2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

N.I.2022

a1greece
Reactions: 312
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: OSFP
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Φεβ 09, 2023 3:38 pm

reignman έγραψε:
Πέμ Φεβ 09, 2023 7:52 am
yorgos έγραψε:
Πέμ Φεβ 09, 2023 7:40 am

Δεν είπαμε ότι έτυχε, ειπαμε ότι σταμάτησε. Η λογική σου αποκλείει να είναι κάποιπς πρώην cheater, πρώην πότης, πρώην τσαντάκιας. Γιατί; Με όλο το σεβασμό τη βρίσκω ισοπεδωτική, ως πρώην "κάτι" κι εγώ.
ειμαι πολυ ξεκαθαρος. μιλαω για CHEATERS (σε οποιαδηποτε μορφη ερχονται), η ντοπα ειναι cheating. end of story σε αυτο ειμαι απολυτος.

"In the end, cheaters never win and winners never cheat. Cheaters lose in the long run because they damage their character, credibility and integrity. People will not trust them or their companies."
Στα ομαδικά αθλήματα ιδικά αυτά που έχεις αγώνα 2+ φορές την βδομάδα η ντόπια δεν σου δίνει ουσιαστικό πλεονέκτημα και για αυτό και οι ποινές στους αθλητές αυτούς δεν είναι τόσο εξοντωτικές όπως είναι στο στίβο, άρση βαρών και αλλά αθλήματα που οι αγώνες είναι περιοδικοί και όχι συνεχόμενοι.
Η ντόπια εκει σου δίνει ένα πικ κατά τις ημερομηνίες που έχεις τους αγώνες που σε ενδιαφέρουν, αλλά μετά επιφέρει μια πτώση του οργανισμού, αλλά δεν σε ενδιαφέρει γιατί δεν έχεις αγώνες.
Στα συνεχόμενα αθλήματα δεν μπορείς να παίρνεις γιατί για τα δυο καλά παιχνίδια που θα κάνεις μετά σε τέσσερα θα σέρνεσαι, θα πάρεις ντόπια για γρηγορότερη αποκατάσταση από κούραση η τραυματισμό, αλλά αυτή δεν σου δίνει ουσιαστικό αποτέλεσμα …να κάνει την διαφορά και ούτε μακροπρόθεσμα δεν μπορείς να την πάρεις γιατί θα σου κάνει μετά κακό χωρίς περεταίρω όφελος.
Για αυτό και πολλά νόμιμα φάρμακα έχουν μέσα απαγορευμένες για τον αθλητή ουσίες που αν τα έχεις δηλώσει είσαι ΟΚ αν όχι είσαι ντοπέ (πόσο λογικό)??
Πάμε στην ηθική πλευρά, έκανες κάτι που είναι απαγορευμένο σε έπιασαν και τιμωρήθηκες βάση της υπάρχουσας νομοθεσίας, δεν σου έγινε χάρη στην ποινή και την εξέτισες ?
ΤΕΡΜΑ γυρίζεις κανονικά και συνεχίζεις την ζωή, αν σε ξαναπιάσουν …εε τότε αλλάζει το πράγμα (όπως θα πρέπει και για κάθε άλλο αδίκημα).

Τώρα τι θεωρείτε πιο αθλητικά ανήθικο?? αυτόν που θα πάρει ντόπια που στην ανάλυση δεν έχει άμεσο θετικό αποτέλεσμα, ή αυτόν που κάνει το εσκεμμένο φάουλ που μπορεί να στείλει αντίπαλο στο χειρουργείο η και να του κόψει το μπάσκετ ? γιατί αυτός θα τιμωρηθεί με ένα αντιαθλητικό η το πολύ ντισκαλιφιε.
Και μην μου πει ότι αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού γιατί έτσι θα νομιμοποιήσει αυτόν που θα σκεφτεί να βάλει στην 12αδα του και δυο ξυλοκόπους με αποστολή να σακατέψουν τους αντίπαλους.
Το να σπρώχνεις από πίσω παίχτη που πάει για κάρφωμα (έχει συμβεί πολλές φορές) δεν είναι μέρος του παιχνιδιού, είναι εγκληματικό και συνειδητό … αλλά σε αυτόν που το έχει κάνει στην καριέρα του δεν θα μας ενοχλήσει να έρθει στην ομάδα μας?
Το ηθικό και το ανήθικο είναι κάτι σχετικό και έχουν το τίμημα που καθορίζει ο αντίστοιχος νόμος, και τίποτα λιγότερο η περισσότερο.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3331
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Φεβ 09, 2023 5:54 pm

N.I.2022 έγραψε:
Πέμ Φεβ 09, 2023 3:38 pm

Στα ομαδικά αθλήματα ιδικά αυτά που έχεις αγώνα 2+ φορές την βδομάδα η ντόπια δεν σου δίνει ουσιαστικό πλεονέκτημα και για αυτό και οι ποινές στους αθλητές αυτούς δεν είναι τόσο εξοντωτικές όπως είναι στο στίβο, άρση βαρών και αλλά αθλήματα που οι αγώνες είναι περιοδικοί και όχι συνεχόμενοι.
Η ντόπια εκει σου δίνει ένα πικ κατά τις ημερομηνίες που έχεις τους αγώνες που σε ενδιαφέρουν, αλλά μετά επιφέρει μια πτώση του οργανισμού, αλλά δεν σε ενδιαφέρει γιατί δεν έχεις αγώνες.
Στα συνεχόμενα αθλήματα δεν μπορείς να παίρνεις γιατί για τα δυο καλά παιχνίδια που θα κάνεις μετά σε τέσσερα θα σέρνεσαι, θα πάρεις ντόπια για γρηγορότερη αποκατάσταση από κούραση η τραυματισμό, αλλά αυτή δεν σου δίνει ουσιαστικό αποτέλεσμα …να κάνει την διαφορά και ούτε μακροπρόθεσμα δεν μπορείς να την πάρεις γιατί θα σου κάνει μετά κακό χωρίς περεταίρω όφελος.
Για αυτό και πολλά νόμιμα φάρμακα έχουν μέσα απαγορευμένες για τον αθλητή ουσίες που αν τα έχεις δηλώσει είσαι ΟΚ αν όχι είσαι ντοπέ (πόσο λογικό)??
Το υπεραπλουστεύεις, το τελευταίο που λες πάντως δεν ισχύει, αντιγράφω και από τις συχνές ερωτήσεις του ελληνικού σάιτ της WADA:
1,Ερώτηση: Σε περίπτωση που έχω κρύωμα ή γρίπη, δικαιολογείται να πάρω όποιο φάρμακο χρειάζεται για να γίνω καλά.
Απάντηση: Λάθος
Εξήγηση: Εάν έχετε κρύωμα, γρίπη ή αλλεργική ρινίτιδα ΜΗΝ κάνετε χρήση οποιουδήποτε φαρμάκου ή ουσίας χωρίς πρώτα να βεβαιωθείτε ότι δεν περιλαμβάνει κάποια απαγορευμένη ουσία. Αυτό ισχύει για ουσίες και φάρμακα που αγοράζονται από το φαρμακείο με ή και χωρίς συνταγή γιατρού. Θυμηθείτε ότι το αποτέλεσμα ενός θετικού ελέγχου δεν μπορεί να αλλάξει.
2. Ερώτηση: Πρέπει να ενημερώσω το γιατρό μου ότι ως αθλητής υποβάλλομαι σε ελέγχους ντόπινγκ και δεν θα πρέπει να κάνω χρήση απαγορευμένων ουσιών.
Απάντηση: Σωστό
Εξήγηση: Είναι σημαντικό ο γιατρός σας να γνωρίζει ότι θα πρέπει να σας χορηγούνται φάρμακα που δεν περιλαμβάνουν ουσίες που βρίσκονται στη λίστα των απαγορευμένων ουσιών. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, θα πρέπει να υποβάλλετε αίτημα εξαίρεσης για θεραπευτικούς σκοπούς (TUE) στην Διεθνή Αθλητική Ομοσπονδία ή τον Εθνικό Οργανισμό αντιντόπινγκ, πριν χρησιμοποιήσετε τα φάρμακα. Υπάρχουν οι διαδικασίες ώστε να μπορούν να αντιμετωπιστούν τα επείγοντα περιστατικά, τα οποία ο γιατρός σας θα πρέπει επίσης να γνωρίζει.

Ερώτηση: Το πρόγραμμα “TUE” προσφέρει στους αθλητές την ευκαιρία να ζητήσουν θεραπεία για μια σοβαρή ιατρική ασθένεια χρησιμοποιώντας μια απαγορευμένη ουσία. Η άδεια για το TUE θα δοθεί μόνο αν η ουσία δεν προκαλεί σοβαρό πρόβλημα στην υγεία, δεν ενισχύει την απόδοση και δεν υπάρχει διαθέσιμη άλλη εναλλακτική ουσία ή μέθοδος. Το TUE σημαίνει:
Απάντηση: a. Εξαίρεση για Θεραπευτική Χρήση
Εξήγηση: Οι διεθνούς επιπέδου αθλητές θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση εξαίρεσης για Θεραπευτική Χρήση (TUE) στη Διεθνή Ομοσπονδία και οι αθλητές εθνικού επιπέδου θα πρέπει να την υποβάλλουν στον Εθνικό Οργανισμό αντιντόπινγκ της χώρας τους. Οι άδειες για TUE δίνονται για συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή με καθορισμένη δόση και για καθορισμένο χρονικό διάστημα
tarp7 έγραψε:
Πέμ Φεβ 09, 2023 11:54 am
Δεν έιναι όλα ελεύθερα στο ντόπινγκ ούτε στο ΝΒΑ, είναι βέβαια πιο εύκολο να ντοπαριστης και γίνονται λιγότεροι έλεγχοι. Ο καλάθης είχε τιμωρηθεί στο ΝΒΑ για ντοπινγκ
Το γεγονός ότι έχουν τιμωρηθεί μόνο 30 όλα αυτά τα χρόνια, οι 12 πριν την νέα χιλιετία και από τος υπόλοιπους 18 μόνο οι 4 με σοβαρές ποινές κινάει βάσιμες υποψίες βέβαια ότι παραείναι χαλαρά τα πράγματα.

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 1992

Πέμ Φεβ 09, 2023 8:38 pm

https://www.gazzetta.gr/football/serie/ ... -thanatoys
Ο Ντίνο Μπάτζιο έθιξε το θέμα του ντόπινγκ στη Serie A μετά τους θανάτους Βιάλι-Μιχαΐλοβιτς
https://irunmag.gr/columns/dimitris-the ... ri-doping/
<<Είμαστε μια παρέα με δύο αθλητές, παραμονή ενός αγώνα και περνάμε όμορφα συζητώντας. Εχουμε μοιραστεί ατελείωτες ώρες στην προπόνηση, έχουμε κοινά όνειρα, ανάλογους στόχους και προσδοκούμε να «εκταμιεύσουμε» όσα επενδύσαμε με αυταπάρνηση. Ουσιαστικά είμαστε στο ίδιο επίπεδο.
Στον αγώνα έχουμε μια διαφορά τελικά 2%-4% (είναι μεγάλη…). Και θα μου πείτε ότι αυτό είναι λογικό λόγω αντίληψης, γενετικών παραγόντων κλπ.
Ως εδώ όλα καλά και ωραία. Ο/η δεύτερος/η αυτός/η αθλητής/τρια, απογοητεύεται και σταδιακά αφήνει τα αθλητικά του όνειρα πρώιμα.
Ο πρώτος/η αθλητής/α κάνει μια εξαιρετική επίδοση, σπάει ένα ρεκόρ όπου βαστούσε πολλά χρόνια.
Τελικά ο πρώτος/η αυτός μετά από κάποιο διάστημα, αποδεικνύεται ότι έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών και μεθόδων.
Πόσο ηθικό είναι αυτό προς τους/τις συναθλητές/τριες του πρωτίστως, προς την ιστορία του αθλήματος δευτερευόντως, και έπειτα προς την κοινωνία;>>

1
1 Εικόνα
N.I.2022

a1greece

Παρ Φεβ 10, 2023 4:38 pm

tarp7 έγραψε:
Πέμ Φεβ 09, 2023 8:38 pm
https://www.gazzetta.gr/football/serie/ ... -thanatoys
Ο Ντίνο Μπάτζιο έθιξε το θέμα του ντόπινγκ στη Serie A μετά τους θανάτους Βιάλι-Μιχαΐλοβιτς
https://irunmag.gr/columns/dimitris-the ... ri-doping/
<<Είμαστε μια παρέα με δύο αθλητές, παραμονή ενός αγώνα και περνάμε όμορφα συζητώντας. Εχουμε μοιραστεί ατελείωτες ώρες στην προπόνηση, έχουμε κοινά όνειρα, ανάλογους στόχους και προσδοκούμε να «εκταμιεύσουμε» όσα επενδύσαμε με αυταπάρνηση. Ουσιαστικά είμαστε στο ίδιο επίπεδο.
Στον αγώνα έχουμε μια διαφορά τελικά 2%-4% (είναι μεγάλη…). Και θα μου πείτε ότι αυτό είναι λογικό λόγω αντίληψης, γενετικών παραγόντων κλπ.
Ως εδώ όλα καλά και ωραία. Ο/η δεύτερος/η αυτός/η αθλητής/τρια, απογοητεύεται και σταδιακά αφήνει τα αθλητικά του όνειρα πρώιμα.
Ο πρώτος/η αθλητής/α κάνει μια εξαιρετική επίδοση, σπάει ένα ρεκόρ όπου βαστούσε πολλά χρόνια.
Τελικά ο πρώτος/η αυτός μετά από κάποιο διάστημα, αποδεικνύεται ότι έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών και μεθόδων.
Πόσο ηθικό είναι αυτό προς τους/τις συναθλητές/τριες του πρωτίστως, προς την ιστορία του αθλήματος δευτερευόντως, και έπειτα προς την κοινωνία;>>
Υπάρχει διάφορα ανάμεσα σε συμπαίχτη και συναθλητή, αν ήμουν αθλητής στίβου ή άρσης βαρών …κλπ και μάθαινα ότι τα ρεκόρ κάποιου (ανεξάρτητα αν ή όχι αν προπονούταν μαζί μου) οφείλονταν στην ντόπια θα με ενοχλούσε.

Από την άλλη αν έπαιζα μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο …κλπ και μάθαινα ότι κάποιος αθλητής (ανεξάρτητα ομάδας) πηρέ «φάρμακο» για να επανέλθει νωρίτερα δεν θα με ενοχλούσε ακόμα και αν ήμουν ο αντικαταστάτης του όταν δεν παίζει.
ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ και αφού κάνει κάτι που είναι παράνομο και το ξέρει, να υποστεί την ανάλογη τιμωρία, αλλά μετά στην ομάδα κανένα απολύτως θέμα μαζί του (γιατί δεν τον κάνει καλύτερο παίχτη δεν έχει ουσιαστικό αγωνιστικό πλεονέκτημα δεν θα του δώσει κάποιο ρεκόρ ή νίκη που κρίνετε στα δέκατα του δευτερολέπτου η στο + μισό kg).
Για αυτό το λόγο άλλωστε είναι πολύ διαφορετική η τιμωρία για χρήση για παράδειγμα «αυξητικής ορμόνης» στο στίβο και άλλη στο μπάσκετ.

Στην τελική πιο πολύ με χαλάει να έχω συμπαίχτη άτομο που έκανε εσκεμμένο φάουλ και έστειλε αντίπαλο νοσοκομείο!! Γιατί αυτός αύριο αν με είχε αντίπαλο μπορεί να κάνει το ιδικό και σε μένα!

0
austerity_blues
Reactions:

Τετ Φεβ 22, 2023 12:09 pm

ας μιλήσουμε και λίγο για την ομάδα μας, μόνο για Παναθηναϊκό μιλάμε τελευταία :D

τη στιγμή που μιλάμε αν σας ρωτούσαν ποιους ξένους θα κρατούσατε του χρόνου ποιους θα διαλέγατε;

μη το κουράσουμε βάζοντας πολλές λεπτομέρειες τύπου "τώρα ξεκινούν οι σημαντικοί αγώνες και θα δούμε ποιοι μπορούν" ή "να δούμε τι επιλογές θα υπάρχουν στην αγορά" κτλ. απλά πραγματάκια, γκατ φίλινγκ που λένε και οι μορφωμένοι.

εγώ νομίζω θα τους κρατούσα όλους με μοναδική εξαίρεση το Μπολομπόι που έχει μεγάλο συμβόλαιο για αυτά που προσφέρει (μέχρι τώρα). με Φαλ, Μπλακ και ένα καλό 4-5άρι θα ήμασταν σούπερ.

και ναι, θα κρατούσα και Κάνααν :!:

N.I.2022

a1greece

Τετ Φεβ 22, 2023 12:48 pm

austerity_blues έγραψε:
ας μιλήσουμε και λίγο για την ομάδα μας, μόνο για Παναθηναϊκό μιλάμε τελευταία :D

τη στιγμή που μιλάμε αν σας ρωτούσαν ποιους ξένους θα κρατούσατε του χρόνου ποιους θα διαλέγατε;

μη το κουράσουμε βάζοντας πολλές λεπτομέρειες τύπου "τώρα ξεκινούν οι σημαντικοί αγώνες και θα δούμε ποιοι μπορούν" ή "να δούμε τι επιλογές θα υπάρχουν στην αγορά" κτλ. απλά πραγματάκια, γκατ φίλινγκ που λένε και οι μορφωμένοι.

εγώ νομίζω θα τους κρατούσα όλους με μοναδική εξαίρεση το Μπολομπόι που έχει μεγάλο συμβόλαιο για αυτά που προσφέρει (μέχρι τώρα). με Φαλ, Μπλακ και ένα καλό 4-5άρι θα ήμασταν σούπερ.

Με βρίσκεις 100% σύμφωνο. :+1:
Ακόμα θα φρόντιζα να κλείσω τον Μήτογλου (όταν αποδεσμευτεί από ΑΡΜΑΝΙ), αυτός παίζει στο 4-5, με ένα συμβόλαιο με ορούς ανάλογα και με το χρόνο της τιμωρίας του.
Ώστε να ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία της ομάδας και όταν λήξει η τιμωρία του να παίξει.

Ναι εγώ θα κρατούσα και τον Πάππας αν και πιστεύω ότι το παιδί τελικα είναι επιπέδου Β’ Εθνικής, αλλά βοηθά στο καλό κλίμα στην ομάδα. :banana:

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Φεβ 22, 2023 1:13 pm

Αν μείνει ο Μπλακ τοτε ναι, καλή θα ήταν η αλλαγή του μπολομποι με αθλητικό ΜΑΠ στα μισά χρήματα. Θα αλλαζα και πιτερς, αλλά φαίνεται ο Μπαρτζωκας να θέλει οπωσδήποτε σουτ στο 4. Τον homes της μπασκόνια θα ήθελα εγώ, αλλά έχει συμβόλαιο για του χρόνου.

Θα κριθεί κι από τον Βεζενκοφ αυτό. Αν φύγει ο Σασα θα κρατούσα Πιτερς λόγω εμπειρίας για να μην ψάχνονται 2 καινούρια 4αρια από το καλημέρα.

Κανααν εννοείται κραταμε :bball:

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Τετ Φεβ 22, 2023 1:35 pm

N.I.2022 έγραψε:
austerity_blues έγραψε:

Ναι εγώ θα κρατούσα και τον Πάππας αν και πιστεύω ότι το παιδί τελικα είναι επιπέδου Β’ Εθνικής, αλλά βοηθά στο καλό κλίμα στην ομάδα. :banana:
Αυτο το βασιζεις καπου βλεπωντας τον παικτη οταν αγωνιζεται η απλα ειναι ενα feeling? :D

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Τετ Φεβ 22, 2023 1:36 pm

austerity_blues έγραψε:

1. Γουόκαπ φαντάζομαι είναι εκτός συζήτησης, φεύγει...ε, μένει εννοώ :D
2. Μακκίσικ, κάθε φόρα λέω ότι είναι μέτριος και καλύτερα να πάρουμε κάποιον άλλο και κάθε φορά όσο περνάει η σεζόν αλλάζω γνώμη, τον κρατάμε.
3, Καναάν, δεν δημιουργεί προβλήματα, πιέζει στην άμυνα πολύ καλά παρά το ύψος του αλλά θέλουμε κάποιον με συνεπέστερο σουτ και πιο δυνατό στα drive, φεύγει
4. Πίτερς, δίνει spacing, είναι ο συνεπέστερος σουτέρ μας, δεν λάμπει αλλά έχει ποιότητα. μένει
5. Φαλ, μένει
6. Μπλακ, δείχνει σημάδια ότι μπορεί να είναι ο δεύτερος ψηλός μας και είναι σίγουρα πολύ καλός για τρίτος ψηλός αλλά είναι φανερό ότι παίζει με περιορισμό λεπτών-αγώνων για να τον έχουμε ως δεύτερο, αν δεχτεί να μείνει ως τρίτος μένει.
7, Έχει θέμα με την άμυνα κυρίως, δεν μπορεί να παίξει στο 3 στο μπάσκετ του Μπαρτζώκα, θέλουμε κάποιον καλύτερο, φεύγει.

0
austerity_blues
Reactions:

Τετ Φεβ 22, 2023 1:44 pm

N.I.2022 έγραψε:
μα τι λες τώρα, εγώ θα έχτιζα την ομάδα γύρω από τον Πάπας :dribble:

austerity_blues
Reactions:

Τετ Φεβ 22, 2023 1:45 pm

Conan1982 έγραψε:
7, Έχει θέμα με την άμυνα κυρίως, δεν μπορεί να παίξει στο 3 στο μπάσκετ του Μπαρτζώκα, θέλουμε κάποιον καλύτερο, φεύγει.
σε έχασα εδώ :banana:

το Μπολομπόι εννοείς φαντάζομαι, αλλά στο 3;;

tarp7

allstar

Τετ Φεβ 22, 2023 1:47 pm

Πολλά θα εξαρτηθούν αν μείνει ο βεζένκοφ.
Μπολομπόι και εγώ θα τον άλλαζα . Και τον κάναν θα τον άλλαζα , ,στο πρώτο γύρο στην ευρωλίγκα από τα 17 παιχνίδια σε 2 ήταν καλός, ακόμη και τώρα που παίζει καλύτερα είναι αρκετά ασταθής και του χρόνου μακισικ, σλούκας και παπανικολάου θα είναι στα 33-34 , θα χρειαστεί και κάποια ανανέωση. Μήτογλου όχι για πολλούς λόγους , τι συμβόλαιο να του κάνουμε αν είναι να γυρίσει το νοέμβριο του 2024

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Τετ Φεβ 22, 2023 2:02 pm

tarp7 έγραψε:
Μπολομπόι και εγώ θα τον άλλαζα . Και τον κάναν θα τον άλλαζα , ,στο πρώτο γύρο στην ευρωλίγκα από τα 17 παιχνίδια σε 2 ήταν καλός, ακόμη και τώρα που παίζει καλύτερα είναι αρκετά ασταθής και του χρόνου μακισικ, σλούκας και παπανικολάου θα είναι στα 33-34 , θα χρειαστεί και κάποια ανανέωση. Μήτογλου όχι για πολλούς λόγους , τι συμβόλαιο να του κάνουμε αν είναι να γυρίσει το νοέμβριο του 2024
Παντως μονο στα χαρτια ειναι 33 αυτοι...μακισικ δεν εχει χασει σε τιποτα απο οταν ηρθε στην ομαδα (μονο στο τριποντο :D ),παπανικολαου ο καλυτερος και πιο ωριμος μετα το νβα και φαινεται να μεγαλωνει εξαιρετικα και ο σλουκας ειναι ακομα στα πραιμ.Παντα βεβαια μιλαμε με τα τωρινα δεδομενα και δε μπορουμε να βαλουμε παραγοντες που δε γνωριζουμε οπως τραυματισμους πχ(χτυπα ξυλο)..

0
tarp7

allstar

Τετ Φεβ 22, 2023 2:32 pm

pisto-linas έγραψε:
Τετ Φεβ 22, 2023 2:02 pm
tarp7 έγραψε:
Παντως μονο στα χαρτια ειναι 33 αυτοι...μακισικ δεν εχει χασει σε τιποτα απο οταν ηρθε στην ομαδα (μονο στο τριποντο :D ),παπανικολαου ο καλυτερος και πιο ωριμος μετα το νβα και φαινεται να μεγαλωνει εξαιρετικα και ο σλουκας ειναι ακομα στα πραιμ.Παντα βεβαια μιλαμε με τα τωρινα δεδομενα και δε μπορουμε να βαλουμε παραγοντες που δε γνωριζουμε οπως τραυματισμους πχ(χτυπα ξυλο)..
Δεν αντιλέγω αλλά του χρόνου στην περιφέρεια θα έχουμε τρεις 34 και έναν 33 νομίζω είναι πολλοί για μια ομάδα και ο ένας χρόνος αρχίζει να μετράει σ αυτές τις ηλικίες και θα είναι και στο παγκόσμιο οι 2

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Τετ Φεβ 22, 2023 2:36 pm

austerity_blues έγραψε:
Τετ Φεβ 22, 2023 1:45 pm
Conan1982 έγραψε:
σε έχασα εδώ :banana:

το Μπολομπόι εννοείς φαντάζομαι, αλλά στο 3;;
4αρι εννοούσα που ο Μπαρτζώκας τον έχει βάλει ελάχιστα ή καθόλου

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”