Euroleague Round 31, Monaco vs Olympiacos Piraeus
Συντονιστής: Captains
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο μπαρτζωκας δεν κανει τετοια για να πεσει ο ιδιος σε καλυτερο αντιπαλο..ενω και στην α1 τα χτυπαει ακομα ολα τα ματς,θα το κανει για την μονακο που δεν θα μπει ουτε πλει ιν?MichaelKoch έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 12, 2026 7:07 pmΔεν ξέρω, αλλά μου περνάει κι αυτό σαν σενάριο: να μην πολύκαίγεται ο οσφπ να χτυπήσει το ματς, αφού έτσι η Μονακό μένει στη 10άδα και αν χάσει ο Παναθηναϊκός τον βολεύει να μείνει απ έξω… εγώ βλέπω άσο τελικά.
ο τζειμς δεν εχει παει γηπεδο
ποσους παικτες πρεπει να χουν για να γινει το ματς?7?
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν γίνεται να μείνει έξω απ'την διαλυμένη Μονακό ο παο αν είναι να τον αφήσει μια ομάδα έξω αυτή είναι η Ντουμπάι αλλά κατά τη γνώμη μου δεν παίζει σαν σενάριο.MichaelKoch έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 12, 2026 7:07 pmΔεν ξέρω, αλλά μου περνάει κι αυτό σαν σενάριο: να μην πολύκαίγεται ο οσφπ να χτυπήσει το ματς, αφού έτσι η Μονακό μένει στη 10άδα και αν χάσει ο Παναθηναϊκός τον βολεύει να μείνει απ έξω… εγώ βλέπω άσο τελικά.
Ντουμπάι η Αρμάνι θα πάρουν την θέση της Μονακό στην 10αδα
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν περιστρέφονται όλα γύρω από τον Παναθηναϊκό....MichaelKoch έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 12, 2026 7:07 pmΔεν ξέρω, αλλά μου περνάει κι αυτό σαν σενάριο: να μην πολύκαίγεται ο οσφπ να χτυπήσει το ματς, αφού έτσι η Μονακό μένει στη 10άδα και αν χάσει ο Παναθηναϊκός τον βολεύει να μείνει απ έξω… εγώ βλέπω άσο τελικά.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Για τον Μπίλυ μπορεί να ξεκινησε πόλεμος για να μην πάρουν το 8οErether έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 12, 2026 7:20 pmΔεν περιστρέφονται όλα γύρω από τον Παναθηναϊκό....MichaelKoch έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 12, 2026 7:07 pmΔεν ξέρω, αλλά μου περνάει κι αυτό σαν σενάριο: να μην πολύκαίγεται ο οσφπ να χτυπήσει το ματς, αφού έτσι η Μονακό μένει στη 10άδα και αν χάσει ο Παναθηναϊκός τον βολεύει να μείνει απ έξω… εγώ βλέπω άσο τελικά.
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Με πόσους παίκτες ήρθε;Coach Periklis έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 12, 2026 7:59 pmΤζάμπα καταπόνηση και ταξίδι για όλους τους εμπλεκόμενους
Διαλύεται εντελώς απ' ότι φαίνεται
Ας αποσυρθεί
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και να κερδισει σημερα η μονακο δυσκολα θα ειναι, στη 10αδαMichaelKoch έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 12, 2026 7:07 pmΔεν ξέρω, αλλά μου περνάει κι αυτό σαν σενάριο: να μην πολύκαίγεται ο οσφπ να χτυπήσει το ματς, αφού έτσι η Μονακό μένει στη 10άδα και αν χάσει ο Παναθηναϊκός τον βολεύει να μείνει απ έξω… εγώ βλέπω άσο τελικά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο