BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 02, 2023 1:09 am
sardanapalos έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 02, 2023 12:52 am
Και ψάχνοντας μπορείς να βρεις διάφορες πηγές. Αν το σκεφτείς θα δεις ότι το αγωνιστικό του ΠΑΟ είναι μεγαλύτερο από το δικό μας φέτος, καθώς καλύπτει πόσα συμβόλαια και σύντομα θα προστεθούν κι άλλα, λογικά πάντα.
Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό που λες, είμαι κατηγορηματικός. Το υψηλότερο συμβόλαιο μας τη φετινή σεζόν είναι του Μπέικον με 1.000.000 ευρώ, ενώ εσείς έχετε τον Σλούκα με 1.800.000 ευρώ και τον Βεζένκοφ με 1.200.000 ευρώ. Βάλε κάτω τα συμβόλαια (έστω και αν δε γνωρίζουμε πάντα τα ακριβή ποσά) και θα διαπιστώσεις ποια είναι η πραγματικότητα.
Πέρυσι ο ΠΑΟ είχε 5.5 και ο Ολυμπιακός 8.5, οκ ως εδώ;
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... diorganosi
Φέτος ο ολυμπιακός ανέβασε λίγο τον Βεζένκοβ και "αντάλλαξε" συμβόλαια Ντόρσει, Μάρτιν, Ζαν Σαρλ και Έισι με Κανααν, Πιτερς, Μπολομπόι και Μπλακ. Πόσο λες να ανέβασε; Λίγο.
Ο παναθηναικός απελευθερώθηκε αν βάλεις πόσα συμβόλαια έχει (Lee, Wolters, Gudaitis, Thomas, Grigonis, Bacon, Ponitka, Andrews, Radonic, Williams και Παπαγιάννης) θα το ξεπεράσεις. Τώρα θα κάνω λίγο μπακάλικο μέτρημα, αλλά
Grigonis 900κ σίγουρα, υπάρχουν σχετικές αναφορές.
Bacon έστω 1.000κ όπως λες.
Παπαγιάννης 900κ έπαιρνε πέρυσι, επίσης confirmed νομίζω.
Radonic 800k. (η αποζημίωση πιάνεται σε αυτή τη σεζόν εξ' ολοκλήρου)
Είμαστε 3.600κ
Τώρα οι άλλοι ξένοι μέσο όρο δεν θα παίρνουν 500κ? Και 600κ θα σου έλεγα εγώ. Και μετά οι Έλληνες θα παίρνουν από 100κ και πάνω και υπάρχουν μπόλικοι, άρα έφτασες το ποσό χωρίς υπερβολές (για Γουίλλιαμς λέγανε για 800κ και για Γκουντάιτις 700κ π.χ.).
Αλλά αν δεν θες νούμερα, μπορείς να ψάξεις λίγο από την αρχή της χρονιάς να βρεις όταν έλεγαν μέσα από την ομάδα πως ξεκινάνε με παραπάνω αγωνιστικό από πέρυσι. Σ'αυτά αν προσθέσεις Πονίτκα, Μπέικον, Ματ Τόμας, Αγραβάνη (χαχα) και αποζημίωση Ράντονιτς βγαίνεις και δι αυτής της οδού στο ίδιο αποτέλεσμα.