Euroleague Round 5 : FC Bayern Munich vs Olympiacos Piraeus

Συντονιστής: Captains

Dimmitz

a1greece
Reactions: 579
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Οκτ 26, 2024 10:56 pm

eddiedimitris έγραψε:
Σάβ Οκτ 26, 2024 10:37 pm
Dimmitz έγραψε:
Σάβ Οκτ 26, 2024 10:27 pm

Πες τα χρυσόστομε. Χίλιες φορές το μπάσκετ που παίζουμε πάρα το μπάσκετ του ΠΑΟ και ας σηκώνει κούπες.
Δηλαδη βλεποντας τις δυο ομαδες περσι και φετος απολαμβανεις πολυ περισσοτερο τα ματς του Ολυμπιακού σε σχεση με του Παναθηναικου?
Ρε φίλε αν εξαιρέσεις το φίναλ φουρ δεν μου αρέσει το μπάσκετ που παίζει ο ΠΑΟ και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να παίζει έτσι η ομάδα μας. Ο ΠΑΟ βασίζεται καθαρά στο ατομικό ταλέντο, μπάσκετ ενστίκτου χωρίς καμία καθοδήγηση από τον πάγκο. Δεν βλέπω κανένα σύστημα με λίγα λόγια. Βλέπω τρία πολύ ποιοτικά γκάρντ να αράζουν στο τρίποντο και να πασάρει ο ένας την μπάλα στον άλλο σαν να παίζουν μήλα, τύπου ποιος θα πάρει την προσπάθεια και τελικά σε κάποια φάση κάνει ένα κόψιμο ο Σλούκας στην ρακέτα για να σπάσει την μπάλα έξω. Όχι δεν μου αρέσει αυτού του είδους μπάσκετ. Προτιμώ το μπάσκετ που παίξαμε στο δεύτερο μισό της σεζόν πέρυσι πχ.

Πρόσεξε, δεν λέω τι είναι πιο αποδοτικό. Λέω τι μου αρέσει προσωπικά.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1639
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Οκτ 26, 2024 11:36 pm

prime7 έγραψε:
Σάβ Οκτ 26, 2024 10:18 pm
Με το γύρω γύρω Μπολ ούτε ο Φραντσίσκο θα ξεχώριζε. Το σύστημα αυτό δεν θέλει πρωταγωνιστές παίκτες. Σαν ιδέα ακούγεται ωραίο αλλά στην πράξη δεν φαίνεται να σηκώνει κούπες και όταν σφίγγουν τα γάλατα όπως είπες θες γκαρντ παικταραδες που δεν έχεις. Εγώ τον Μπαρτζώκα πλέον δεν τον θέλω αλλά θα μείνει στην ομάδα όλη την χρονιά εκτός απροόπτου. Ο μόνος τρόπος να χτυπήσουμε τίτλους είναι ο Φουρνιε να πάρει τα πάνω του και επιστροφή Έβανς στα καλά του.
Το "γύρω γύρω μπολ" που λες δεν αποκλείει καθόλου τους πρωταγωνιστές παίκτες. Ίσα-ίσα που τους κάνει τη ζωή πιό εύκολη, γιατί ξεχαρβαλώνει και αποδιοργανώνει την αντίπαλη άμυνα και μπορούν να κάνουν καλύτερα αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά.
Δηλαδή προτιμάς το "ντάπα ντούπα μπολ" για 20 δευτερόλεπτα και το ηρωικό μπάσιμο του σούπερ παίκτη απέναντι σε μιά άμυνα που έχει ήδη στηθεί;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1639
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Οκτ 26, 2024 11:41 pm

eddiedimitris έγραψε:
Σάβ Οκτ 26, 2024 10:37 pm
Dimmitz έγραψε:
Σάβ Οκτ 26, 2024 10:27 pm

Πες τα χρυσόστομε. Χίλιες φορές το μπάσκετ που παίζουμε πάρα το μπάσκετ του ΠΑΟ και ας σηκώνει κούπες.
Δηλαδη βλεποντας τις δυο ομαδες περσι και φετος απολαμβανεις πολυ περισσοτερο τα ματς του Ολυμπιακού σε σχεση με του Παναθηναικου?
Ναι, το μπάσκετ που έπαιξε ο Ολυμπιακός πέρυσι από το Γενάρη και μετά, όπου έκανε ένα απίθανο σερί (το καλύτερο σε όλη τη λίγκα) ήταν πολύ πιο απολαυστικό από το μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

0
vulkanraven

a1greece
Reactions: 448
Αγαπημένη θέση: PF, C
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Οκτ 27, 2024 12:11 am

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Σάβ Οκτ 26, 2024 5:08 pm
Toν Μάιο του 2004 βρήκε την Άρσεναλ να συμπληρώνει ένα τρομερό σερί αήττητου/νικών και να γιορτάζει την κατάκτηση του 13ου και τελευταίου μέχρι σήμερα τίτλου της στην Πρέμιερσιπ. Ταυτόχρονα βρήκε τη φοβερή και τρομερή -τότε- Γιουνάιτεντ του Φέργκιουσον να πλασάρεται ασθμαίνοντας στην τρίτη θέση και δεκαπέντε πόντους πίσω από τους κανονιέρηδες. Αρκετοί βγήκαν και υποστήριξαν ότι είχε έρθει η ώρα για μια βαρβάτη ανανέωση στο ρόστερ, το οποίο μέσα από μια φυσική εξέλιξη δέκα ετών με διάφορα πήγαινε-έλα είχε κάνει τον κύκλο του. Κάποιοι, λίγοι ανάμεσα στους οποίους και ο δικός μας ο Σωτηρακόπουλος, εκτέθηκαν λίγο παραπάνω και υποστήριξαν βλακωδώς ότι και ο σερ Άλεξ που συμπλήρωνε δεκαοχτώ ολόκληρα χρόνια στον πάγκο των "κόκκινων διαβόλων" (πήγε το '86 και την αναγέννησε μέσα από δυσκολίες μέσα σε μια εφταετία) είχε ολοκληρώσει τον κύκλο του στην ομάδα και ήταν εμφανές ότι είχε μπει σε φάση κορεσμού που θα οδηγούσε όλο το οικοδόμημα στη μοιραία παρακμή. Όλα αυτά τέλη άνοιξης του 2004... Λίγες εβδομάδες αργότερα και με το Euro'04 να είναι σε πλήρη εξέλιξη ο Σκωτσέζος μάνατζερ υπέγραψε έναν 18χρονο πορτογάλο παντελώς άγνωστο στο ευρύ κοινό, ξεκινώντας εντελώς απροσδόκητα από αυτόν το χτίσιμο της τελευταίας (τρίτης) σπουδαίας φουρνιάς της δικής του Γιουνάιτεντ και την υπόλοιπη ιστορία να είναι γνωστή. Οι πάσης φύσεως κασσάνδρες που μιλούσαν για κορεσμό και προεξοφλούσαν την παρακμή κατάπιαν τη γλώσσα τους και η ζωή συνεχίστηκε...
Τον Αύγουστο του 2019 ένας φερελπις Έλληνας PF/C, ο Βασίλης Χρηστίδης, αφήνει τον Άρη και την Θεσσαλονίκη και κατηφορίζει στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό. Όντας μόλις 21 χρόνων, εντάσσεται στην Αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού ως ένα ανερχόμενο ταλέντο με σκοπό να ενισχύσει στο μέλλον την πρώτη ομάδα.
Δεκέμβριος του 2020 και ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπασκόνια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με την φροντλαιν του αποδεκατισμένη από τον κορονοιο έχοντας 3 από τα 5 μέλη της εκτός(Έλις, Ζαν Σαρλ, Βεζενκοφ). Αντίθετα, η Μπασκόνια κατεβαίνει πλήρης με τον γίγαντα των 2,23 Γιουσουφα Φαλ να σκεπάζει τα καλαθια, τον Τόνι Τζεκιρι(2,13) να προσφέρει όγκο και αθλητικότητα και τον Πητερς να αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις στην θέση 4.
Θα μπορούσε κανείς να πει πως, αυτό το ματς ήταν η ευκαιρία του Χρηστίδη να πάρει έστω λίγο χρόνο ώστε να αποδείξει αν μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στην ομάδα. Φευ...
Στο τέλος της βραδιάς, ο Ολυμπιακός γνώριζε την πρώτη του εντός έδρας ήττα από την Μπασκόνια με 76-90 και ο Χρηστίδης, ενώ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, δεν πήρε ούτε δευτερόλεπτο συμμετοχής καθώς το plan b του Μπαρτζώκα ήθελε τον σέντερ Τζεκιρι των 2,13 να μαρκάρεται από τον γκαρντ Τζένκινς(!!!) του 1,96!
Προσοχή! Δεν λέω ότι ο Χρηστίδης θα τα πήγαινε πολύ καλύτερα στην αντιμετώπιση του θηριώδη Νιγηριανού(το πιθανότερο ήταν ο Τζεκιρι να τον κατάπινε ολόκληρο). Όμως θα μπορούσε να πάρει μια ευκαιρία για να αποκτήσει ευρωπαϊκή εμπειρία. Εξάλλου, η ομάδα δεν είχε ιδιαίτερες βλέψεις τότε αφού δεν συμμετείχε σε Basket League και κύπελλο Ελλάδας ενώ το τραίνο της Ευρωλίγκας είχε προ πολλού χαθεί. Θα μπορούσε λοιπόν ο Μπαρτζώκας να χρησιμοποιήσει και κάποια νέα παιδιά όπως ο Χρηστίδης, ο Κολοβερος, ο Νικολαιδης, ο Σκουλιδας ώστε να πάρουν έστω λίγα λεπτά για την εμπειρία της συμμετοχής σε ευρωπαϊκό αγώνα. Ο Νικολαιδης μάλιστα είχε ήδη κάποιες καλές εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα την προηγούμενη χρονιά αλλά ο Μπαρτζώκας(ίσως λόγο άγχους ή ανασφάλειας) ποτέ δεν τον αντιμετώπισε με την σοβαρότητα που χρειάζεται ένα νέο παιδί για να βελτιώσει τις ικανότητες του.
Αυτός είναι ο κοουτς. Ένας πραγματικός μπασκετανθρωπος με απίστευτες γνώσεις και τρομερές ικανότητες που όμως καταπονείται συνεχώς και ασυλλόγιστα από τους δαίμονες του.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3925
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Οκτ 27, 2024 1:24 am

vulkanraven έγραψε:
Κυρ Οκτ 27, 2024 12:11 am

Τον Αύγουστο του 2019 ένας φερελπις Έλληνας PF/C, ο Βασίλης Χρηστίδης, αφήνει τον Άρη και την Θεσσαλονίκη και κατηφορίζει στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό. Όντας μόλις 21 χρόνων, εντάσσεται στην Αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού ως ένα ανερχόμενο ταλέντο με σκοπό να ενισχύσει στο μέλλον την πρώτη ομάδα.
Δεκέμβριος του 2020 και ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπασκόνια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με την φροντλαιν του αποδεκατισμένη από τον κορονοιο έχοντας 3 από τα 5 μέλη της εκτός(Έλις, Ζαν Σαρλ, Βεζενκοφ). Αντίθετα, η Μπασκόνια κατεβαίνει πλήρης με τον γίγαντα των 2,23 Γιουσουφα Φαλ να σκεπάζει τα καλαθια, τον Τόνι Τζεκιρι(2,13) να προσφέρει όγκο και αθλητικότητα και τον Πητερς να αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις στην θέση 4.
Θα μπορούσε κανείς να πει πως, αυτό το ματς ήταν η ευκαιρία του Χρηστίδη να πάρει έστω λίγο χρόνο ώστε να αποδείξει αν μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στην ομάδα. Φευ...
Στο τέλος της βραδιάς, ο Ολυμπιακός γνώριζε την πρώτη του εντός έδρας ήττα από την Μπασκόνια με 76-90 και ο Χρηστίδης, ενώ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, δεν πήρε ούτε δευτερόλεπτο συμμετοχής καθώς το plan b του Μπαρτζώκα ήθελε τον σέντερ Τζεκιρι των 2,13 να μαρκάρεται από τον γκαρντ Τζένκινς(!!!) του 1,96!
Προσοχή! Δεν λέω ότι ο Χρηστίδης θα τα πήγαινε πολύ καλύτερα στην αντιμετώπιση του θηριώδη Νιγηριανού(το πιθανότερο ήταν ο Τζεκιρι να τον κατάπινε ολόκληρο). Όμως θα μπορούσε να πάρει μια ευκαιρία για να αποκτήσει ευρωπαϊκή εμπειρία. Εξάλλου, η ομάδα δεν είχε ιδιαίτερες βλέψεις τότε αφού δεν συμμετείχε σε Basket League και κύπελλο Ελλάδας ενώ το τραίνο της Ευρωλίγκας είχε προ πολλού χαθεί. Θα μπορούσε λοιπόν ο Μπαρτζώκας να χρησιμοποιήσει και κάποια νέα παιδιά όπως ο Χρηστίδης, ο Κολοβερος, ο Νικολαιδης, ο Σκουλιδας ώστε να πάρουν έστω λίγα λεπτά για την εμπειρία της συμμετοχής σε ευρωπαϊκό αγώνα. Ο Νικολαιδης μάλιστα είχε ήδη κάποιες καλές εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα την προηγούμενη χρονιά αλλά ο Μπαρτζώκας(ίσως λόγο άγχους ή ανασφάλειας) ποτέ δεν τον αντιμετώπισε με την σοβαρότητα που χρειάζεται ένα νέο παιδί για να βελτιώσει τις ικανότητες του.
Αυτός είναι ο κοουτς. Ένας πραγματικός μπασκετανθρωπος με απίστευτες γνώσεις και τρομερές ικανότητες που όμως καταπονείται συνεχώς και ασυλλόγιστα από τους δαίμονες του.
αυτα εγιναν πριν 5 χρονια
που ειναι ολοι αυτοι οι παιχταραδες που αδικηθηκαν,τι καριερα εκαναν

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 831

Κυρ Οκτ 27, 2024 2:41 am

Εντωμεταξυ άσχετα αν εγώ δεν γουστάρω πλέον τον Μπαρτζώκα έχει γίνει χαμός στο φόρουμ και στα social μετά την ήττα με την Bayern. Που να χάσουμε και αύριο. Θα σπάσουμε ρεκόρ από ποσταρισματα :roofl:

Μεγάλη απορία το έχω το αυριανό. Πιστεύω θα μπούμε δυνατά να αποδείξουμε αλλά ο Παναθηναϊκός δεν μασάει και θα αντέξει. Και στο τέλος θα μας καταπιεί το άγχος εκτός και σεληνιαστει κάποιος παίκτης μας.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 611
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Οκτ 27, 2024 7:33 am

prime7 έγραψε:
Εντωμεταξυ άσχετα αν εγώ δεν γουστάρω πλέον τον Μπαρτζώκα έχει γίνει χαμός στο φόρουμ και στα social μετά την ήττα με την Bayern. Που να χάσουμε και αύριο. Θα σπάσουμε ρεκόρ από ποσταρισματα :roofl:

Μεγάλη απορία το έχω το αυριανό. Πιστεύω θα μπούμε δυνατά να αποδείξουμε αλλά ο Παναθηναϊκός δεν μασάει και θα αντέξει. Και στο τέλος θα μας καταπιεί το άγχος εκτός και σεληνιαστει κάποιος παίκτης μας.
Ειναι απ τις λιγες φορες,Προσωπικα δε θυμαμαι αλλη ,που οι πραγματικοί Ολυμπιακοί δεν εχουν ξενερωσει με τις προπονητικές ικανοτητες του προπονητη αλλα με την ψυχολογική διαχειρηση...
Αυτη η εικονα να κοπανιέται και να βρίζει ολη την ωρα ειναι θεωρω το προβλημα που πιθανως εχει ξενερωσει και τους παίκτες και οχι οτι δεν ξερει να στησει μια ομαδα να παιξει καλα και να παρει αποτελέσματα...
Βεβαια το παραπανω θα μπορουσαν καιρο τωρα οι προεδροι να εχουν ασχοληθει και να το εχουν συζητήσει μαζι του.

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1725
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Κυρ Οκτ 27, 2024 9:44 am

prime7 έγραψε:

Μακάρι να γίνει, να πάει ο άνθρωπος σπίτι του να ησυχάσει. Γιατί πραγματικά στην πλειοψηφία του κόσμου (την συντριπτική) σας αξίζουνε Κεμζουρες και πονόματοι Σφαιρόπουλοι. Μου βγάλατε άχρηστο τον προπονητή και τη χρόνια από την πεμπτη επειδή έχασε από την Μπάγερν και την Εφες, έλεος πραγματικά.
Είναι ξεκάθαρο αν τω μεταξύ ότι η ομάδα δοκιμάζει διαφορετικά πράγματα και στην επίθεση και στην άμυνα ούτως ώστε να έχει πολύ περισσότερο δηλητήριο τον Απρίλιο και τον Μάιο και να μην βραχυκυκλώνει αν μας απενεργοποιήσουν την μοτιον, αλλά όχι αυτό θα πρέπει να γίνει ακαριαία και να ρίχνουνε 20αρες από την αρχή.
Το πρόβλημα κατά τη γνώμη μου δεν είναι ο Μπαρτζωκας αλλά ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τον άθλημα. Θέλει δουκεια και τριβή να εισάγεις καινουρια στοχεια δεν γίνεται από τη μια μέρα στην αλλη

7
7 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 831

Κυρ Οκτ 27, 2024 9:56 am

golitog7 έγραψε:
Κυρ Οκτ 27, 2024 9:44 am
prime7 έγραψε:

Μακάρι να γίνει, να πάει ο άνθρωπος σπίτι του να ησυχάσει. Γιατί πραγματικά στην πλειοψηφία του κόσμου (την συντριπτική) σας αξίζουνε Κεμζουρες και πονόματοι Σφαιρόπουλοι. Μου βγάλατε άχρηστο τον προπονητή και τη χρόνια από την πεμπτη επειδή έχασε από την Μπάγερν και την Εφες, έλεος πραγματικά.
Είναι ξεκάθαρο αν τω μεταξύ ότι η ομάδα δοκιμάζει διαφορετικά πράγματα και στην επίθεση και στην άμυνα ούτως ώστε να έχει πολύ περισσότερο δηλητήριο τον Απρίλιο και τον Μάιο και να μην βραχυκυκλώνει αν μας απενεργοποιήσουν την μοτιον, αλλά όχι αυτό θα πρέπει να γίνει ακαριαία και να ρίχνουνε 20αρες από την αρχή.
Το πρόβλημα κατά τη γνώμη μου δεν είναι ο Μπαρτζωκας αλλά ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τον άθλημα. Θέλει δουκεια και τριβή να εισάγεις καινουρια στοχεια δεν γίνεται από τη μια μέρα στην αλλη
Καλό θα ήταν να σταματήσουν αυτά σας αξίζουν κτλπ. Δεν γνωριζόμαστε και από χθες. Ο καθένας έχει την άποψη του και την λέει για το καλό της ομάδας. Εγώ δεν το πιστεύω τον συγκεκριμένο άνθρωπο πλέον και δεν θεωρώ πως ψυχολογικά αντέχει τον πάγκο του Θρύλου άλλη μια χρονιά με το βάρος του μεγάλου μπάτζετ. Πρώτος θα βγω να πω ότι έκανα λάθος αν με διαψεύσει που το εύχομαι οσο τίποτα γτ σαν άνθρωπο τον αγαπώ γτ είναι γαύρος. Αλλά η εικόνα μέχρι και ο Βεζενκοφ που ειναι το καλύτερο παιδί να νευριάζει και ο άλλος να τον κράζει στην συνέντευξη μετά μου δείχνει ότι τα έχει παίξει. Συν όλα τα καντήλια που ρίχνει και έχει καταντήσει αηδία σκέτη.

6
5 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2424
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Οκτ 27, 2024 9:59 am

montechristo έγραψε:
prime7 έγραψε:
Σάβ Οκτ 26, 2024 10:18 pm
Με το γύρω γύρω Μπολ ούτε ο Φραντσίσκο θα ξεχώριζε. Το σύστημα αυτό δεν θέλει πρωταγωνιστές παίκτες. Σαν ιδέα ακούγεται ωραίο αλλά στην πράξη δεν φαίνεται να σηκώνει κούπες και όταν σφίγγουν τα γάλατα όπως είπες θες γκαρντ παικταραδες που δεν έχεις. Εγώ τον Μπαρτζώκα πλέον δεν τον θέλω αλλά θα μείνει στην ομάδα όλη την χρονιά εκτός απροόπτου. Ο μόνος τρόπος να χτυπήσουμε τίτλους είναι ο Φουρνιε να πάρει τα πάνω του και επιστροφή Έβανς στα καλά του.
Το "γύρω γύρω μπολ" που λες δεν αποκλείει καθόλου τους πρωταγωνιστές παίκτες. Ίσα-ίσα που τους κάνει τη ζωή πιό εύκολη, γιατί ξεχαρβαλώνει και αποδιοργανώνει την αντίπαλη άμυνα και μπορούν να κάνουν καλύτερα αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά.
Δηλαδή προτιμάς το "ντάπα ντούπα μπολ" για 20 δευτερόλεπτα και το ηρωικό μπάσιμο του σούπερ παίκτη απέναντι σε μιά άμυνα που έχει ήδη στηθεί;
Υπάρχει βέβαια και η μέση λύση.

Ο Ολυμπιακός πέρσι αλλά και φέτος ως τώρα πληρώνει το ότι δεν έχει τον παίκτη που όταν για τον οποιονδήποτε λόγο χρειαστεί για κάποιο διάστημα να παίξεις με ντάπα ντούπα και ηρωικά μπασίματα να μπορεί να το κάνει με καλά ποσοστά επιτυχίας.

Τέτοιος παίκτης είναι ο Έβανς πριν τον τραυματισμό αλλά είναι ερώτημα το πότε θα επιστρέψει και κυρίως πότε θα είναι στο 100%.

0
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1088
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Κυρ Οκτ 27, 2024 10:28 am

Ο μπαρτζωκας ειναι ετσι απο την ευρωλιγκα που ειχε παρει. δεν εγινε τωρα.
επισης να πω οτι οταν τον βλεπετε να γυρναει στο παγκο και μιλαει με εντονες κινησεις δεν σημαινει οτι βριζει καποιον και κατεβαζει καντηλια. εξηγει στους βοηθους του τι πηγε στραβα η μπορει απλως να γκρινιαζει μονος του.
Καθε του κινηση θελω να πω δεν σημαινει οτι ειναι καντηλια και βρισιες.
Αν ψαχνετε για χαλκ των παγκων κοιταξτε προς παρτιζαν μερια γιατι εκει υπηρχαν αναφορες απο τους ιδιους τους παικτες για το τι εκανε ο Ζοτς.
Περιεργο παντως αφου νευριαζουν οι παικτες μαζι του και εχουν ξενερωσει με την συμπεριφορα του που και ο Σασα γυρισε και ο Ντορσευ και ανανεωσαν Λαρε, πητερς, Μακ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1725
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Κυρ Οκτ 27, 2024 10:45 am

pan24 έγραψε:
Κυρ Οκτ 27, 2024 9:59 am
montechristo έγραψε:

Υπάρχει βέβαια και η μέση λύση.

Ο Ολυμπιακός πέρσι αλλά και φέτος ως τώρα πληρώνει το ότι δεν έχει τον παίκτη που όταν για τον οποιονδήποτε λόγο χρειαστεί για κάποιο διάστημα να παίξεις με ντάπα ντούπα και ηρωικά μπασίματα να μπορεί να το κάνει με καλά ποσοστά επιτυχίας.

Τέτοιος παίκτης είναι ο Έβανς πριν τον τραυματισμό αλλά είναι ερώτημα το πότε θα επιστρέψει και κυρίως πότε θα είναι στο 100%.
Και ο Φουρνιε είναι τέτοιος παίκτης. Λίγο πολύ το έδειξε και στο προηγούμενο ματς. Με ποια συχνότητα θα μπορεί να το κάνει θα το δούμε. Όμως είναι παίκτης με προσωπική φάση.
Φέτος κάναμε όντως ηχηρές μεταγραφές και διαστρέβλωσαν λίγο τη φάση. Όλοι για κάποιο λίγο πίστευαν ότι θα είμαστε κάτι σαν τους Μπουλς στην αρχή. Προσωπικά το περίμενα αυτό το ξεκίνημα ήμουν σχεδόν σίγουρος βασικά. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα όντως να μην καταφέρει ο κοουτς να φτιάξει 2-way χαρακτήρα και να πάμε άπατοι. Θα δείξει. Το να τον κρεμάμε όμως Πέμπτη αγωνιστική είναι μεγάλη αχαριστία και αυτό ακριβώς στηλιτεύω φίλε prime. Την άποψη δλδ αυτή όχι εσένα προσωπικά.
Πρέπει να φτιάξουμε πρώτα απ όλα όμως την άμυνα. Έτσι όπως αμυνόμασταν τώρα ούτε 8αδα δεν μπαίνουμε.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 640
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Οκτ 27, 2024 10:59 am

Διαβάζω με ενδιαφέρον τις απόψεις των Ολυμπιακών και αυτές που μιλάνε για ευθύνες του προπονητή και αυτές που μιλάνε για στήριξη σε αυτόν.

Χωρίς να θέλω να κρίνω ποιοι έχουν δίκιο θα πω τα εξής.

1) Το φετινό μοντέλο δεν θυμίζει κλασσική ομάδα Μπαρτζώκα. Νομίζω ότι ο ίδιος προτιμά να χτίζει ομάδες με παίκτες στρατιώτες που ακολουθούν ένα συγκεκριμένο πλάνο. Η μεγάλη αύξηση του μπάτζετ με Φουρνιε, Βεζενκοφ και τόσους παίκτες από το πάνω ράφι δεν ξέρω αν ήταν επιλογή δική του ή των Αγγελοπουλων.

2) Πολλοί που συνιστούν υπομονή και στήριξη στο Μπαρτζώκα σπεύδουν να μας θυμίσουν την προπερσινη ομάδα που τα έκανε όλα τέλεια παρά ένα σουτ.

Αυτό μου θύμισε μια δική μας κατάσταση με τους Πεδουλακικους και τους Αντιπεδουλακικους. Για χρόνια κάθε προπονητής έμπαινε στο ζυγι απέναντι στη μία και μοναδική καλή χρονιά του Πεδουλάκη που είχαμε κάνει δύο νίκες στα πλευ οφφ. Τι κι αν ο Πασκουάλ έκανε καλύτερες ρεγκιουλαρ και αποκλειοταν από μετέπειτα πρωταθλητές. Ο Πεδουλάκης με μικρότερο μπάτζετ τα είχε πάει καλύτερα άρα έπρεπε να τον φέρουμε πίσω.

Όλη αυτή η ιστορία μας έκανε ζημιά για χρόνια μέχρι να βρεθεί ένας άνθρωπος να μπορεί να δουλέψει με το DPG σαν ίσος προς ίσο, και να πάρει η ομάδα μπρος.

Καλή και η στήριξη, καλή και η κριτική. Αλλά το να αποφασίζεις για το παρόν και το μέλλον με βάση "εκείνη τη φοβερή πορεία με μικρό μπάτζετ" εμάς τουλάχιστον, δεν μας βγήκε σε καλό.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheTruth7

Reactions: 83
Αγαπημένος παίκτης: Walter Berry

Κυρ Οκτ 27, 2024 11:38 am

xomitsious έγραψε:
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:59 am
Διαβάζω με ενδιαφέρον τις απόψεις των Ολυμπιακών και αυτές που μιλάνε για ευθύνες του προπονητή και αυτές που μιλάνε για στήριξη σε αυτόν.

Χωρίς να θέλω να κρίνω ποιοι έχουν δίκιο θα πω τα εξής.

1) Το φετινό μοντέλο δεν θυμίζει κλασσική ομάδα Μπαρτζώκα. Νομίζω ότι ο ίδιος προτιμά να χτίζει ομάδες με παίκτες στρατιώτες που ακολουθούν ένα συγκεκριμένο πλάνο. Η μεγάλη αύξηση του μπάτζετ με Φουρνιε, Βεζενκοφ και τόσους παίκτες από το πάνω ράφι δεν ξέρω αν ήταν επιλογή δική του ή των Αγγελοπουλων.

2) Πολλοί που συνιστούν υπομονή και στήριξη στο Μπαρτζώκα σπεύδουν να μας θυμίσουν την προπερσινη ομάδα που τα έκανε όλα τέλεια παρά ένα σουτ.

Αυτό μου θύμισε μια δική μας κατάσταση με τους Πεδουλακικους και τους Αντιπεδουλακικους. Για χρόνια κάθε προπονητής έμπαινε στο ζυγι απέναντι στη μία και μοναδική καλή χρονιά του Πεδουλάκη που είχαμε κάνει δύο νίκες στα πλευ οφφ. Τι κι αν ο Πασκουάλ έκανε καλύτερες ρεγκιουλαρ και αποκλειοταν από μετέπειτα πρωταθλητές. Ο Πεδουλάκης με μικρότερο μπάτζετ τα είχε πάει καλύτερα άρα έπρεπε να τον φέρουμε πίσω.

Όλη αυτή η ιστορία μας έκανε ζημιά για χρόνια μέχρι να βρεθεί ένας άνθρωπος να μπορεί να δουλέψει με το DPG σαν ίσος προς ίσο, και να πάρει η ομάδα μπρος.

Καλή και η στήριξη, καλή και η κριτική. Αλλά το να αποφασίζεις για το παρόν και το μέλλον με βάση "εκείνη τη φοβερή πορεία με μικρό μπάτζετ" εμάς τουλάχιστον, δεν μας βγήκε σε καλό.
Ο Μπαρτζώκας είναι ο πρώτος Έλληνας προπονητής που σήκωσε Ευρωλίγκα κι έχει πάει συνολικά 5 φορές σε FINAL4. 4 φορές με τον Ολυμπιακό (τα 3 μάλιστα σερί) και μία φορά με την Λ.Κουμπαν. Επίσης, έχει ψηφιστεί 3 φορές καλύτερος προπονητής της Ευρωλίγκας. Δεν μπορώ να διαβάζω καν για Πεδουλάκη ούτε σαν παράδειγμα, έστω κι αν επί της ουσίας δεν τους συγκρίνεις. Έχουν δίκιο και όσοι στηρίζουν και όσοι κάνουν κριτική. Γιατί δεδομένα δεν είναι τυχαίος ο Μπαρτζώκας σαν προπονητής, είναι και Γαύρος. Από την άλλη, η φετινή χρονιά είναι κομβική για το μέλλον του, δε θέλει και πολύ μυαλό για να το καταλάβει κάποιος. Το μπάτζετ αυξήθηκε κι αν η ομάδα δεν "απαντήσει" στον αιώνιο αντίπαλο με Ευρωλίγκα ή Πρωτάθλημα το πιο πιθανό είναι να κλείσει ο κύκλος του στην ομάδα μετά από 5,5 περίπου χρόνια.

4
4 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1445
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Οκτ 27, 2024 11:46 am

Ο Αταμάν γενικά είναι πολύ καλός προπονητής. Η επιτυχία του δεν είναι τυχαία. Ουσιαστικά ο άνθρωπος μόλις βρήκε μεγάλο μπάτζετ στην καριέρα του ως προπονητής ξεφτίλισε την έννοια της κορυφής. Λογικά θα είχε threepeat με Εφές και ακόμα μία η περσινή με τον ΠΑΟ. Ο άνθρωπος είναι νικητής. Αυτά που λέγονται κυρίως στην Ελλάδα ότι αφήνει τους παίχτες να κάνουν ότι θέλουν είναι κουραφέξαλα. Οι ομάδες του παίζουν αμυνάρα ενώ κάνει πολύ καλές επιλογές σε γκαρντ και ψηλούς και αυτό τον οδηγεί σε κορυφή! Ο Μπαρτζώκας επίσης είναι μεγάλος προπονητής αν και θεωρώ ότι είναι μία κλάση κάτω από τον Τούρκο που φαίνεται να παίζει το πιο σύγχρονα αποτελεσματικό μπάσκετ. Πιστεύω ο Μπαρτζώκας έχει 3-4 κουσούρια ως προπονητής που είναι το εξελάκι,η κακή διαχείριση προσωπικοτήτων, αργεί να αντιδράσει σε στρατηγική στον αγώνα και πολλές φορές οι παίχτες στα κρίσιμα δεν μπαίνουν με το μαχαίρι στα δόντια.

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”