2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2944
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 23, 2023 6:17 pm

golitog7 έγραψε:
Τρί Μάιος 23, 2023 5:20 pm
Σας αρέσει όντως το Μιλουτίνοφ Φαλ για ψηλούς? Εγώ διατηρώ λίγο τις επιφυλάξεις μου. Καλός ο Μίλου και έχει και ποστ παιχνίδι που δεν έχει ο Φαλ αλλά στις αλλαγές θα μας χτυπάνε αλύπητα μου φαίνεται.
επιρρεπης στους τραυματισμους, παντα γυριζει αργοτερα απο τους χρονους που δινονται και αργα ποδια. δεν θα ηθελα και τους 2. η τον ενα η τον αλλο. κακο διδυμο imho.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Jamesharden13

junior
Reactions: 153
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μάιος 23, 2023 6:23 pm

reignman έγραψε:
golitog7 έγραψε:
Σας αρέσει όντως το Μιλουτίνοφ Φαλ για ψηλούς? Εγώ διατηρώ λίγο τις επιφυλάξεις μου. Καλός ο Μίλου και έχει και ποστ παιχνίδι που δεν έχει ο Φαλ αλλά στις αλλαγές θα μας χτυπάνε αλύπητα μου φαίνεται.
επιρρεπης στους τραυματισμους, παντα γυριζει αργοτερα απο τους χρονους που δινονται και αργα ποδια. δεν θα ηθελα και τους 2. η τον ενα η τον αλλο. κακο διδυμο imho.
Μας δινεται απλοχερα χρυσος και κοιταμε τα δαχτυλα που λεει η παροιμια

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Μάιος 23, 2023 6:47 pm

golitog7 έγραψε:
Τρί Μάιος 23, 2023 2:46 pm
Jamesharden13 έγραψε:
Τρί Μάιος 23, 2023 1:21 pm

Παντω1 ο καβαλιερατος εγραψε ουσιαστικα οτι πιο πιθανο ειναι να φυγει ο σλου παρα ο σασα
Αν υποθέσουμε ότι όντως είναι αλήθεια όλα αυτά που λένε οι πουθενάδες ΑΡΔ και όχι μέτρα πίεσης για να ανέβει το κασέ ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, και φύγει ο Σλούκας. Να πάει που? Σε ποια ομάδα πιστεύετε 'οτι θα πάει αν όντως φύγει? Εγώ θα έβλεπα τη Μπάρτσα ως πιθανό σενάριο, ίσως και τη Ρεάλ. Σε άλλη ομάδα δεν πιστεύω ότι θα πήγαινε.
εγω ως μονη πιθανη επιλογη του βλεπω τη Φενερ του εθνικου μας coach που κινειται ν αρπαξει ο,τι ελληνικο στοιχειο κυκλοφορει ελευθερο για να δυσκολεψει τις ελληνικες ομαδες..... :shot: :shot:

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Μάιος 23, 2023 6:54 pm

reignman έγραψε:
golitog7 έγραψε:
σοβαρα τωρα;;;;;;;;αυτο ειναι το scouting report του Μιλου;;;;;;;;;;;;

0
Leo_98

a1greece
Reactions: 504
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Τρί Μάιος 23, 2023 7:17 pm

golitog7 έγραψε:
Σίγουρα με αυτό το δίδυμο χρειάζεται συμπληρωματικά ένα γρήγορο και αθλητικό 4/5άρι.

0
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1474
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic

Τρί Μάιος 23, 2023 9:38 pm

Ο Μιλου είναι άνετα μέσα στους 3 καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη

End of conversation

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Jamesharden13

junior
Reactions: 153
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

Τρί Μάιος 23, 2023 10:58 pm

Και αυτος και ο φαλ ειναι στα τοπ 5 αυτην την στιγμη.Παιδια τι λεμε τωρα σκεφτομαστε αν θα παρουμε τον μιλουτινοφ η οχι;Εκτος και αν η εναλλακτικη ειναι ο εμπιντ

1
1 Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 642

Τρί Μάιος 23, 2023 11:03 pm

Το ότι βγάζει τραυματισμούς είναι fact. Το ότι ο καλός Μίλου είναι τοπ 3 center επίσης. Εμένα μου αρέσει ότι δίνει διαφορετικά στοιχεία από τον Φαλ. Προσωπικά θα τον ήθελα δίδυμο με τον Γάλλο.

2
2 Εικόνα
lukadoncic
Reactions:

Τρί Μάιος 23, 2023 11:06 pm

δεν είναι μόνο ζήτημα αν ο μιλουτίνοφ είναι καλός παίχτης, αλλά και ποια θα είναι η υπόλοιπη στελέχωση και ποιό το αγωνιστικό πλάνο αξιοποίησής του..και φυσικά το διαθέσιμο μπάτζετ γιατί αν υπάρχουν διαθέσιμα 3εκ για την ενίσχυση και το 1.5 πάει στον νίκολα μάλλον ρισκάρουμε πολύ..

Νομίζω έχουμε μείνει με την εικόνα των τελευταίων ετών πριν φύγει, όπου τον πλαισιώναμε με κάτι μακλιν, λεντέι, ρούμπιτ και φαινόταν τρομερά η έλλειψη του από το παρκέ + ότι μετά από τόσα χρόνια βρισκόταν με κλειστά μάτια με τον Μπίλαρο και αξιοποιούσαμε στο έπακρο το επιθετικό του ταλέντο..δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι φέτος, αλλά με τη εθνική Σερβίας που τον είδα μπροστά απέναντι σε γόντικα και μαργαρίτη δεν είχε αντίπαλο αλλά πίσω ήταν τρύπα…πέρσι δεν μπορώ να πω ότι έθελξε με την παρουσία του στην τσσκα πριν την αποβολή της

επιθετικά σίγουρα αναβάθμιση, αλλά χωρίς 4-5 δυναμίτη θα υπάρχει πρόβλημα με πολλές ομάδες..και δε νομίζω να τα πήγαινε καλύτερα από τον φαλ απέναντι στον ταβάρες προχθές..για τα λεφτά που συζητούνται θα προτιμούσα Τζοκ λαντέιλ που έχει και 3π..τους τραυματισμούς δεν τους αναφέρω γιατί θεωρώ ότι τα τελευταία χρόνια γίνεται σωστή δουλειά τόσο στο κομμάτι της διαχείρισης όσο και της αποθεραπείας

Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1474
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic

Τρί Μάιος 23, 2023 11:09 pm

Επειδή βγάζει τραυματισμους δεν πας με σέντερ μόνο αυτόν και φαλ .Κρατάς και μπλακ ή παίρνεις ένα 4 να πατάει και στο 5

Μακάρι να τον πάρουμε βέβαια και να είναι αυτά τα προβλήματα μας ,γιατί ξαφνικά και οι 2 αιώνιοι ιδίως ο ΠΑΟ φαίνεται να ψωνίζουν από το πάνω ράφι, κάτι που έχουμε πολύ καιρό να δούμε πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Ας κρατάμε μικρό καλάθι λοιπόν μέχρι να αρχίσουν οι μεταγραφές

Υ.Γ και μετά θα σας φέρω το μισό ΝΒΑ χοχοχο

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 642

Τρί Μάιος 23, 2023 11:14 pm

lukadoncic έγραψε:
Τρί Μάιος 23, 2023 11:06 pm
δεν είναι μόνο ζήτημα αν ο μιλουτίνοφ είναι καλός παίχτης, αλλά και ποια θα είναι η υπόλοιπη στελέχωση και ποιό το αγωνιστικό πλάνο αξιοποίησής του..και φυσικά το διαθέσιμο μπάτζετ γιατί αν υπάρχουν διαθέσιμα 3εκ για την ενίσχυση και το 1.5 πάει στον νίκολα μάλλον ρισκάρουμε πολύ..

Νομίζω έχουμε μείνει με την εικόνα των τελευταίων ετών πριν φύγει, όπου τον πλαισιώναμε με κάτι μακλιν, λεντέι, ρούμπιτ και φαινόταν τρομερά η έλλειψη του από το παρκέ + ότι μετά από τόσα χρόνια βρισκόταν με κλειστά μάτια με τον Μπίλαρο και αξιοποιούσαμε στο έπακρο το επιθετικό του ταλέντο..δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι φέτος, αλλά με τη εθνική Σερβίας που τον είδα μπροστά απέναντι σε γόντικα και μαργαρίτη δεν είχε αντίπαλο αλλά πίσω ήταν τρύπα…πέρσι δεν μπορώ να πω ότι έθελξε με την παρουσία του στην τσσκα πριν την αποβολή της

επιθετικά σίγουρα αναβάθμιση, αλλά χωρίς 4-5 δυναμίτη θα υπάρχει πρόβλημα με πολλές ομάδες..και δε νομίζω να τα πήγαινε καλύτερα από τον φαλ απέναντι στον ταβάρες προχθές..για τα λεφτά που συζητούνται θα προτιμούσα Τζοκ λαντέιλ που έχει και 3π..τους τραυματισμούς δεν τους αναφέρω γιατί θεωρώ ότι τα τελευταία χρόνια γίνεται σωστή δουλειά τόσο στο κομμάτι της διαχείρισης όσο και της αποθεραπείας
Ο Landale έχει ρολο έστω και μικρό στο Phoenix. Παίζει γύρω στα 15 λεπτα μ.ο. Δεν νομίζω ότι είναι στα πλάνα του η Ευρώπη. Την χρονιά που τον κυνηγήσαμε (νομίζω ήταν Αυστραλία τότε) μας είχε στο περίμενε γιατί η προτεραιότητα του ήταν το NBA.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Μάιος 24, 2023 12:19 am

Η ομαδα παντως χρειαζεται προσωπικοτητες και παικτες για τα δυσκολα που δεν ειναι ευκολο να τους βρεις..ο μιλου ειναι ενας τετοιος,επισης (θα) ειναι μελος του κορμου,μιλαμε για τον καλυτερο 7φουτερ(μετα φυσικα απο τον ταβαρες) και σε μερικους δεν κανει? ! Μην βαλω και την φιλια με τον βεζε που μπορει να ειναι και ενα λιθαρακι ωστε να μεινει..

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Μάιος 24, 2023 2:29 am

Παντως με Mickey και Peters στο 4 και Fall και Milutinov στο 5, δεν θα μπορώ να σκεφτώ πολλές καλύτερες front line απο αυτήν.

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 947

Τετ Μάιος 24, 2023 9:12 am

AO DAFNIS έγραψε:
Τρί Μάιος 23, 2023 3:41 pm
O Polonara πως σας φαίνεται ? Τα τελευταία 3 χρόνια δεν έχει καμία σχέση με τον παίχτη της Μπασκόνια αλλά νομίζω ο Μπαρτζώκας μπορεί να τον αναγεννήσει.

Παίζει και τις 2 θέσεις , άσουτο δεν τον λες , έχει παιχνίδι στο ποστ , τρέχει καλά το γήπεδο και είναι καλός rebounder. Μελανό σημείο οι βολές.
ε αμα δεν βαζει τις βολες ειναι κλεισμενος στον ολυμπιακο και απλα περιμενουν το τελος των υποχρεωσεων για να ανακοινωθει

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 526

Τετ Μάιος 24, 2023 10:30 am

Μετα απο αυτη τη χρονια η οποια δεν μπορει να πει κανεις οτι ηταν αποτυχημενη οταν για 1 σουτ δεν κανεις 3ble crown (καλα 4..) και αν μου πει κανεις οπως ειπε ο προεδρος να περιμενουμε και να δουμε τι θα γινει με το πρωταθλημα απεναντι σε ΠΑΟ (ή Περιστερι...) για να διατηρησουμε τον κορμο εγω θα το πω απο τωρα:

Ο Ουμπιακος πρεπει να διατηρησει πασει θυσια τον ιδιο κορμο με περσυ γιατι ηταν απολυτα πετυχημενο το μπασκετ που επαιξε!

Σαν εμπειρια πλεον θα υπαρχει γιατι η απειρια του στερησε τον τιτλο (τα αβιαστα σουτ απο τα 10 μετρα υπο πιεση ηταν το μεγαλο λαθος).
Ενω και τεχνικα υπαρχουν 2 σημεια που μπορει να προσθεσει και να αξιοποιησει 2 παιχτες περισσοτερο που δεν επαιξαν οσο αξιζαν. Γιατι και ο Πιτερς και ο Μπολομποι ειχαν μοιραια λιγοτερο χρονο απο οσο επρεπε και του χρονου μπορουν να κλεισουν 2 τρυπες εφοσον αλλαξει ελαφρως ή μαλλον προστεθει καποιο ψηλοτερο σχημα: Αυτο με τον Μπολομποι στο 4 και με τον Πιτερς στο 3. Το κενο δυναμης στο 4 φανηκε περισσοτερο ολη τη χρονια και μεχρι τον ημιτελικο, οχι τοσο στον τελικο γιατι η Ρεαλ δεν ειχε τεσσαρια... Το κενο στο 3 πισω απο τον Παπ φανηκε αφου ο Λαρεντζακης ειναι αντιμετωπισιμος οταν ο αντιπαλος ξερει πως να τον μαρκαρει και οι εκπληξεις απο αυτον τον παιχτη εχουν πλεον λιγοστεψει οτν υπαρχει σωστη αμυνα απεναντι του οπως αυτη τελευταια.

Στοχος πρεπει να ειναι η διατηρηση της ομαδας που επαιξε αυτο το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ μπασκετ φετος και οχι η διαλυση της.

Καταλαβαινω πως θελετε να γραψετε καιρος που ειναι και για υποτιθεμενες μεταγραφες, αλλα νομιζω το τοπικ του ΠΑΟ προσφερεται περισσοτερο... Η αποδομηση μιας πετυχημενης συνταγης ειναι ΛΑΘΟΣ!

Για τον Μιλουτινοφ η αποψη μου ειναι οτι ειναι soft και με τους ψηλους που εχει ο Ολυμπαικος και πρεπει να κρατησει δεν χωραει.
Ο Μπλακ και ο Μπολομποι παιζουν σαφως καλυτερη αμυνα και χαμηλα και σωμα με σωμα και ψηλα και σε αλλαγες. Ειναι ΜΑΠ και τα μουσκουλα τους δεν αξιοποιηθηκαν στο επακρο αφου προτιμιθηκε, ατυχως, να δοθει στον Φαλ χρονος που δεν δοθηκε ολη τη χρονια, μπας και νικησει τον Ταβαρες. Δεν ηταν λανθασμενη προπονητικα επιλογη αλλα δε βγηκε. Αντιθετως, Μπολομποι και Μπλακ ισως τα πηγαιναν καλυτερα αν παιζαν στο γνωστο ροτεισον.

Γενικα ο Μπαρτζω συνιθιζει να κλεινει πολυ το ροτεισον στα final four και να σταματαει τις αλλαγες με μπλλοκακι, ωστοσο η ομαδα δεν ειχε δουλευτει ολη τη χρονια χορις τις προδιαγεγραμμενες αλλαγες και αποδειχτηκε κουρασμενη στο τελος με πιο κλειστο ροτεισον.

Με λιγα λογια πιστευω πως, ΑΝ παραμεινουν Βεζενκοφ και Σλουκας το υλικο υπαρχει, ο σχεδιασμος της ομαδας ηταν ΑΨΟΓΟΣ και μπορει να βρει λυσεις εσωτερικα εφοσον διατηρηθει ακριβως η ιδια. Ο Κοουτς μπορει να δωσει λυσεις και να κατακτησει του χρονου αυτου που εχασε φετος μεσα απο τα χερια του διατηρωντας την ιδια ακριβως συνθεση...

Αυτη ειναι η δικη μου αποψη.

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”