Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός, τελικοί Basket League 2023-24 (Game 2)

Συντονιστής: Captains

Κλειδωμένο
Rebedierdos

senior
Reactions: 253
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Ιουν 09, 2024 3:05 am

kein έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 11:36 pm
SteveNashidis έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 10:24 pm

Δεν σου απαγορευσαμε να μιλάς για την διαιτησία στην ζωή σου γενικά αλλά βάλαμε φρένο στον χώρο που φιλοξενείσαι, στον οποίο δεν βρίσκεσαι υποχρεωτικα by the way. Αγαρμπη παρομοίωση, φαντάζομαι άθελά σου.

Υπάρχουν ιδέες αλλά δεν συμφέρουν.
Συνδρομή ανά μέλος σε κλειστό member club, με τις εισφορές να πηγαίνουν στις καταγγελίες που θα έρχονται στην σελίδα, όπως είχαμε στο παλιό φόρουμ 😂
Καθόλου άγαρμπη τοποθέτηση , ξεκάθαρη και ειλικρινής είναι και την υποστηρίζω στο έπακρο. Αν δεν σας αρέσει δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό, σε φόρουμ είμαστε και εκφράζω την αντίθετη γνώμη. Δεν υποχρέωσα κανένα να αλλάξει την πολιτική του φόρουμ, δικαίωμα σας και απολύτως σεβαστό όπως βλέπετε δεν τη. Σχολιάζω την διαιτησία . Ωστόσο συνεχίζω να θεωρώ ότι είναι λάθος, γιατί η διαιτησία έχει ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση του αγώνα. Το γεγονός ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τους χρήστες που η συμπεριφορά τους ξεφεύγει δεν κάνει λογική την απόφαση να μην σχολιάζουμε την διαιτησία. Αυτό πιστεύω, είτε το ενστερνίζεστε είτε όχι. Και γιαυτο παρομοίωσα με την σοβιετική ένωση.

Αν υπάρχει διάθεση να βρεθεί λύση θα βρεθεί λύση. Απλά είναι τα πράγματα.
Φίλε μου καλά τα λες, κι εγώ είμαι λάτρης του σχολιασμού της διαιτησίας αλλά προσπαθώ να κρατηθώ να μην παρεκτραπω εδώ μέσα τα παιδιά έχουν κάποιους κανόνες άμα θες τους ακολουθείς αν όχι μπορείς να γράψεις άλλου.

1
1 Εικόνα
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 796
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 09, 2024 5:02 am

Rebedierdos έγραψε:
kein έγραψε:
Σάβ Ιουν 08, 2024 11:36 pm

Καθόλου άγαρμπη τοποθέτηση , ξεκάθαρη και ειλικρινής είναι και την υποστηρίζω στο έπακρο. Αν δεν σας αρέσει δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό, σε φόρουμ είμαστε και εκφράζω την αντίθετη γνώμη. Δεν υποχρέωσα κανένα να αλλάξει την πολιτική του φόρουμ, δικαίωμα σας και απολύτως σεβαστό όπως βλέπετε δεν τη. Σχολιάζω την διαιτησία . Ωστόσο συνεχίζω να θεωρώ ότι είναι λάθος, γιατί η διαιτησία έχει ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση του αγώνα. Το γεγονός ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τους χρήστες που η συμπεριφορά τους ξεφεύγει δεν κάνει λογική την απόφαση να μην σχολιάζουμε την διαιτησία. Αυτό πιστεύω, είτε το ενστερνίζεστε είτε όχι. Και γιαυτο παρομοίωσα με την σοβιετική ένωση.

Αν υπάρχει διάθεση να βρεθεί λύση θα βρεθεί λύση. Απλά είναι τα πράγματα.
Φίλε μου καλά τα λες, κι εγώ είμαι λάτρης του σχολιασμού της διαιτησίας αλλά προσπαθώ να κρατηθώ να μην παρεκτραπω εδώ μέσα τα παιδιά έχουν κάποιους κανόνες άμα θες τους ακολουθείς αν όχι μπορείς να γράψεις άλλου.
Την γνώμη μου είπα και αν ξαναδιαβάσεις το ποστ μου θα δεις ότι δεν έχει λόγο ύπαρξης το σχόλιο σου γιατί έχω αποδεχθεί την συνθήκη αυτή. Άλλο το ένα άλλο το άλλο, απλά είναι αυτά που γράφω και απολύτως υποκειμενικά.
Για να στο πω με απλά ελληνικά εγώ έκανα μια παρατήρηση ή μια πρόταση αν θες. Εσύ έκανες υπόδειξη. Απλά ελληνικά είναι νομίζω να καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι αγένεια.

0
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Rebedierdos

senior
Reactions: 253
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Ιουν 09, 2024 11:11 am

kein έγραψε:
Κυρ Ιουν 09, 2024 5:02 am
Rebedierdos έγραψε:

Την γνώμη μου είπα και αν ξαναδιαβάσεις το ποστ μου θα δεις ότι δεν έχει λόγο ύπαρξης το σχόλιο σου γιατί έχω αποδεχθεί την συνθήκη αυτή. Άλλο το ένα άλλο το άλλο, απλά είναι αυτά που γράφω και απολύτως υποκειμενικά.
Για να στο πω με απλά ελληνικά εγώ έκανα μια παρατήρηση ή μια πρόταση αν θες. Εσύ έκανες υπόδειξη. Απλά ελληνικά είναι νομίζω να καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι αγένεια.
Δεν έκανα καμμιά υπόδειξη , την ωμή αλήθεια σου είπα άμα δεν σου αρέσει εδώ μέσα πας και γράφεις άλλου είναι πολύ απλό.

1
1 Εικόνα
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”