Δεν απαγορευόταν οι μεταγραφές, αλλά δεν μπορούσε να παίξει σε 2 διαφορετικές ομάδες στον ίδιο γύρο. Ο Λόιντ δεν είχε παίξει με την Μακάμπι καθόλου.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 17, 2024 3:11 pmΑυτο φαινεται να εχει αλλαξει. Το ποτε αλλαξε δεν τον προσεξα αλλα δες τον λοιντ. Εφυγε απο μακαμπι και πηγε μονακοConan1982 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 17, 2024 2:23 pmΓια τον Πετρούσεφ τι νόημα έχει να φύγει τώρα; Για να παίζει στην Αδριατική Λίγκα; Γιατί στην Ευρωλίγκα εκτός αν έχει αλλάξει κάτι και δεν το ξέρω θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον δεύτερο γύρο. Η λογική λέει ότι αν είναι να φύγει θα φύγει πριν την έναρξη του δευτέρου γύρου και αφού έχει πάρει ότι χρόνο συμμετοχής του αναλογεί στην Ευρωλίγκα από εμάς.
Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- Conan1982
- Reactions: 3644
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- kojito
- Reactions: 2717
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
O Loyd είχε παίξει και στα 2 παιχνίδια της Μακάμπι πριν μετακομίσει στην Μονακό.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 17, 2024 4:33 pmΔεν απαγορευόταν οι μεταγραφές, αλλά δεν μπορούσε να παίξει σε 2 διαφορετικές ομάδες στον ίδιο γύρο. Ο Λόιντ δεν είχε παίξει με την Μακάμπι καθόλου.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 17, 2024 3:11 pm
Αυτο φαινεται να εχει αλλαξει. Το ποτε αλλαξε δεν τον προσεξα αλλα δες τον λοιντ. Εφυγε απο μακαμπι και πηγε μονακο
3
3

-
- Reactions: 1364
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν θυμαμαι καλα ειχε παιξει και ηταν και ο πρωτος σκορερ τηςConan1982 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 17, 2024 4:33 pmΔεν απαγορευόταν οι μεταγραφές, αλλά δεν μπορούσε να παίξει σε 2 διαφορετικές ομάδες στον ίδιο γύρο. Ο Λόιντ δεν είχε παίξει με την Μακάμπι καθόλου.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 17, 2024 3:11 pm
Αυτο φαινεται να εχει αλλαξει. Το ποτε αλλαξε δεν τον προσεξα αλλα δες τον λοιντ. Εφυγε απο μακαμπι και πηγε μονακο
https://www.eurohoops.net/en/euroleague ... -tel-aviv/
Εδω λεει οτι εχει αλλαξει φετος ο κανονισμος
0
- reignman
- Reactions: 3193
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αλλαξε ο κανονισμος φετος.
Namely, the EuroLeague used to have a specific deadline when players who leave EuroLeague teams can start playing for other EuroLeague squads. Last season, the deadline, for example, was December 30th.
With the new player registration deadline set in early February, there used to be a frenzy among the EuroLeague teams, hustling to make deals in the brief period of a month.
The rule has been changed in the 2024-25 season, allowing EuroLeague players more freedom to move between the teams.
The start date deadline has been removed. Instead, a new date, December 25th, has been established - the last day when players can be deregistered from a EuroLeague roster to be eligible to play for another EuroLeague team.
As such, players can leave EuroLeague teams almost until the New Year and still be eligible to play for another club in the competition immediately, not needing to wait until a set date to play in the EuroLeague again.
2
2

- Conan1982
- Reactions: 3644
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όντως με μπέρδεψαν τα στατιστικά της Euroleague που δείχνει μόνο το ένα παιχνίδι:
https://www.euroleaguebasketball.net/en ... yd/009754/
αν πας στα all time στατιστικά στο δείχνει ξεχωριστά τελικά.
Ασχέτως με την περίπτωση του Πετρούσεφ και την κατάληξη της εμένα δεν μ' αρέσει αυτή η αλλαγή, για μένα γενικώς έπρεπε να είναι συγκεκριμένα τα παράθυρα που επιτρέπονται αλλαγές μέσα στην σεζόν ή έστω να επιτρέπονται περιορισμένες προσθήκες.
1
1

- shaq7
- Reactions: 6877
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Το διέψευσε και ο σφαιρο και ο ολυμπιακός οπότε λογικά μούφα ήταν ..Βασικά δεν έχει πολύ λογική να τον αφήσουμε αφού τον θέλουν πρόεδροι και μπαρτζω .Θα τον χρειαςτουμε Σίγουρα με αθλητικά 4ρια..εκτος πια και το θέλει τοοσο πολύ ο παίκτης που τουλαχιστον από την συνέντευξη του φάνηκε ότι ναι μεν θέλει αλλά δεν θα συγκρουστεί με την ομάδα για αυτό
0
- kojito
- Reactions: 2717
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω τις επόμενες 2-3 εβδομάδες θα φανεί περισσότερο πόσο υπολογίζεται ο Petrusev. Προχτές ήταν τελευταίος στο rotation των 5 ψηλών, με Zalgiris μόνο ο Fall που έτσι κι αλλιώς μάλλον το πλάνο δεν ήταν να αγωνιστεί έπαιξε λιγότερο (υπάρχει βέβαια ίσως το ελαφρυντικό ότι τότε ο Petrusev ήταν και με ίωση), ενώ και με την Fener έπαιξε λιγότερο από τον Wright. Λογικά τώρα που επιστρέφει ο Milutinov ένας εκ των Petrusev-Wright θα μένει εκτός δωδεκάδας όταν θα είμαστε πλήρεις, και ο άλλος ναι μεν θα είναι μέσα αλλά εκτός κι αν υπάρχουν θέματα με φάουλ ή τραυματισμούς μέσα στον αγώνα, δεν νομίζω να παίζει παραπάνω από 5-10 λεπτά (αν πατάει παρκέ κιόλας).
1
1

- yawn.brigade
- Reactions: 671
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
μου έχει κάνει εντύπωση που έχουμε δει ελάχιστα (παίζει λιγότερο και από ένα λεπτό) τους Βεζένκοφ - Πίτερς μαζί στο παρκέ, ούτε καν στο ελληνικό πρωτάθλημα δε το έχει δοκιμάσει ο Μπαρτζώκας. όλοι αυτό βλέπαμε ως κάποια λύση για να ψιλοχωρέσουν όλοι, αν τώρα ο Πίτερς υπολογίζεται αποκλειστικά ως 4άρι τότε σίγουρα δεν υπάρχει χώρος για τον Πετρούσεφ στην ομάδα. ακόμα και αν βγαίνει το να παίζει 5-10 λεπτά ως 5άρι τον "καις" τον παίκτη.
εννοείται βέβαια πως ελπίζω να κάνει κάποιο μαγικό με το ροτέισον ο Σκακιστής και να μη φύγει ο Πετρούσεφ γιατί τον αγαπώ
εννοείται βέβαια πως ελπίζω να κάνει κάποιο μαγικό με το ροτέισον ο Σκακιστής και να μη φύγει ο Πετρούσεφ γιατί τον αγαπώ

0
-
- Reactions: 493
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι προβληματική η αλλαγή γιατί πρακτικά δημιουργεί έναν μόνιμο παράθυρο μεταγραφών. Έχω πάντως την αίσθηση ότι η αλλαγή έγινε λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ και για να κάνουν πιο εύκολη την ζωή των παιχτών της Μακάμπι σε περίπτωση που θελήσουν να φύγουνConan1982 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 17, 2024 5:22 pmΌντως με μπέρδεψαν τα στατιστικά της Euroleague που δείχνει μόνο το ένα παιχνίδι:
https://www.euroleaguebasketball.net/en ... yd/009754/
αν πας στα all time στατιστικά στο δείχνει ξεχωριστά τελικά.
Ασχέτως με την περίπτωση του Πετρούσεφ και την κατάληξη της εμένα δεν μ' αρέσει αυτή η αλλαγή, για μένα γενικώς έπρεπε να είναι συγκεκριμένα τα παράθυρα που επιτρέπονται αλλαγές μέσα στην σεζόν ή έστω να επιτρέπονται περιορισμένες προσθήκες.
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
καλο δεν ειναι να μπορεις να φερεις παικτη οποιαδηποτε στιγμη? Λογικα και οι ομαδες δεν θα πουλανε παικτες που χρειαζονται αλλα περισσευουν η εστω συμβει κατι με την περιπτωση τους.Ανεβαινει η ανταγωνιστικοτητα αρα και το προιον.
Εγω παντως απο το ροστερ οπως ειναι πρωτα τον ραιτ θα κοβα χρονο..ο μονος τροπος να παιξει αμυνα αυτος ειναι να χει διπλα του τον πετρουσεφ..Ας τον χωρεσουν καπως και στο 5,να παιρνει 5λεπτα εκει αλλα 15-17 στο 4 και ας τους βαζει εναλλαξ ο μπαρτζω με τον πιτερς..τι να πω,δεν υπαρχει αλλη λυση να χωρεσουν ολοι.
Νομιζω παντως οτι ο μπαρτζω δινει περισσοτερη εμφαση πως να τους χωρεσει ολους παρα να φτιαξουμε ενα συμπαγες συνολο να βρουν ολοι τους ρολους τους κτλ και δεν μαρεσει..Ας το αποδεχτουμε ολοι οτι καποιος/καποιοι θα ναι χωρις ρυθμο και ξενερωμενοι και ας δωσουμε βαση στους κομβικους παικτες.
Εγω παντως απο το ροστερ οπως ειναι πρωτα τον ραιτ θα κοβα χρονο..ο μονος τροπος να παιξει αμυνα αυτος ειναι να χει διπλα του τον πετρουσεφ..Ας τον χωρεσουν καπως και στο 5,να παιρνει 5λεπτα εκει αλλα 15-17 στο 4 και ας τους βαζει εναλλαξ ο μπαρτζω με τον πιτερς..τι να πω,δεν υπαρχει αλλη λυση να χωρεσουν ολοι.
Νομιζω παντως οτι ο μπαρτζω δινει περισσοτερη εμφαση πως να τους χωρεσει ολους παρα να φτιαξουμε ενα συμπαγες συνολο να βρουν ολοι τους ρολους τους κτλ και δεν μαρεσει..Ας το αποδεχτουμε ολοι οτι καποιος/καποιοι θα ναι χωρις ρυθμο και ξενερωμενοι και ας δωσουμε βαση στους κομβικους παικτες.
0
-
- Reactions: 204
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Δε νομίζω ο Μπαρτζώκας να ρισκάρει την επιτυχία της ομάδας για να τους έχει όλους κομπλέ. Πραγματικά, δε μπορώ να βρω ένα κίνητρο για τέτοια ενέργεια.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 17, 2024 7:13 pmκαλο δεν ειναι να μπορεις να φερεις παικτη οποιαδηποτε στιγμη? Λογικα και οι ομαδες δεν θα πουλανε παικτες που χρειαζονται αλλα περισσευουν η εστω συμβει κατι με την περιπτωση τους.Ανεβαινει η ανταγωνιστικοτητα αρα και το προιον.
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
πιθανοτατα επειδη περσι η ομαδα διαλυθηκε με τους τραυματισμους να θεωρει οτι και φετος θα γινει το ιδιο και αρα πρεπει καπως να τους εχει ολους ζεστους..Μην παμε για μαλλι και βγουμε κουρεμενοι ομως..εγω δεν θυμαμαι ποτε ομαδα με τοσο βαθυ ροστερ και να κανει και τοσο ροτεισον..ουτε μπαρτσα ουτε ρεαλ ουτε τσσκα.balkanwarrior έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 17, 2024 7:18 pmΔε νομίζω ο Μπαρτζώκας να ρισκάρει την επιτυχία της ομάδας για να τους έχει όλους κομπλέ. Πραγματικά, δε μπορώ να βρω ένα κίνητρο για τέτοια ενέργεια.
0
-
- Reactions: 851
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παιδιά λίγο ψυχραιμία χρειάζεται. Έχουμε παίξει μόνο 6 επίσημα ματς και στα πρώτα 4 η ομάδα ψαχνόταν. Οριακά τώρα φαίνεται να κατασταλάζει ο coach σε έναν κορμό βασικών (η πεντάδα που ξεκινάει και κλείνει τα ματς).yawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 17, 2024 6:38 pmμου έχει κάνει εντύπωση που έχουμε δει ελάχιστα (παίζει λιγότερο και από ένα λεπτό) τους Βεζένκοφ - Πίτερς μαζί στο παρκέ, ούτε καν στο ελληνικό πρωτάθλημα δε το έχει δοκιμάσει ο Μπαρτζώκας. όλοι αυτό βλέπαμε ως κάποια λύση για να ψιλοχωρέσουν όλοι, αν τώρα ο Πίτερς υπολογίζεται αποκλειστικά ως 4άρι τότε σίγουρα δεν υπάρχει χώρος για τον Πετρούσεφ στην ομάδα. ακόμα και αν βγαίνει το να παίζει 5-10 λεπτά ως 5άρι τον "καις" τον παίκτη.
εννοείται βέβαια πως ελπίζω να κάνει κάποιο μαγικό με το ροτέισον ο Σκακιστής και να μη φύγει ο Πετρούσεφ γιατί τον αγαπώ![]()
Σιγά μην νοιάζει τον Μπαρτζώκα σε αυτή τη φάση που θα βρει χώρο ο Πετρούσεφ. Νομίζω ότι προέχει στο μυαλό του να σταθεροποιήσει το ροτέισον στα γκάρντ, ποιος θα έρχεται δλδ πίσω από Ουόκαπ σε χρόνο. Φαίνεται ότι ο Βιλτόζα έχει ένα μικρό προβάδισμα εκεί μετά την τραυματισμό του Γκός. Μετά θεωρώ ότι προτεραιότητα στο μυαλό του coach είναι η ομαλή επανένταξη Φαλ - Μίλου ώστε να σταθεροποιηθεί η χρήση τους στην θέση 5.
Είναι η αλήθεια ότι και εγώ περίμενα να δω το Πίτερς - Σάσα έστω και για λίγο, ειδικά μετά το 4ο δεκάλεπτο με το Λαύριο. Με δεδομένο ότι η ομάδα φαίνεται να λειτουργεί καλύτερα με τον Φουρνιέ στο δυο, πιστεύω ότι το Πίτερς - Σάσα δαν έχει εγκαταλειφθεί σαν σκέψη και ότι θα το χρησιμοποιήσει σίγουρα πιο μετά στην σεζόν. Αν ο Φουρνιε μονιμοποιηθεί στο δυο, τότε η λογική λέει ότι εκτός από Σακ στο 3 μπορούμε να δούμε και Πίτερς σε κάποια φάση και έτσι να ελευθερωθεί χρόνος για τον Πετρούσεφ στο 4.
Όμως είπε και ο φίλος πιο πάνω, η επόμενες 2-3 εβδομάδες είναι κρίσιμες για την παραμονή του στο ρόστερ γιατί δεν νομίζω ότι έχει δείξει την διάθεση να κάνει υπομονή και τον περιμένει ο Αστέρας μα ανοιχτές αγκάλες για πρωταγωνιστικό ρόλο.
Το βλέπω πολύ δύσκολο να μείνει όσο και να θέλουν οι Αγγελόπουλοι να τον κρατήσουν. Αν ο παίκτης πιέσει δεν θα τον κρατήσουν με το ζόρι. Νομίζω ότι είναι και η πιο λογική κίνηση να αποχωρήσει κάποιος που το συζητάγαμε όλο το καλοκαίρι.
0
- Μυστικό Αρκούδι
- Reactions: 197
- Αγαπημένος παίκτης: Τεόντοσιτς
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 204
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Αυτό έχει νόημα ναι. Κατάλαβα και καλά να τους έχει όλους εχαριστμενους για να μην κλαψουρίζει κανείς.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 17, 2024 7:25 pmπιθανοτατα επειδη περσι η ομαδα διαλυθηκε με τους τραυματισμους να θεωρει οτι και φετος θα γινει το ιδιο και αρα πρεπει καπως να τους εχει ολους ζεστους..Μην παμε για μαλλι και βγουμε κουρεμενοι ομως..εγω δεν θυμαμαι ποτε ομαδα με τοσο βαθυ ροστερ και να κανει και τοσο ροτεισον..ουτε μπαρτσα ουτε ρεαλ ουτε τσσκα.balkanwarrior έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 17, 2024 7:18 pm
Δε νομίζω ο Μπαρτζώκας να ρισκάρει την επιτυχία της ομάδας για να τους έχει όλους κομπλέ. Πραγματικά, δε μπορώ να βρω ένα κίνητρο για τέτοια ενέργεια.
Τι να πω, μακάρι να μπαίνουν οι βάσεις για ένα νέο μοντέλο διαχείρισης ρόστερ, με 16 ετοιμοπόλεμους παίκτες, που απλά δεν θα παίζουν όλοι σε κάθε ματς, αλλά εναλλάξ . Ο Μπαρτζώκας δημιουργεί ένα νέο ρεύμα. Ας ελπίσουμε να είναι πετυχημένο.
0