2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Jamesharden13

junior
Reactions: 153
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μάιος 23, 2023 12:44 am

Xefos έγραψε:
Τρί Μάιος 23, 2023 12:32 am
Δεν είναι Τανουλιαδα, είναι η φήμη πως έκλεισε πρόσφατα στην ομάδα. Αυτός και ο Μιλου, όλοι λένε ότι είναι κλεισμένοι. Εν πασι περιπτώσει, μεταξύ Λαρε-Κανααν, προτιμώ τον Κανααν.
Ο Μήτογλου δε ξέρεις σε τι κατάσταση είναι, έχει να παίξει μπάσκετ καιρό. Δεν ξέρω αν μπορείς να στηριχτείς πάνω του για θέση στο ρόστερ.
Έχω την εντύπωση πάντως ότι αν φύγει ο Βεζε, θα πάρει απλά ένα 4ρι, ίσως διαφορετικού στυλ. Αντι-βεζε δεν υπάρχει, οπότε το χρήμα θα πέσει στη θέση 2-3. Και πιθανόν στη θέση του Κανααν!
Το θεμα ειναι στα κρισιμα αυτος ο παιχταρας που θα ερθει με αυτα τα λεφτα τα πολλα θα προσφερει τα ιδια με τον κανααν η θα τα χανει μονοε του;Το εχω πει πολλες φορες γινομαι γραφικος...ο κανααν πρεπει να μεινει παση θυσια.
Walkup,slou
Canaan,mackisick,lare
Pap,rogka
Mitoglou,sikma,4-5αρι στοιχημα ετσι ωστε να παιζει μεχρι να επιστρεψει και ο μητογλου(τυπου petway
Milou,Fall
Lountzis 13ος tanoulis 14ος

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG

Τρί Μάιος 23, 2023 9:09 am

Jamesharden13 έγραψε:
Τρί Μάιος 23, 2023 12:44 am
Xefos έγραψε:
Τρί Μάιος 23, 2023 12:32 am
Δεν είναι Τανουλιαδα, είναι η φήμη πως έκλεισε πρόσφατα στην ομάδα. Αυτός και ο Μιλου, όλοι λένε ότι είναι κλεισμένοι. Εν πασι περιπτώσει, μεταξύ Λαρε-Κανααν, προτιμώ τον Κανααν.
Ο Μήτογλου δε ξέρεις σε τι κατάσταση είναι, έχει να παίξει μπάσκετ καιρό. Δεν ξέρω αν μπορείς να στηριχτείς πάνω του για θέση στο ρόστερ.
Έχω την εντύπωση πάντως ότι αν φύγει ο Βεζε, θα πάρει απλά ένα 4ρι, ίσως διαφορετικού στυλ. Αντι-βεζε δεν υπάρχει, οπότε το χρήμα θα πέσει στη θέση 2-3. Και πιθανόν στη θέση του Κανααν!
Το θεμα ειναι στα κρισιμα αυτος ο παιχταρας που θα ερθει με αυτα τα λεφτα τα πολλα θα προσφερει τα ιδια με τον κανααν η θα τα χανει μονοε του;Το εχω πει πολλες φορες γινομαι γραφικος...ο κανααν πρεπει να μεινει παση θυσια.
Walkup,slou
Canaan,mackisick,lare
Pap,rogka
Mitoglou,sikma,4-5αρι στοιχημα ετσι ωστε να παιζει μεχρι να επιστρεψει και ο μητογλου(τυπου petway
Milou,Fall
Lountzis 13ος tanoulis 14ος
Βγάλε τον Ρογκαβοπουλο. Του χρόνου θα είναι κάτοικος στην χώρα των Βάσκων. Έκλεισε Μπασκονια

Και ο Μητογλου έχει τιμωρηθεί για όλη την χρόνια την φετινή. Αν αλλάξει κάτι στην ποινή το συζητάμε

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 523
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 23, 2023 11:12 am

Κάτι ξέρει η Μπασκόνια που κινείται για Ρογκαβόπουλο, μόνο τυχαίες δεν είναι οι μεταγραφές αυτής της ομάδας....Για μένα θα πρεπε να τον καπαρώσουμε ως project και να παίρνει ικανοποιητικό χρόνο σε Α1 και κάποιο χρόνο και στην ευρωλίγκα ανάλογα την έκβαση των ματς.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 947

Τρί Μάιος 23, 2023 11:30 am

assistant77 έγραψε:
Δευ Μάιος 22, 2023 6:46 pm
reignman έγραψε:
Δευ Μάιος 22, 2023 6:24 pm
Οτι ο Σικμα εχει φτασει 34 και καθε χρονο γινεται πιο ακαμπτος το εχει παρει κανεις χαμπαρι?
καλος παιχτης ηταν και θα ειχε λογικη να ακουγεται πριν 4-5-6 χρονια. Τωρα για ποιον Σικμα λεμε?
Ισως ο πιο εξυπνος ψηλος της λιγκας........για 5ο ψηλο που τον προτεινα εγω, με 2 τεσσαρια και 2 πενταρια μπροστα του δε με νοιαζει η ηλικια του...........ας και ειναι 57 χρονων αυτα τα λιγα που θα του ζητηθουν θα τα δωσει......
ε να παρουμε το μαυροκεφαλιδη τοτε που ειναι και ελληνας (πλακιτσα κανω κι εμενα μου αρεσιε πολυ ο σικμα) εγω μια καψουρα εχω τον σεγκελια αλλα δεν το βλεπω με την καμια (νομιζω οτι δεν πολυκολλαει και με το μαπασκετ τους σκακιστη)

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Μάιος 23, 2023 11:35 am

fotis vlachopoulos έγραψε:
Τρί Μάιος 23, 2023 11:30 am
assistant77 έγραψε:
Δευ Μάιος 22, 2023 6:46 pm

Ισως ο πιο εξυπνος ψηλος της λιγκας........για 5ο ψηλο που τον προτεινα εγω, με 2 τεσσαρια και 2 πενταρια μπροστα του δε με νοιαζει η ηλικια του...........ας και ειναι 57 χρονων αυτα τα λιγα που θα του ζητηθουν θα τα δωσει......
ε να παρουμε το μαυροκεφαλιδη τοτε που ειναι και ελληνας (πλακιτσα κανω κι εμενα μου αρεσιε πολυ ο σικμα) εγω μια καψουρα εχω τον σεγκελια αλλα δεν το βλεπω με την καμια (νομιζω οτι δεν πολυκολλαει και με το μαπασκετ τους σκακιστη)
Αυτες οι καψουρες σου ...........σκεφτεσαι απ το γλυκο σουτακι του Σασα να παμε στο πετροβολημα του Τοκο που σουταρει λες και μισει τη μπασκετα και τη στεφανη............ο μον ντιε κελ ντεκαντανς...............

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2548
Αγαπημένη θέση: PF

Τρί Μάιος 23, 2023 12:56 pm

Αν κλείσει ο Μιλουτίνοφ, δεν θα απέκλεια ο αντικαταστάτης του Βεζενκοφ να είναι παίκτης τυπου Mickey, ή ο ίδιος ο Mickey. Κάποιος δηλαδή που να παίζει κυρίως στο 4 αλλά να μπορεί να δίνει και καμιά βοήθεια στο 5 απέναντι σε πιο αθλητικούς ψηλούς.

1
1 Εικόνα
Jamesharden13

junior
Reactions: 153
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

Τρί Μάιος 23, 2023 1:21 pm

kojito έγραψε:
Αν κλείσει ο Μιλουτίνοφ, δεν θα απέκλεια ο αντικαταστάτης του Βεζενκοφ να είναι παίκτης τυπου Mickey, ή ο ίδιος ο Mickey. Κάποιος δηλαδή που να παίζει κυρίως στο 4 αλλά να μπορεί να δίνει και καμιά βοήθεια στο 5 απέναντι σε πιο αθλητικούς ψηλούς.
Παντω1 ο καβαλιερατος εγραψε ουσιαστικα οτι πιο πιθανο ειναι να φυγει ο σλου παρα ο σασα

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 518
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τρί Μάιος 23, 2023 1:50 pm

Ο Σάσα πάντως νομίζω πως πλησιάζει αρκετά στο "αν όχι τώρα, τότε πότε" (καλή ώρα σαν την ομάδα και την κατάκτηση του τροπαίου). Είναι στην πιο καλή του ηλικία, βγήκε MVP της διοργάνωσης και παίζει το καλύτερο μπάσκετ της ζωής του. Το Sacramento είναι μία δομημένη και νέα ομάδα με έναν καλό προπονητή. Ειδικά αν φύγει ο Barnes και υπάρξει κενό δεν βλέπω πως θα μείνει αφού λογικά θα τον τρώει το what if... (μακάρι να πέφτω έξω προφανώς). Οι περισσότεροι τοπ παίκτες έχουν σαν όνειρο το ΝΒΑ, ακόμα κι αν υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα όπου παίκτες που στην Ευρώπη πετούσαν απέναντι κατέληγαν σε κάτι μεταξύ garbage time και DNP.

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2548
Αγαπημένη θέση: PF

Τρί Μάιος 23, 2023 2:06 pm

Sokos έγραψε:
Ο Σάσα πάντως νομίζω πως πλησιάζει αρκετά στο "αν όχι τώρα, τότε πότε" (καλή ώρα σαν την ομάδα και την κατάκτηση του τροπαίου). Είναι στην πιο καλή του ηλικία, βγήκε MVP της διοργάνωσης και παίζει το καλύτερο μπάσκετ της ζωής του. Το Sacramento είναι μία δομημένη και νέα ομάδα με έναν καλό προπονητή. Ειδικά αν φύγει ο Barnes και υπάρξει κενό δεν βλέπω πως θα μείνει αφού λογικά θα τον τρώει το what if... (μακάρι να πέφτω έξω προφανώς). Οι περισσότεροι τοπ παίκτες έχουν σαν όνειρο το ΝΒΑ, ακόμα κι αν υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα όπου παίκτες που στην Ευρώπη πετούσαν απέναντι κατέληγαν σε κάτι μεταξύ garbage time και DNP.
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει να χάσει κάτι. Έναν ρόλο παραπάνω από 9ο-10ο παίκτη στο rotation δεν ξέρω αν θα βρει, αλλά ναι. Αν όχι τώρα, ποτέ;

Στο κάτω κάτω και εκεί να πάει και να μην βρει τα πράγματα όπως θα περίμενε, το ρίσκο είναι μικρό. Αν αποφασίσει να γυρίσει στην Ευρώπη μετά από 1-2 χρόνια όλες οι τοπ ομάδες θα τον κυνηγάνε. Εδώ άλλωστε έχει φτάσει το ταβάνι του σχεδόν, δεν νομίζω ότι έχει νόημα για τον ίδιο να πει "ας κάτσω κι άλλον έναν χρόνο να ανεβάσω κι άλλο τα νούμερα μου για να διεκδικήσω καλύτερο συμβόλαιο στο ΝΒΑ". Ο μόνος λόγος για μένα να μείνει είναι αν δει ότι με βάση τις κινήσεις των Kings, θα ξεκινάει από πολύ πίσω στο rotation.

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Τρί Μάιος 23, 2023 2:17 pm

kojito έγραψε:
Τρί Μάιος 23, 2023 2:06 pm
Sokos έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει να χάσει κάτι. Έναν ρόλο παραπάνω από 9ο-10ο παίκτη στο rotation δεν ξέρω αν θα βρει, αλλά ναι. Αν όχι τώρα, ποτέ;

Στο κάτω κάτω και εκεί να πάει και να μην βρει τα πράγματα όπως θα περίμενε, το ρίσκο είναι μικρό. Αν αποφασίσει να γυρίσει στην Ευρώπη μετά από 1-2 χρόνια όλες οι τοπ ομάδες θα τον κυνηγάνε. Εδώ άλλωστε έχει φτάσει το ταβάνι του σχεδόν, δεν νομίζω ότι έχει νόημα για τον ίδιο να πει "ας κάτσω κι άλλον έναν χρόνο να ανεβάσω κι άλλο τα νούμερα μου για να διεκδικήσω καλύτερο συμβόλαιο στο ΝΒΑ". Ο μόνος λόγος για μένα να μείνει είναι αν δει ότι με βάση τις κινήσεις των Kings, θα ξεκινάει από πολύ πίσω στο rotation.
Αν κρινω απ το γεγονος οτι ηρθε δυο φορες να τον δει ο GM τους κι οχι απλα καποιος σκαουτερ τους και οτι με τη ληξη των αγωνιστικων υποχρεωσεων πηρε το αεροπλανο και ο καλυτερος για φετος προπονητης του ΝΒΑ τοτε συμπεραινω οτι δεν τον προοριζουν για πολυ βαθεια στο ροτεισον........6ος,7ος αντε 8ος παιχτης που θα παρει πολλες ευκαιριες και μετα ειναι στο χερι του..........

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1735
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Τρί Μάιος 23, 2023 2:46 pm

Jamesharden13 έγραψε:
kojito έγραψε:
Παντω1 ο καβαλιερατος εγραψε ουσιαστικα οτι πιο πιθανο ειναι να φυγει ο σλου παρα ο σασα
Αν υποθέσουμε ότι όντως είναι αλήθεια όλα αυτά που λένε οι πουθενάδες ΑΡΔ και όχι μέτρα πίεσης για να ανέβει το κασέ ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, και φύγει ο Σλούκας. Να πάει που? Σε ποια ομάδα πιστεύετε 'οτι θα πάει αν όντως φύγει? Εγώ θα έβλεπα τη Μπάρτσα ως πιθανό σενάριο, ίσως και τη Ρεάλ. Σε άλλη ομάδα δεν πιστεύω ότι θα πήγαινε.

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 523

Τρί Μάιος 23, 2023 3:32 pm

Σύμφωνα με Διαμαντόπουλο πάντως ο Νο1 στόχος εναι ο Μιλουτίνοβ που δεν έχει και συμβόλαιο φετος....γι ακόμα ενα καλοκαιρι σιγουρα θα ρθουν παίκτες που το όνομα τους θα βρει τελευταία στιγμή πριν υπογράψουν πάντως.Μίλου-Φαλ και μπορεί να φύγουν κι οι 2 ψηλοί του rotation και να ρθει 4άρι που να παιζει και ως 5άρι, το πιο πιθανό

0
thory

euroleague
Reactions: 665

Τρί Μάιος 23, 2023 3:36 pm

Η άποψη μου για τον Σλούκα είναι ότι αν θέλει να τον κρατήσει η ομάδα (που θέλει) θα μείνει.

Εγώ προσωπικά θα τον άλλαζα μόνο για τον μισιτς.

Ο βεζενκοφ θεωρώ ότι θα φύγει, οκ θα μπορούσε να είναι ενα κίνητρο να πάρει το ευρωπαϊκό με την ομάδα αλλά νομίζω ότι μόλις τελειώσει η σεζόν θα χαιρετήσει. Για την ακρίβεια δίνω ενα 90-10.

Ο Μιλουτινοφ λένε όλοι ότι είναι κλεισμένος.
Τι να πω,,δεν ξέρω.

Ο κανααν μάλλον φεύγει από αυτά που ακούγονται.

Εγώ θα ήθελα ο Μπαρτζώκας να δει και λίγο το θέμα με τους Έλληνες. Σιγά σιγά να υπάρχει μια προοπτική για το μέλλον όχι τόσο για άμεσα.

Θα έχει ζουμί το θέμα μετά τους τελικούς, δεν θα ναι οπως πέρυσι. Ελπίζω βέβαια να μην γίνουν πολλές αλλαγές και πάει χαμένη όλη η χημεία που έχουμε χτίσει αυτά τα χρόνια.

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 642

Τρί Μάιος 23, 2023 3:41 pm

O Polonara πως σας φαίνεται ? Τα τελευταία 3 χρόνια δεν έχει καμία σχέση με τον παίχτη της Μπασκόνια αλλά νομίζω ο Μπαρτζώκας μπορεί να τον αναγεννήσει.

Παίζει και τις 2 θέσεις , άσουτο δεν τον λες , έχει παιχνίδι στο ποστ , τρέχει καλά το γήπεδο και είναι καλός rebounder. Μελανό σημείο οι βολές.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3951
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Μάιος 23, 2023 3:44 pm

golitog7 έγραψε:
Τρί Μάιος 23, 2023 2:46 pm
Jamesharden13 έγραψε:

Αν υποθέσουμε ότι όντως είναι αλήθεια όλα αυτά που λένε οι πουθενάδες ΑΡΔ και όχι μέτρα πίεσης για να ανέβει το κασέ ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, και φύγει ο Σλούκας. Να πάει που? Σε ποια ομάδα πιστεύετε 'οτι θα πάει αν όντως φύγει? Εγώ θα έβλεπα τη Μπάρτσα ως πιθανό σενάριο, ίσως και τη Ρεάλ. Σε άλλη ομάδα δεν πιστεύω ότι θα πήγαινε.
ο σλουκας 1.5 εκατ βρησκει για πλακα στην ευρωπη
και πολυ πιθανο να μπορει και λιγο πιο πανω

για τον βεζενκοφ που παρακαλαγε να παει περυσι στο nba το βλεπω δυσκολο να του πουνε ελα και να απαντησει ξερεις οχι σας ριχνω χυλοπιτα και θα ερθω ισως του χρονου
βεβαια σε αυτην την ζωη τα παντα μπορουν να γινουν

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”