Τελικοί GBL, Game 3 : Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός (08/06, 21:00)
Συντονιστής: Captains
-
Pani7.0

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν πειράζει, καλώς δεν το έδωδαν.RedEmperor έγραψε: ↑Δευ Ιουν 08, 2026 11:04 pmΣτο κάρφωμα λες του Μιλου. Ξεκάθαρα του κάνει φάουλ ο Ναν που είναι το πέμπτο αλλά δεν έδωσαν το γκολ φαουλ
Περα απ αυτό που είπα και πριν, δλδ το 4ο φαουλ του Ναν πάνω στον Βεζένκοφ εγώ δεν είδα κατι περίεργο.
Εγιναν λάθη των διαιτητών εκκατέρωθεν.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η διαιτησια αθλια. Πραγματικα ομως με λαθη εκατερωθεν.
Ο Αταμαν κουρασε λιγο.
Ο Ναν κριμα με τετοιο ταλεντο να μην μπορει να διαβασει το παιχνιδι.
Ο Σορτς κριμα που δεν μπορεσε να τον αφομοιωσει ο Παο στην ομαδα.
Ο Γκραντ και ο Λεσορ θυμισαν κατι απο τα παλια.
Ο McBoldy(για τους λατρεις του Greys anatomy) ειναι μεγαλη αρρωστια.
Παμε να το σηκωσουμε στο Αγαπημενο μας Γηπεδο για το 2026.
Επιμενω κριμα για την παιχνιδαρα που ειδαμε το επιπεδο της διατησιας
Ρογκα καλη αναρρωση το ταχυτερο δυνατο
Ο Αταμαν κουρασε λιγο.
Ο Ναν κριμα με τετοιο ταλεντο να μην μπορει να διαβασει το παιχνιδι.
Ο Σορτς κριμα που δεν μπορεσε να τον αφομοιωσει ο Παο στην ομαδα.
Ο Γκραντ και ο Λεσορ θυμισαν κατι απο τα παλια.
Ο McBoldy(για τους λατρεις του Greys anatomy) ειναι μεγαλη αρρωστια.
Παμε να το σηκωσουμε στο Αγαπημενο μας Γηπεδο για το 2026.
Επιμενω κριμα για την παιχνιδαρα που ειδαμε το επιπεδο της διατησιας
Ρογκα καλη αναρρωση το ταχυτερο δυνατο
- eddiedimitris

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ σημαντικό το 2-1...Να τα δώσουν όλα την Τέταρτη να τελειώνει το θέμα.
Ο Παναθηναϊκός όσο και να μην έχει ομάδα έχει παικταράδες και είναι πάντα πολύ επικίνδυνος να τόσε κερδίσει οπουδήποτε.
Ο Γουορντ βοήθησε παρα πολύ δίνοντας ενέργεια..Αν το παλληκάρι είχε το μισό μπασκετικό iq από αυτό που έχει ας πούμε ο Γκραντ ή ο Σορτς θα ήταν τρελή παικτουρα..Δε νομίζω ότι είναι ο παίκτης των 25-30 λεπτών για εμάς.Αναφερομαι στην επόμενη χρονιά προφανώς
Ελπίζω Μοντερο και Μακινταιρ να εκμεταλλευτούν περισσότερο Τζοόυνς...
Ο Παναθηναϊκός όσο και να μην έχει ομάδα έχει παικταράδες και είναι πάντα πολύ επικίνδυνος να τόσε κερδίσει οπουδήποτε.
Ο Γουορντ βοήθησε παρα πολύ δίνοντας ενέργεια..Αν το παλληκάρι είχε το μισό μπασκετικό iq από αυτό που έχει ας πούμε ο Γκραντ ή ο Σορτς θα ήταν τρελή παικτουρα..Δε νομίζω ότι είναι ο παίκτης των 25-30 λεπτών για εμάς.Αναφερομαι στην επόμενη χρονιά προφανώς
Ελπίζω Μοντερο και Μακινταιρ να εκμεταλλευτούν περισσότερο Τζοόυνς...
-
GreenLantern

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Pani7.0

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι αυτό ακριβώς έγινε και δεν ειναι μονα ζυγα μονοζυγα. Ειναι διαφορετικες φάσεις.GreenLantern έγραψε: ↑Δευ Ιουν 08, 2026 11:18 pmΔλδ φίλοι Ολυμπιακοί ο Χειζ πήγε να εκμαιεύσει το φάουλ και δε υπήρχε επαφή και σωστά δε δόθηκε αλλά ο Φουρνιέ ήταν επαφή με το Ναν και σωστά δόθηκε πριν δυο παιχνίδια; Μονά ζυγά δικά σας.
-
Leo_98

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ωραίο παιχνίδι σήμερα, με πολύ ένταση αλλά και υψηλό σκορ με καλές επιθέσεις εκατέρωθεν.
Συγκλονιστικός Φουρνιέ
το πήρε πάνω του για τον Ολυμπιακό με συμπαραστάτες Σάσα, Μιλουτίνοφ!
Ωστόσο, αμυντικά δεν ήμασταν καθόλου καλοί, ο Παναθηναϊκός έκανε πάρτι στην άμυνά μας με αλλαγές, ενώ για άλλο ένα ματς δεν αποφύγαμε τα ανόητα λάθη.
Ελπίζω να μην έπαθε κάτι σοβαρό ο Ρογκαβόπουλος!
Συγκλονιστικός Φουρνιέ
Ωστόσο, αμυντικά δεν ήμασταν καθόλου καλοί, ο Παναθηναϊκός έκανε πάρτι στην άμυνά μας με αλλαγές, ενώ για άλλο ένα ματς δεν αποφύγαμε τα ανόητα λάθη.
Ελπίζω να μην έπαθε κάτι σοβαρό ο Ρογκαβόπουλος!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leo_98 την Δευ Ιουν 08, 2026 11:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι άσκοπο να πιάσουμε φαση φαση αλλα όντως ειδτε εσεις επιθετικο του Γουοκαπ στον Ναν. Ειμαστε σοβαροι;
Κακιστη διαιτησία συμφωνώ. Στην αρχή της 4ης περιόδου προσπάθησαν να κάνουν ροντέο το παιχνίδι οταν στις ρακέτες είχαμε ελληνορωμαικη πάλη και είχαν καταπιεί σφυρίχτρες
Στα του αγώνα. Φοβερος Φουρνιε. Γενικά επιθετικά βγήκαν πολυ ωραίες φάσεις. Αμυντικά πάλι το οτι άφησαν τον Σορτς να μοιάζει ιβερσον ελέγχεται στα όρια malpractice
Μου τη δίνει επισης οταν οι Γουορντ-Φουρνιε βιάζονται στο κατέβασμα και κάνουν βλακειών. Εχω μετρησει στο 1ο και 3ο παιχνίδι 6-7 τέτοιες φασεις. Στο οακα θα θέλει συγκέντρωση 40λ
Κακιστη διαιτησία συμφωνώ. Στην αρχή της 4ης περιόδου προσπάθησαν να κάνουν ροντέο το παιχνίδι οταν στις ρακέτες είχαμε ελληνορωμαικη πάλη και είχαν καταπιεί σφυρίχτρες
Στα του αγώνα. Φοβερος Φουρνιε. Γενικά επιθετικά βγήκαν πολυ ωραίες φάσεις. Αμυντικά πάλι το οτι άφησαν τον Σορτς να μοιάζει ιβερσον ελέγχεται στα όρια malpractice
Μου τη δίνει επισης οταν οι Γουορντ-Φουρνιε βιάζονται στο κατέβασμα και κάνουν βλακειών. Εχω μετρησει στο 1ο και 3ο παιχνίδι 6-7 τέτοιες φασεις. Στο οακα θα θέλει συγκέντρωση 40λ
- plo koon

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ουσιαστικά σήμερα έπαιξε βάσει των δυνάμεών του ο ΟΣΦΠ και όπως έχει δείξει όλη η χρονιά είναι δύσκολο να τον σταματήσει κάποια ομάδα όταν μπορεί μέχρι ενός σημείου να παίξει το παιχνίδι του (23 ασσιστ, 40% 3π). Φουρνιέ συγκινητικός, έπαιξε ο μπαγάσας και για τον Ντόρσευ. Τρομερό μάτς από Βεζε, Μίλου. Ο ταιρικ είχε θέμα, πρέπει λίγο να καλμάρει.
ΤΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο WARD. Ξεχειλίζει καυλα ο καριόλης
Διαιτησία:
Ήταν καλή σημερα. Ακούω τη διαφορά στις βολές (26-13, γιατί οι τελευταίες 6 ήταν είτε για χρόνο είτε οι αταμανικές) για μένα οφείλεται στην έδρα αλλά και στο γεγονός ότι ο ΠΑΟ δεν επιτρέπει εύκολα καλάθια και καλά κάνει κατά τη γνώμη μου. Βλέπεις πάει να κάνει κάρφωμα ο Ταιρίκ και πάει ο Τολιό του 180 να του κανει challenge. 1-2 βολές. Κέρδος. Αυτή είναι η μη αντικειμενική γνώμη μου αν θέλετε την κρατάτε, αν θέλετε την πετάτε.
ΤΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο WARD. Ξεχειλίζει καυλα ο καριόλης
Διαιτησία:
Ήταν καλή σημερα. Ακούω τη διαφορά στις βολές (26-13, γιατί οι τελευταίες 6 ήταν είτε για χρόνο είτε οι αταμανικές) για μένα οφείλεται στην έδρα αλλά και στο γεγονός ότι ο ΠΑΟ δεν επιτρέπει εύκολα καλάθια και καλά κάνει κατά τη γνώμη μου. Βλέπεις πάει να κάνει κάρφωμα ο Ταιρίκ και πάει ο Τολιό του 180 να του κανει challenge. 1-2 βολές. Κέρδος. Αυτή είναι η μη αντικειμενική γνώμη μου αν θέλετε την κρατάτε, αν θέλετε την πετάτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος plo koon την Δευ Ιουν 08, 2026 11:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
je suis jazz thrillos 
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η διαφορά τουλάχιστον στα μάτια μου είναι ότι ο ναν κάνει κίνηση προς φουρνιε πάει να του κλέψει την μπάλα .. στην άλλη φάση κάθεται σαν αγγούρι ο μιλου και ο χειζ πέφτει στον αγκώνα του ..GreenLantern έγραψε: ↑Δευ Ιουν 08, 2026 11:18 pmΔλδ φίλοι Ολυμπιακοί ο Χειζ πήγε να εκμαιεύσει το φάουλ και δε υπήρχε επαφή και σωστά δε δόθηκε αλλά ο Φουρνιέ ήταν επαφή με το Ναν και σωστά δόθηκε πριν δυο παιχνίδια; Μονά ζυγά δικά σας.
Δεν λέω ότι έχω δίκιο δεν την έχω ξαναδεί την φάση αλλά έτσι μου φάνηκε
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Nα τους κανει αλογα σε αιφνιδιασμους και transition off να το καταλαβω..Coach Periklis έγραψε: ↑Δευ Ιουν 08, 2026 10:22 pmωραίο ματς αλλά η άμυνα μας είναι για να κάνει παρτυ ο Σορτς ανάμεσα σε 2 παίκτες 2.06 και 2.10 μ και να περνούν πάσες στη ρακέτα για πλάκα
εντιτ : σαρπραιζ κατ μπιτσιζ
Να τους κανει αλογα ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ ενας παικτης 1.70 σε set αμυνα δεν το θελει ουτε ο γιαχβε ουτε ο βελζεβουλ.
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι διαιτητές είναι ανίκανοι να παίζουν ματς τέτοιου επιπέδου. Το έχω ξανα γράψει. Το ένα λάθος μετά το άλλο, λάθος για να διορθώσουν προηγούμενο λάθος και αλλά τέτοια ωραία.Pani7.0 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 08, 2026 11:15 pmΔεν πειράζει, καλώς δεν το έδωδαν.RedEmperor έγραψε: ↑Δευ Ιουν 08, 2026 11:04 pm
Στο κάρφωμα λες του Μιλου. Ξεκάθαρα του κάνει φάουλ ο Ναν που είναι το πέμπτο αλλά δεν έδωσαν το γκολ φαουλ
Περα απ αυτό που είπα και πριν, δλδ το 4ο φαουλ του Ναν πάνω στον Βεζένκοφ εγώ δεν είδα κατι περίεργο.
Εγιναν λάθη των διαιτητών εκκατέρωθεν.
Το θέμα όμως είναι ότι και τα κουκιά αν δίνεις προς την μια ομάδα, αν κάνεις 300 λάθη σε κάθε ματς, ε μαζεύονται, πώς να το κάνουμε.
Αν έκαναν 4-5 σε κάθε ματς δεν θα φαινόταν κάτι τραγικό. Με έχουν κουράσει αφάνταστα οι καφριλες του Αταμάν και του ΔΠΓ, αλλά δεν τα βγάζουν και όλα από το μυαλό τους.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο