σε καμια περιπτωση δεν το εξελαβα ως επιθετικο ισα ισα ,εκανα αυτο που ειπες (διαβασα δηλαδη τα προηγουμενα ποστ ,καταλαβα τι εγινε και παραδεχτηκα το λαθος μου κανοντας και λιγη πλακιτσα). οσο για τις ερμηνειες κατα το δοκουν υπαρχει αντιδοτο ,οι ερμηνειες κατα το ρακουν ... σου λεει ο αλλος τα δικα του και μολις δεις οτι ξεφευγει η κουβεντα του πετας ενα ξεκαρφωτο "και ξαφνικα πετιεται ενα ρακουν και..." εκει γ@μεις μεν τη συζητηση αλλα δεν χαλιεσαι με ενα φιλαρακι (γιατι εγω προσωπικα ολους εδω μεσα φιλαρακια σας θεωρω)kein έγραψε: ↑Τρί Μαρ 17, 2026 1:00 pmΟχι ρε συ δεν βαράω, ειδικά εσένα με τίποταfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τρί Μαρ 17, 2026 12:54 pm
καλα ντε μη βαρας! (για να μεινουμε στην κουβεντα περι βιας)mea culpa φιλε μου οντως δεν διαβασα ολα τα μυνηματα πριν .
απλά έπεσες στην κέντα
που κατι τους έχι πιασει όλους και κρατάνε ένα μέρος κάποιου ποστ και το ερμηνεύουν κατά το δοκούν. προχθές ανοίξαμε ολόκληρο διάλογο με συμφορουμίτη (πράσινο) για κάτι που "υπέθεσε" ότι έγραφα (εντελως άσχετο με το πολυ λακωνικό ποστ μου) και από κάτω απάντησαν άλλοι σε αυτό που "υπέθεσε" ο άλλος οτι έγραφα, αλλα αναφερόντουσαν σε εμένα
!!! σόρυ αν το εξέλαβες επιθετικό, δεν είχε καμία τέτοια πρόθεση. Να προλαβω το ίδιο πραγμα πήγα
![]()
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι έχεις δίκιο, αν μιλάς με ένα άτομο μόνο την βρίσκεις την άκρη με λίγο τρολάρισμα ή καλή διάθεσηfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τρί Μαρ 17, 2026 1:06 pmσε καμια περιπτωση δεν το εξελαβα ως επιθετικο ισα ισα ,εκανα αυτο που ειπες (διαβασα δηλαδη τα προηγουμενα ποστ ,καταλαβα τι εγινε και παραδεχτηκα το λαθος μου κανοντας και λιγη πλακιτσα). οσο για τις ερμηνειες κατα το δοκουν υπαρχει αντιδοτο ,οι ερμηνειες κατα το ρακουν ... σου λεει ο αλλος τα δικα του και μολις δεις οτι ξεφευγει η κουβεντα του πετας ενα ξεκαρφωτο "και ξαφνικα πετιεται ενα ρακουν και..." εκει γ@μεις μεν τη συζητηση αλλα δεν χαλιεσαι με ενα φιλαρακι (γιατι εγω προσωπικα ολους εδω μεσα φιλαρακια σας θεωρω)kein έγραψε: ↑Τρί Μαρ 17, 2026 1:00 pm
Οχι ρε συ δεν βαράω, ειδικά εσένα με τίποτααπλά έπεσες στην κέντα
που κατι τους έχι πιασει όλους και κρατάνε ένα μέρος κάποιου ποστ και το ερμηνεύουν κατά το δοκούν. προχθές ανοίξαμε ολόκληρο διάλογο με συμφορουμίτη (πράσινο) για κάτι που "υπέθεσε" ότι έγραφα (εντελως άσχετο με το πολυ λακωνικό ποστ μου) και από κάτω απάντησαν άλλοι σε αυτό που "υπέθεσε" ο άλλος οτι έγραφα, αλλα αναφερόντουσαν σε εμένα
!!! σόρυ αν το εξέλαβες επιθετικό, δεν είχε καμία τέτοια πρόθεση. Να προλαβω το ίδιο πραγμα πήγα
![]()
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν ειναι δικη μου ατακα ειναι του Αριστοτελη Ρηγα , σταντ απ κομιντιαν ,μουσικου και σειρουλα μου στο στρατο (πηγα μεγαλος λογω σπουδων , πρακτικης εκπαιδευσης και αδειας εξασκησης επαγγελματος στην Ιταλια)kein έγραψε: ↑Τρί Μαρ 17, 2026 1:33 pmΝαι έχεις δίκιο, αν μιλάς με ένα άτομο μόνο την βρίσκεις την άκρη με λίγο τρολάρισμα ή καλή διάθεσηfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τρί Μαρ 17, 2026 1:06 pm
σε καμια περιπτωση δεν το εξελαβα ως επιθετικο ισα ισα ,εκανα αυτο που ειπες (διαβασα δηλαδη τα προηγουμενα ποστ ,καταλαβα τι εγινε και παραδεχτηκα το λαθος μου κανοντας και λιγη πλακιτσα). οσο για τις ερμηνειες κατα το δοκουν υπαρχει αντιδοτο ,οι ερμηνειες κατα το ρακουν ... σου λεει ο αλλος τα δικα του και μολις δεις οτι ξεφευγει η κουβεντα του πετας ενα ξεκαρφωτο "και ξαφνικα πετιεται ενα ρακουν και..." εκει γ@μεις μεν τη συζητηση αλλα δεν χαλιεσαι με ενα φιλαρακι (γιατι εγω προσωπικα ολους εδω μεσα φιλαρακια σας θεωρω).... το πρόβλημα είναι όταν μπαίνουν κι άλλοι από κάτω στη συζήτηση, χωρίς να έχουν διαβάσει τι εσύ έγραψες άλλα απαντούν σε αυτά που "υπέθεσε/φαντάστηκε" ο άλλος ! Εκεί μετά από λίγο φέρεσαι να υποστηρίζεις πράγματα που ποτέ δεν είχες πει. Γενικά ο γραπτός λόγος είναι μια συνθήκη που μπορεί να σε κάνει να εκτεθείς, χωρίς να φταις. Πάντως το ρακούν είναι μια καλή τακτική, θα το υιοθετήσω
![]()
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με την Βαλένθια κιόλας, εντάξει δεν είναι ότι ο Τζοζεφ γαζωνει ή ότι βαρουσε 20λεπτα, ας πάρει και τις ευκαιρίες του ο Μόρις.tokalytero3d έγραψε: ↑Δευ Μαρ 23, 2026 2:49 pmΓιατί δεν χωράει. Έχεις στο 1 Γουοκαπ ντιλικινα και Μόρρις να βαράει παλαμάκια
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Λογική σκέψη, θεωρώ πως ο Μόρις αξίζει μια κανονική ευκαιρία. Δεν την πήρε με Μπασκόνια όπως αναμενόταν λόγω του επιπέδου του αντιπάλου, ας την πάρει τώρα να δούμε και εμείς και το προπονητικό τιμ τι μπορεί να κάνει σε ανταγωνιστικές συνθήκες.
Σας έχω πει πολλές φορές ότι οι συνθήκες μέσα σε μια ομάδα αλλάζουν από την μια μέρα στην άλλη. Αν ο Μόρις βγάλει μάτια στα επόμενα δύο παιχνίδια, αυτομάτως παίρνει την θέση του 2ου pg και πάει πάω από τον Ντιλικινά.
Τα ίδια ισχύουν και με Ρόγκα που στο ένα ματς ήταν εκτός 12αδας και στο άλλο καθοριστικός στην νίκη του ΠΑΟ.
Μόνο ελπίζω να μην τρελαθούν στην ΚΑΕ και δούμε κανένα Φαλ ως 2ο Σέντερ.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο λόγος που ο Μπαρτζώκας άφησε εκτός τον Τζόσεφ ενόψει Βαλένθια
Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ταξιδέψουν τη Δευτέρα (23/03) για τη Βαλένθια, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αναφέρει στις δηλώσεις του τον λόγο για τον οποίο έμεινε εκτός ο Κόρι Τζόσεφ.
“Τραβάω κλήρο”, απάντησε αστειευόμενος ο προπονητής του Ολυμπιακού για τον τρόπο με τον οποίο διαλέγει ποιος θα μείνει εκτός.
“Θα ήθελα τη συγκεκριμένη στιγμή όλοι να έχουν συμμετοχή και να μοιράζονται τον χρόνο στα παιχνίδια. Πίσω από τον Γουόκαπ, και οι τρεις παίκτες είναι πολύ καλοί, όλοι με διαφορετικά χαρακτηριστικά και όλοι έχουν την ικανότητα να παίξουν το παιχνίδι.
Είναι πολλά μικρά πράγματα που οδηγούν στην απόφαση. Πρέπει να κάνουμε ένα rotation για να είναι όλοι σε καλή κατάσταση”, ήταν τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Source: https://www.sport24.gr/basket/euroleagu ... on-tzosef/
Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ταξιδέψουν τη Δευτέρα (23/03) για τη Βαλένθια, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αναφέρει στις δηλώσεις του τον λόγο για τον οποίο έμεινε εκτός ο Κόρι Τζόσεφ.
“Τραβάω κλήρο”, απάντησε αστειευόμενος ο προπονητής του Ολυμπιακού για τον τρόπο με τον οποίο διαλέγει ποιος θα μείνει εκτός.
“Θα ήθελα τη συγκεκριμένη στιγμή όλοι να έχουν συμμετοχή και να μοιράζονται τον χρόνο στα παιχνίδια. Πίσω από τον Γουόκαπ, και οι τρεις παίκτες είναι πολύ καλοί, όλοι με διαφορετικά χαρακτηριστικά και όλοι έχουν την ικανότητα να παίξουν το παιχνίδι.
Είναι πολλά μικρά πράγματα που οδηγούν στην απόφαση. Πρέπει να κάνουμε ένα rotation για να είναι όλοι σε καλή κατάσταση”, ήταν τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Source: https://www.sport24.gr/basket/euroleagu ... on-tzosef/
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Συμφωνω, αρκει να παρει σοβαρο χρονο ο Μορις αυριο γιατι αν μπει παλι 5 λεπτα μεσα ουτε συμπερασματα βγαζουμε και καιγονται και 2 παικτες ετσι. Ο Φαλ δεν νομιζω πως θα παιξει φετος. Αλλοι 3-4 αγωνες εμειναν και μετα F4. Να τον δουμε ξαφνικα στο F4 οπως ειδαμε περυσι τον Λεσορ, προσωπικα το αποκλειω. Αν τυχει και παιξει θα ειναι σε κανα αδιαφορο παιχνιδι προς το τελος της regular 4-5 λεπτα για ψυχολογικους λογους.Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Μαρ 23, 2026 3:35 pmΛογική σκέψη, θεωρώ πως ο Μόρις αξίζει μια κανονική ευκαιρία. Δεν την πήρε με Μπασκόνια όπως αναμενόταν λόγω του επιπέδου του αντιπάλου, ας την πάρει τώρα να δούμε και εμείς και το προπονητικό τιμ τι μπορεί να κάνει σε ανταγωνιστικές συνθήκες.
Σας έχω πει πολλές φορές ότι οι συνθήκες μέσα σε μια ομάδα αλλάζουν από την μια μέρα στην άλλη. Αν ο Μόρις βγάλει μάτια στα επόμενα δύο παιχνίδια, αυτομάτως παίρνει την θέση του 2ου pg και πάει πάω από τον Ντιλικινά.
Τα ίδια ισχύουν και με Ρόγκα που στο ένα ματς ήταν εκτός 12αδας και στο άλλο καθοριστικός στην νίκη του ΠΑΟ.
Μόνο ελπίζω να μην τρελαθούν στην ΚΑΕ και δούμε κανένα Φαλ ως 2ο Σέντερ.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο