Euroleague 2026-27, Round 2 : Zalgiris Kaunas vs Olympiacos Piraeus

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Knoxville

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Σεπ 30, 2026 8:12 pm

Μερικοί πάνε να δημιουργήσουν κλίμα και θέμα απο το ΤΙΠΟΤΑ όμως και είναι... παράξενο.

Τι ακριβώς έγινε δηλαδή με Τζόουνς και Μπαρτζώκα? Για να λέμε για μανιακό, επικίνδυνο, τρελάκια Τζόουνς που είναι ένα βήμα πριν της φυλακής ή του τρελοκομείου τα σίδερα?

Έπαιξε άμυνα τον Βάλα, (απο τον οποίο έτρωγε το ξύλο της αρκούδας σε όλο το παιχνίδι) και χρεώθηκε με φάουλ, ο Μπαρτζώκας ως κλασσικός Μπαρτζώκας του έκανε παράπονα και ο Τζόουνς γύρισε και του είπε κάτι και του έδειχνε και με το χέρι λογικά κάτι για το φάουλ. Εάν κάποιος ήταν υπερβολικός ήταν ο Γουόρντ που τον έπιασε λες και θα έκανε τίποτα, δεν προσπάθησε καν να κινηθεί προς κάποια κατεύθυνση ο Ταϊρίκ.
Τελικά τον έκανε αλλαγή ο κόουτς, πήγε στον πάγκο, χαιρέτησε τους πάντες και τέλος.

Πήτερς και Γκος έχουν κάνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ντου στον Μπαρτζώκα πήγαν πάγκο νευριασμένοι και σε σύγκριση με αυτό το "σκηνικό" δεν άνοιξε ρουθούνι.
Στην ομάδα δεν θα ανοίξει ρουθούνι ούτε τώρα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Knoxville την Τετ Σεπ 30, 2026 8:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
TuTiS

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Σεπ 30, 2026 8:14 pm

papp7 έγραψε: ↑
Τετ Σεπ 30, 2026 6:11 pm
Christofis έγραψε: ↑
Τετ Σεπ 30, 2026 1:59 pm

Ο Μοντερο ηταν κακος αλλα στο 4ο δεκαλεπτο σου δινει αλλον αερα. Τεραστια πολυτελεια να τον εχεις διπλα στον Γαλλο με τα πιο βαρια παντελονια στα ευρωπαικα τερεν. Ο Μπαρτζωκας φαινεται να εχει ερωτα μαζι του. Μηπως τελικα ο Μπι δεν ερωτευτει παικτες ρολιστες. Γιατι και ο Εβανς μια χειροτερη εκδοση του Μοντερο ηταν πριν τους τραυματισμους. Μηπως πολλα που του εχουμε σουρει κατα καιρους δεν ειναι τοσο αληθη τελικα.
Πάνω σε αυτό σκεφτόμουν χθες την ώρα του παιχνιδιού: Προσαρμόζεται ο Μπαρτζώκας στον Μοντέρο ή προσαρμοζόταν τόσα χρόνια στον Γουόκαπ ; Πιθανότατα να μην ήθελε απλά ball movers αλλά ταυτόχρονα να ήθελε ο ποιοτικός παίκτης να μπορεί να βάλει νερό στο κρασί του ώστε να κοιτάει την συνολική επιθετική λειτουργία και όχι μόνο αυτό που ξέρει να κάνει.

Κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση ήταν το mismatch, ο Μπαρτζώκας παίζει με mismatch τα στοχεύει και τα δημιουργεί, η διαφορά είναι ότι τα στοχεύει μέσα από την συνολική επιθετική λειτουργία και όχι σπαμάροντας όπως κάνει πχ ο Σαρας. Μέχρι πέρσι λόγω του άσσου (αυτό το καταραμένο under ) δεν έβγαιναν ή όταν έβγαιναν δεν μπορούσαμε να τα εκμεταλλευτούμε, φέτος βγαίνουν τόσο αβίαστα, σε όλο το παιχνίδι χθες έχει χτυπήσει τον Βάλα και τον 'Εντουαρτς και το έχει κάνει εξαιρετικά.
Πάντα ήθελε ο Μπι ένα «κομπολογάτο» guard ασχέτως που δεν προέκυπτε. Έχουμε και λέμε, Nunn (δεν μπορούσαμε να περιμένουμε μέχρι Φεβρουάριο), James (με τα τρελά της Monaco και του manager του), Evans (με την ατυχία του).

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Σεπ 30, 2026 8:21 pm

TuTiS έγραψε: ↑
Τετ Σεπ 30, 2026 8:09 pm
Καρβουνιάρης έγραψε: ↑
Τετ Σεπ 30, 2026 7:52 pm

Εικόνα

Πάντως σε δηλώσεις του ο Ταϊρίκ δεν φαίνεται να έχει κανένα θέμα:
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... iko-tairik
Πάντως μου αρέσει που βγάλατε όλοι ότι ο Tyrique έβριζε και τα είχε με τον Μπι. Όχι βέβαια ότι εκεί που κοίταζε και φώναζε, βρισκόταν ο διαιτητής που τον χρέωσε το φάουλ (ανάθεμα αν ήταν φάουλ).
Μαζί σου, γιατί τα λες σε μένα;
Αφού έβαλα τον Τζιμάκο σαν σχόλιο στον πράσινο φίλο που έγραψε "σας τα έλεγα εγώ".
Κι από κάτω, καπάκι, βάζω το άρθρο με τις δηλώσεις του Ταϊρίκ, όπου δεν φαίνεται κανένα σύννεφο.

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Τετ Σεπ 30, 2026 8:30 pm

TuTiS έγραψε: ↑
Τετ Σεπ 30, 2026 8:14 pm

Πάνω σε αυτό σκεφτόμουν χθες την ώρα του παιχνιδιού: Προσαρμόζεται ο Μπαρτζώκας στον Μοντέρο ή προσαρμοζόταν τόσα χρόνια στον Γουόκαπ ; Πιθανότατα να μην ήθελε απλά ball movers αλλά ταυτόχρονα να ήθελε ο ποιοτικός παίκτης να μπορεί να βάλει νερό στο κρασί του ώστε να κοιτάει την συνολική επιθετική λειτουργία και όχι μόνο αυτό που ξέρει να κάνει.

Κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση ήταν το mismatch, ο Μπαρτζώκας παίζει με mismatch τα στοχεύει και τα δημιουργεί, η διαφορά είναι ότι τα στοχεύει μέσα από την συνολική επιθετική λειτουργία και όχι σπαμάροντας όπως κάνει πχ ο Σαρας. Μέχρι πέρσι λόγω του άσσου (αυτό το καταραμένο under ) δεν έβγαιναν ή όταν έβγαιναν δεν μπορούσαμε να τα εκμεταλλευτούμε, φέτος βγαίνουν τόσο αβίαστα, σε όλο το παιχνίδι χθες έχει χτυπήσει τον Βάλα και τον 'Εντουαρτς και το έχει κάνει εξαιρετικά.
Πάντα ήθελε ο Μπι ένα «κομπολογάτο» guard ασχέτως που δεν προέκυπτε. Έχουμε και λέμε, Nunn (δεν μπορούσαμε να περιμένουμε μέχρι Φεβρουάριο), James (με τα τρελά της Monaco και του manager του), Evans (με την ατυχία του).
Και εγώ το πιστεύω αυτό, απλά πιθανότατα να ήθελε και συγκεκριμένα πράγματα εκτός των πραγμάτων που κάνουν. Έτσι μπορώ να δικαιολογήσω τη δυσκολία απόκτησης τέτοιου γκαρντ, πέρα από τις συγκυρίες τύπου δέσμευση με συμβόλαιο, μη διάθεσης αναμονής κτλ.

Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Σεπ 30, 2026 9:39 pm

Dimmitz έγραψε: ↑
Τετ Σεπ 30, 2026 2:41 pm
Καποιες σκορπιες σκεψεις και απο μενα.

Διαβαζω σε αρκετα σχολια για κωλοτουμπες για τον Ενται και το τι ειχαν γραφτει. Πραγματικα απορω. Ειναι απο τις λιγες φορες που η πλειοψηφια στα σχολια ηταν μετρημενοι εφοσον δεν ειχαν εικονα. Εγω προσωπικα επειδη εχει τυχει να τον δω πολυ περυσι κυριως λογω Γουατσον και Τραορε που ειχαμε συζητησεις εχω πει την αποψη μου πολλακις. Ο παικτης ειναι υπεραθλητης, τερματοφυλακας στην ρακετα και εξαιρετικος αμυντικος. Ειναι ατι στο ανοιχτο γηπεδο και φανταστικος σε παιχνιδι πανω απο την στεφανη. Επισης εχει μπασκετικο iq ψηλο που δεν γινεται να μην εχει καποιος ο όποιος ξερει να παιζει καλη ομαδικη αμυνα. Απο εκει και περα ειναι περιορισμενων δυνατοτητων έπιθετικα. Κακονσουτ, κακες βολες, μηδεν παιχνιδι με πλατη και ελαχιστο με την μπαλα στα χερια. Συν την ασταθεια στις εμφανισεις του. Αυτο εχω δει εδω μεσα να γραφεται. Οκ υπηρξαν καποιες υπερβολες στο πρωτο φιλικονπου μολις ειχε ερθει και ητανμ´οκυ κακος αλλα δεν κρατησαν πολυ. Εγω παντως δεν εχω δει κατι διαφορετικο. Μαγκα τον κανουν τα γκαρντ μας ή καποιος πιστευει οτι θα μπορουσε να κανει κατι αντιστοιχο με τον Γουοκαπ και τον Νιικινια. Κακος στις βολες ειναι, κακος σουτερ ειναι (ευτυχως το ξερει και δεν παιρνει πολλες προσπαθειες) ασταθης στις εμφανισεις του ειναι. Αν του βαλεις διπλα εναν φοργουορντ που τα σταζει το χω πει πολλες φορες οτι μπορει να ειναι ο Χ φακτορ της χρονιας αλλα αν μεινει μονος του οχι δεν φτανει να βγει η χρονια.

Ο Μακινταιαρ βελτιωνεται παιχνιδι με το παιχνιδι. Του στοιχισαν τα μαζεμενα φαουλ στην αρχη της περιοδου και μετα ο κοουτς αποφασισε νανπαει με τον μοντερο και να μην το ρισκαρει.

Ο Μοντερο ηταν κακος αλλα στο 4ο δεκαλεπτο σου δινει αλλον αερα. Τεραστια πολυτελεια να τον εχεις διπλα στον Γαλλο με τα πιο βαρια παντελονια στα ευρωπαικα τερεν. Ο Μπαρτζωκας φαινεται να εχει ερωτα μαζι του. Μηπως τελικα ο Μπι δεν ερωτευτει παικτες ρολιστες. Γιατι και ο Εβανς μια χειροτερη εκδοση του Μοντερο ηταν πριν τους τραυματισμους. Μηπως πολλα που του εχουμε σουρει κατα καιρους δεν ειναι τοσο αληθη τελικα.

Ο Τζοουνς κατι ειπε τωρα δεν κερω αν τονειπε στον Μπι ή στον διατητη. Στην αμεσως επομενη σκηνη δινει το χερι στους βοηθους προπονητες, κλεινει το ματι και χαμογελαει σαν να μην εγινε τιποτα. Μην τρελένεστε. Τον παθιασμενο Ταιρικ θελουμε οχι το γατακι. Παντως χθες σαπεναντι σε εναν παικτη που δεν του ταιριαζει πηγε πολυ καλα. Και να πει και καμια μαλακια στο Μπι αυτος εχει δειξει οτι δεν κολλαει σε αυτα. Αυτο ειναι το καλο και κακο να εισαι τοσο αμεσος με τους παίκτες σου. Το οτι δεν επαιξε στο τελος νομιζω οτι ηθελε να αλαφρυνει την πενταδα να παινει σμολ μπολ ωστε να χτυπησει την Ζαλγκιρις στα ποδια οπως και εγινε τελικα οσο ηταν μεσα ο Βαλα. Παντως απο τον Χολ πολυ καλυτερα ηταν στην αμυνα. Ο οποιος Χολ μπορει να κανει τρεις συνεχομενες ταπες και μετα να χαθει στο γηπεδο. Δεν πειραζει ομως ειναι αξια για ροστερ μας και μακαριννα συνεχισει να ειναι σιδεροκεφαλος.
Είναι καλό να έχουμε μια αρχική άποψη και να εμμένουμε σε αυτή, είναι ακόμα καλύτερο να μετακινούμαστε όταν τα δεδομένα αλλάζουν και η πραγματικότητα διαφέρει από αυτό που πιστεύαμε αρχικά (Chris μην παρεξηγηθείς δεν πάει μόνο σε εσένα το σχόλιο μου).

Έτσι όπως τα γράφεις αληθεύουν όλα τόσο για Εντζάι όσο και για Χολ. Επισης, ότι έχεις γράψει για Μπαντιό στο άλλο τοπικ ισχύει. Όμως, όλοι αυτοί οι παίκτες δεν μπορούν να κριθούν μεμονωμένα, αλλά πρέπει να τους κρίνουμε μέσα στο σύνολο και στον ρόλο που έχει ο καθένας. Γιατί φυσικά αν συγκρίνεις τον Πίτερς με τον Εντζάι ατομικά ή τον Χολ με τον Τζόουνς ατομικά, η διαφορά είναι μέρα με την νύχτα.

Έλα που όμως ο Εντζάι μπορεί να είναι καλύτερο φιτ από τον Πίτερς στο φετινό ρόστερ ή ο Μπαντιο να είναι χρήσιμος δίπλα στον Ναν ή ακόμα και ο Χολ να είναι πιο χρήσιμος από τον Τζόουνς στα σχήματα με Φουρνιέ και Μοντέρο ή δίπλα στον Εντζάι (τουλάχιστον αυτό φαίνεται να πιστεύει ο Μπι, ο οποίος έχει δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα του δεύτερου Σέντερ στον Χολ σε αυτή την φάση της σεζόν).

Για τον Εντζάι είχαν γραφτεί αίσχη, πολύ χειρότερα σχόλια από Ντιλικινά κ.ο.κ. Αλλά τελοσπάντων το βασικό που γραφόταν ήταν ότι η ομάδα θα έχει σοβαρό πρόβλημα στο spacing, κάτι που όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά το spacing που έχει η ομάδα φέτος είναι κλάσης καλύτερο και από το περσινό (τελικά ο Θωμάς έκανε μεγάλη ζημιά σε αυτό) και ακόμα και με Ward-Εντζάι χτες που έλειπε ο Τζόζεφ δεν φάνηκε να υπάρχει πρόβλημα.
Κοιτα αυτα που ειπα και λεω για τον Εντζαι ειναι οσο γινεται πιο αντικειμενικά. Ο παικτης εχει αυτα τα χαρακτηριστικα. Αυτο δεν αλλαζει σε αυτην την ηλικια. Δεν θα μαθει παιχνιδι με πλατη ή νανσουταρει τωρα. Βολεσνομως μπορει να τις βελετιωσει οπως και να σταθεροποιησει και την αποδοση του.

Η αποψη μου η προσωπικη δεν εχει αλλαξει και δεν προκειται να αλλαξει ευκολα. Ως χειρουργος ειμαι αρκετα ισχυρογνωμων.

Οποτε η προσωπικη μου αποψη ειναι αυτη στο τελος του σχολιου κου. Αν ο Εντζαι πλαισωθει απο εναν κιλλερ στο τριποντο στο 3 που μπορει να πατησει και 4 τοτε ο παικτη μπορει να ειναι η αποκαλυψη της χρονιας. Αν οχι δεν τον βλεπω να ειναι αρκετος τουλαχιστον οχι τοσο οταν σφιξουν οι αμυνες

Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Mood:

Τετ Σεπ 30, 2026 9:57 pm

Dimmitz έγραψε: ↑
Τετ Σεπ 30, 2026 2:41 pm

Είναι καλό να έχουμε μια αρχική άποψη και να εμμένουμε σε αυτή, είναι ακόμα καλύτερο να μετακινούμαστε όταν τα δεδομένα αλλάζουν και η πραγματικότητα διαφέρει από αυτό που πιστεύαμε αρχικά (Chris μην παρεξηγηθείς δεν πάει μόνο σε εσένα το σχόλιο μου).

Έτσι όπως τα γράφεις αληθεύουν όλα τόσο για Εντζάι όσο και για Χολ. Επισης, ότι έχεις γράψει για Μπαντιό στο άλλο τοπικ ισχύει. Όμως, όλοι αυτοί οι παίκτες δεν μπορούν να κριθούν μεμονωμένα, αλλά πρέπει να τους κρίνουμε μέσα στο σύνολο και στον ρόλο που έχει ο καθένας. Γιατί φυσικά αν συγκρίνεις τον Πίτερς με τον Εντζάι ατομικά ή τον Χολ με τον Τζόουνς ατομικά, η διαφορά είναι μέρα με την νύχτα.

Έλα που όμως ο Εντζάι μπορεί να είναι καλύτερο φιτ από τον Πίτερς στο φετινό ρόστερ ή ο Μπαντιο να είναι χρήσιμος δίπλα στον Ναν ή ακόμα και ο Χολ να είναι πιο χρήσιμος από τον Τζόουνς στα σχήματα με Φουρνιέ και Μοντέρο ή δίπλα στον Εντζάι (τουλάχιστον αυτό φαίνεται να πιστεύει ο Μπι, ο οποίος έχει δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα του δεύτερου Σέντερ στον Χολ σε αυτή την φάση της σεζόν).

Για τον Εντζάι είχαν γραφτεί αίσχη, πολύ χειρότερα σχόλια από Ντιλικινά κ.ο.κ. Αλλά τελοσπάντων το βασικό που γραφόταν ήταν ότι η ομάδα θα έχει σοβαρό πρόβλημα στο spacing, κάτι που όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά το spacing που έχει η ομάδα φέτος είναι κλάσης καλύτερο και από το περσινό (τελικά ο Θωμάς έκανε μεγάλη ζημιά σε αυτό) και ακόμα και με Ward-Εντζάι χτες που έλειπε ο Τζόζεφ δεν φάνηκε να υπάρχει πρόβλημα.
Κοιτα αυτα που ειπα και λεω για τον Εντζαι ειναι οσο γινεται πιο αντικειμενικά. Ο παικτης εχει αυτα τα χαρακτηριστικα. Αυτο δεν αλλαζει σε αυτην την ηλικια. Δεν θα μαθει παιχνιδι με πλατη ή νανσουταρει τωρα. Βολεσνομως μπορει να τις βελετιωσει οπως και να σταθεροποιησει και την αποδοση του.

Η αποψη μου η προσωπικη δεν εχει αλλαξει και δεν προκειται να αλλαξει ευκολα. Ως χειρουργος ειμαι αρκετα ισχυρογνωμων.

Οποτε η προσωπικη μου αποψη ειναι αυτη στο τελος του σχολιου κου. Αν ο Εντζαι πλαισωθει απο εναν κιλλερ στο τριποντο στο 3 που μπορει να πατησει και 4 τοτε ο παικτη μπορει να ειναι η αποκαλυψη της χρονιας. Αν οχι δεν τον βλεπω να ειναι αρκετος τουλαχιστον οχι τοσο οταν σφιξουν οι αμυνες
Δεν ξέρω γιατρέ, αυτόν τον παίκτη δεν μπορώ να τον βγάλω απ' το μυαλό μου. Είμαι στη δουλειά; Εντιαγέ. Είμαι στο σπίτι; Εντιαγέ; Πάω να κοιμηθώ; Εντιαγέ. Α ρε κόουτς, μας τρέλανες λέμε! Αυτή η σιγουριά, αυτή η αρχοντιά που βγάζει με ενθουσιάζει! Είμαι καλά γιατρέ μου;

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions:

Τετ Σεπ 30, 2026 10:21 pm

Στα του παιχνιδιού.
Ο Ολυμπιακός από τις 24/09 έως και χθες 29/09 , έπαιξε 4 παιχνίδια και κατέβηκε χωρίς το βασικό του σέντερ , σε μια από τις δυσκολότερες για φέτος έδρες.
Δεν είδα να τα χάνει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, παρά το γεγονός πως ήταν ιδιαίτερα άστοχος για τα δεδομένα του και ενώ δεν μπόρεσε να ξεφύγει αισθητά στο σκορ για να χαλαρώσει.
Οπότε για μένα ήταν άκρως ενθαρρυντική και σπουδαία η χθεσινή εμφάνιση, χωρίς βέβαια να παραβλέπω τα όποια θεματάκια έχουν επισημανθεί. Αλίμονο τέτοια εποχή και με τόσα πολλά παιχνίδια μέσα σε λίγες μέρες να περιμέναμε να πετάει η ομάδα , της οποίας παρόλα αυτά το μάτι γυάλιζε και αυτό είναι που μετράει.

Συμφωνώ με τον γιατρό για την ανάγκη ενός 3αριου που θα πάει στο 4 , αλλά ευτυχώς φαίνεται πως η ομάδα έχει την πολυτέλεια να μην βιάζεται να κάνει την προσθήκη , εφόσον βέβαια ο Σάσα παραμένει υγιής.

Υγ. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που ασχολούμαστε με θέματα όπως αυτό που προαναφέρθηκε με τον Τζόουνς. Ακόμα και να παραβλέψουμε το γεγονός πως δεν έχουμε ιδέα τι είπε ο Ταϊρίκ και σε ποιον , κάνουμε λες και αυτά δεν συμβαίνουν πουθενά αλλού παγκοσμίως στον επαγγελματικό αθλητισμό και ο κακός Μπαρτζώκας και οι αλλοπρόσαλλοι παίκτες του Ολυμπιακού κατέχουν τα πρωτεία.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Σεπ 30, 2026 10:24 pm

εγω εχω ενθουσιαστει με το μπασκετ που μπορει να παιχτει φετος..ΝΒΑ μοσιον και οχι αυτη την αηδια με τα ασκοπα τσουκου τσουκου που βγαζαν τον γουοκαπ τον γκος και τον μακισικ να την φουνταρουν στο 0΄΄..Επισης διαφωνω με οσους βλεπουν ΄΄μπασκετ αταμαν΄΄ φετος και προσωπικη ενεργεια και αγιος ο θεος..χτες στοχευαμε ολα τα μισματς.

ο ταρικ εχει δειξει θεωρω το 50% του..πρεπει να εκμεταλλευτει την απουσια του μιλου και να βρει ρυθμο..δεν γινεται να εχει τετοια προσοντα και δικαιωματικα να του τρωει την θεση ο χολ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Τετ Σεπ 30, 2026 10:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Σεπ 30, 2026 10:25 pm

kite26 έγραψε: ↑

Δεν ξέρω γιατρέ, αυτόν τον παίκτη δεν μπορώ να τον βγάλω απ' το μυαλό μου. Είμαι στη δουλειά; Εντιαγέ. Είμαι στο σπίτι; Εντιαγέ; Πάω να κοιμηθώ; Εντιαγέ. Α ρε κόουτς, μας τρέλανες λέμε! Αυτή η σιγουριά, αυτή η αρχοντιά που βγάζει με ενθουσιάζει! Είμαι καλά γιατρέ μου;
Χαρταετε μου εχω δουλεψει ως γενικος χειρουργος, ως γενικος γιατρος(αγροτικος), ως γιατρος μοναδας εντατικης θεραπειας, εχω κανει εκπαιδευση στην ωτορυνολαρυγγολογια και τηνν ορθοπεδική ως μερος της εκπαιδευσης μου, εχω κανει σεμιναρια ψυχολογιας και δουλευω και κια γεματη τριετια ως ειδικος πλαστικος Χειρουργος.
Μπορω να πω οτι λογω ειδικοτητας κανω και τον Ντεντεκτιβ στο τι θελει ενας ασθενης να κανει(απο πλευρας αισθητικων παρεμβασεων), γιατι το θελει, αν οντως αυτο θελει να κανει. Αναλυω και ψυχαναλυω καποιον απο το πως καθεται πως μεμκοιταει και τι θελει να πει πραγματικα με αυτα που λεει.

Ε μαζι σου σηκωνω τα χερια ψηλα :banghead: :hammer: :obey:

Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Σεπ 30, 2026 10:34 pm

Χαρταετε μου εχω δουλεψει ως γενικος χειρουργος, ως γενικος γιατρος(αγροτικος), ως γιατρος μοναδας εντατικης θεραπειας, εχω κανει εκπαιδευση στην ωτορυνολαρυγγολογια και τηνν ορθοπεδική ως μερος της εκπαιδευσης μου, εχω κανει σεμιναρια ψυχολογιας και δουλευω και κια γεματη τριετια ως ειδικος πλαστικος Χειρουργος.
Μπορω να πω οτι λογω ειδικοτητας κανω και τον Ντεντεκτιβ στο τι θελει ενας ασθενης να κανει(απο πλευρας αισθητικων παρεμβασεων), γιατι το θελει, αν οντως αυτο θελει να κανει. Αναλυω και ψυχαναλυω καποιον απο το πως καθεται πως μεμκοιταει και τι θελει να πει πραγματικα με αυτα που λεει.

Ε όχι μωρέ, απλά νομίζω είχαμε πολύ χαμηλά τον πήχη μαζί του και αυτός απέδειξε ότι είναι πολύ παραπάνω. Ναι, με έναν ελίτ παίχτη τριαροτέσσαρο θα γίνουν τα παρκέ NBA Jam με αυτόν μέσα. Είναι πολυδιάστατος παίκτης και στην καλή του μέρα όχι αρνητικός για το συνολο. Και αυτό πολύ σημαντικό. Χάσαμε το μυαλό μας μαζί του, απίστευτο αυτό που έκανε ο κοουτς! Μα πώς ψάρεψε πάλι τέτοιο λαβράκι; Ναι, τα τελευταία χρόνια για να με πάρει ο ύπνος σκεφτόμουν τον Πίτερς να τα τσούζει από παντού, δεν πίστευα ότι φέτος θα σκέφτομαι τη Μαύρη Αράχνη...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Τετ Σεπ 30, 2026 10:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

Άβαταρ μέλους
coach blue

allstar
Reactions:

Τετ Σεπ 30, 2026 10:36 pm

Ο χαρταετος δεν ειναι ασθενης . Εμεις ειμαστε οι ασθενεις του και δεν το εχουμε καταλαβει :wink:

Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Σεπ 30, 2026 10:39 pm

coach blue έγραψε: ↑
Τετ Σεπ 30, 2026 10:36 pm

Ο χαρταετος δεν ειναι ασθενης . Εμεις ειμαστε οι ασθενεις του και δεν το εχουμε καταλαβει :wink:
Plot twist σαν τη μεταγραφή του Εντιαγέ.

Δεν-το-πιστεύω!
Τον βλέπω να παίζει και καμαρώνω! Απίστευτο! Είναι ο Σάσα μέσα και το μυαλό εκεί, κολλημένο στη second unit.
Πάντα εκεί κρύβεται όλο το μέλι...

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Πέμ Οκτ 01, 2026 12:12 am

shaq7 έγραψε: ↑
Τετ Σεπ 30, 2026 10:24 pm

εγω εχω ενθουσιαστει με το μπασκετ που μπορει να παιχτει φετος..ΝΒΑ μοσιον και οχι αυτη την αηδια με τα ασκοπα τσουκου τσουκου που βγαζαν τον γουοκαπ τον γκος και τον μακισικ να την φουνταρουν στο 0΄΄..Επισης διαφωνω με οσους βλεπουν ΄΄μπασκετ αταμαν΄΄ φετος και προσωπικη ενεργεια και αγιος ο θεος..χτες στοχευαμε ολα τα μισματς.

ο ταρικ εχει δειξει θεωρω το 50% του..πρεπει να εκμεταλλευτει την απουσια του μιλου και να βρει ρυθμο..δεν γινεται να εχει τετοια προσοντα και δικαιωματικα να του τρωει την θεση ο χολ.
Συμφωνώ αλλά πάλι δεν θέλω να τους αδικήσω γιατί το pnr που παίζουμε μέσα από το επιθετικό στήσιμο μας, δηλαδή τη βάση της motion, της off ball δράσης και των αποστάσεων, θυμίζει πολύ την Spread Pick n' Roll επίθεση του Αταμάν της πρώτης χρονιάς στον Παναθηναϊκό(και των προηγούμενων ετών στην Εφες). Όταν πάμε πιο καθαρά σε 1vs1, 2vs1, 2vs2 σε συνδυασμό με αυτό που έχει συνηθίσει τόσα χρόνια το μάτι, σε ξεγελάει. Παρόλα αυτά ακόμη και αν φαίνεται ότι πάω να τους βγάλω τρελούς ή τυφλούς , συνεχίζει να υπάρχει η motion σε άλλη μορφή , μια πιο γρήγορη παραλλαγή με δημιουργία απ' έξω προς τα μέσα, με περισσότερο pnr και προσωπικές ενέργειες. Απλά σε σχέση με τα προηγούμενα έτη α)βρίσκει τους χώρους και τις εκτελέσεις που ψάχνει χωρίς υπερβολές στον μισό χρόνο από ότι στο παρελθόν, β) δεν σπαμάρει με το ζόρι να βρει τον Βεζέ, συνεχίζει η ροή της επίθεσης και βρίσκει κάτι άλλο. Και ακόμη δεν έχει μπει ο Μίλου στην εξίσωση που δίνει έναν ακόμη πυλώνα στην επίθεση και έξτρα επιλογές μέσα από το play.
Και ναι και εγώ την προτιμώ αυτήν την εκδοχή γιατί είναι πιο εντυπωσιακή και δεν σε κουράζει με τα συνεχόμενα κολλήματα της επίθεσης που βλέπαμε στο παρελθόν.

Εγώ συνεχίζω να επιμένω πως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας και όταν με το καλό δέσει, μοιραστούν ρόλοι, φτιαχτούν τα τελικά σχήματα ούτε που μπορώ να φανταστώ ποιο είναι το ταβάνι μας.

Μέχρι φέτος
AO DAFNIS

euroleague
Reactions:

Πέμ Οκτ 01, 2026 12:23 am

Καλά είσαι. 50 ευρώ.

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Οκτ 01, 2026 12:25 am

Αυτό έπαθα κι εγώ στα νιάτα μου με την Ορνέλλα Μούτι!!! :D :D :D

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”