2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 523
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Απρ 10, 2023 10:02 am

shaq7 έγραψε:
Δευ Απρ 10, 2023 12:58 am
Μιας και οι απεναντι λενε για ταβαρες μισιτς καμπατσο καπου εδω να πω οτι την εφες την γυρισαν με πουλμαν και λαρκιν κλαιμπερν δεν μπηκαν μεσα.. Καλως ηρθατε στο λιμανι της καρδιας σας παικταραδες μου :D Εγω και μονο με τον ενα ικανοποιημενος ειμαι :lol:

ο μπλακ με 700 αλμυρος πολυ μου φαινεται και θα πρεπει να ειναι δευτερος με τοσα λεφτα.. Αν βεβαια φορτωσουμε το 2 με καναν παικταρα στυλ τομπσον λαρκιν ας μεινουμε και με μπλακ στο 5..Αλλιως καλυτερα μιλου φαλ και κανας χψ τανουλης ..
Οι απέναντι μόνο τον Κάρι δεν έχουν υπογράψει ακόμα και τον Γιόκιτς!Μου θυμίζουν εμας τότε που ήρθε ο Μπλατ και διάβαζες ότι θα έρθει η μισή Ευρώπη στον Ολυμπιακό και μόλις βλέπαμε τις μεταγραφές μας πέφταν τα μαλλιά.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν ο Δημητράκης αρχίσει να τους φέρνει παίκτες πάλι χωρίς να χει συμφωνήσει με προπονητή ακόμα, θα αναρωτιούνται πάλι τι πάει στραβά μεσούσης της σεζόν :hoho:

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Απρ 10, 2023 10:49 am

Aν ερθει τελικα ψηλος επιπεδου Μιλουτινοφ δε μενει χωρος και χρονος για Μπλακ και νομιζω πως θα επιλεξουμε καποιο φτηνο που να μπορει να καλυψει και το 4 και το 5
Ο Φαλ υπεγραψε περσι επεκταση μεχρι το 25 νομιζω.......δε φευγει.

Βεζε-Πητερς-Σικμα
Φαλ-Μιλου

ιδανικο σεναριο αυτο και στη θεση του Σικμα μπορουμε να βαλουμε οποιο αλλο ανομα φθηνου απο Ευρωλιγκα(Πετρουσεφ,Μπεντιλ,Ρουμπιτ κτλ...)

ΥΓ ολα τα σεναρια τροποποιουνται φυσικα στο ενδεχομενο φυγης Βεζε....

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Απρ 10, 2023 10:58 am

assistant77 έγραψε:

Βεζε-Πητερς-Σικμα
Φαλ-Μιλου

ιδανικο σεναριο αυτο και στη θεση του Σικμα μπορουμε να βαλουμε οποιο αλλο ανομα φθηνου απο Ευρωλιγκα(Πετρουσεφ,Μπεντιλ,Ρουμπιτ κτλ...)

ο σικμα δεν εχει φυγει τοσα χρονια απο αλμπα σιγα μην φυγει τωρα για ρολο φερνω τα νερα.. ουτε ο πετρουσεφ ερχεται και ισως ουτε ο ρουμπιτ με τετοιο ρολο.. Κανας ξυλοκοπος στυλ μπεντιλ αν ερθει μονο που καλυτερα να παρουμε εναν ελληνα να εχει προοπτικη..βασικα ο μητογλου μια χαρα θα εδενε σε μια τετοια 5δα.

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Απρ 10, 2023 12:10 pm

shaq7 έγραψε:
assistant77 έγραψε:

Βεζε-Πητερς-Σικμα
Φαλ-Μιλου

ο σικμα δεν εχει φυγει τοσα χρονια απο αλμπα σιγα μην φυγει τωρα για ρολο φερνω τα νερα.. ουτε ο πετρουσεφ ερχεται και ισως ουτε ο ρουμπιτ με τετοιο ρολο.. Κανας ξυλοκοπος στυλ μπεντιλ αν ερθει μονο που καλυτερα να παρουμε εναν ελληνα να εχει προοπτικη..βασικα ο μητογλου μια χαρα θα εδενε σε μια τετοια 5δα.
Διαφωνω οτι ο 5ος ψηλος ειναι για να κουβαλαει τα νερα......η χρονια πλεον εχει 40 ευρωπαικα κι αλλα τοσα εγχωρια παιχνιδια ......να θυμισω οτι και ο Μπλακ σαν 5ος ψηλος ηρθε φετος.....τωρα αν παιχτες σαν τον Ρουμπιτ και τον Πετρουσεφ απο ομαδες που δεν περνανε καν playoffs δε δεχονται προταση απο ομαδες fainal-4 για λογους ρολου τι να πω......ας το κοιταξουν οι ιδιοι......ας περιμενουν ποτε θα τους παρει τηλεφωνο η Ρεαλ για πενταδατους.........
Πιστευω παντως πως η πλειοψηφια τετοιων παιχτων θα πεταξει τη σκουφια της αν σκασει τηλεφωνο απο Ολυμπιακο.....

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 523

Δευ Απρ 10, 2023 12:35 pm

assistant77 έγραψε:
Δευ Απρ 10, 2023 12:10 pm
shaq7 έγραψε:

Διαφωνω οτι ο 5ος ψηλος ειναι για να κουβαλαει τα νερα......η χρονια πλεον εχει 40 ευρωπαικα κι αλλα τοσα εγχωρια παιχνιδια ......να θυμισω οτι και ο Μπλακ σαν 5ος ψηλος ηρθε φετος.....τωρα αν παιχτες σαν τον Ρουμπιτ και τον Πετρουσεφ απο ομαδες που δεν περνανε καν playoffs δε δεχονται προταση απο ομαδες fainal-4 για λογους ρολου τι να πω......ας το κοιταξουν οι ιδιοι......ας περιμενουν ποτε θα τους παρει τηλεφωνο η Ρεαλ για πενταδατους.........
Πιστευω παντως πως η πλειοψηφια τετοιων παιχτων θα πεταξει τη σκουφια της αν σκασει τηλεφωνο απο Ολυμπιακο.....
Ο Μπλακ κέρδισε τη θέση του 2ου ψηλού, έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και από Φαλ και από Μίλου.....Σαν αντι-Φαλ κάνει πιο πολύ ο Σέρβος.Αντί του Μπολομπόϊ θα πρεπε να ρθει κάνας άλλος ψηλός ως 3ο σέντερ κι αυτός νομίζω θα πρεπε να ναι κάνα δικό μας πουλέν όπως ο Τανούλης.Δε θα τον χάλαγε να παιζε κάνα 10λεπτο στην Α1 νομίζω.Περιφερειακό σκόρερ θέλουμε ή τέσπα κάποιον που να κάνει περισσότερα πράγματα επιθετικά απ τον Κάνααν.Εφόσον κρατήσουν τον Σλούκα, στα υπόλοιπα είμαστε κομπλέ, δε θέλει πολλές αλλαγές η ομάδα

0
tarp7

allstar
Reactions: 1993

Δευ Απρ 10, 2023 12:56 pm

austerity_blues έγραψε:
Δευ Απρ 10, 2023 12:53 am
κάπου είχα διαβάσει ότι ο Μπλακ έχει option και για του χρόνου με κοντά στα 700 χιλιάρικα. τον κρατάμε;

(μη βάλουμε το Μιλουτίνοφ στη συζήτηση για ευνόητους λόγους)
Ναι για μένα πρέπει να μείνει. Και τώρα δεύτερος σέντερ παίζει

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3331
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Δευ Απρ 10, 2023 1:12 pm

O Μπλακ δεν μπορεί να έχει τον ρόλο του δεύτερου σέντερ στην ομάδα. Απ' ότι έχει φανεί από τον τρόπο που τον διαχειρίζεται ο Μπαρτζώκας δεν μπορεί να παίξει πάρα πολλά λεπτά σε ένα παιχνίδι και δεν μπορεί να παίξει συνεχόμενα παιχνίδια με πολλά λεπτά συμμετοχής. Λογικά είναι θέμα ιατρικού περιορισμού. Επίσης παρ' ότι έχει κάνε μερικά καλά, πολύ καλά παιχνίδια έχει συχνά θέματα στην άμυνα όπου είναι αργός στα πόδια κάνοντας εύκολα φάουλ Είναι ιδανικός για τρίτος σέντερ, δεν το συζητώ, γιατί η απόδοση του πολλές φορές είναι τέτοια που πολλοί βασικόι σέντερ στην Ευρωλίγκα δεν μπορούν να την πιάσουν αλλά δεν μπορεί να καλύψει με συνέπεια την θέση.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 948

Δευ Απρ 10, 2023 1:33 pm

Jimmyrogue84 έγραψε:
Δευ Απρ 10, 2023 10:02 am
shaq7 έγραψε:
Δευ Απρ 10, 2023 12:58 am
Μιας και οι απεναντι λενε για ταβαρες μισιτς καμπατσο καπου εδω να πω οτι την εφες την γυρισαν με πουλμαν και λαρκιν κλαιμπερν δεν μπηκαν μεσα.. Καλως ηρθατε στο λιμανι της καρδιας σας παικταραδες μου :D Εγω και μονο με τον ενα ικανοποιημενος ειμαι :lol:

ο μπλακ με 700 αλμυρος πολυ μου φαινεται και θα πρεπει να ειναι δευτερος με τοσα λεφτα.. Αν βεβαια φορτωσουμε το 2 με καναν παικταρα στυλ τομπσον λαρκιν ας μεινουμε και με μπλακ στο 5..Αλλιως καλυτερα μιλου φαλ και κανας χψ τανουλης ..
Οι απέναντι μόνο τον Κάρι δεν έχουν υπογράψει ακόμα και τον Γιόκιτς!Μου θυμίζουν εμας τότε που ήρθε ο Μπλατ και διάβαζες ότι θα έρθει η μισή Ευρώπη στον Ολυμπιακό και μόλις βλέπαμε τις μεταγραφές μας πέφταν τα μαλλιά.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν ο Δημητράκης αρχίσει να τους φέρνει παίκτες πάλι χωρίς να χει συμφωνήσει με προπονητή ακόμα, θα αναρωτιούνται πάλι τι πάει στραβά μεσούσης της σεζόν :hoho:

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 948

Δευ Απρ 10, 2023 1:35 pm

Conan1982 έγραψε:
O Μπλακ δεν μπορεί να έχει τον ρόλο του δεύτερου σέντερ στην ομάδα. Απ' ότι έχει φανεί από τον τρόπο που τον διαχειρίζεται ο Μπαρτζώκας δεν μπορεί να παίξει πάρα πολλά λεπτά σε ένα παιχνίδι και δεν μπορεί να παίξει συνεχόμενα παιχνίδια με πολλά λεπτά συμμετοχής. Λογικά είναι θέμα ιατρικού περιορισμού. Επίσης παρ' ότι έχει κάνε μερικά καλά, πολύ καλά παιχνίδια έχει συχνά θέματα στην άμυνα όπου είναι αργός στα πόδια κάνοντας εύκολα φάουλ Είναι ιδανικός για τρίτος σέντερ, δεν το συζητώ, γιατί η απόδοση του πολλές φορές είναι τέτοια που πολλοί βασικόι σέντερ στην Ευρωλίγκα δεν μπορούν να την πιάσουν αλλά δεν μπορεί να καλύψει με συνέπεια την θέση.
παντως εχουν βγει αληθινοι οι φιλοι που ελεγαν οτι αν πιασει τα στανταρ του ο Μπλακ θα παει ο μπολο τριτος ψηλος κι εχω βγει τελειως λαθος εγω που φανταζομουν αμετρητες λομπες απο συνεργασιες σλουκα μπολομποι ...

0
austerity_blues
Reactions:

Δευ Απρ 10, 2023 1:37 pm

Conan1982 έγραψε:
συμφωνώ σε όλα, ο Μπλακ είναι σε μια περίεργη θέση που ενώ είναι ξεκάθαρα πολυτέλεια για τρίτος σέντερ δε μου γεμίζει το μάτι για δεύτερος, κυρίως λόγω της έλλειψης συνέπειας.

με 700.000 νομίζω ότι μπορούμε να βρούμε κάποιον περισσότερο συνεπή και ας είναι και λιγότερο ταλαντούχος.

θα τον δούμε βέβαια και από δω και πέρα που ξεκινούν τα πραγματικά σημαντικά.

άσχετο, κάπου αυτές τις μέρες δε πρέπει να δηλωθεί και η 6άδα των ξένων για τη Basket League; όλοι νομίζω περιμένουμε ότι αυτός που θα μείνει έξω θα είναι ο Μπολομπόι, αλλά δε θα μου προκαλέσει έκπληξη να μείνει τελικά εκτός ο Κάνααν και να πάμε να χτυπήσουμε τον Παναθηναϊκό με πλήρη ρακέτα στους τελικούς. προσωπικά δε θα το έκανα αλλά Σκακιστής είναι αυτός...

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3331
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Δευ Απρ 10, 2023 1:49 pm

austerity_blues έγραψε:

συμφωνώ σε όλα, ο Μπλακ είναι σε μια περίεργη θέση που ενώ είναι ξεκάθαρα πολυτέλεια για τρίτος σέντερ δε μου γεμίζει το μάτι για δεύτερος, κυρίως λόγω της έλλειψης συνέπειας.

με 700.000 νομίζω ότι μπορούμε να βρούμε κάποιον περισσότερο συνεπή και ας είναι και λιγότερο ταλαντούχος.

άσχετο, κάπου αυτές τις μέρες δε πρέπει να δηλωθεί και η 6άδα των ξένων για τη Basket League; όλοι νομίζω περιμένουμε ότι αυτός που θα μείνει έξω θα είναι ο Μπολομπόι, αλλά δε θα μου προκαλέσει έκπληξη να μείνει τελικά εκτός ο Κάνααν και να πάμε να χτυπήσουμε τον Παναθηναϊκό με πλήρη ρακέτα στους τελικούς. προσωπικά δε θα το έκανα αλλά Σκακιστής είναι αυτός...
Κι εγώ δεν το βρίσκω απίθανο, σκεφτόμουν και τον Πίτερς αλλά δεν είναι ότι μπορεί να καλύψει κάποιος άλλος την θέση του Σάσα.

0
austerity_blues
Reactions:

Δευ Απρ 10, 2023 1:55 pm

Conan1982 έγραψε:
Δευ Απρ 10, 2023 1:49 pm
austerity_blues έγραψε:

Κι εγώ δεν το βρίσκω απίθανο, σκεφτόμουν και τον Πίτερς αλλά δεν είναι ότι μπορεί να καλύψει κάποιος άλλος την θέση του Σάσα.
Πίτερς μου φαίνεται απίθανο να μείνει εκτός για τον λόγο που ανέφερες. Και όχι μόνο αυτό, νομίζω ότι είναι και από τους ξένους που θα μείνουν και του χρόνου, ειδικά αν φύγει ο Σάσα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Απρ 10, 2023 3:35 pm

Απιθανο μου φαινεται να κοψει κανααν η πιτερς..Χαλαει το spacing ..Η μπολομποι η μπλακ θα κοψει..βαση αποδοσης ειναι να κοπει ο πρωτος αλλα ισως επειδη θα ειναι σερι τα παιχνιδια να φοβηθει οτι δεν θα τα βγαλει περα ο μπλακ.

0
Phys87

nba
Reactions: 824

Δευ Απρ 10, 2023 4:03 pm

Μια ιντριγκαδορικη ερώτηση, αν έφευγε ο Σλούκας θα θέλατε Λάρκιν;

0
melagis

junior
Reactions: 51

Δευ Απρ 10, 2023 4:10 pm

Αν εφευγε Σλουκας που παιρνει 1.8 θα εκανα το εξης(που θα ηθελα να το κανουν οι αφοι ακομα και αν μεινει)

Δινω 600000 buy out και 1.5 μυρια και φερνω τον Τομσον της Μπασκονια

Αυτος ο παικτης φετος η το πολυ του χρονου θα παρει μεταγραφη σε ομαδα final 4

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”