Euroleague 2025-2026, Round 8: Olympiacos Piraeus - Hapoel Tel Aviv

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Νοέμ 03, 2025 1:49 am

coach blue έγραψε:
Κυρ Νοέμ 02, 2025 6:18 pm
Sokos έγραψε:
Κυρ Νοέμ 02, 2025 5:52 pm

Αν περιμένουμε να θέλουν τον Σπανούλη οι πιο φανατικοί Μπαρτζωκικοι, όλοι οι υπόλοιποι θα βλέπουν Μπαρτζώκα και θα βγάζουν σπυριά. Πιστεύω θα έχουμε αλλαγή το καλοκαίρι.
Αναγκαστικά φίλε γιατί θα τον περιμένουν στην γωνια και θα καεί το χαρτί σπανουλης χωρίς λόγο αν δεν το πάρει με την πρώτη χρονιά.

Ας χαθούν που λέει ο λόγος και 1-2 χρονιές ακόμα. Δεν χάθηκε κι ο κόσμος.
ποσοι νομιζεις οτι ειναι αυτοι οι μπαρτζωκικοι πια και γιατι θεωρεις οτι εχουν τετοια δυναμη..?Τον σπαν τον αγαπαει το 99% των ολυμπιακων..οκ μερικοι θα λενε οτι ειναι απειρος και τετοια..αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να μην του δωθουν 2-3 χρονια..εκτος πια και διαλυσει καπως την ομαδα που δεν μοιαζει εφικτο..Μην ξεχναμε τι δεσιμο εχει με την 7 που στην ουσια αυτη διωχνει προπονητες..

Εγω παντως που ειμαι και σπανουλοφανμποι πιστευω αν δεν το παρει με την πρωτη θα το παρει με την δευτερη..βασικα κατσε μην το παρει φετος με την μονακο..

Nagel
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Νοέμ 03, 2025 11:47 am

Επειδή είχα πάει για μπάνια, δεν έχω γράψει τίποτα για το παιχνίδι.

Ας πω κι εγώ τα δικά μου, έστω και κατόπιν εορτής:

Το παιχνίδι με τη Χαποέλ εμένα μου έδειξε τη δυναμική της ομάδας να επιβάλλει το παιχνίδι της, να βγάζει μέταλλο και να φτάνει στη νίκη, ακόμα και σε παιχνίδια που έχει άθλιο ποσοστό στο τρίποντο.
Και μάλιστα κόντρα στην επικεφαλής της βαθμολογίας που διαθέτει και την καλύτερη μέχρι τώρα επίθεση. Την κρατήσαμε 20 πόντους κάτω από τα στάνταρ της.
Η αστοχία του Φουρνιέ δεν με ανησυχεί καθόλου. Καλά έκανε ο κόουτς και τον άφησε μέσα τόση ώρα. Κέρδος θα έχουμε από αυτό. Ο Μπαρτζώκας τώρα σπέρνει, για να θερίσει μετά.
Το μοναδικό σημείο που νομίζω πως πρέπει να προσέξει στο μέλλον ο Μπαρτζώκας, είναι να μη συνυπάρχουν στην ίδια πεντάδα Ντόρσεϊ και Φουρνιέ. Η ομάδα πρέπει να κατεβαίνει όπως στο παιχνίδι με την Μπάγερν. Στην αρχική πεντάδα ο Ντόρσεϊ και στη δεύτερη ο Φουρνιέ.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”