Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1827
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Απρ 14, 2025 3:38 pm

Μ αρέσει που την έχετε σίγουρη την Ρεάλ με την Παρί. Μη σκάσει κανά διπλό και ψαχνόμστε όλοι. Τώρα για το ενδεχόμενο να κάτσει η Ρεάλ να χάσει για να πέσει με τον Οσφπ μου φαίνεται πολύ καφενειακή τοποθέτηση. Ο φίλος είπε ότι θέλει να εκμεταλευτεί την υπεροχή στους ψηλούς. Έλα όμως που ο Οσφπ είναι από τις καλές ομάδες στην post up άμυνα και προστατεύει καλά το ζωγραφιστό. Ποτέ στα ματς με την Ρεάλ δεν ήταν για μας πρόβλημα η άμυνα στους ψηλούς της Ρεάλ αλλά η άμυνα των ψηλών της Ρεάλ στους κοντούς μας που δεν σουτάρανε μετά από τρίπλα και το σκιάχτρο κατασκήνωνε μεταξύ βολών και ρακέτας κόβοντας μας το mid range και τα μπασίματα ενώ τα φτερά τους αράζανε στην base line κοβοντας μας τα κοψίματα. Πάπαλα η επίθεση μας δλδ. Φέτος άμα θέλει ο Ματέο ας έρθει να κάτσει με τον Ταβάρες μέσα. Ο λόγος που ο Παο κέρδισε την Ρεάλ πέρυσι ήταν αυτός, απενεργοποίησε δλδ με Σλούκα και Ναν εντελώς αυτό το χαρτί.
Η άμυνα μας είναι κακή στις off screen εκτελέσεις, πράγμα το οποίο η Ρεάλ δεν μπορεί φέτος να το αξιοποιήσει στο μέγιστο γιατί οι παραδοδιακοί σποτ σουτέρ της έφυγαν (Κοζέρ, Φερνάντες, Γιαμπουσέλε). Μπορεί μία μέρα να τα βάλουν αλλά σε σειρά δεν νομίζω ότι μπορεί να στηριχτεί εκεί.
Συνοπτικά πιστεύω ότι για τη Ρεάλ είτε παίξει με Οσφπ, είτε με Φενέρ είναι το ίδιο πράγμα. Προφανώς θα προσπαθήσει να κερδίσει το ορώτο ματς και να μη μπει σε διαδικασία νοκ άουτ παιχνιδιού που όλα μπορούν να συμβούν.

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1291

Δευ Απρ 14, 2025 4:57 pm

Η ρεαλ με Γκος σε καλη κατασταση, Σασα, Φουρνιε οπως πρεπει, Πιτερς στα συνηθη στανταρ και ενα εκ των δεινοσαυρων σε καλη κατασταση μαζι με Ραιτ ειναι για 3-0.αντε 3-1 λογω φανελας.

Ας ελθει οποτε θελει. Οποιαδηποτε ομαδα απο το 5 και κατω σε σειρα ειναι το ιδιο πραγμα. Τωρα αν καπποιοι δεσανε κομπο οτι στο τελος με παικτες να προφυλασσονται(γιατι αυτο εγινε) αντι να μπαινουν νωριτερ, η ομαδα να ξεκουράζεται και να δοκιμαζονται σχηματα απεναντι σε αντιπαλους που καιγοντουσαν οπως ο Ερυθρος και η Μονακο οτι ετσι θα ειμαστε στα πλει οφ νομιζω δεν εχουν ιδεα απο το τι σημαινει επαγγελματικος αθλητισμος και η δυναμη του κινητρου.

Εγω παντως ειδα εναν Φουρνιε να τα βαζει και απο το σαλονι του σπιτιου του οποτε γουσταρε στα τελευταια δυο παιχνιδια

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 754
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Απρ 14, 2025 6:25 pm

Ο Φουρνιέ τον είδα και εγώ από κοντά με Μακάμπι έπαιζε στο 30%. Το θέμα είναι ότι ένας Φουρνιέ δεν φέρνει την άνοιξη. Είναι δεδομένο ότι Γκός, Πίτερς θα πιάσουν πολύ καλή απόδοση στα playoff. Τον Σάσα τον βλέπω λίγο βαρύ τελευταία και αρκετά αγχωμένο. Ίσως έχει συσσωρευτεί κόπωση από τα 30+ λεπτά που βάραγε όλη την σεζόν, θα δείξει.

Από εκεί και πέρα τους υπόλοιπους δεν τους εμπιστεύομαι. Ο Ράιτ είχε ένα καλό παιχνίδι, αλλά δεν ξέρουμε πόσο θα χρησιμοποιηθεί όταν γυρίσουν όλοι. Οι δεινόσαυροι ειναι τεράστια ερωτηματικά. Ο Σακ συνήθως μεταμορφώνεται αυτή την περίοδο και τον χρειαζόμαστε πάρα πολύ. Ο Παπ ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Λι, Ντόρσει, Βιλτόζα δεν με πείθουν καθόλου.

Αρκούν 4 παίκτες για να μην έχει η ομάδα πρόβλημα στα playoff?

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6568
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Απρ 17, 2025 3:00 pm

Βιλντοζα λένε αμφίβολος για τα πλέι οφ.. πιο πιθανό να παίξει ο γουοκαπ που ακόμα προπόνηση δεν έχει κάνει .. Δεν νομίζω να χει ξαναυπαρξει παίκτης να χει μείνει 3μηνες έξω με θλάση που μάλιστα νόμιζαν ότι είναι απλό τράβηγμα ..

Εγώ λέω πεταχτε τον Έβανς μέσα στην κατάσταση που φτάσαμε δεν βγαίνει με τον γκος μόνο δημιουργό ..και ότι κάτσει

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Απρ 17, 2025 3:08 pm

shaq7 έγραψε:
Βιλντοζα λένε αμφίβολος για τα πλέι οφ.. πιο πιθανό να παίξει ο γουοκαπ που ακόμα προπόνηση δεν έχει κάνει .. Δεν νομίζω να χει ξαναυπαρξει παίκτης να χει μείνει 3μηνες έξω με θλάση που μάλιστα νόμιζαν ότι είναι απλό τράβηγμα ..

Εγώ λέω πεταχτε τον Έβανς μέσα στην κατάσταση που φτάσαμε δεν βγαίνει με τον γκος μόνο δημιουργό ..και ότι κάτσει
Μήπως ισχύει τελικά αυτό που ακούστηκε αρχικά ότι ο Βιλντοζα έχει χρόνιο πρόβλημα στους κοιλιακους;

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Απρ 17, 2025 3:13 pm

Θλάση στον οπίσθιο λένε δεν έχω έξτρα πληροφορίες

0
Dimmitz

euroleague

Πέμ Απρ 17, 2025 3:20 pm

Παταγώδης αποτυχία η μεταγραφή Βιλτόζα. Και τον συμπαθούσα τον άτιμο.

Ας κάνουμε καμία προσευχή να εμφανιστεί ο Λι της Μανίσα στην σειρά,, γιατί μόνο με Γκός να βαράει τριαντάλεπτο δεν βγαίνει.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1827
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Πέμ Απρ 17, 2025 3:27 pm

Δυστυχώς πάμε για μεγάλο φούντο και μεγάλο γλέντι. Μείναμε με έναν άσσο και αυτός αν πιεστεί πολύ μετά το τρίτο ματς θα βγει με θλάση. Μου αρέσει που λέγαμε η Ρεάλ δεν έχει δεύτερο άσσο :D :D Θα πληρώσουμε τις επιλογές Λι και Μενσά ξεκάθαρα.
Με Καμπάτσο και Φελίθ πλέον υπερτερεί και εκεί η Ρεάλ.

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Απρ 17, 2025 3:28 pm

shaq7 έγραψε:

ποιος εχει μεινει 3 μηνες εξω με θλαση???
Απο τις 20 μαρτιου μεχρι σημερα ειναι 3 μηνες? :boxing:
Ας κάνουμε καμία προσευχή να εμφανιστεί ο Λι της Μανίσα στην σειρά,, γιατί μόνο με Γκός να βαράει τριαντάλεπτο δεν βγαίνει.
Οσο εχει εντολη να παριστανει τον Walkup θα περιμενουμε πολυ για να δουμε τον Lee της Manisa.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Απρ 17, 2025 3:38 pm

20 Μαρτίου έπαιζε ; Ή μπήκε μετά από τραυματισμό και ξαναβγήκε ; Κουλό μου φαίνεται να είναι λιγότερο από μήνα έξω

0
Dimmitz

euroleague

Πέμ Απρ 17, 2025 3:40 pm

Ήρθε η ώρα του Μήτρου-Λονγκ.

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar

Πέμ Απρ 17, 2025 3:41 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Απρ 17, 2025 3:38 pm
20 Μαρτίου έπαιζε ; Ή μπήκε μετά από τραυματισμό και ξαναβγήκε ; Κουλό μου φαίνεται να είναι λιγότερο από μήνα έξω
στην 2πλη αγωνιστικη 5 και 7 φλεβαρη με Paris και Barcelona δεν ειχε παιξει. πριν απο αυτη και μετα απο αυτη επαιζε κανονικα.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Απρ 17, 2025 3:42 pm

10 Φεβρουαρίου βλέπω έξω ο βιλντοζα με θλάση οπίσθιου .. από τότε την έχει την ζημιά

Εκτός στο φ8 στην θέση του ο μακισικ. Ότι είχε επιστρέψει από διάστρεμα

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Απρ 17, 2025 3:46 pm

Dimmitz έγραψε:
Πέμ Απρ 17, 2025 3:40 pm
Ήρθε η ώρα του Μήτρου-Λονγκ.
Ο μητρου λονγκ θα προσφέρει περισσότερα από τον Έβανς ; Πεταχτε τον μέσα τι τον πήρατε τότε

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar

Πέμ Απρ 17, 2025 3:49 pm

28 φλεβαρη 19 λεπτα με βιρτους
7 μαρτιου 18 λεπτα με Παρτιζαν
14 μαρτιου 16 λεπτα με παο