2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ
Συντονιστής: Captains
berry έγραψε: ↑Δευ Ιουν 20, 2022 9:06 pmΚαλή σχολική χρονιά (μεταγραφική δλδ)
Γουοκαπ Σλουκας Λουντζης
Γκριγκονις Μακισικ
Ναναλι Παπανικολάου
Βεζενκοφ Ρεϊνολντς
Φαλ Τομπι
Αντί Ρεϊνολντς δέχομαι και Τομπκινς
Θα θελα Μοερμαν αλλά δεν παιζει για τόσο πάγκο και δεν είναι και για άλλη θέση να πεις
Αντί για Τομπι παιζει και κάνας Νιμπο Ινοκ Τζεκιρης
Για Ελλάδα αφήνεις 4αρι εκτός και φέρνεις Λαρε ή κάνα Καλαϊντζάκη (αυτόν με την μύτη όχι τον αλλον) ή κάνα Ρογκα
Φοβάμαι ότι επειδή δεν βγαίνουν τα κουκιά με τους Έλληνες θα πάρουμε Κωστακουμπο...
Προφανώς δεν ψήνομαι
Υ.Γ καταθέτω πρόταση μομφής για τα 2 τοπικ για μεταγραφικά και -λογια του Θρύλου. Δεν υπάρχουν μεταγραφες χωρίς επιστημονική φαντασία λέμε. Σοβαρευτειτε
Ο Τόμπι είναι σοβαρή περίπτωση αλλά δεν νομίζω να βγαίνουν τα χρήματα.
Ο Ρείνολντς δεν μπορεί με τίποτε το 4. Άσχετα αν έχει σουτάκι.
Ο Νάναλι είναι χειρότερος παίκτης (πια) από τον Παπανικολάου. Άσε που με Γκριγκόνις εκεί είναι οκ και στο 3 (και με Σακ).
Ο Μοερμάν εμένα μου αρέσει πολύ αλλά φέτος βάρυνε κι έμπαζε πίσω πολύ. Μαχητής, ξύπνιος και καλή πάστα παίκτη. Αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα για επαναπατρισμό.
Ειλικρινά δε μπορώ να αντιληφθώ πως ο Μάρτιν έχει ακόμα φίλους της ομάδας που τον θέλουν.
Φιλότιμος είναι, δε δημιουργεί θέματα, αλλά το παιδί απλά είναι πολύ κοντό για τη θέση.
Τεράστιο θέμα στα ριμπάουντ, τεράστιο θέμα στην άμυνα στο Λόου ποστ απέναντι σε θηρία.
Ακόμα και το p n r παιχνίδι του, που υποτίθεται ότι είναι δυνατός απέναντι στον Παπαγιάννη απλά δε μπορούσε να τελειώσει τις φάσεις.
Δε μπορεί να μιλάμε για αναβάθμιση της ομάδας με παραμονή μαρτιν
Φιλότιμος είναι, δε δημιουργεί θέματα, αλλά το παιδί απλά είναι πολύ κοντό για τη θέση.
Τεράστιο θέμα στα ριμπάουντ, τεράστιο θέμα στην άμυνα στο Λόου ποστ απέναντι σε θηρία.
Ακόμα και το p n r παιχνίδι του, που υποτίθεται ότι είναι δυνατός απέναντι στον Παπαγιάννη απλά δε μπορούσε να τελειώσει τις φάσεις.
3
3

-
- Reactions: 1743
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Καλημέρα κι απο μενα μετα απο χρονια....
Κατα τη γνωμη μου το ιδανικο σεναριο για την ομαδα θα ειναι να μεινει ο Ντορσευ και να παμε σε 2 ΜΟΝΟ αλλαγες ,ετσι ωστε να διατηρηθεί οσο το δυνατον η καλη χημεια.Σε αυτην την περιπτωση χρειαζομαστε ενα καλο 4αρι με σουταρα που να μπορει να ερχεται σα δευτερος(πχ Πετερς) και ενα 4-5αρι καλυτερο του Ζαν Σαρλ(πχ Ρουμπιτ)....βασικο προσον και των 2 να εχουν ξαναπαιξει ευρωλιγκα......
Στο κακο σεναριο που φυγει ο Ντορσευ πρεπει να παρουμε 2αρι σκορερ(πχ Μπαρον) και πολυ φοβαμαι οτι το 4-5αρι μας θα πρεπει να ειναι ο Αγραβανης......εκτος βεβαια αν παμε με 7 ξενους και στην Ελλαδα συμπληρωνει τη 12αδα καποιος απ τους μικρους.
Κατα τη γνωμη μου το ιδανικο σεναριο για την ομαδα θα ειναι να μεινει ο Ντορσευ και να παμε σε 2 ΜΟΝΟ αλλαγες ,ετσι ωστε να διατηρηθεί οσο το δυνατον η καλη χημεια.Σε αυτην την περιπτωση χρειαζομαστε ενα καλο 4αρι με σουταρα που να μπορει να ερχεται σα δευτερος(πχ Πετερς) και ενα 4-5αρι καλυτερο του Ζαν Σαρλ(πχ Ρουμπιτ)....βασικο προσον και των 2 να εχουν ξαναπαιξει ευρωλιγκα......
Στο κακο σεναριο που φυγει ο Ντορσευ πρεπει να παρουμε 2αρι σκορερ(πχ Μπαρον) και πολυ φοβαμαι οτι το 4-5αρι μας θα πρεπει να ειναι ο Αγραβανης......εκτος βεβαια αν παμε με 7 ξενους και στην Ελλαδα συμπληρωνει τη 12αδα καποιος απ τους μικρους.
2
2

- kojito
- Reactions: 2706
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Σίνγκλετον είναι σε κάθετη πτώση, φέτος με εξαίρεση 3-4 ματς έκανε αρκετά κακή χρονιά. Ναι μεν έχει την σκληράδα και την εμπειρία, αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθούμε με την περίπτωση του, ακόμα και για αλλαγή του Σάσα.
Αν κοιτάξουμε Ευρωλιγκάτο 4αρι που υπό προϋποθέσεις καλύπτει και το 5, θα μου άρεσε και ο Peters που λογικά φεύγει από Μπασκόνια
Αν κοιτάξουμε Ευρωλιγκάτο 4αρι που υπό προϋποθέσεις καλύπτει και το 5, θα μου άρεσε και ο Peters που λογικά φεύγει από Μπασκόνια
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον ήθελα κι εγω όταν έκανε κάποια καλά ματς μέτα τα μισά της σεζόν αλλά στους τελικούς ήταν μέτριος....Πράγματι χρειάζεται κι εκει αλλαγή η ομάδα, αλλά να έρθει όμως κάποιος λιγο καλύτερος σαν πακέτο κι οχι κάτι παρόμοιοDedalos έγραψε: ↑Τρί Ιουν 21, 2022 10:54 amΕιλικρινά δε μπορώ να αντιληφθώ πως ο Μάρτιν έχει ακόμα φίλους της ομάδας που τον θέλουν.
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Peters αγαπημένος και θα τον ήθελα σε οποιαδήποτε ομάδα, δεν ξέρω όμως αν το υπερόπλο του μπακ απ 4ριού θα πρέπει να είναι το σουτ πιο πολύ. Πιο πολύ αθλητικό παίκτη θέλει νομίζω, ειδικά εφόσον παίζει να γυρίσει ο Μιλού.
Ο Σίνγλετον όντως έπεσε απότομα τα τελευταία 2 χρόνια, αλλά μην ξεχνάμε πως πέρυσι στο Φ4 ήταν καθοριστικός και φέτος είχε 23' στο ματς με εμάς και 30' στον τελικό...
Ο κόουτς τον ξέρει γιατί έχουν παίξει μαζί στην Κουμπάν, το κασέ του έχει πέσει λογικά (δε ξέρω πόσο), είναι από τους πιο μάχιμους εκεί έξω αμυντικά και αθλητικά...έχει και τεράστια εμπειρία πια (με 2 ευρωλίγκες στην πλάτη και ελληνικά ντέρμπι) και απλώς περιμένεις να βρει ξανά το σουτ του που φέτος ήταν σαν να ξέχασε να σουτάρει (22,7%). Δεν νομίζω να είναι περίπτωση Μόερμαν που ξεκάθαρα δεν είναι πια στο ίδιο επίπεδο οριστικά και αμετάκλητα, ο Σίνγκλετον θα γίνει 33 τον Νοέμβριο και το κορμί του δείχνει σε καλή κατάσταση. Νομίζω πως για 2, άντε 1 χρόνο στην χειρότερη έχει ακόμα καλό μπάσκετ, αν έχει όρεξη.
Ο Σίνγλετον όντως έπεσε απότομα τα τελευταία 2 χρόνια, αλλά μην ξεχνάμε πως πέρυσι στο Φ4 ήταν καθοριστικός και φέτος είχε 23' στο ματς με εμάς και 30' στον τελικό...
Ο κόουτς τον ξέρει γιατί έχουν παίξει μαζί στην Κουμπάν, το κασέ του έχει πέσει λογικά (δε ξέρω πόσο), είναι από τους πιο μάχιμους εκεί έξω αμυντικά και αθλητικά...έχει και τεράστια εμπειρία πια (με 2 ευρωλίγκες στην πλάτη και ελληνικά ντέρμπι) και απλώς περιμένεις να βρει ξανά το σουτ του που φέτος ήταν σαν να ξέχασε να σουτάρει (22,7%). Δεν νομίζω να είναι περίπτωση Μόερμαν που ξεκάθαρα δεν είναι πια στο ίδιο επίπεδο οριστικά και αμετάκλητα, ο Σίνγκλετον θα γίνει 33 τον Νοέμβριο και το κορμί του δείχνει σε καλή κατάσταση. Νομίζω πως για 2, άντε 1 χρόνο στην χειρότερη έχει ακόμα καλό μπάσκετ, αν έχει όρεξη.
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όσο για τον Μάρτιν, στα πλέι οφ φάνηκε πόσο βοηθάει όταν μπήκε επιτέλους να παίξει και παρά την αποχή βοήθησε πολύ. Στο ματς με την Εφές δε, ήταν ο καλύτερος μας παίχτης βάση PIR και παίζοντας εξαιρετική άμυνα και έχοντας 4/5 σουτ με 3/4 βολές μπροστά.
Μην ξεχνάμε πως ήταν ο μόνος μας παίκτης που βγήκε εκτός με τραυματισμό φέτος και σε προετοιμασία/ξεκίνημα σεζόν δεν ήταν σε καλή κατάσταση για τον ίδιο λόγο.
Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον φίλο παραπάνω πως όσο λιγότερες αλλαγές τόσο το καλύτερο. Μόνο για Μιλού δέχομαι 3 αλλαγές
Μην ξεχνάμε πως ήταν ο μόνος μας παίκτης που βγήκε εκτός με τραυματισμό φέτος και σε προετοιμασία/ξεκίνημα σεζόν δεν ήταν σε καλή κατάσταση για τον ίδιο λόγο.
Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον φίλο παραπάνω πως όσο λιγότερες αλλαγές τόσο το καλύτερο. Μόνο για Μιλού δέχομαι 3 αλλαγές

0
-
- Reactions: 1113
- Προειδοποιήσεις:
1
φιλε απο τηλεοραση βλεπω μονο ντοκυμαντερ , ενα καναλι με μαστορεματα και τους αγωνες του Ιταλικου πρωταθληματος αντε και καμια καλη ταινια αν δεν το ξεχειλωσουν με τις διαφημισεις αλλα σου υποσχομαι οτι θα τον ψαξω τον γιωργο παουερ να δω ποιος ειναιyorgos έγραψε: ↑Δευ Ιουν 20, 2022 7:54 pmΚαλά ο Οκισιο είναι βαρύς, αλλά ούτε το Γιώργο Παουερ δεν ξέρεις; που είχε 5 λέξεις λεξιλογιο, δηλαδή 4, τις εξής τρεις: γουαου και παουερ.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Δευ Ιουν 20, 2022 7:47 pm
τι σφαιρικη μορφωση εσυ εισαι κινουμενη εγκυκλοπαιδεια , εγω απο τους προαναφερθεντες κανεναν δεν γνωριζω ...
1
1

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
- Reactions: 1113
- Προειδοποιήσεις:
1
ενα απο τα πολλα σημεια που θα "φτωχυνει " η ομαδα με την φυγη του πρι αλλα και του ζαν σαρλ σε καποιο βαθμο ειναι το ποστ παιχνιδι αφου ο φαλλ ειναι μπορω να πω αρκετα μονοδιαστατος στο συγκεκριμενο θεμα του στυλ παω τον αντιπαλο καροτσαδα μεχρι μεσα και σηκωνομαι για το καρφωμα η φτανω κατω απο το καλαθι και σπαω την μπαλα εξω (βεβαια αν εχεις την τυχη να εχεις πολλους συμπαικτες με καλο περιφεριακο σουτ δουλευει ακομα και ο εισι στον ελαχιστο χρονο που αγωνιζοταν το ειχε το τριποντο μετα απο πασα) . σιγουρα χρειαζεται πικ εν ρολ ψηλος αλλα πιστευω οτι πρεπει να εχει και ποστ παιχνιδι καποιος απο αυτος που ειναι να ερθουν .
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Ο Φαλ όταν έχει ανάσες ρολάρει καταπληκτικά. Δες το λίγο. Αυτό που περιγράφεις το έκανε στον τελευταίο (ίσως και στον δέυτερο) γιατί δεν είχε τόσες ανάσες (ή τις κράταγε για τις επόμενε φάσεις).fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τρί Ιουν 21, 2022 12:10 pmενα απο τα πολλα σημεια που θα "φτωχυνει " η ομαδα με την φυγη του πρι αλλα και του ζαν σαρλ σε καποιο βαθμο ειναι το ποστ παιχνιδι αφου ο φαλλ ειναι μπορω να πω αρκετα μονοδιαστατος στο συγκεκριμενο θεμα του στυλ παω τον αντιπαλο καροτσαδα μεχρι μεσα και σηκωνομαι για το καρφωμα η φτανω κατω απο το καλαθι και σπαω την μπαλα εξω (βεβαια αν εχεις την τυχη να εχεις πολλους συμπαικτες με καλο περιφεριακο σουτ δουλευει ακομα και ο εισι στον ελαχιστο χρονο που αγωνιζοταν το ειχε το τριποντο μετα απο πασα) . σιγουρα χρειαζεται πικ εν ρολ ψηλος αλλα πιστευω οτι πρεπει να εχει και ποστ παιχνιδι καποιος απο αυτος που ειναι να ερθουν .
Αυτό είναι κάτι που πρέπει να δούμε.
Και για να έρθω στα προηγούμενα σχόλια, τον Πίτερς τον είχα σκεφθεί κι εγώ λόγω του σουτ (και καλός ριμπάουντερ είναι) αλλά θέλουμε αθλητικότητα εκεί.
Και παίκτη που να μπορεί να παίξει το ίδιο καλά και τις 2 θέσεις και να μην είναι κατά συνθήκη.
Εγώ τα σχόλια που τίθενται με επιχειρήματα για τον Μάρτιν τα ακούω μια χαρά. Αν μπορούμε να πάρουμε έναν σέντερ πάνω από το 2.05 και να έχει τα χαρακτηριστικά του σε άμυνα κι επίθεση, τότε να τον αλλάξουμε. Από την άλλη είναι το θέμα με τον κορμό που είναι "χρυσάφι" για μια ομάδα που με μικρό μπάτζετ (συγκριτκά με τους πλούσιους της Ευρώπης) προσπαθεί να καθιερωθεί στις 5-6 καλύτερες ομάδες στην Ευρωλίγκα. Και να μείνει εκεί για την προσεχή 3τία.
Οπότε ένα ποιοτικό και αθλητικό 4-5ρι είναι απαραίτητο.
-
- Reactions: 1743
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
στο μπασκετ του Μπαρτζωκα(αλλα και γενικοτερα πλεον) το 4αρι πρεπει να ναι οπωσδηποτε ΄΄χερας΄΄,για να ανοιγει το γηπεδο.....αν στο 5 εχεις Φαλ και Μαρτιν ή Μιλουτινοφ δε γινεται να εχεις 4αρι με μετριο σουτ....θα κλεινουν ολες οι αμυνες και θα κουτουλαμε.....AlexD έγραψε: ↑Τρί Ιουν 21, 2022 11:45 amPeters αγαπημένος και θα τον ήθελα σε οποιαδήποτε ομάδα, δεν ξέρω όμως αν το υπερόπλο του μπακ απ 4ριού θα πρέπει να είναι το σουτ πιο πολύ. Πιο πολύ αθλητικό παίκτη θέλει νομίζω, ειδικά εφόσον παίζει να γυρίσει ο Μιλού.
0