Οι Αφοι ειναι σαν εκεινη την διαφημιση. Φετααααααααα. Αργα-Αργα και με το σταυρο στο χερι.Dedalos έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 28, 2023 8:25 amΝα θυμίσω ότι ο μπραζ είναι ΗΔΗ παρκαρισμενος. Κι όχι γιατί έχουμε καλύτερο στη θέση του , βασικά δεν έχουμε καν δεύτερο τριαρι. Αλλά γιατί όταν παίζει οχι απλά δεν είναι καλός αλλά είναι επιβλαβής για την προσπάθεια της ομάδας.
Έχουμε και τον σικμα, που ένας φίλος πιο πάνω έγραψε ότι δίνει σταθερότητα ως 5ος ψηλός...
Προφανώς και δε θα κάνουμε άλλη κίνηση. Αλλά κι ο μιχαλιουκ κι ο ποιθρες θα ταίριαζαν γάντι.
Τώρα το γεγονός ότι δε θα κάνουμε μια πολύ σωστή κίνηση,(μιχαλιουκ) επειδή πριν 3 μήνες κάναμε μια ανόητη κίνηση(μπραζ) και δε θέλουμε να το παραδεχτούμε δείχνει και τις διοικητικές ικανότητες των αδελφών
Την ώρα που ο εχθρός συστηματικά χτίζει υπερομάδα, που οι συζητήσεις τους είναι αν χωράνε και ναν και μιχαλιουκ,και χεζονια (άλλο τι θα πάρουν τελικά), εμείς συζητάμε για τις πιθανότητες να παίξει κάποτε μπάσκετ ο λιθουανός και ότι θα πληγώσουμε το σικμα αν τον σουταρουμε.
Σίγουρα για να κτίσεις κάτι καλό απαιτείται τεχνογνωσία αλλα απαιτούνται και τα ανάλογα δομικά υλικά. Με πλήθος κι άχυρα δε κτίζεις παλάτια.
Εντωμεταξυ τα συμβολαια καμια σχεση με αυτα που εχουν βγει(Ο Παπας πχ. ειναι 60 οχι 200 και ο Σικμας κατω απο 400). Θελω να πω λεφτα εχουν καβατζα. Τωρα αμα τα δωσουν στον Ουκρανο ειναι 1-2% πιθανοτητες. Μακαρι.
Καταρχην εσυ βλεπεις οτι με το υπαρχον ροστερ στα εγχωρια ΔΩΡΙΖΟΥΜΕ μια θεση;
Δεν εχουμε 12. Εχουμε 11. Και δεν ενοχλει κανεναν.
Γιατι με σαλταρετε; ειμαι που ειμαι απο μονος μου
Εκτος αν φτιαξουν διαβατηριο Μιλου, πληροφορια που δεν θα γινει γνωστη παρα μονο εκ των υστερων. που εκει θα το ΒΟΥΛΩΣΩ τελειως.