Ολυμπιακός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1923
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Αύγ 29, 2024 10:29 am

georbap έγραψε:
Τετ Αύγ 28, 2024 11:06 pm
Το μόνο που θυμάμαι να προσφέρουν οι περισσότεροι που έχουν ασχοληθεί με το ρεπορτάζ του μπασκετικού Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια , είναι μια μόνιμη αμφισβήτηση και μιζέρια έχοντας άποψη επί παντός επιστητού.
Στις πρώτες στραβές είναι πάντα εκεί να μας θυμίσουν ότι αυτοί "τα έλεγαν" και στις όποιες επιτυχίες πάντοτε συγκρατημένοι.

Οκ , μετά από τόσα χρόνια έχουμε καταλάβει με κάθε τρόπο ότι το επικοινωνιακό δεν είναι το δυνατό σημείο των Αφων , το γεγονός όμως ότι κάποιοι το εκμεταλλεύτηκαν με διάφορους σκοπούς (δόλιους και μη) , έφερε την σημερινή κατάσταση.

Επειδή λοιπόν η ΚΑΕ τους έχει κλείσει κάθε πιθανή πόρτα και τους δείχνει πλέον εμπράκτως ότι είναι ανεπιθύμητοι , να περιμένετε και άλλες τέτοιες ομορφιές.
Ήδη το έχει μυριστεί η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου και τους ακούει πλέον μόνο για ψυχαγωγία και περιμένει να δει με ποιον θα γελάσει περισσότερο.
Μια χαρά μου φαίνεται η σημερινή κατάσταση. Άλλος ένας λόγος που συμπαθώ τους Αφούς. Καμία είδηση και άσε τους αυλοκόλακες να πετάνε παπάτζες και να ξεφτιλίζονται (πχ Βετάκης) ή να το παίζουν μετά Χριστόν προφήτες/γνώστες (βλέπε Ζέρβας που τα ήξερα κανά μήνα για Βιλντόζα αλλά δε μας το έλεγε να μη μας σηκωθεί η τρίχα).

Μου αρέσει πολύ όταν ξεφτιλίζεται το παπατζιλίκι, ακόμα και με το αναπόφευκτο κόστος της γκρίνιας μερίδας του κόσμου. Μακάρι όπως λες και πιο κάτω, να τους πάρει χαμπάρι ακόμα πειρσσότερος κόσμος και να μην τους ακούει/διαβάζει καθόλου.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2368
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Αύγ 29, 2024 1:34 pm

Μόνο γέλιο προκαλούν σε μένα , τουλάχιστον 2-3 χρόνια τώρα , ειδικά όταν ξεκινάει η "κριτική" . Όπως πχ Διαμαντόπουλος που ακόμα πονάει για τα περσινά

Καλά, για Καβαλιερατους Ζερβες δεν μπαίνω καν στον κόπο να ακούσω πλέον.

Για τους υπόλοιπους χαίρομαι και μόνο από το γεγονός ότι δεν τους πολύ ξέρω

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Αύγ 29, 2024 1:47 pm

Καλά διαμαντοπουλους μελαγιες και τέτοιους τους έχει τσουξει τόσο που κάνουν πόλεμο πλέον ..

Ο μελαγιες έκανε power rankings και τον Ολυμπιακό δεν τον έβαλε καν για φ4.. είχε πιο πάνω Μονακό και φενερ ακόμα και από Ρεάλ .. Καλά να μου πεις δεν φημίζεται για τις μπασκετικες του γνώσεις αλλά μόνο και μόνο για να στηρίξει αυτό που έλεγε ξέχασε ότι υπάρχει ο ντορσει ο Έβανς και ο βιλντοζα δείχνει ξεκάθαρα ότι απλά βγάζει πόνο ..

Καλά δεν είναι και λίγο αυτό που τους κάναν .. και πληρώνουν για να πάνε στα ταξίδια και γίνονται ρεζίλι που δεν μπορούν να μάθουν μια είδηση από μόνοι τους ..

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1923
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Πέμ Αύγ 29, 2024 2:57 pm

Coach Periklis έγραψε:
Πέμ Αύγ 29, 2024 1:34 pm
Μόνο γέλιο προκαλούν σε μένα , τουλάχιστον 2-3 χρόνια τώρα , ειδικά όταν ξεκινάει η "κριτική" . Όπως πχ Διαμαντόπουλος που ακόμα πονάει για τα περσινά

Καλά, για Καβαλιερατους Ζερβες δεν μπαίνω καν στον κόπο να ακούσω πλέον.

Για τους υπόλοιπους χαίρομαι και μόνο από το γεγονός ότι δεν τους πολύ ξέρω
Ο Καβαλιεράτος είναι μια ομάδα μόνος του πιστεύω. Ο τύπος πέρα από το γεγονός ότι δεν έχει ιδέα από μπάσκετ είναι και τελείως αμόρφωτος. Δεν μπορεί να σταυρώσει μία κουβέντα χωρίς συντακτικά λάθη. Οι δε μεγαλοστομίες του είναι καφενειακού επιπέδου. Είναι σαν να ακούς κάτι ωραίους μπαρμπάδες στα καφενεία που αραδιάζουν ατάκες του στυλ "αυτός έχει τσαγανό, ο άλλος το λέει η καρδιά του, εκείνος είναι υπερπαίκτης".

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Αύγ 29, 2024 4:33 pm

τα 900 διαρκειας φυγανε σε 10΄ αποτι ειδα..Εντωμεταξυ 600ε στο πεταλο διπλα απο τους οργανωμενους,860 ευρω πισω απο την μπασκετα και διαγωνια που θες κυαλια για να δεις..+75ε η καρτα μελους.. Νταξει οι τιμες τραγικες φετος,αλλα αφου τα πουλησαν..

Που ναι εκεινος ο ελβετος που μας ελεγε φτωχατζες :D

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1120
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Αύγ 29, 2024 5:54 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Αύγ 29, 2024 4:33 pm
τα 900 διαρκειας φυγανε σε 10΄ αποτι ειδα..Εντωμεταξυ 600ε στο πεταλο διπλα απο τους οργανωμενους,860 ευρω πισω απο την μπασκετα και διαγωνια που θες κυαλια για να δεις..+75ε η καρτα μελους.. Νταξει οι τιμες τραγικες φετος,αλλα αφου τα πουλησαν..

Που ναι εκεινος ο ελβετος που μας ελεγε φτωχατζες :D
Ελα ντε!!! Και που είναι αυτοί από το Sdna που μας έλεγαν για τα απούλυτα εισιτήρια του Ολυμπιακού κλπ...σε γήπεδο τρώγλη, με μπόλικες απογοητεύσεις πέρυσι, με τιμές 60%+ σε σχέση με πέρυσι και ο κόσμος στηρίζει και αγόρασε όλα τα εισιτήρια κάνοντας sold out άμεσα!!

2
2 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1468

Πέμ Αύγ 29, 2024 6:12 pm

Εγω που λεω αρχικα τι να ακυρωσω τα ραντεβου θα βρω σιγουρα με τετοιες τιμες και μετα λεω δεν τα ακυρωνω να ειμαι σιγουρος και που τα ακυρωσα τελικακλραντεβου για να μπω να κλεισω εισητηριο και δεν προλαβα ο ερμος; Δηλαδη ελεος

2
2 Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Πέμ Αύγ 29, 2024 7:18 pm

Εντυπωσιακό πάντως ενώ οταν ανακοινώθηκε οτι δεν πουλήθηκαν όλα τα περσινά έγινε πρώτο θέμα απο το…καθεστωτικό σάιτ και γράφτηκαν…234725 άρθρα αναλύσεις εκ των οποίων τα μισά ήταν συγκριτικά με τον ΠΑΟ σήμερα δεν υπάρχει καν σαν είδηση (μέχρι στιγμής…)

Προφανως δεν έχει δοθεί γραμμή ακόμα …Λατρεύω αυτή την…καθυστέρηση ….Σοβιετικου δημοσίου…Είμαι σίγουρος βέβαια κατι θα γράφει δεν χάνω στην πίστη μου στο σάιτ….τ

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1120
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Αύγ 29, 2024 7:25 pm

Στηβ Κερ έγραψε:
Πέμ Αύγ 29, 2024 7:18 pm
Εντυπωσιακό πάντως ενώ οταν ανακοινώθηκε οτι δεν πουλήθηκαν όλα τα περσινά έγινε πρώτο θέμα απο το…καθεστωτικό σάιτ και γράφτηκαν…234725 άρθρα αναλύσεις εκ των οποίων τα μισά ήταν συγκριτικά με τον ΠΑΟ σήμερα δεν υπάρχει καν σαν είδηση (μέχρι στιγμής…)

Προφανως δεν έχει δοθεί γραμμή ακόμα …Λατρεύω αυτή την…καθυστέρηση ….Σοβιετικου δημοσίου…Είμαι σίγουρος βέβαια κατι θα γράφει δεν χάνω στην πίστη μου στο σάιτ….τ
Ποιο πιθανό είναι να γίνει ο Ερντογάν Χριστιανος παρά το sdna να γράψει καλή είδηση για το μπάσκετ του Ολυμπιακού. Πάντως εγώ το ομολογώ, είναι μαζοχισμός άλλα γουστάρω τα άρθρα τους, μου φτιάχνουν την μέρα και ρίχνω γέλιο!!!

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Αύγ 29, 2024 7:51 pm

αν βγαλουν παντως αρθρο σιγουρα θα χει να κανει με αποθεωση παναθηναικου ,φαση΄΄ η ομαδαρα αλλα και ο θεος δπγ αναγκασε τους ερυθρολευκους εστω και με καθυστερηση να γεμισουν το γηπεδο ωστε να μειωσουν το χαντικαπ'' :D η ειδαν το τρολαρισμα που τρωγαν και αναγκαστηκαν να παρουν τα εισιτηρια παροτι δεν το ηθελαν.. Μεχρι και τον ανηθικο μπαρτζωκα μπορουν να χωρεσουν καπου.

Νταξει λογικα ειναι αυτα,μην ξεχναμε οτι ειναι το σαιτ του δπγ,γιαυτο πληρωνονται,την δουλεια τους κανουν..

Παντως τσαμπα γραφαμε και εμεις τοσα σχολια εδω μεσα,εγω το ελεγα οτι βιαζεστε και παλι γεματο θα ναι το γηπεδο..
Ειδικα αν πηγαινει τρενο η ομαδα θα σπασουμε καθε ρεκορ στα σολντ αουτ παροτι τα εισιτηρια εχουν εξωπραγματικες τιμες..Τελικα ο ποδοσφαιρικος λαος μας διψαει για μπασκετ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1121

Σάβ Αύγ 31, 2024 3:20 pm

https://www.google.com/amp/s/www.sport2 ... 4.amp.html

Είναι γεγονός ότι ο Μπαρτζώκας βασίζει την δουλειά του σε ένα πολύ υψηλού επιπέδου προπονητικό staff και ο κ.Καλαβρός δεν αποτελεί εξαίρεση , άλλωστε η επιλογή του από τον Γιάννη μιλάει από μόνη της.
Καλή συνέχεια να έχει στην καριέρα του με την ελπίδα ότι η τεχνογνωσία του έχει μεταφερθεί στην ομάδα και δεν θα κοστίσει η απώλεια του.
Την θέση του στην ομάδα θα αναλάβει πλέον ο Γιάννης Καλαμπόκης.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Αύγ 31, 2024 5:13 pm

https://x.com/ody852/status/1829884066004713484/photo/1

εγινε πιο ωραιο το σεφ με τα κοκκινα καρεκλακια

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Αύγ 31, 2024 8:46 pm

Εχει κανεις αποψη πως ειναι το γηπεδο την τωρινη στιγμη οσο αφορα τη θερμοκρασια και τον κλιματισμο; Σκεφτομαι να παω στην εκδηλωση για τον Πριντεζη την Παρασκευη, αλλα δεν εχω καμια ορεξη να λιωσω στη ζεστη, αν η κατασταση ειναι οπως το καλοκαιρι.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Αύγ 31, 2024 8:53 pm

chainsaw έγραψε:
Εχει κανεις αποψη πως ειναι το γηπεδο την τωρινη στιγμη οσο αφορα τη θερμοκρασια και τον κλιματισμο; Σκεφτομαι να παω στην εκδηλωση για τον Πριντεζη την Παρασκευη, αλλα δεν εχω καμια ορεξη να λιωσω στη ζεστη, αν η κατασταση ειναι οπως το καλοκαιρι.
τον κλιματισμο τον δανεικο τον βγαλανε,αλλα λογικα τετοια εποχη δεν θα ειναι να λιωσεις στην ζεστη και αυτος που εχουν θα ειναι επαρκης λογικα..ασε που δεν νομιζω να ειναι και γεματο το γηπεδο ωστε να ειναι ακομα πιο αποπνιχτικα.

0
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls

Σάβ Αύγ 31, 2024 10:15 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Αύγ 31, 2024 8:53 pm
chainsaw έγραψε:
τον κλιματισμο τον δανεικο τον βγαλανε,αλλα λογικα τετοια εποχη δεν θα ειναι να λιωσεις στην ζεστη και αυτος που εχουν θα ειναι επαρκης λογικα..ασε που δεν νομιζω να ειναι και γεματο το γηπεδο ωστε να ειναι ακομα πιο αποπνιχτικα.
1.920 εισιτήρια για το Sold Out, το λες και γεμάτο!

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”