2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1638
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Μαρ 11, 2020 3:12 pm

Redfly έγραψε:
Τετ Μαρ 11, 2020 2:12 pm
Παντως τοσα παιρνει ο μπαλντγουιν, που δε θεωρειται παικτης μπασκετ.
700.000 δολάρια παίρνει ο Baldwin, οι απολαβές του Πολ σε δολάρια είναι περίπου στο ένα εκατομμύριο.

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Τετ Μαρ 11, 2020 3:23 pm

yorgos έγραψε:
Τετ Μαρ 11, 2020 3:04 pm
Redfly έγραψε:
Παντως τοσα παιρνει ο μπαλντγουιν, που δε θεωρειται παικτης μπασκετ. Μετα και την τελευταια του συνεντευξη που δε τη σχολιασαμε, καταλαβαινω οτι υπαρχει καποιο θεμα :banghead:
Ο μπαλτγουιν πρεπει να φυγει με κλειστα τα ματια αντιθετα ο πολ πρεπει να εχει τις ευκαιριες του. Το μονο που με χαλαει στον παικτη ειναι το συχνο flopping που δεν το αντεχω σε κανενα παικτη.
Που ειναι αυτή η λαμπρή συνέντευξη;
Παρε πατατακια, βαλε ενα κρασακι και στελνω link

https://www.redgoal.gr/basket/item/2694 ... s-den-boro

Επιγραμματικα βγαινει οτι ακομα ειναι ενα μικρο παιδί
Γενικα δεν ειναι κακό αυτό , αλλά εδώ μιλάμε για μπασκετ.

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Τετ Μαρ 11, 2020 3:32 pm

mixalisgate7 έγραψε:
Τετ Μαρ 11, 2020 3:12 pm
Redfly έγραψε:
Παντως τοσα παιρνει ο μπαλντγουιν, που δε θεωρειται παικτης μπασκετ.
700.000 δολάρια παίρνει ο Baldwin, οι απολαβές του Πολ σε δολάρια είναι περίπου στο ένα εκατομμύριο.
Οκ ευχαριστώ για την πληροφορία. Εξακολουθώ να τον θεωρώ πανακριβο για τα λαθη που κανει, και η διαφορα των 300χιλ ειναι ελαχιστη μπροστα στο μπασκετ που παιζει σε συγκριση με τον Πολ. Καταλαβαινω οτι δε το εχει ως playmaker, αλλά για τη θεση 2 ειναι ασουτος. Δε μπορω να βρω επιχειρημα ωστε να μεινει.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τετ Μαρ 11, 2020 3:43 pm

Μου φαίνονται εξωπραγματικά συμβόλαια και τα 2. Με βάση το τι κυκλοφορεί στην αγορα, μια νορμαλ αμοιβή θα ήταν 400 για το Μπολντγουιν (σιγά μην αξίζει περισσότερα από το Ράις ας πούμε) και καμιά 700-800 για τον Πολ. 1εκ παίρνει ο Κάρολ και ο Κούρικ πάνω κάτω.

2
2 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
basket72
Reactions:

Τετ Μαρ 11, 2020 3:54 pm

Συμφωνώ κι εγώ ότι ακούγονται πανάκριβα κι εκτός λογικής της αγοράς. Ο Πολ ήρθε από το πουθενά σχεδόν, ακόμα πιο πολύ ο Μπάλντγουιν.
Σε συνδυασμό με τις περσινές αναδουλειές και λοιπές γραφικές ιστορίες της ΚΑΕ, νομίζω ότι έχουνε βάλει το χεράκι τους οι δημοσιογράφοι της ομάδας που στη συντριπτική τους πλειοψηφία θέλουν να περάσουν μια εικόνα ...κανονικότητας που είναι και της μοδώς.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5643
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μαρ 11, 2020 4:10 pm

Ο βαρλας εχει πει πολλες φορες με σιγουρια οτι παιρνει 400χιλ δολαρια ο μπολντγουιν,πιο πολυ αυτο πιστευω παρα τα 700,αν οντως δωσαμε τοσα μας πιασανε κοροιδα μιας και ο ερυθρος πηρε τον μπραουν με τα μισα.. Το πιο πιθανο ειναι οτι φουσκωνουν τα λεφτα για να μην πουν οτι οι μεταγραφες μας στους κοντους ηταν με 400χιλ ο ενας και 100 χιλ ο αλλος οταν διναμε κιολας υποτιθεται 1,8 για σλουκα..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Τετ Μαρ 11, 2020 4:17 pm

Ο μπαλντγουιν ηταν και συμπαικτης του Λιλαρντ στο αγαπημενο μου πορτλαντ, αλλα δεν πηρε και πολλα πραγματα. Αν δεις βιντεακια, θα πεις οκ μας κανει. Ετσι ειχα πει και εγω, αλλα στο παρκε άλλα πραγματα ειδα. Καλος αμυντικος γρηγορος, μετριος χειριστης μπαλας, κακες αποφασεις και δεν ειδα καθολου το τριποντο που πιστευα οτι ειχε. Συμφωνω και γω με τα ποσα που κοστολογει τους δυο παικτες ο yorgos και δε νομιζω οτι αυτα που ακουμε ειναι και τα πραγματικα. Δηλαδη αν τον κρατησουμε και μας βγει, τι ποσο θα θελει για ανανεωση? Πρεπει να υπαρχει μία καποια γραμμικοτητα σε αυτα τα θέματα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Τετ Μαρ 11, 2020 4:30 pm

Συμφωνα με τον Μελαγιες (προκαταβολικα συγγνωμη για τον εμετουλη) https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... ton?cmp=no
Ο Πολ παιρνει κοντα στις 900.000 Δολαρια.
Ο μπαλντγουιν 800.000 Δολαρια.

Και σε Δολαρια πολλα φαινονται τα λεφτα επισης , τα οποια λεφτα ειναι λιγοτερα απο αυτα που αναγραφονται σιγουρα. Επισης στο αρθρο θιγει τους ξενους σε αγωνιστικη προσφορα αλλα πιανει μονο τους Πολ-Μπαλντγουιν σε ποσα συμβολαιου.

Η προσωπικη μου αποψη ειναι πως ο Πολ παιρνει με το ζορι 800 χιλιαδες δολαρια= 650 χιλιαδες ευρω περιπου.
Ο Μπαλντγουιν παιρνει με ζορι 600 χιλιαδες δολαρια= 450 χιλιαδες ευρω περιπου. Επισης οσο και αν εψαξα δεν βρηκα αν εχει 1 + 1 ή κλειστο διετες. Δεν υπαρχει καποια πηγη που να το λεει ξεκαθαρα , ολες κανουν λογο για διετη συμφωνια,χωρις να μπαινουν σε αναλυσεις .Το πιο πιθανο ειναι να εχει κλειστο συμβολαιο και για αυτο να μην μπορουσαν να τον διωξουν γιατι θα ζητουσε λεφτα και της επομενης χρονιας.
Βεβαια με την ελληνικη αθλητικη δημοσιογραφια δεν μπορεις να βγαλεις ακρη καθως σηκωνουν ασπιδες και δικαιολογουν τον εκαστοτε προεδρο της εκαστοτε ομαδας, ειναι κατευθυνομενοι οι δημοσιογραφοι , εχουν διαλεξει ενα στρατοπεδο και λενε οσα οι διοικησεις θελουν να βγουν. Οποτε ολα τα παραπανω με καθε επιφυλαξη. Ειμαι ανθρωπος που θελω να μιλαω με χειροπιαστους αριθμους , που δν μπορω να τους βρω σε αυτο το θεμα.

1
1 Εικόνα
Μέχρι φέτος
basket72
Reactions:

Τετ Μαρ 11, 2020 4:34 pm

Redfly έγραψε:
Τετ Μαρ 11, 2020 4:17 pm
Ο μπαλντγουιν ηταν και συμπαικτης του Λιλαρντ στο αγαπημενο μου πορτλαντ, αλλα δεν πηρε και πολλα πραγματα. Αν δεις βιντεακια, θα πεις οκ μας κανει. Ετσι ειχα πει και εγω, αλλα στο παρκε άλλα πραγματα ειδα. Καλος αμυντικος γρηγορος, μετριος χειριστης μπαλας, κακες αποφασεις και δεν ειδα καθολου το τριποντο που πιστευα οτι ειχε. Συμφωνω και γω με τα ποσα που κοστολογει τους δυο παικτες ο yorgos και δε νομιζω οτι αυτα που ακουμε ειναι και τα πραγματικα. Δηλαδη αν τον κρατησουμε και μας βγει, τι ποσο θα θελει για ανανεωση? Πρεπει να υπαρχει μία καποια γραμμικοτητα σε αυτα τα θέματα.
Ο Πολ δεν είναι για πάνω από 600-700χιλ. με τίποτε. Ούτε στην Εφές ούτε σε εμάς έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει 3 σερί καλά παιχνίδια. Ή του ύψους ή του βάθους κι αυτό δεν είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα. Αλλιώς θα ήταν και για 1κ γιατί έχει και προσόντα και ταλέντο.

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Τετ Μαρ 11, 2020 4:36 pm

Redfly έγραψε:
Τετ Μαρ 11, 2020 3:23 pm
yorgos έγραψε:
Τετ Μαρ 11, 2020 3:04 pm
Redfly έγραψε:
Παντως τοσα παιρνει ο μπαλντγουιν, που δε θεωρειται παικτης μπασκετ. Μετα και την τελευταια του συνεντευξη που δε τη σχολιασαμε, καταλαβαινω οτι υπαρχει καποιο θεμα :banghead:
Ο μπαλτγουιν πρεπει να φυγει με κλειστα τα ματια αντιθετα ο πολ πρεπει να εχει τις ευκαιριες του. Το μονο που με χαλαει στον παικτη ειναι το συχνο flopping που δεν το αντεχω σε κανενα παικτη.
Που ειναι αυτή η λαμπρή συνέντευξη;
Παρε πατατακια, βαλε ενα κρασακι και στελνω link

https://www.redgoal.gr/basket/item/2694 ... s-den-boro

Επιγραμματικα βγαινει οτι ακομα ειναι ενα μικρο παιδί
Γενικα δεν ειναι κακό αυτό , αλλά εδώ μιλάμε για μπασκετ.
Έχω πεθάνει στο γέλιο με τα σχόλια ρε!

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Τετ Μαρ 11, 2020 5:24 pm

[/quote]

Έχω πεθάνει στο γέλιο με τα σχόλια ρε!
[/quote]

Που να δεις για τον Σλουκα τι γραφουν.
Πες ομως πραγματικα, (προσπαθησε να ξεχασεις τα σχολια που διαβασες αρχικά) πως σου φανηκε η συνεντευξη. Μπες λιγο στην ολη σκηνη που διαδραματιστηκε. Παικτης νεος, απο ΝΒΑ, εχει συνεντεξη με τη eurolegue, ο χρονος ειναι απλετος για να μπορεσεις να παρουσιασεις τον εαυτο σου στο κοινο της ευρωπης και τελικά αναλωνεις ολη τη συνεντευξη στο οτι οι γονεις σου εξακολουθουν να μη πιστευουν οτι θα γινεις καλος μπασκετμπολιστας. Μιλαμε ο τυπος, ή τρολαρει ολη την ευρωπη (αν ειναι ετσι τον παω με 1000) ή υπαρχει καποιο αλλο θεμα. Υπαρχουν βεβαια και ευθυνες στον δημοσιογραφο, επρεπε να αλλαχει το θεμα συζητησης, ή μηπως θεώρησε οτι χτύπησε φλεβα χρυσού?

0
Agio96

senior
Reactions: 45
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μαρ 12, 2020 5:37 pm

Καλησπέρα κ από μένα! Πρώτη φορά κάνω δημοσίευση αν κ σας διαβάζω εδώ και καιρό. Γενημμα θρέμμα Ολυμπιακός και θα ήθελα λίγο να συζητήσουμε για πιθανά λαβράκια με τα οποία μπορεί να ασχοληθεί ο Ολυμπιακός μιας κ οικονομικά δε μας παίρνει για περιπτώσεις τύπου γουαναμεικερ σλουκα που διαβάζω.. Θεωρώ πως αν κινηθούμε για ηγέτη θα πάμε στη περίπτωση του τεοντοσιτς μιας κ από ότι βλέπω δε νομίζω να παίξει ευρωλιγκα η Μπολόνια. Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση στο 2 3 θεωρώ τον σκουτι χοπσον που παίζει g league ενώ έχει κ εμπειρία ευρωλιγκας. Ωραίο σουτακι της τάξης του 45% και τρομερό Ball handling με ενδιαφέρουσα διείσδυση. Ματιανγκ για σέντερ με κλειστά μάτια ενώ μ αρέσει αρκετά κ ο cady lallane που έπαιζε στη μανρεσα πέρσι. Θέλω να ακούσω κ απόψεις για μαλκολμ χιλλ της άστανα αν κ δε με συγκινεί τόσο λόγω της κακής πορείας της ομάδας του. Επίσης χολ στον άσσο. Θέλω να μου πείτε κ σεις καμία ωραία περιπτωσουλα παίχτη να ασχοληθούμε.

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Πέμ Μαρ 12, 2020 5:47 pm

Agio96 έγραψε:
Καλησπέρα κ από μένα! Πρώτη φορά κάνω δημοσίευση αν κ σας διαβάζω εδώ και καιρό. Γενημμα θρέμμα Ολυμπιακός και θα ήθελα λίγο να συζητήσουμε για πιθανά λαβράκια με τα οποία μπορεί να ασχοληθεί ο Ολυμπιακός μιας κ οικονομικά δε μας παίρνει για περιπτώσεις τύπου γουαναμεικερ σλουκα που διαβάζω.. Θεωρώ πως αν κινηθούμε για ηγέτη θα πάμε στη περίπτωση του τεοντοσιτς μιας κ από ότι βλέπω δε νομίζω να παίξει ευρωλιγκα η Μπολόνια. Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση στο 2 3 θεωρώ τον σκουτι χοπσον που παίζει g league ενώ έχει κ εμπειρία ευρωλιγκας. Ωραίο σουτακι της τάξης του 45% και τρομερό Ball handling με ενδιαφέρουσα διείσδυση. Ματιανγκ για σέντερ με κλειστά μάτια ενώ μ αρέσει αρκετά κ ο cady lallane που έπαιζε στη μανρεσα πέρσι. Θέλω να ακούσω κ απόψεις για μαλκολμ χιλλ της άστανα αν κ δε με συγκινεί τόσο λόγω της κακής πορείας της ομάδας του. Επίσης χολ στον άσσο. Θέλω να μου πείτε κ σεις καμία ωραία περιπτωσουλα παίχτη να ασχοληθούμε.
:welcome:

Που ήσουν κρυμμένος με τέτοιο scouting report?

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Πέμ Μαρ 12, 2020 6:22 pm

Εγω παντως λεω να περιμενουμε. Πολλοι θα δουν οτι δεν αγωνιζομαστε σε τοπικο πρωταθλημα και ισως αυτοπροταθουν με χαμηλοτερο ποσο. Ισως αρχισουν να μας παρακαλανε.... ποτε δε ξερεις.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Πέμ Μαρ 12, 2020 8:12 pm

Agio96 έγραψε:
Καλώς ήρθες νέε μου.
Και μόνο που τέτοια εποχή το πρώτο σου ποστ είναι για γκαρντ κι όχι για τη γριπουλα, εύγε.

0

tinyurl.com/2axatenv
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”