Εντάξει ο Τόμπσον δε παίρνει όμως ούτε τραβηγμένα σουτ σα τον Χάουαρντ και βγήκε και κορυφαίος στις ασίστ φέτος...ομαδικότατος παίκτης.Εγω θα τον ήθελα ως αντι-Σλούκα αν εφευγε δήλαδη...assistant77 έγραψε: ↑Δευ Απρ 24, 2023 1:45 pmΣτη θεση 1 με μια καλη EL χρονια δε θεωρω οτι ο Τομπσον εγινε καλυτερος του Σλουκα.eddiedimitris έγραψε: ↑Δευ Απρ 24, 2023 1:14 pm
Αν εξαιρεσουμε τη θεση 4 που εκει παιζει ανετα ο Μίκυ στις υπόλοιπες θα ημασταν πιο δυνατοί και ειδικα στις 1-2....Μαλιστα θα ειμαστε συν ενας Έλληνας
Στη θεση 2 αφου δεν επιασε ο Κααναν στο στυλ Μπαρτζωκα δεν καταλαβαινω γιατι να πιασει ο ιδιου στυλ και μικροτερης εμπειριας Χαουαρντ......θα του δινει δηλαδη αυτουνου 10 τριποντα απο τα 8 μετρα για να γινει αποδοτικος;;;;;;;δεν κοβω και το κεφαλι μου........
Στη θεση 4 γκρεμος..........δε γινεται να αντικαταστησουμε τον Σασα με τον αδρανη τα 2 τελευταια χρονια Μητογλου.......
Στη θεση 5 δεν ειναι καλυτεροι οι Μικυ,Παπ απο Μπλακ και Μπολο.....
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 1754
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Κι εγω θα τον ηθελα αν εφευγε ο Σλουκας αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα ημασταν καλυτεροι στη θεση 1......αλλο να κουμανταρεις το δικο μας καραβι κι αλλο της Μπασκονια.....παρομοια νουμερα ειχαν φετος με μαλλον περισσοτερο χρονο συμμετοχης του Αμερικανου.......Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Δευ Απρ 24, 2023 2:13 pmΕντάξει ο Τόμπσον δε παίρνει όμως ούτε τραβηγμένα σουτ σα τον Χάουαρντ και βγήκε και κορυφαίος στις ασίστ φέτος...ομαδικότατος παίκτης.Εγω θα τον ήθελα ως αντι-Σλούκα αν εφευγε δήλαδη...assistant77 έγραψε: ↑Δευ Απρ 24, 2023 1:45 pm
Στη θεση 1 με μια καλη EL χρονια δε θεωρω οτι ο Τομπσον εγινε καλυτερος του Σλουκα.
Στη θεση 2 αφου δεν επιασε ο Κααναν στο στυλ Μπαρτζωκα δεν καταλαβαινω γιατι να πιασει ο ιδιου στυλ και μικροτερης εμπειριας Χαουαρντ......θα του δινει δηλαδη αυτουνου 10 τριποντα απο τα 8 μετρα για να γινει αποδοτικος;;;;;;;δεν κοβω και το κεφαλι μου........
Στη θεση 4 γκρεμος..........δε γινεται να αντικαταστησουμε τον Σασα με τον αδρανη τα 2 τελευταια χρονια Μητογλου.......
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Δηλαδή κι ο Βεζένκοβ με Γουόκαπ στον Παναθηναϊκό θα παίζουν του χρόνου....Θα σκίσουν τα συμβόλαια να πάνε στον Αταμάν....
0
Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Δευ Απρ 24, 2023 2:13 pmΕντάξει ο Τόμπσον δε παίρνει όμως ούτε τραβηγμένα σουτ σα τον Χάουαρντ και βγήκε και κορυφαίος στις ασίστ φέτος...ομαδικότατος παίκτης.Εγω θα τον ήθελα ως αντι-Σλούκα αν εφευγε δήλαδη...assistant77 έγραψε: ↑Δευ Απρ 24, 2023 1:45 pm
Στη θεση 1 με μια καλη EL χρονια δε θεωρω οτι ο Τομπσον εγινε καλυτερος του Σλουκα.
0
- Quincy
- Reactions: 1002
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω πως έχει καμιά διάθεση να φύγει ο Σλούκας σ αυτή την ηλικία αν δεν έχει θέματα με το περιβάλλον της ομάδας (που δεν νομίζω), κι αφού έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει τίτλους (αν τον ενδιαφέρει τόσο). Ωστόσο διαπραγματεύεται το τελευταίο του μεγάλο συμβόλαιο, αν του το δώσει ο ΟΣΦΠ θα μείνει, αν αρχίσουν οι εκπτώσεις θα κοιτάξει προτάσεις σε μια χρονιά που τουλάχιστον ΠΑΟ και Ρεαλ θα δώσουν καλά συμβόλαια για τοπ pg.
0
-
- Reactions: 1242
- Προειδοποιήσεις:
0