2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 18, 2022 10:14 pm

O Διαμαντόπουλος είπε χθες ότι θα ξέρουμε σύντομα τι θα γίνει με τον Ντόρσεϊ.
Αν τελικά φύγει (μακάρι όχι) τότε η λύση για αναπλήρωση ελληνικού κορμού σε καλό επίπεδο είναι μία. Ρογκαβόπουλος για πίσω από τον Παπ στο 3 ( μια χαρά θα είναι, αναβάθμιση συγκριτικά με τα 2 δυάρια Μακίσικ και Λάρε που βάζαμε στο 3 όταν δεν έπαιζε ο Παπ) και ξένο 2ρι, π.χ τον Ματ Τόμας που είχε ακουστεί και πέρσι, όταν είμαστε στο περίμενε για τον Ντόρσεϊ.
Σε κάθε περίπτωση αμερικάνος σούτινγκ γκαρντ βρίσκεται πιο εύκολα.
Και πάμε για ξένο 2ρι, Ρογκαβόπουλο, ξένο 4-5ρι και ξένο 5ρι.

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Ιουν 19, 2022 12:12 pm

basket72 έγραψε:
Σάβ Ιουν 18, 2022 10:14 pm
O Διαμαντόπουλος είπε χθες ότι θα ξέρουμε σύντομα τι θα γίνει με τον Ντόρσεϊ.
Αν τελικά φύγει (μακάρι όχι) τότε η λύση για αναπλήρωση ελληνικού κορμού σε καλό επίπεδο είναι μία. Ρογκαβόπουλος για πίσω από τον Παπ στο 3 ( μια χαρά θα είναι, αναβάθμιση συγκριτικά με τα 2 δυάρια Μακίσικ και Λάρε που βάζαμε στο 3 όταν δεν έπαιζε ο Παπ) και ξένο 2ρι, π.χ τον Ματ Τόμας που είχε ακουστεί και πέρσι, όταν είμαστε στο περίμενε για τον Ντόρσεϊ.
Σε κάθε περίπτωση αμερικάνος σούτινγκ γκαρντ βρίσκεται πιο εύκολα.
Και πάμε για ξένο 2ρι, Ρογκαβόπουλο, ξένο 4-5ρι και ξένο 5ρι.
Ο Ρογκαβόπουλος μου αρέσει, είτε φύγει είτε μείνει ο Ντόρσεϊ.
Όπως σωστά είπες, σαν back up του Παπ είναι καλύτερη λύση και από Μακίσικ και από Λάρε. Θα έλεγα, ακόμα και από Βεζένκοφ στο 3, αφού αποδεδειγμένα ο παίκτης δεν γουστάρει αυτή τη θέση.
Δεν πιστεύω να κάνουνε καμιά πλάκα και να πάμε χωρίς δεύτερο τριάρι. Φέτος σταθήκαμε τυχεροί, δεν είχαμε τραυματισμούς, ο Παπ επανήλθε σιδερένιος (βέβαια, οι "ειδήμονες" τον έβριζαν νυχθημερόν ως πρώην μπασκετμπολίστα), κι έτσι δεν φάνηκε πολύ η έλλειψη στο 3.
Όμως, δεν είναι κάθε μέρα του Άη Γιαννιού!

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
basket72
Reactions:

Κυρ Ιουν 19, 2022 12:23 pm

lefpan έγραψε:
Κυρ Ιουν 19, 2022 12:12 pm

Ο Ρογκαβόπουλος μου αρέσει, είτε φύγει είτε μείνει ο Ντόρσεϊ.
Όπως σωστά είπες, σαν back up του Παπ είναι καλύτερη λύση και από Μακίσικ και από Λάρε. Θα έλεγα, ακόμα και από Βεζένκοφ στο 3, αφού αποδεδειγμένα ο παίκτης δεν γουστάρει αυτή τη θέση.
Δεν πιστεύω να κάνουνε καμιά πλάκα και να πάμε χωρίς δεύτερο τριάρι. Φέτος σταθήκαμε τυχεροί, δεν είχαμε τραυματισμούς, ο Παπ επανήλθε σιδερένιος (βέβαια, οι "ειδήμονες" τον έβριζαν νυχθημερόν ως πρώην μπασκετμπολίστα), κι έτσι δεν φάνηκε πολύ η έλλειψη στο 3.
Όμως, δεν είναι κάθε μέρα του Άη Γιαννιού!
Έτσι ακριβώς είναι. Φέτος είχαμε καμπόση τύχη. ΑΛλά οκ μάς το χρωστούσε τόσα και τόσα χρόνια.

Και ο Ντόρσεϊ να μείνει, πάλι για 3ρι πρέπει να πάμε. Απλως στην περίπτωση αυτή θα είναι 3-4ρι. Ευτυχώς είναι ειλημμένη απόφαση καθώς είπε ο Διαμαντόπουλος.
Και να δούμε και το ιστορικό τραυματισμών στους διαφαινόμενους στόχους. Π.,χ ο Μίλου (όπως σωστά λέει ο @σκποκ στο άλλο τόπικ) έχει τα θέματά του. Και παίζει πάντα με κινησiοτέιπ σε ώμους.
Από τη μία παικταράς και δεμένος με την ομάδα και την παρέα κι από την άλλη πανάκριβος (έστω και με τα μισά να έρθει) με θέματα τραυματισμών και χωρίς να έχει δώσει στις ομάδες του σε ομαδικό επίπεδο το κάτι παραπάνω. Στη σχεδόν 2ετία στη Μόσχα (όσο ήταν υγιής) πήγε σούπερ σε ατομικό επίπεδο (είναι άνετα ο καλύτερος ριμπάουντερ στην Ευρώπη με δεύτερο τον Πουαριέ- ας κοιτάξει κάποιος τα ρισμπ. ανά λεπτά συμμετοχής) αλλά η ΤΣΣΚΑ είχε θέματα. ΣΤον Ολυμπιακό τα ίδια.
Θα μου πει κανείς "μα δεν είναι μόνο δική του ευθύνη- πόσο μάλλον που δεν είναι άσσος ώστε να καθορίζει τόσο πολύ το παιχνίδι¨. Σωστό κι αυτό. Αλλά ας το έχουμε στο μυαλό μας.
Όπως και να έχει εγώ προτιμώ τον Μίλου (κυρίως για τον συνδυασμό ποιότητας/δεσίματος με την ομάδα) αλλά εδώ είμαστε να καταθέτουμε και κάποιες ενστάσεις.
Είτε ο παίκτης λέγεται Σπανούλής, είτε Μιλουτίνοβ, είτε Γουόκαπ και ΣΛούκας και πάει λέγοντας.*
Και δικαιοσύνη για όλους που λέγανε και οι Μετάλικα. Κι εδώ είμαστε για τις κωλοτούμπες αν έρθει τελικά ο Μίλου (προς το δύσκολο το κόβω- ίδωμεν) και μας πάρει από το χεράκι.
*Εξαιρείται ο Πριντέζαρος. Παρακαλώ πολύ. :dribble:

fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1105
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 20, 2022 12:07 pm

basket72 έγραψε:
Σάβ Ιουν 18, 2022 9:02 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:
Σάβ Ιουν 18, 2022 8:46 pm

κι εγω τους εχω εμπιστοσυνη και εχω μια εντυπωση οτι αν δεν γινει με μιλου η φαση για τον Α η Β λογο οι μεταγραφες μας θα ειναι πιο ...διακριτικες αλλα ισως με μεγαλυτερη επιδραστικοτητα , οψομεθα
To βάζω εδώ γιατί εμπεριέχει πρόταση (κατά το εμπεριέχει τοποθέτηση προϊόντος :P ).
Συμφωνώ με αυτό που λες.

Π.χ εγώ θα προτιμούσα Γ. Χάουαρντ ή Μονέκε ή Τσάντσαρ στο 3-4 και Άντονι Γκιλ ( αυτός που θα φτάσει κοντά στο 1εκ. αλλά είναι το φετινό κόλλημα, όπως πέρσι ήταν ο Λαντέιλ) στο 4-5 κι΄εναν Κεβάριους Χέιζ στο 5 για ένα 10 λεπτο.
Ή Μπέικον ( ο τσουχτερός) στο 3-4 , με έναν Τζεκίρι στο 5 κι έναν φθηνό 4-5ρο τύπου, Νταμιέν Ίνγλις.

΄Ή με το βραζιλιάνικο ντουέτο Λέο Μέιντλ στο 3-4 Μ. Καμπόκλο στο 4-5 και τον Μ. Τόμπι στο 5 (ως τον ακριβό).
κτι τετοιο εννοουσα οταν ελεγα για πιο διακριτικες επιλογες με μεγαλυτερη επιδραστικοτητα ,αν εξαιρεσεις τον μπεικον που εχει ακουστει πολυ κι εχει και μεγαλο γκελ στον κοσμο λογω τρομερων πλευοφ'ιων απεναντι μας , ολοι ο αλλοι ακουγονται μονο σε κλειστους κυκλους μπασκετο-αρρωστων που την ψαχνουν , σε οποιοδηποτε σαιτ κιαν μπεις γραφουν για μπεηκον μιλου και καλαθη και συζητανε μηπως ειναι καλη περιπτωση κι εκεινος ο μουσατος ο γεωργιανος (πως τον λεν να δεις σεγκεσβιλι ,μεγκελια καπως ετσι )που παλια επαιζε στην ΤΣΣΚΑ και τωρα στη Μπολονια :bblove:

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
basket72
Reactions:

Δευ Ιουν 20, 2022 12:14 pm

κτι τετοιο εννοουσα οταν ελεγα για πιο διακριτικες επιλογες με μεγαλυτερη επιδραστικοτητα ,αν εξαιρεσεις τον μπεικον που εχει ακουστει πολυ κι εχει και μεγαλο γκελ στον κοσμο λογω τρομερων πλευοφ'ιων απεναντι μας , ολοι ο αλλοι ακουγονται μονο σε κλειστους κυκλους μπασκετο-αρρωστων που την ψαχνουν , σε οποιοδηποτε σαιτ κιαν μπεις γραφουν για μπεηκον μιλου και καλαθη και συζητανε μηπως ειναι καλη περιπτωση κι εκεινος ο μουσατος ο γεωργιανος (πως τον λεν να δεις σεγκεσβιλι ,μεγκελια καπως ετσι )που παλια επαιζε στην ΤΣΣΚΑ και τωρα στη Μπολονια :bblove:
Δεν τα ξέρω αυτά, μόνο εδώ μπαίνω και σε 2-3 ξενόγλωσσα.
Τον Σενγκέλια τον ανέφερα κι εγώ στον χαβαλέ όμως. ¨Οπως περίπου είχα αναφέρει πριν από καιρό τον... Γκουαντσάλε ( με πεκορίνο κι έναν κρόκο και νάτη η καρμπονάρα μας).χωρίς να περιμένω ποτέ πως ήταν πιθανό να τον κοιτάξουμε.

Τελικά τον... Γκουαντσάλε όντως τον κοιτάμε. Άλλο αν θα μας κάτσει (φαντάζομαι ότι στο ΝΒΑ θα θέλει να πάει, εκτός αν είναι της κουλτούρας και του αρέσουν τα ευρωπαϊκά μουσεία).

Ο Γεωργιανός πάντως παίζει-και- στο 5. Και βγάζει και μαχαίρι (τύπου Τζόνι Ράμπο) αν χρειαστεί. :P

fotis vlachopoulos

euroleague

Δευ Ιουν 20, 2022 12:39 pm

basket72 έγραψε:

Τον Σενγκέλια τον ανέφερα κι εγώ στον χαβαλέ όμως. ¨Οπως περίπου είχα αναφέρει πριν από καιρό τον... Γκουαντσάλε ( με πεκορίνο κι έναν κρόκο και νάτη η καρμπονάρα μας).χωρίς να περιμένω ποτέ πως ήταν πιθανό να τον κοιτάξουμε.

Τελικά τον... Γκουαντσάλε όντως τον κοιτάμε. Άλλο αν θα μας κάτσει (φαντάζομαι ότι στο ΝΒΑ θα θέλει να πάει, εκτός αν είναι της κουλτούρας και του αρέσουν τα ευρωπαϊκά μουσεία).

Ο Γεωργιανός πάντως παίζει-και- στο 5. Και βγάζει και μαχαίρι (τύπου Τζόνι Ράμπο) αν χρειαστεί. :P
φανταζεσαι να φανε τιποτε μαγικα μανιταρια αγγελοπουλοι και σκινδηλιας κι ως αλλοι μπερζερκερ παρουν την αποφαση να τα @@@ ολα και να κατεβουμε με φροντλαιν βεζε φαλ σεγκελια μιλου ? :hoho:

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
basket72
Reactions:

Δευ Ιουν 20, 2022 12:41 pm

φανταζεσαι να φανε τιποτε μαγικα μανιταρια αγγελοπουλοι και σκινδηλιας κι ως αλλοι μπερζερκερ παρουν την αποφαση να τα @@@ ολα και να κατεβουμε με φροντλαιν βεζε φαλ σεγκελια μιλου ? :hoho:
μαγικά μανιτάρια ε;
Τι μου είπες τώρα.
Πόσο πίσω με πήγες. :P :P :P

Σενγκέλια και Μίλου πάντα μαζί. Φίλοι για πάντα (που έλεγαν κι εδώ κάτι τραγουδιάρηδες). :P

fotis vlachopoulos

euroleague

Δευ Ιουν 20, 2022 12:44 pm

basket72 έγραψε:

μαγικά μανιτάρια ε;
Τι μου είπες τώρα.

Σενγκέλια και Μίλου πάντα μαζί. Φίλοι για πάντα (που έλεγαν κι εδώ κάτι τραγουδιάρηδες). :P
[/quote

θα μπορουσα να σου γραψω τον τροπο που χρησιμοποιουσαν οι βικινγκς τα μανιταρια αλλα θα ηταν οφ τοπικ τελειως

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Δευ Ιουν 20, 2022 12:48 pm

basket72 έγραψε:

αν σου πω οτι εσπαγα το κεφαλι μου να βρω ποιος ειναι ο γκουαντσαλε ( αργεντινος ,ιταλος η ισπανος φοργουορντ ρε γμτ ....) και μολις το καταλαβα γελαγα μονος μου (σταυροκοπιοταν κι η Κυρια Μαρκελα που ηρθε να παρει τα φαρμακα της ) μου υποσχεσαι οτι δεν θα με κοροιδεψεις ?

0
basket72
Reactions:

Δευ Ιουν 20, 2022 12:58 pm

Δευ Ιουν 20, 2022 12:48 pm

αν σου πω οτι εσπαγα το κεφαλι μου να βρω ποιος ειναι ο γκουαντσαλε ( αργεντινος ,ιταλος η ισπανος φοργουορντ ρε γμτ ....) και μολις το καταλαβα γελαγα μονος μου (σταυροκοπιοταν κι η Κυρια Μαρκελα που ηρθε να παρει τα φαρμακα της ) μου υποσχεσαι οτι δεν θα με κοροιδεψεις ?
Εσένα; Ζαμέ και Μάι. :mutombo:

Κι εγώ γέλασε με την Κ. Μαρκέλα. Το έκανα εικόνα, βλέπεις.
Έχουμε τα κοινά μας εμείς βλέπεις. Πέραν της Ιταλίας.
Η πρώην- πρώην, (στο τετράγωνο που λένε) είναι φαρμακοποιός (οικογενειακή παράδοση) κι έχω περάσει άπειρες ώρες στο φαρμακείο τους, τόσα χρόνια που ήμασταν μαζί.
Ωραίες ιστορίες τα φαρμακεία της γειτονιάς. Ιδίως με τους μεγάλους ανθρώπους, είναι και περίπου φίλοι και "μικροί γιατροί¨την ίδια στιγμή.
Γι' αυτούς τους ανθρώπους (κι όχι μόνο) έχει μια ζεστασιά το φαρμακείο της γειτονιάς.
Εμείς είμαστε απέναντι στα τεράστια φαρμακεία. Και γενικά στα τεράστια.
Μέχρι και στα τεράστια ρόστερ και μπάτζετ. Για να το ξαναφέρουμε εντός θεματικής.

Χαιρετώ. ωραία η παρέα σας αλλά άργησα πάλι για τη δουλειά (αδικαιολόγητος).

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Δευ Ιουν 20, 2022 6:06 pm

basket72 έγραψε:

μαγικά μανιτάρια ε;
Τι μου είπες τώρα.

Οι φίλοι για πάντα ήταν ο Λορεντζος ο γιος της Ματουλας και ο Γιώργος Παουερ από το Bar αμφότεροι, εκείνο το φοβερό ρεαλητη όπου η Μπεζεντακου πήγε στην τουαλέτα με τον Αγαμέμνονα, ένα μουσατο επισης τραγουδιαρη που μετά χουφτωνε τη Σκορδα λαιβ στην εκπομπή της. Ο Γιωργος Παουερ έκανε σημαντικό καμ μπακ προ τριετίας, όταν εμφανίστηκε σε στανταρ ρόλο στα Παρατραγουδα, ενώ την παλαιψε και να μπει στο Μάστερ Σεφ πέρυσι, όπου τον γειωσε στα προκαταρκτικα ο Κουτσοπουλας με τη φράση "ε, μείνε στη μουσική καλύτερα ".

Αυτά για να δείτε οι έχω σφαιρική μόρφωση και δε διαβάζω μονο Ντμιτριεφ και Οκισιο.

1
1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
fotis vlachopoulos

euroleague

Δευ Ιουν 20, 2022 7:47 pm

yorgos έγραψε:
basket72 έγραψε:

μαγικά μανιτάρια ε;
Τι μου είπες τώρα.

Οι φίλοι για πάντα ήταν ο Λορεντζος ο γιος της Ματουλας και ο Γιώργος Παουερ από το Bar αμφότεροι, εκείνο το φοβερό ρεαλητη όπου η Μπεζεντακου πήγε στην τουαλέτα με τον Αγαμέμνονα, ένα μουσατο επισης τραγουδιαρη που μετά χουφτωνε τη Σκορδα λαιβ στην εκπομπή της. Ο Γιωργος Παουερ έκανε σημαντικό καμ μπακ προ τριετίας, όταν εμφανίστηκε σε στανταρ ρόλο στα Παρατραγουδα, ενώ την παλαιψε και να μπει στο Μάστερ Σεφ πέρυσι, όπου τον γειωσε στα προκαταρκτικα ο Κουτσοπουλας με τη φράση "ε, μείνε στη μουσική καλύτερα ".

Αυτά για να δείτε οι έχω σφαιρική μόρφωση και δε διαβάζω μονο Ντμιτριεφ και Οκισιο.
τι σφαιρικη μορφωση εσυ εισαι κινουμενη εγκυκλοπαιδεια , εγω απο τους προαναφερθεντες κανεναν δεν γνωριζω ...

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Δευ Ιουν 20, 2022 7:54 pm

Δευ Ιουν 20, 2022 7:47 pm
yorgos έγραψε:

τι σφαιρικη μορφωση εσυ εισαι κινουμενη εγκυκλοπαιδεια , εγω απο τους προαναφερθεντες κανεναν δεν γνωριζω ...
Καλά ο Οκισιο είναι βαρύς, αλλά ούτε το Γιώργο Παουερ δεν ξέρεις; που είχε 5 λέξεις λεξιλογιο, δηλαδή 4, τις εξής τρεις: γουαου και παουερ.

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1922
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Δευ Ιουν 20, 2022 9:06 pm

Καλή σχολική χρονιά (μεταγραφική δλδ)

Γουοκαπ Σλουκας Λουντζης
Γκριγκονις Μακισικ
Ναναλι Παπανικολάου
Βεζενκοφ Ρεϊνολντς
Φαλ Τομπι

Αντί Ρεϊνολντς δέχομαι και Τομπκινς
Θα θελα Μοερμαν αλλά δεν παιζει για τόσο πάγκο και δεν είναι και για άλλη θέση να πεις

Αντί για Τομπι παιζει και κάνας Νιμπο Ινοκ Τζεκιρης

Για Ελλάδα αφήνεις 4αρι εκτός και φέρνεις Λαρε ή κάνα Καλαϊντζάκη (αυτόν με την μύτη όχι τον αλλον) ή κάνα Ρογκα

Φοβάμαι ότι επειδή δεν βγαίνουν τα κουκιά με τους Έλληνες θα πάρουμε Κωστακουμπο...

Προφανώς δεν ψήνομαι

Υ.Γ καταθέτω πρόταση μομφής για τα 2 τοπικ για μεταγραφικά και -λογια του Θρύλου. Δεν υπάρχουν μεταγραφες χωρίς επιστημονική φαντασία λέμε. Σοβαρευτειτε

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Δευ Ιουν 20, 2022 9:11 pm

Τόσο πολύ σας αρέσει ο Τζεκιρι;

0