2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Αύγ 04, 2021 5:07 am

Ο Έντι δεν ξέρω γιατί σας χαλάει. Ελεύθερος δεν είναι; Ένα πράγμα κάνει ΠΟΛΥ καλά κι είναι αυτό που ψάχνετε. Και στην.άμυνα δεν είναι αδιάφορος. Σιγά τα λεφτά που κοστίζει.

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
basket72
Reactions:

Τετ Αύγ 04, 2021 10:49 am

Pointgod έγραψε:
Τετ Αύγ 04, 2021 4:14 am
Πολύ ωραίος παίκτης ο Μιχαλιουκ, δύσκολα θα γυρίσει Ευρώπη όπως και ο Τσαρτσαρ. Πιο πιθανό ο Σερβιδις που κόπηκε μολις από Πιστονς, αλλά αυτός σε αντίθεση με τους άλλους δυο, στην άμυνα μπάζει :(

Βασικοί SF στις υπολοιπες 15 ομάδες Ευρωλιγκας (Ολυμπιακός-Μονακό-Μπαρτσελονα ακόμα ψάχνουν):,

Κλαιμπερν/Λουσιτς/Χανγκα/Σιλντς/Πιερ/Πονιτκα/Λαιτι/Παπαπετρου/Χεζονια/Φοντεκιο/Ναναλυ/Σιμον/Καλινιτς/Γκιφαι/Ερικσον.

δεν είναι ευκολο να βρεις καλύτερο ή έστω εξίσου καλό παίκτη με αυτούς, ειδικά όταν δεν έχεις μεγάλο συμβόλαιο να δώσεις. Παικταράδες.

Το καλό είναι ότι δεν υπάρχουν ομάδες κα δώσουν ρόλο 20’ λεπτών σε κάποιον σαν τον Μιχαλιουκ πχ, όποτε μπορεί αν περιμένουμε, να πετύχουμε λαβρακι από ΝΒΑ, μόνο έτσι.

Αν ήταν να είχαμε πάρει Έντι, Γκαρινο κτλ θα το είχαμε κάνει ηδη. Από Ευρωλιγκατους Τιμα-Χειζ κάτι λένε, δεν έχει κάποιον αλλο που να μπορεί να κοντράρει αυτούς τους παίκτες, ούτε κατά προσέγγιση. Το θέμα σαν είναι να είναι και ισάξιος του Γκιφαι, του Λαιτι και του Ερικσον, κανονικά χρειαζεται από Φοντεκιο και πανω.

Ο Ντεκ πχ αν δεν μπορεί να πάει Μπαρτσελονα, θα προτιμήσει Ολυμπιακό με 1εκ ή Μονακό με 1.5’ ή 2εκ να είναι αναπληρωματικός του Χεζονια στο Καζαν;

Αυτή θα ήταν βόμβα.

Μητογλου δεν πήραμε, Λαιτι δεν πήραμε, Αντετοκουμπο δεν πήραμε, Ντορσευ δεν πήραμε, Καρτερ δεν πήραμε, Ρογκαβοπουλο δεν πήραμε, τον ΒΧ ελευθερο. Ο Σπανουλης σταμάτησε. Ποσο ήταν το μπατζετ για όλους αυτούς; Στο μεσοδιάστημα όλων αυτών, έχουμε πάρει μόνο τον Λούντζη.

Φτάνει για τον Μπραουν της Λεβαλουα;

Πολύ ωραίος παίκτης ο Μίχαλιουκ αλλά πιο καλός ακόμα ο Τσαρτσαρ-ής. :) Πάντως τον Τσάντσαρ τον έχω πρώτο στη λίστα, αλλά τα βλέπω χλωμά.
Στο μεταξύ χθες προχθές έλεγες τον Α.Μπράουν, Τόμπσον.
Τι θα κάνω μαζί σου μου λες; :P

-Έπειτα, ο Χέιζ είναι 4ρι και κατά συνθήκη 3ρι. Φέτος το έπραξε με τις μαζεμένες απουσίες Γκαρίνο και Βαστούρια.
- Ο Χεζόνια πήγε με κάτι παραπάνω από 1κ στο κοσμοπολίτικο Καζάν. Ας πούμε 1.1 να είμαστε ανοιχτοχέρηδες (με τα ξένα λεφτά- γιατί έτσι μας αρέσει).
Ο Ντεκ (η αλλαγή που λες) θα πάει με 2εκ. Λίγο παρανόια μου κάνει.

- Μήτογλου, Αντεκοκούμπο, Ντόρσεϊ, Λάιτι τους χάσαμε επειδή ήθελαν κάτι άλλο ή επειδή τούς κράτησε η ομάδα τους τελικά κι όχι επειδή δεν τους έφτασαν τα λεφτά μας (όχι τα δικά μου και τα δικά σου, αλλά των προέδρων, που δεν θα με χάλαγε ωστόσο να τα μοιραστούνε και με μας :P :).
Τι να κάνουμε;
Τον Κάρτερ φαντάζομαι δεν τον χάσαμε ακόμα- εκτός αν μας τον πάρει κι αυτόν τον ΝΒΑ. Τα έχουμε πει καιρό για την επέλαση του ΝΒΑ στην Ευρώπη. Εδώ κοτζάμ Ρεάλ και χάνει παίκτες μεσούσης της σεζόν και θα περιμένουνε εμάς;

-ΤΟν Ρογκαβόπουλο, οκ φαντάζομαι ότι δεν τον λες στα σοβαρά. Πολύ καλά έκανε και πήγε Προμηθέα κι αν παίξει επιτέλους ( ήταν λίγο στη φάση του το παιδι) τον κοιτάμε. Τι θα άλλαζε φέτος δηλαδή ο Ρογκαβόπουλος;
Ο Β.Χ επίσης, έπρεπε να φύγει. Ήταν δεν ήταν, το ίδιο πράγμα.

- Ο μοναδικός που χάθηκε επειδή δεν έφτανε το χρήμα που τού τάξαμε ήταν ο Χίλιαρντ. Κανείς άλλος.
Ενώ κι ο Λαντέιλ που άκουγα διάφορα όταν τον πρότεινα μετ΄ επιτάσεως, αλλά κι όταν τον διάλεξε ο Μπαρτζώκας και έκανε γερό ντου ο Ολυμπιακός,, τελικά κλείνει στο ΝΒΑ και με 2ετές. Το πιο σύνηθες ήταν ¨σιγά μην πάει ΝΒΑ ο Αυστραλός" " θα πάει κάπου με πιο πολλά χρήματα" κλπ κλπ.
Εδώ θα μάστε και θα τα λέμε. :bball:
Αν στο μεταξύ δεν έχουμε γίνει πατάτες στον φούρνο, όσοι δεν έχουμε κλιματιστικό σπίτι μας.

* Για τον Ντεκ στα έλεγα και στο άλλο τόπικ. Ποια Μπάρτσα; Ας φύγει πρώτα από την Οκλαχόμα/ΝΒΑ και βλέπουμε που θα καταλήξει. Πάντως με 1.5 εκ τον παίρνεις (τον Ντεκ- μην πάει άλλου το μυαλό σου).
Ο Γκιφάι, οκ καλός παίκτης, όχι όμως παικταράς. Ο 1.97 κι αγύμναστος Σιμόν, καλός και πολυδιάστατος, αλλά οκ μεγαλώνει κι αυτός και δεν τρομάζει.Ο Παπαπέτρου κατ΄εμέ δεν είναι παικταράς, αλλά ένας πολύ καλός παίκτης που αν παίξει με μυαλό (κι όχι όπως φέτος) μπορεί να είναι χρήσιμος (ως ρολίστας) και σε κορυφαία ομάδα της Ευρωλίγκας. Ο Νάναλι έχει να παίξει μπάσκετ 2 χρόνια γεμάτα- μην πω 3. Καλός θα μου άρεσε και σε μας, αλλά ρίσκο. Ο Έρικσον, επίσης καλός, παίζει αρκετά στο sg, ασταθής κάπως, στην ομάδα του πρόπερσι έβγαλε μάτια ο Γκεντράτις και τον πήρε ο Σαλαθάρ, και πέρσι έβγαλε μάτια ο Φοντέκιο και τον ...πήρε ο Σαλαθάρ.. :D Ε, τώρα δεν θα τρελαθούμε με τον SF Έρικσον. :P :P
Ο Χάνγκα, επίσης πολύ καλός και πολυδιάστατος παίκτης, αλλά όχι παικταράς.

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Τετ Αύγ 04, 2021 11:20 am

O Σάικς βρήκε συμβόλαιο στο ΝΒΑ, τα ύστερα του κόσμου.

0

Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Αύγ 04, 2021 11:33 am

yorgos έγραψε:
μια χαρα παικτης ειναι ο σαικς. Σιγουρα οχι για NBA αλλα για εμας μια χαρα ηταν. Αλλο που εμεις δεν ξερουμε να δομουμε μια ομαδα σωστα και λειτουργικα. Γιατι τι ασσο θελαμε να εχουμε διπλα απο εναν σκορερ που δεν παιζει αμυνα και δεν δινει την μπαλα απο το δεξι στο αριστερο; μα φυσικα εναν κοντο, οχι καλο αμυντικο που θελει την μπαλα στα χερια του και να παιρνει πολλες προσπαθειες γιατι ειναι σκορερ.

απο τον μακ καλυτερος θα ηταν σιγουρα απλως δεν ταιριαζε σε εμας.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Τετ Αύγ 04, 2021 11:35 am

Tracy Mac έγραψε:
Τετ Αύγ 04, 2021 11:33 am
yorgos έγραψε:
μια χαρα παικτης ειναι ο σαικς. Σιγουρα οχι για NBA αλλα για εμας μια χαρα ηταν. Αλλο που εμεις δεν ξερουμε να δομουμε μια ομαδα σωστα και λειτουργικα. Γιατι τι ασσο θελαμε να εχουμε διπλα απο εναν σκορερ που δεν παιζει αμυνα και δεν δινει την μπαλα απο το δεξι στο αριστερο; μα φυσικα εναν κοντο, οχι καλο αμυντικο που θελει την μπαλα στα χερια του και να παιρνει πολλες προσπαθειες γιατι ειναι σκορερ.

απο τον μακ καλυτερος θα ηταν σιγουρα απλως δεν ταιριαζε σε εμας.
Αν παίρνουν αυτόν στο ΝΒΑ μην απορούμε που παίρνουν όχι τους Βιλντόσες αλλά και τους Καλαϊτζάκηδες. Προβλέπω σε 2-3 χρόνια στην Ευρωλίγκα να παίζω άσος εγώ με μεγάλες αξιώσεις, πάω να φάω μια μπουγάτσα πριν τις κόψω λόγω πρωταθλητισμού.

0

basket72
Reactions:

Τετ Αύγ 04, 2021 11:39 am

Πήγε καλά ο Σάικς στην Αυστραλία πάντως. Τον θυμάμαι όσο "τσέκαρα" Λαντέιλ και Μπρόκχοφ.
Κατά τ' άλλα τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός φέτος; Ποιον παίκτη θα πάρει; Μιας και πιάσαμε το σωστό το τόπικ. :P

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Τετ Αύγ 04, 2021 5:02 pm

basket72 έγραψε:
Τετ Αύγ 04, 2021 11:39 am
Πήγε καλά ο Σάικς στην Αυστραλία πάντως. Τον θυμάμαι όσο "τσέκαρα" Λαντέιλ και Μπρόκχοφ.
Κατά τ' άλλα τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός φέτος; Ποιον παίκτη θα πάρει; Μιας και πιάσαμε το σωστό το τόπικ. :P
Εγώ λέω να πάρουμε τη Gabby Williams της Γαλλίας, τρομερή σταυρωτή και βλέπει πιο πολύ γήπεδο από το Μπρέι. Από άντρες δε νομίζω να περισσέψει κανείς.

1
1 Εικόνα

basket72
Reactions:

Πέμ Αύγ 05, 2021 1:37 am

Ροστεράκι:
1) Σλούκας
1-2) Γουόκαπ, Λούντζης
2) Κάρτερ
2-3)Ντόρσεϊ ή Μ. Τόμας, Μακίσικ, Λαρεντζάκης
3) Παπανικολάου
3-4) Τζ. Τζόουνς ή 3-4 ρι από το ΝΒΑ που βρίθει τέτοιων.
4) Βεζένκοφ, Πρίντεζης
5) Φαλ, Μάρτιν, Όγκαστ. Ναι, γιατί όχι; ΆΣχημος μάς πέφτει για τρίτος; Ελάτε τώρα, είπαμε έπεσα έξω πέρσι που τον είχα για καλύτερο αλλά όχι ότι μπορούμε να βρούμε καλύτερο Έλληνα.
Από τη στιγμή μάλιστα που ο τρελό- Αγραβάνης έκλεισε στον Προμηθέα όπως πήρε το μάτι μου απόψε, εδώ μέσα. Και τον Αγραβάνη με κόμπο στο στήθος τον πρότεινα :P αλλά αφού ξεμείναμε. Ένας ήταν ο ιδανικός για τη θέση, ό Κώστας ο Αντέτο αλλά σε φινί μον αμί.

Και θα "κλέψουμε" και παίκτη από τον Παναθηναϊκό να χαρεί ο Pointgod που βλέποντας το ποστ μου θα γελάει σαρδόνια ή Σαρδήνια (δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό :roll: )

Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1835
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Πέμ Αύγ 05, 2021 3:19 pm

0
Pointgod

senior
Reactions: 129

Πέμ Αύγ 05, 2021 5:55 pm

basket72 έγραψε:
Πέμ Αύγ 05, 2021 1:37 am
Ροστεράκι:
1) Σλούκας
1-2) Γουόκαπ, Λούντζης
2) Κάρτερ
2-3)Ντόρσεϊ ή Μ. Τόμας, Μακίσικ, Λαρεντζάκης
3) Παπανικολάου
3-4) Τζ. Τζόουνς ή 3-4 ρι από το ΝΒΑ που βρίθει τέτοιων.
4) Βεζένκοφ, Πρίντεζης
5) Φαλ, Μάρτιν, Όγκαστ. Ναι, γιατί όχι; ΆΣχημος μάς πέφτει για τρίτος; Ελάτε τώρα, είπαμε έπεσα έξω πέρσι που τον είχα για καλύτερο αλλά όχι ότι μπορούμε να βρούμε καλύτερο Έλληνα.
Από τη στιγμή μάλιστα που ο τρελό- Αγραβάνης έκλεισε στον Προμηθέα όπως πήρε το μάτι μου απόψε, εδώ μέσα. Και τον Αγραβάνη με κόμπο στο στήθος τον πρότεινα :P αλλά αφού ξεμείναμε. Ένας ήταν ο ιδανικός για τη θέση, ό Κώστας ο Αντέτο αλλά σε φινί μον αμί.

Και θα "κλέψουμε" και παίκτη από τον Παναθηναϊκό να χαρεί ο Pointgod που βλέποντας το ποστ μου θα γελάει σαρδόνια ή Σαρδήνια (δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό :roll: )
+3 μετριους-κακούς αμυντικούς στο ρόστερ (Καρτερ-Τομας-Ογκαστ) ας τους πάρει όλους ο Παναθηναϊκός καλύτερα και να μείνουμε αθώοι :)

Ουαναμεικερ-Ουοκαπ
Σλούκας-Μακισσικ
Ντεκ-Παπανικολάου
Βεζενκοβ-Λιβιο
Φαλ-Μαρτιν

Λαρεντζκακης-Πριντεζης στην 12αδα. Κουφος αντί Φαλ στην Α1. Λούντζης εφεδρικός στο 1-2-3.

Τσάμπα είναι τα όνειρα :)

0
basket72
Reactions:

Παρ Αύγ 06, 2021 2:13 am

Αυτός ο Μπατούμ καλό παικτάκι φαίνεται. Παίζει και την άμυνά του, ρίχνει και ταπίδια από το πουθενά.
Καλός για 3ρι. Άν όχι για βασικός, έστω αλλαγή, να είμαστε και καλυμμένοι.

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2702
Αγαπημένη θέση: PF

Παρ Αύγ 06, 2021 11:45 am

Αν πάρουμε παίκτη στο 1-2 τελικά και όχι στο 2-3, να πω την αλήθεια θα προτιμούσα με τα χίλια μετά να παίρναμε τον Diallo αντί του Carter. Για να μην πω ότι έτσι κι αλλιώς ανεξαρτήτως του τι χαρακτηριστικά θα έχει ο βασικός SG που θα φέρουμε, ο Diallo ίσως ταίριαζε καλύτερα στον Ολυμπιακό από τον Carter αυτή την στιγμή.

Και η πρόταση για Mikhaliuk για βασικό 2-3αρι όπως έγραψα πριν λίγες ημέρες. Αν και λόγω ηλικίας και ό,τι κάνει 1-2 πράγματα καλά, νομίζω μπορεί να βρει ένα συμβόλαιο απέναντι έστω σαν συμπληρωματικός σε κάποια ομάδα. Για Ευρώπη πάντως θα ήταν σούπερ και αν και αμερικανοθρεμμένος, θα μπορούσε να προσαρμοστεί γρήγορα.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3559
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Αύγ 06, 2021 12:11 pm

kojito έγραψε:
Αν πάρουμε παίκτη στο 1-2 τελικά και όχι στο 2-3, να πω την αλήθεια θα προτιμούσα με τα χίλια μετά να παίρναμε τον Diallo αντί του Carter. Για να μην πω ότι έτσι κι αλλιώς ανεξαρτήτως του τι χαρακτηριστικά θα έχει ο βασικός SG που θα φέρουμε, ο Diallo ίσως ταίριαζε καλύτερα στον Ολυμπιακό από τον Carter αυτή την στιγμή.
Δεν νομίζω ότι μας παίρνει γενικά να πάρουμε παίκτη χωρίς καλό σουτ, ο Ντιάλο δεν είναι ότι είχε μόνο πέρυσι κακό σουτ και στο κολλέγιο τα ίδια ήταν.

0
Pointgod

senior
Reactions: 129

Παρ Αύγ 06, 2021 1:09 pm

Αν ερχόταν μαζί με κάποιον σαν τον Χολινς ή τον Τομας, ωστε να έχει καθαρά αμυντικό ρόλο όταν χρειάζεται ένα πιο ψηλό κορμί στο 3, θα μπορούσε. Ίσως έφερνε και καλύτερη ισορροπία αν ο παίκτης στο 2 είναι κακός/μέτριος αμυντικός.

Μετά όμως στην Α1 υπάρχει θέμα, αφού θα πρέπει να κοπεί και δεν θα έχουμε κανονικό αναπληρωματικό 3αρι. Είναι μια λύση αλλά όχι η καλύτερη νομίζω. Στην regular δεν θα είναι πρόβλημα, αφού Λαρυ-Μακισσικ στην Α1 στέκονται στο 3, αλλά στα πλέι-οφ θα είναι. Παλεύεται πάντως, απλα δεν είναι το πιο ιδανικό.

Αν δεν πάρουμε Ντορσευ, Κουφό ή Θανάση, που είναι οι μόνοι Ελληνες διαθεσιμοι πλέον, που η έλευση τους θα μας γλύτωσε θέση ξένου, πιο λογικό να έρθει φτηνός παίκτης στο 1-2(Καρτερ πχ) και ο καλός να είναι στο 3.

Όσο δεν κλείνει καπου αυτοί οι 3, υπάρχει ελπίδα, σήμερα αρχίζει ουσιαστικά η περίοδος μεταγραφών στο ΝΒΑ, την επόμενη εβδομάδα θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα δούμε αρκετές κινησεις από ομάδες Ευρωλιγκας που είναι στην αναμονή. Σχεδόν καμία δεν έχει κλείσει το ρόστερ τελείως.

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2702
Αγαπημένη θέση: PF

Παρ Αύγ 06, 2021 6:04 pm

Conan1982 έγραψε:
Παρ Αύγ 06, 2021 12:11 pm
kojito έγραψε:
Δεν νομίζω ότι μας παίρνει γενικά να πάρουμε παίκτη χωρίς καλό σουτ, ο Ντιάλο δεν είναι ότι είχε μόνο πέρυσι κακό σουτ και στο κολλέγιο τα ίδια ήταν.
Ναι, τον Diallo σε ρόλου 7ου ξένου μάλλον, υπό την προϋπόθεση ότι ο παίκτης που θα έρθει στην περιφέρεια θα έχει καλό σουτ. Ο Diallo δεν έχει καλό σουτ, αλλά έχει αθλητικότητα που θα μας ήταν χρήσιμη στην περιφέρεια αμυντικά απέναντι σε παίκτες που τα δικά μας γκαρντ δεν μπορούν να κυνηγήσουν.

Νομίζω πάντως ότι για να αργούμε τόσο πολύ, ο Μπαρτζώκας ίσως περιμένει να περάσει το summer league που τελειώνει στις 18 του μήνα νομίζω ώστε να φέρει παίκτη. Είτε κάποιον με προσύμφωνο ο οποίος θα έχει ζητήσει διορία (π.χ. ο Carter), είτε κάποια άλλη περίπτωση.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”