2019-2021-Ολυμπιακός - Μεταγραφικά νέα 2019-2021
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 947
- Προειδοποιήσεις:
1
ο Βεζε εχει φοβερο χερι το ξερουμε αυτο ,θα μου αρεσε να δω το ποσοστο του στα 500 σουτ που η μπαλα ζυγιζει ...70 κιλα και εχεις χασει εναμιση λιτρο ιδρωτα , επισης θα μου αρεσε να δω κανενα βιντεακι να κανει καποιου ειδους εκγυμναση δυναμης η ταχυτητας γιατι παιζει σε σπριντ 50 μετρων, να τον προσπερναει ο 38χρονος Σπανουλης με την πατεριτσα ...οπως και να εχει,μεινει -φυγει win win situation ειναι που λεν και στο χωριο μου ... αν μεινει ερχεται 4-5 αρι αν μεινει ερχεται 5αρι καθαρο (ετσι τουλαχιστον τα εχω πλασει στο φτωχο μυαλο μου)
0
- papp7
- Reactions: 663
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να παει να παρει μια γυρα ολα τα παιχνιδια με σουτακια σε λουνα παρκ να τους παρει ολα τα δωρα και να τα πουλησει να πλουτισει. Να παρακαλεσει το nba να παρει μερος στο 3point contest και να σπασει τα κοντερ. Εστω ενα pm σε lebron να τον βαλει στο space jam 2 , σε μια γωνια να τα χλατσωνει.
Αρχικα να δουλεψει το σωμα του θελει να βαλει κιλα και να δυναμωσει που ειναι πιο soft και απο βιταμ ; θελει να γινει πιο εκρηκτικος ; ο,τι θελει. Ανθρωπος τωρα στα 2.06 στα 25 ετη και να μην εχει αθλητικα προσοντα εστω στον μεσο ορο ενος αθλητη. Σουτ το ξερουμε οτι εχει , ομως ολα τα υπολοιπα στοιχεια ειναι ειτε μετρια, ειτε κατω του μετριου για αυτο το λογο στον ολυμπιακο του περιορισμενου μπατζετ δεν μας βολευει να παρει αυξηση.
Αρχικα να δουλεψει το σωμα του θελει να βαλει κιλα και να δυναμωσει που ειναι πιο soft και απο βιταμ ; θελει να γινει πιο εκρηκτικος ; ο,τι θελει. Ανθρωπος τωρα στα 2.06 στα 25 ετη και να μην εχει αθλητικα προσοντα εστω στον μεσο ορο ενος αθλητη. Σουτ το ξερουμε οτι εχει , ομως ολα τα υπολοιπα στοιχεια ειναι ειτε μετρια, ειτε κατω του μετριου για αυτο το λογο στον ολυμπιακο του περιορισμενου μπατζετ δεν μας βολευει να παρει αυξηση.
0
Μέχρι φέτος
- shaq7
- Reactions: 5644
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
6πακ εχει λογικα μιας και ειναι τοσο αδυνατος,το θεμα ειναι να βαλει μυικα κιλα να μην ειναι σαν φτερο στον ανεμο..Σε τετοια ηλικια να αποκτησει ταχυδυναμη το κοβω απιθανο..Redfly έγραψε: ↑Τετ Ιουν 10, 2020 11:40 pmΚαι γω μια φορα εβαλα ενα και δεν ξανα εριξα για να εχω100% ποσοστο. Ποσα να εβαλε ο σερμαντινι δηλαδη?
Παντως φαναζεστε να πλακωθει στα γυμναστηρια ο βεζε να κανει 6pack και μετα να χασει στο σουτ. Ψηφιζω να μεινει, εχουμε σε αλλες θεσεις περισσοτερα προβληματα.
Καλα αυτο οτι θα χασει στο σουτ δεν πρεπει να ισχυει γιατι δεν λεμε να γινει σε εναν μηνα σαν τον καββαδα..Να πεις οτι θα χασει την πλαστικοτητα που δεν εχει?! δεν δικαιολογειται παικτες επαγγελματιες να ειναι πιο αγυμναστοι και απο παιδακια γυμνασιου,και ο μαντζαρης ειναι ετσι και με εκνευριζει

Εγω θελω να μεινει αλλα με 400χιλ..επαιξε 2-3 καλα ματς και ξαφνικα θελει να παρει οσα δινουν στον πριντεζη..πρωτα θα κανει μια σοβαρη χρονια και μετα .
1
1

- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σύγγνωμη τωρα που θα το γραψω αλλα αυτο με τον πριντεζη το διαβαζω συχνα και νομιζω οτι ειναι λαθος προσεγγιση. Δηλαδη αν ο πριντεζης συμφωνησει να παιζει τσαμπα ή με 100 χιλιαρικα θα πρεπει να το κανουν και οι αλλοι? Ο πρι εχει παρει του κοσμου τα εκατομμυρια απο την ομαδα και τους ιδιους τους προεδρους και ειναι λογικο τωρα στα τελειωματα να κανει τετοια συμφωνια. Ο βεζε θα συμφωνησει στο ποσο που πραγματικα μπορει να πιασει στη πιατσα. Αν βγει ο Πρι στη πιατσα θα παρει τα διπλα. Νομιζω οτι 100 χιλιαρικα διαφορα δε λεγεται υπεραξια, ο παικτης πρεπει να μεινει στην ομαδα. Ας του κλεισουν συμβολαιο 1+1 τοτε οπως θα κανουμε με καθε ξενο που θα φερουν.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 10, 2020 11:49 pm6πακ εχει λογικα μιας και ειναι τοσο αδυνατος,το θεμα ειναι να βαλει μυικα κιλα να μην ειναι σαν φτερο στον ανεμο..Σε τετοια ηλικια να αποκτησει ταχυδυναμη το κοβω απιθανο..Redfly έγραψε: ↑Τετ Ιουν 10, 2020 11:40 pmΚαι γω μια φορα εβαλα ενα και δεν ξανα εριξα για να εχω100% ποσοστο. Ποσα να εβαλε ο σερμαντινι δηλαδη?
Παντως φαναζεστε να πλακωθει στα γυμναστηρια ο βεζε να κανει 6pack και μετα να χασει στο σουτ. Ψηφιζω να μεινει, εχουμε σε αλλες θεσεις περισσοτερα προβληματα.
Καλα αυτο οτι θα χασει στο σουτ δεν πρεπει να ισχυει γιατι δεν λεμε να γινει σε εναν μηνα σαν τον καββαδα..Να πεις οτι θα χασει την πλαστικοτητα που δεν εχει?! δεν δικαιολογειται παικτες επαγγελματιες να ειναι πιο αγυμναστοι και απο παιδακια γυμνασιου,και ο μαντζαρης ειναι ετσι και με εκνευριζει![]()
Εγω θελω να μεινει αλλα με 400χιλ..επαιξε 2-3 καλα ματς και ξαφνικα θελει να παρει οσα δινουν στον πριντεζη..πρωτα θα κανει μια σοβαρη χρονια και μετα .
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτο λεω και εγω..θεωρεις οτι αξιζει 600-700χιλ που ζηταει??εγω ειμαι εναντια στις υπεραξιες λογω διαβατηριου..την παθαμε με τον μαντζαρη την εχει παθει και ο παο με μερικους..Redfly έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2020 12:01 amΟ βεζε θα συμφωνησει στο ποσο που πραγματικα μπορει να πιασει στη πιατσα.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 10, 2020 11:49 pm6πακ εχει λογικα μιας και ειναι τοσο αδυνατος,το θεμα ειναι να βαλει μυικα κιλα να μην ειναι σαν φτερο στον ανεμο..Σε τετοια ηλικια να αποκτησει ταχυδυναμη το κοβω απιθανο..Redfly έγραψε: ↑Τετ Ιουν 10, 2020 11:40 pm
Και γω μια φορα εβαλα ενα και δεν ξανα εριξα για να εχω100% ποσοστο. Ποσα να εβαλε ο σερμαντινι δηλαδη?
Καλα αυτο οτι θα χασει στο σουτ δεν πρεπει να ισχυει γιατι δεν λεμε να γινει σε εναν μηνα σαν τον καββαδα..Να πεις οτι θα χασει την πλαστικοτητα που δεν εχει?! δεν δικαιολογειται παικτες επαγγελματιες να ειναι πιο αγυμναστοι και απο παιδακια γυμνασιου,και ο μαντζαρης ειναι ετσι και με εκνευριζει![]()
με αυτα τα λεφτα φερνεις πολυ καλυτερο και ολοκληρωμενο παικτη..
Μεχρι στιγμης ο βεζενκοφ εχει δειξει φετος οτι εχει το σουτ(περσι σουταρε χειροτερα απο τον καλαθη) ,μπορει να παρει ριμπαουντ και να σκοραρει στην μερα του ενω εχει δειξει και τρομερες αδυναμιες στην αμυνα.. Ο τομας του παο πχ ειναι καλυτερος σε αυτα και ζηταει 600χιλ οποτε δεν μου φαινεται δικαιο ποσο(και δεν εννοω να φερουμε τον τομας σαν παραδειγμα το ειπα).
0
Εγώ τον βλέπω ζορισμένο τον Βεζένκοφ από προτάσεις- εξού και τέτοιο βίντεο.
Τον Ναβάρο να δείτε τις προάλλες... :smile: Εδώ κοτζάμ Καπόνο ήρθε και δεν ακούμπησε. Ή για να μην πάμε τόσο μακριά, ένα εκ των κορυφαίων σε παγκόσμιο επίπεδο στο σουτ, Φριντέτ, έβλεπε τα τελευταία λεπτά από τον πάγκου και δεν οφείλοταν μόνο στην αμυντική του ανυπαρξία.
Ο Βεζένκοφ έχει περιθώρια βελτίωσης κι είναι κ Έλληνας, αλλά αν πάμε με το δίδυμο Πρι- Βεζέ στο 4 και τους άπειρους Έλλις- Μάρτιν στο 5, τη βάψαμε τη δουλειά....
Κι ας πάρουμε εκτός του Σλούκα κι έναν κόμα παικταρά στους κοντούς.
Στο 4-5 κάτι θα λείπει εξόφθαλμα κιόλας και θα τρέχουμε Δεκεμβριάτικα να ψάχνουμε τους Σον Τζέιμς και του Χακίμ Γουόρικ του κόσμου ετούτου.
Ευτυχώς έχουμε Μπαρτζώκα πια και δεν πολυανησυχώ.
Τον Ναβάρο να δείτε τις προάλλες... :smile: Εδώ κοτζάμ Καπόνο ήρθε και δεν ακούμπησε. Ή για να μην πάμε τόσο μακριά, ένα εκ των κορυφαίων σε παγκόσμιο επίπεδο στο σουτ, Φριντέτ, έβλεπε τα τελευταία λεπτά από τον πάγκου και δεν οφείλοταν μόνο στην αμυντική του ανυπαρξία.
Ο Βεζένκοφ έχει περιθώρια βελτίωσης κι είναι κ Έλληνας, αλλά αν πάμε με το δίδυμο Πρι- Βεζέ στο 4 και τους άπειρους Έλλις- Μάρτιν στο 5, τη βάψαμε τη δουλειά....
Κι ας πάρουμε εκτός του Σλούκα κι έναν κόμα παικταρά στους κοντούς.
Στο 4-5 κάτι θα λείπει εξόφθαλμα κιόλας και θα τρέχουμε Δεκεμβριάτικα να ψάχνουμε τους Σον Τζέιμς και του Χακίμ Γουόρικ του κόσμου ετούτου.
Ευτυχώς έχουμε Μπαρτζώκα πια και δεν πολυανησυχώ.
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
εντωμεταξυ και αυτοι οι μανατζαραιοι δεν το καταλαβαινουν οτι κανουν κακο στους πελατες τους ?Μια τον ζηταει η εφες και οι λαικερς μια πετυχαινει 95% σε προπονηση...
Και μην πω για την κομπρα/ραμπο λαρε που τον καψανε πριν καν ερθει στην ομαδα με την τοση διαφημιση..
Αν εισαι παικταρας μιλα στο γηπεδο ...
Και μην πω για την κομπρα/ραμπο λαρε που τον καψανε πριν καν ερθει στην ομαδα με την τοση διαφημιση..
0
Έχει φάει προμόσιον τρελό ο Λαρεντζάκης αλλά σε σχέση με τον φετινό Κόνιαρη( μακάρι το παιδί να πάει κάπου δανεικό μπας και..) θα μας φανεί αναβάθμιση ο Γιαννούλης.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2020 12:26 amεντωμεταξυ και αυτοι οι μανατζαραιοι δεν το καταλαβαινουν οτι κανουν κακο στους πελατες τους ?Μια τον ζηταει η εφες και οι λαικερς μια πετυχαινει 95% σε προπονηση...
Με τα λεφτά που ζητάει ο Σάσα (600;) κι ένα 200αρι ακόμα, παίρνουμε πακέτο το δίδυμο της Γαλατά, Γουίτιγκτον και Πόιθρες.
Βέβαια υπάρχει η ένσταση, ότι είναι σε καλή ηλικία, έχει ελληνικό διαβατήριο, έδειξε κάποια βελτίωση αυτή τη χρονιά και εν πάσει περιπτώσει δεν παίζουν καλοί έλληνες, "βρε παιδί μου". Πάσο εκεί. Γι' αυτό καλύτερο είναι να τον ανανεώσουμε με λιγότερα από αυτά που έκλεισε (η 2ετία του δεν έχει θετικό πρόσημο- ίσα που ακούμπησε) και να πάμε για 4-5αρι ή για 4αρι και τρίτο πεντάρι.
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θυμάμαι συνέντευξη του Πέτζα τον ρώτησαν τι ποσοστό είχε στα τρίποντα στην προπόνηση κι είπε 96-98% σε σταθερή βάση.
Επίσης θυμάμαι τον προπονητή των Ράπτορς να λέει ότι σε προπόνηση ο Φώτσης είχε χάσει μόλις ένα τρίποντο.
Και τέλος, θυμάμαι τον Πρέλεβιτς σε προθέρμανση στο ματς να βάζει δεκάδες σουτ χωρίς να χάνει κανένα. Είχε βάλει πάρα πολλά όταν αρχίσαμε να τα μετράμε κι ακόμη κι έτσι μετρήσαμε πάνω από 50, όλα χλατσωτά σε εκτός έδρας γήπεδο με "σκληρές" μπασκέτες για όσους θυμούνται τις εποχές (οι χειρότερες πάντως ήταν σε Σπόρτινγκ και Ιβανώφειο).
Κοινώς δε λέει τίποτε να έχει εξαιρετικό ποσοστό ο παίκτης στην προπόνηση, πόσο μάλλον πολύ καλός σουτέρ σαν το Βεζένκοφ.
Επίσης θυμάμαι τον προπονητή των Ράπτορς να λέει ότι σε προπόνηση ο Φώτσης είχε χάσει μόλις ένα τρίποντο.
Και τέλος, θυμάμαι τον Πρέλεβιτς σε προθέρμανση στο ματς να βάζει δεκάδες σουτ χωρίς να χάνει κανένα. Είχε βάλει πάρα πολλά όταν αρχίσαμε να τα μετράμε κι ακόμη κι έτσι μετρήσαμε πάνω από 50, όλα χλατσωτά σε εκτός έδρας γήπεδο με "σκληρές" μπασκέτες για όσους θυμούνται τις εποχές (οι χειρότερες πάντως ήταν σε Σπόρτινγκ και Ιβανώφειο).
Κοινώς δε λέει τίποτε να έχει εξαιρετικό ποσοστό ο παίκτης στην προπόνηση, πόσο μάλλον πολύ καλός σουτέρ σαν το Βεζένκοφ.
1
1

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv