lefpan έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 19, 2022 12:12 pm
Ο Ρογκαβόπουλος μου αρέσει, είτε φύγει είτε μείνει ο Ντόρσεϊ.
Όπως σωστά είπες, σαν back up του Παπ είναι καλύτερη λύση και από Μακίσικ και από Λάρε. Θα έλεγα, ακόμα και από Βεζένκοφ στο 3, αφού αποδεδειγμένα ο παίκτης δεν γουστάρει αυτή τη θέση.
Δεν πιστεύω να κάνουνε καμιά πλάκα και να πάμε χωρίς δεύτερο τριάρι. Φέτος σταθήκαμε τυχεροί, δεν είχαμε τραυματισμούς, ο Παπ επανήλθε σιδερένιος (βέβαια, οι "ειδήμονες" τον έβριζαν νυχθημερόν ως πρώην μπασκετμπολίστα), κι έτσι δεν φάνηκε πολύ η έλλειψη στο 3.
Όμως, δεν είναι κάθε μέρα του Άη Γιαννιού!
Έτσι ακριβώς είναι. Φέτος είχαμε καμπόση τύχη. ΑΛλά οκ μάς το χρωστούσε τόσα και τόσα χρόνια.
Και ο Ντόρσεϊ να μείνει, πάλι για 3ρι πρέπει να πάμε. Απλως στην περίπτωση αυτή θα είναι 3-4ρι. Ευτυχώς είναι ειλημμένη απόφαση καθώς είπε ο Διαμαντόπουλος.
Και να δούμε και το ιστορικό τραυματισμών στους διαφαινόμενους στόχους. Π.,χ ο Μίλου (όπως σωστά λέει ο @σκποκ στο άλλο τόπικ) έχει τα θέματά του. Και παίζει πάντα με
κινησiοτέιπ σε ώμους.
Από τη μία παικταράς και δεμένος με την ομάδα και την παρέα κι από την άλλη πανάκριβος (έστω και με τα μισά να έρθει) με θέματα τραυματισμών και χωρίς να έχει δώσει στις ομάδες του σε ομαδικό επίπεδο το κάτι παραπάνω. Στη σχεδόν 2ετία στη Μόσχα (όσο ήταν υγιής) πήγε σούπερ σε ατομικό επίπεδο (είναι άνετα ο καλύτερος ριμπάουντερ στην Ευρώπη με δεύτερο τον Πουαριέ- ας κοιτάξει κάποιος τα ρισμπ. ανά λεπτά συμμετοχής) αλλά η ΤΣΣΚΑ είχε θέματα. ΣΤον Ολυμπιακό τα ίδια.
Θα μου πει κανείς "μα δεν είναι μόνο δική του ευθύνη- πόσο μάλλον που δεν είναι άσσος ώστε να καθορίζει τόσο πολύ το παιχνίδι¨. Σωστό κι αυτό. Αλλά ας το έχουμε στο μυαλό μας.
Όπως και να έχει εγώ προτιμώ τον Μίλου (κυρίως για τον συνδυασμό ποιότητας/δεσίματος με την ομάδα) αλλά εδώ είμαστε να καταθέτουμε και κάποιες ενστάσεις.
Είτε ο παίκτης λέγεται Σπανούλής, είτε Μιλουτίνοβ, είτε Γουόκαπ και ΣΛούκας και πάει λέγοντας.*
Και δικαιοσύνη για όλους που λέγανε και οι
Μετάλικα. Κι εδώ είμαστε για τις κωλοτούμπες αν έρθει τελικά ο Μίλου (προς το δύσκολο το κόβω- ίδωμεν) και μας πάρει από το χεράκι.
*Εξαιρείται ο Πριντέζαρος. Παρακαλώ πολύ.