και στο 5 τον Χάντερ) και 2-3 από διάφορες διοργανώσεις. Π.χ στο μπάκαπ άσσο: Τζέιλιν Σμιθ ή Αϊζάια Γουάιτχεντ, στο 3: Άντονι Μπράουν ή Ντ. Χόμες και στο 4-5: Καμπόκλο ή Ρ. Μόργκαν ή Ντ. Οσετκόφσκι.

basket72
Reactions:

Δευ Μάιος 24, 2021 11:14 pm

Jimmyrogue84 έγραψε:

Δεν είναι υψηλό το κασέ του Καμπόκλο όμως;Και εννοείται ότι θες κάτι καλύτερο του Ζαν Σαρλ, έτσι όπως πάει το πράγμα κι ο Χάντερ μια χαρά μας πέφτει και 35αρης, αλλά για την ηλικία του δε θα μπορεί πιστεύω να αξιοποιείται για πολλά λεπτά στο παρκέ, που σημαίνει ότι θα στραφείς στον Μάρτιν κυρίως
Ο Καμπόκλο- ακόμα- θα είναι προσιτός. Στη Λιμόζ, έπαιζε, άλλωστε. Αλλά είναι δεδομένο ότι τον κοιτάνε κι άλλες ομάδες από Ευρωλίγκα. Για πλάκα π.χ η Βιλερμπάν στη θέση του φευγάτου Γιαμπουσελέ.
Οπότε όσο περνάει ο καιρός θα ανέβει το κασέ του, παρόλα αυτά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο αν πάμε για πιο φθηνό άσσο (που για εκεί το βλέπω) κι 3αρι (επιμένω ότι και 3αρι θα πάρουμε, και ο Σπανούλης δεν θα παίξει- ή αν παίξει θα είναι για τη χαρά της συμμετοχής- κι στην Α1 θα πάμε, που παρεμπιπτόντως από του χρόνου θα πέσει και παραπάνω χρήμα στις ομάδες).

Μπορεί δηλαδή να πάμε για 2 Ευρωλιγκάτους, π.χ στο 2, κάποιον από τους Χίλιαρντ ή Μαρίνκοβιτς (αδικήθηκε από τον περίεργο Πονσαρνάου) και στο 5 τον Χάντερ) και 2-3 από διάφορες διοργανώσεις. Π.χ στο μπάκαπ άσσο: Τζέιλιν Σμιθ ή Αϊζάια Γουάιτχεντ, στο 3: Άντονι Μπράουν ή Ντ. Χόμες και στο 4-5: Καμπόκλο ή Ρ. Μόργκαν ή Ντ. Οσετκόφσκι.

Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 523

Δευ Μάιος 24, 2021 11:50 pm

basket72 έγραψε:
Δευ Μάιος 24, 2021 11:14 pm
Jimmyrogue84 έγραψε:

Μπακ απ του Σλούκα βλέπω κανέναν από eurocup,έχει δηλώσει κι ο Μπαρτζώ ότι το πολύ μέχρι εναν παίκτη θα θελε που να μην έχει πείρα από ευρωλίγκα.Στο "2" θεωρώ ότι θα πάει για ευρωλιγκάτο παίκτη....Αν πάρει κανένα στοίχημα γι αυτή τη θέση θα χτυπάει το κεφάλι του, είναι θέση βασικού!Και στο "5" το ίδιο θεωρώ ότι θα ναι ευρωλιγκάτος.Κι έτσι πρέπει, όταν ψαχνεις παίκτη για θέση βασικού στην ευρωλίγκα στοχεύοντας την οχτάδα, δε πας για στοιχήματα ή λαβράκια.Για μπακ απ, ναι εκει το κάνεις,άλλωστε όλο και κάποιος θα σου βγει που μπορεί να γίνει και βασικός αργότερα....Θες οχτάδα;Για μένα τα σκας για Λόϊντ, Μίκι, παίρνεις κι εναν ανερχόμενο στο "3" και στον άσσο πάρε κι από eurocup κι αν δε σου βγει βάζε και Νικολαϊδη που έχει καλά στοιχεία κι αξίζει του χρόνου να πάρει λίγο χρόνο.

0
basket72
Reactions:

Δευ Μάιος 24, 2021 11:59 pm

Jimmyrogue84 έγραψε:
Δευ Μάιος 24, 2021 11:50 pm

Μπακ απ του Σλούκα βλέπω κανέναν από eurocup,έχει δηλώσει κι ο Μπαρτζώ ότι το πολύ μέχρι εναν παίκτη θα θελε που να μην έχει πείρα από ευρωλίγκα.Στο "2" θεωρώ ότι θα πάει για ευρωλιγκάτο παίκτη....Αν πάρει κανένα στοίχημα γι αυτή τη θέση θα χτυπάει το κεφάλι του, είναι θέση βασικού!Και στο "5" το ίδιο θεωρώ ότι θα ναι ευρωλιγκάτος.Κι έτσι πρέπει, όταν ψαχνεις παίκτη για θέση βασικού στην ευρωλίγκα στοχεύοντας την οχτάδα, δε πας για στοιχήματα ή λαβράκια.Για μπακ απ, ναι εκει το κάνεις,άλλωστε όλο και κάποιος θα σου βγει που μπορεί να γίνει και βασικός αργότερα....Θες οχτάδα;Για μένα τα σκας για Λόϊντ, Μίκι, παίρνεις κι εναν ανερχόμενο στο "3" και στον άσσο πάρε κι από eurocup κι αν δε σου βγει βάζε και Νικολαϊδη που έχει καλά στοιχεία κι αξίζει του χρόνου να πάρει λίγο χρόνο.
Μακάρι να πάμε για Λόυντ και Μίκι.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι θέσεις που πρέπει να ρίξουμε βάρος είναι αυτές οι 2, χωρίς να ξεχάσουμε έναν σουτέρ από το 3 και τέτοιος, όπως έχουμε πει πολλοί από εμάς, μπορεί να βρεθεί κι εκτός Ευρωλίγκας.
Αρκεί λίγο να τον ψάξουμε τον sf, τι νοοτροπία κουβαλάει κλπ. μη μας βγει τουρίστας Χάρισσον. :roll:

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”