austerity_blues έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 01, 2023 9:16 pmένα πρόβλημα με το να φέρουμε κι άλλο playmaker είναι το πόσο ζεστά θα το πάρει ο Σλούκας, το ότι έχει θέμα με το ρόλο του φαίνεται και από δηλώσεις του κατά καιρούς, δεν είναι προπαγάνδα των "κακών".
δε πιστεύω ότι θα υπάρξει αύξηση στον αριθμό των γκαρντ αν ανανεώσει ο Σλούκας, ενώ αν μείνει και ο Κάνααν μάλλον θα πάμε με τους ίδιους ακριβώς.
[/quote
Κατά τη γνώμη μου χρειαζόμαστε έναν γκαρντ ακόμη ή ένα τριάρι.
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
0
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ακουσα το podcast του Καβαλιερατου και του Σταυρου με καλεσμενο τον Κααναν και αυτο που μου εμεινε ειναι οτι η καταστροφη που επαθε με τον τυφωνα ΄΄Κατρινα΄΄ και ο απιστευτος τραυματισμος του στο Φοινιξ τον εχουν κανει εναν απιστευτα κατασταλλαγμενο και φιλοσοφημενο ανθρωπο πρωτα και μετα αθλητη.......μου κανει..........
1
1

Το γιατί δε γράφω συχνά πια στο έχω εξηγήσει αλλά το θεωρείς αστείο. Ούτε τον τελικό τον είδα. Δε με άφησαν.assistant77 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 01, 2023 8:42 pmΚαι ειδες με τι συχνοτητα ποσταρει τωρα ο φιλτατος δεδαλος.......αν ειχε αφησει ο Μπαρτζωκας τον παιχταρα 5 λεπτακια ακομα στον τελικο να γραψει 30αρα και να παρουμε την κουπα........θα ξαναεγραφε τα Χριστουγεννα.........
3
1
2

- shaq7
- Reactions: 5648
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Aν μεινει ο σασα υποθετω θα μεινει και ο κανααν και θα παμε με το ιδιο ροστερ με μιλου αντι για μπολομποι.. Ισως διωξουμε τον πιτερς για καποιον αθλητικο. Ενας οτζελεγιε να παιζει 3-4 και να κρατησουμε και μπλακ θα ναι ιδανικο..
οπως γραφτηκε να παρουμε και αλλον χειριστη ενω εχουμε σλουκα γουοκαπ ειναι απιθανο,ηδη ο σλουκας θεωρει οτι δεν παιζει αρκετα..
Ενα 3ρι που μενει ελευθερο και εχει πολυ ενδιαφερον ειναι ο ναναλι..μενει και ο γκιεντραιτις αλλα αυτος δεν εχει τοσο σταθερο 3π.
Σλουκας-Γουοκαπ-Λου
Κανααν -Μακισικ
Παπ-Λαρε
Βεζε-Οτζε
Μιλου-Φαλ-Μπλακ.. Εγω το βλεπω τρομερο αυτο το ροστερ
οπως γραφτηκε να παρουμε και αλλον χειριστη ενω εχουμε σλουκα γουοκαπ ειναι απιθανο,ηδη ο σλουκας θεωρει οτι δεν παιζει αρκετα..
Ενα 3ρι που μενει ελευθερο και εχει πολυ ενδιαφερον ειναι ο ναναλι..μενει και ο γκιεντραιτις αλλα αυτος δεν εχει τοσο σταθερο 3π.
Σλουκας-Γουοκαπ-Λου
Κανααν -Μακισικ
Παπ-Λαρε
Βεζε-Οτζε
Μιλου-Φαλ-Μπλακ.. Εγω το βλεπω τρομερο αυτο το ροστερ

0
- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
Εσύ...shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 01, 2023 11:04 pmAν μεινει ο σασα υποθετω θα μεινει και ο κανααν και θα παμε με το ιδιο ροστερ με μιλου αντι για μπολομποι.. Ισως διωξουμε τον πιτερς για καποιον αθλητικο. Ενας οτζελεγιε να παιζει 3-4 και να κρατησουμε και μπλακ θα ναι ιδανικο..
Σλουκας-Γουοκαπ-Λου
Κανααν -Μακισικ
Παπ-Λαρε
Βεζε-Οτζε
Μιλου-Φαλ-Μπλακ.. Εγω το βλεπω τρομερο αυτο το ροστερ![]()

Υ.Γ.
Ένα «Made in U.S.A.» guard με τάλαντο, ΔΕΝ θα σου άρεσε;
0
συμφωνώ και νομίζω όλοι συμφωνούμε εδώ και 2-3 χρόνια αλλά ο Σκακιστής το βλέπει αλλιώς και εδώ που τα λέμε έχει δικαιωθεί κιόλας. έχει φτιάξει μια ομάδα που όλοι έχουν ρόλο και αυτό νομίζω είναι σημαντικό για τους παίκτες. αν έρθει ένα τοπ γκαρντ ή ένα τοπ τριάρι ακόμα θα μειωθούν οι χρόνοι πολλών παικτών (Σακ, Λάρυ, Κάνααν) και δε ξέρω τι αντίκτυπο θα έχει αυτό στην ψυχολογία και κατ' επέκταση στην απόδοση τους.
αν έρθει ο Μιλουτίνοφ θα μου κάνει εντύπωση να μείνει ο Μπλακ γιατί θα έχει ακόμα πιο περιορισμένο ρόλο. εκτός κι αν το δει φάση "τα χρόνια περνάνε και δεν είμαι αυτός που ήμουν και είναι η μόνη μου ευκαιρία να βρίσκομαι σε τοπ επίπεδο και δε περνάω και άσχημα εδώ πέρα".
έντιτ : γενικότερα ο Ολυμπιακός δεν είναι οργανισμός που "προσέχει για να έχει", όπως έγινε με Σπανούλη και Πρίντεζη που πρώτα ήρθε η κατακόρυφη πτώση στην απόδοση και μετά οι αντικαταστάτες τους έτσι πιστεύω ότι θα γίνει και με Σλούκα, Παπανικολάου. και οι δύο φέτος έκαναν πολύ καλή σεζόν, το βρίσκω δύσκολο να φέρουμε επιπλέον παίκτες στη θέση τους μέχρι να αρχίσουν να "πέφτουν" και αυτοί. προσωπικά εκτιμώ αυτή τη στάση του Ολυμπιακού ακόμα και αν έχει αγωνιστικό αντίκτυπο γιατί δείχνει σεβασμό για τους παίκτες - σημαίες.
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο κανααν τι ειναι? Πιστευω 2ρη χρονια θα ειναι ακομα καλυτερος και παικτη με τετοιο φ4 δεν τον αφηνεις..τωρα αν ειναι να παρουμε τον λαρκιν παω πασοGerasimos Moraitis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 01, 2023 11:41 pmΕσύ...shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 01, 2023 11:04 pmAν μεινει ο σασα υποθετω θα μεινει και ο κανααν και θα παμε με το ιδιο ροστερ με μιλου αντι για μπολομποι.. Ισως διωξουμε τον πιτερς για καποιον αθλητικο. Ενας οτζελεγιε να παιζει 3-4 και να κρατησουμε και μπλακ θα ναι ιδανικο..
Σλουκας-Γουοκαπ-Λου
Κανααν -Μακισικ
Παπ-Λαρε
Βεζε-Οτζε
Μιλου-Φαλ-Μπλακ.. Εγω το βλεπω τρομερο αυτο το ροστερ![]()
Υ.Γ.
Ένα «Made in U.S.A.» guard με τάλαντο, ΔΕΝ θα σου άρεσε;

εντωμεταξυ ο μπαρτζω δεν νομιζω οτι θελει τετοιο γκαρντ..εδω και τον κανααν αλλον παικτη τον εκανε

*τον σλουκα ο μπαρτζω τον εφερε ενω ειχαμε σπανουλη ενω και για τον πρι ειχαμε τον βεζε αν και δεν φαινοταν οτι θα γινει τετοιος παικταρας..θυμαμαι παντως τον πρι να λεει οτι πιστευει οτι ο σασα θα τον αντικαταστησει επαξια στο μελλον..εβλεπε πολυ μπροστα ο γιωργαρος.
0
- reignman
- Reactions: 2944
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
μου κανει εντυπωση πως ο σλουκας εχει προβλημα με το ρολο και το χρονο του στον ολυμπιακο ΞΑΝΑ... για 2η φορα.
επαιζε 20 λεπτα μεσο ορο την τελευταια χρονια πριν φυγει στα 24 με σπανουλη στο peak του. πηγε στην φενερ και επαιζε... σχεδον 20 λεπτα την 1η σεζον και τις επομενες 26, 24, 26 και 29 την τελευταια. ηρθε εδω ξανα ξεκινησε με σχεδον 28 λεπτα, εγιναν 25 και φετος στα 33 και με τραυματισμους και ενοχλησεις απο το οστικο οιδημα εγιναν 23... ε ας παει στην παρτιζαν να παιζει 40... αλλωστε θα τα βγαζει στα 34 ανετα τα 40 λεπτα.
drama.
επαιζε 20 λεπτα μεσο ορο την τελευταια χρονια πριν φυγει στα 24 με σπανουλη στο peak του. πηγε στην φενερ και επαιζε... σχεδον 20 λεπτα την 1η σεζον και τις επομενες 26, 24, 26 και 29 την τελευταια. ηρθε εδω ξανα ξεκινησε με σχεδον 28 λεπτα, εγιναν 25 και φετος στα 33 και με τραυματισμους και ενοχλησεις απο το οστικο οιδημα εγιναν 23... ε ας παει στην παρτιζαν να παιζει 40... αλλωστε θα τα βγαζει στα 34 ανετα τα 40 λεπτα.
drama.
1
1

- Gerasimos Moraitis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Με σεβασμό προς το πρόσωπο του Canaan, δεν μπορώ να τον κατατάξω στα υψηλού επιπέδου ταλαντούχα guards, η αδεξιότητα του στο layup είναι «παροιμιώδης». Χρησιμότατος παίκτης ο Isaiah αλλά ΟΧΙ για βασικό shooting guard. Σε ό,τι αφορά τον Vezenkov, μια χαρά φαινόταν το τάλαντο του Sasha και το πόσο παικταράς μπορεί να γίνει.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 02, 2023 12:07 amο κανααν τι ειναι? Πιστευω 2ρη χρονια θα ειναι ακομα καλυτερος και παικτη με τετοιο φ4 δεν τον αφηνεις..τωρα αν ειναι να παρουμε τον λαρκιν παω πασοGerasimos Moraitis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 01, 2023 11:41 pm
Εσύ...
Υ.Γ.
Ένα «Made in U.S.A.» guard με τάλαντο, ΔΕΝ θα σου άρεσε;Να κρατησουμε και κανααν και να φερουμε και αλλο γκαρντ προσωπικα το βλεπω απιθανο..εκτος και φυγει ο σασα..
εντωμεταξυ ο μπαρτζω δεν νομιζω οτι θελει τετοιο γκαρντ..εδω και τον κανααν αλλον παικτη τον εκανεειπε και σε συνεντευξη του οτι θα θυσιαζε το ταλεντο για εναν παικτη που θα δενει στα αποδυτηρια..οποτε αν ειχε να επιλεξει μεταξυ σε κανααν η παντερ τον πρωτο θα επαιρνε οσο περιεργο και αν φαινεται.
*τον σλουκα ο μπαρτζω τον εφερε ενω ειχαμε σπανουλη ενω και για τον πρι ειχαμε τον βεζε αν και δεν φαινοταν οτι θα γινει τετοιος παικταρας..θυμαμαι παντως τον πρι να λεει οτι πιστευει οτι ο σασα θα τον αντικαταστησει επαξια στο μελλον..εβλεπε πολυ μπροστα ο γιωργαρος.
Υ.Γ.
Προτιμούσα τον Isaiah έναντι του Tyler, η baseball πάσα του Dorsey στον ημιτελικό του Βελιγραδίου και ο χαμένος αιφνιδιασμός (κάνοντας φάουλ) μου ανακάτεψαν τα άντερα!
1
1

Δεν διαφωνώ σ αυτό και καλά κάνει και προστατεύει τις σημαίες η ομαδα μας. Δεδομένου όμως ότι σχεδόν όλα τα γκάρντ μας είναι πάνω από 30 χρειαζόμαστε άλλον έναν πάικτη στη περιφέρεα, ένας παίκτης να σου τραυματιστεί από τα γκάρντ ή ο μακίσικ και έχουμε μεγάλο πρόβλημαausterity_blues έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 01, 2023 11:57 pmσυμφωνώ και νομίζω όλοι συμφωνούμε εδώ και 2-3 χρόνια αλλά ο Σκακιστής το βλέπει αλλιώς και εδώ που τα λέμε έχει δικαιωθεί κιόλας. έχει φτιάξει μια ομάδα που όλοι έχουν ρόλο και αυτό νομίζω είναι σημαντικό για τους παίκτες. αν έρθει ένα τοπ γκαρντ ή ένα τοπ τριάρι ακόμα θα μειωθούν οι χρόνοι πολλών παικτών (Σακ, Λάρυ, Κάνααν) και δε ξέρω τι αντίκτυπο θα έχει αυτό στην ψυχολογία και κατ' επέκταση στην απόδοση τους.
αν έρθει ο Μιλουτίνοφ θα μου κάνει εντύπωση να μείνει ο Μπλακ γιατί θα έχει ακόμα πιο περιορισμένο ρόλο. εκτός κι αν το δει φάση "τα χρόνια περνάνε και δεν είμαι αυτός που ήμουν και είναι η μόνη μου ευκαιρία να βρίσκομαι σε τοπ επίπεδο και δε περνάω και άσχημα εδώ πέρα".
έντιτ : γενικότερα ο Ολυμπιακός δεν είναι οργανισμός που "προσέχει για να έχει", όπως έγινε με Σπανούλη και Πρίντεζη που πρώτα ήρθε η κατακόρυφη πτώση στην απόδοση και μετά οι αντικαταστάτες τους έτσι πιστεύω ότι θα γίνει και με Σλούκα, Παπανικολάου. και οι δύο φέτος έκαναν πολύ καλή σεζόν, το βρίσκω δύσκολο να φέρουμε επιπλέον παίκτες στη θέση τους μέχρι να αρχίσουν να "πέφτουν" και αυτοί. προσωπικά εκτιμώ αυτή τη στάση του Ολυμπιακού ακόμα και αν έχει αγωνιστικό αντίκτυπο γιατί δείχνει σεβασμό για τους παίκτες - σημαίες.
1
1

- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ωραια τα λεμε εμεις βεβαια να ρθει και βασικο 2ρι μαζι με τον κανααν αλλα τον σκινδηλια τον ρωτησατε?
Με μερικους προχειρους υπολογισμους το μπατζετ αν μεινει η ομαδα οπως εχει θα χει αυξηση 2-3εκ.. Του σασα θα του γινει προταση για ανανεωση με 2.5-3εκ απο τα 2.2 που ειναι να παρει τωρα..ο γουοκαπ απο 750 δεν θα εχει παει στο 1εκ? Ο καναν ειναι να παρει 150κ εξτρα την δευτερη χρονια οπως και ο φαλ λογικα. Βαλτε και οτι ο μιλου θα παρει τα διπλα απο τον μπολο..
Λαρε επισης θα παρει αυξηση..
Οποτε εμεις μπορουμε να θελουμε και βασικο 2ρι και 3ρι και 4ρι αλλα νομιζω θα παρουμε το 3ρι το μακρυτερο
Με μερικους προχειρους υπολογισμους το μπατζετ αν μεινει η ομαδα οπως εχει θα χει αυξηση 2-3εκ.. Του σασα θα του γινει προταση για ανανεωση με 2.5-3εκ απο τα 2.2 που ειναι να παρει τωρα..ο γουοκαπ απο 750 δεν θα εχει παει στο 1εκ? Ο καναν ειναι να παρει 150κ εξτρα την δευτερη χρονια οπως και ο φαλ λογικα. Βαλτε και οτι ο μιλου θα παρει τα διπλα απο τον μπολο..
Οποτε εμεις μπορουμε να θελουμε και βασικο 2ρι και 3ρι και 4ρι αλλα νομιζω θα παρουμε το 3ρι το μακρυτερο

0
- Gerasimos Moraitis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Θέλουμε και ΑΡΕΝΑ... βάλτε τώρα που γυρίζει!shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 02, 2023 3:19 pmΩραια τα λεμε εμεις βεβαια να ρθει και βασικο 2ρι μαζι με τον κανααν αλλα τον σκινδηλια τον ρωτησατε?
Οποτε εμεις μπορουμε να θελουμε και βασικο 2ρι και 3ρι και 4ρι αλλα νομιζω θα παρουμε το 3ρι το μακρυτερο![]()
Υ.Γ.
Εννοώ γήπεδο, ουχί αρένα με λιοντάρια!

0
Ίσως έχει γίνει παρεξήγηση, εγώ δεν λέω ότι πρέπει να πάρουμε, ντε και καλά βασικό παίκτη,. Τον κάναν δεν τον θεωρω βασικό με 15 λεπτά Μ ο χρόνο συμμετοχής. Αν ο κάναν είναι να πάρει 950κ μπορούμε να βρούμε πολύ φθηνότερο για αυτά που κάνει ο κάναν και να πάρουμε άλλον έναν. Εάν δεν βγαίνουμε οικονομικά. Του χρόνου στη περιφέρεια θα έχουμε Σλουκα 33, Παπ 33, μακισικ 33, γουλκαπ 30, λαρετζακης 30, Λούντζης 25 και καναν 33.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 02, 2023 3:19 pmΩραια τα λεμε εμεις βεβαια να ρθει και βασικο 2ρι μαζι με τον κανααν αλλα τον σκινδηλια τον ρωτησατε?
Οποτε εμεις μπορουμε να θελουμε και βασικο 2ρι και 3ρι και 4ρι αλλα νομιζω θα παρουμε το 3ρι το μακρυτερο![]()
0
Δεν βλέπω πολύ ζεστούς τους αφους για το γήπεδο, χρειάζεται βέβαια πολλά χρήματα για να ανακαινιστεί το σεφGerasimos Moraitis έγραψε: ↑Παρ Ιουν 02, 2023 3:44 pmΘέλουμε και ΑΡΕΝΑ... βάλτε τώρα που γυρίζει!shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 02, 2023 3:19 pmΩραια τα λεμε εμεις βεβαια να ρθει και βασικο 2ρι μαζι με τον κανααν αλλα τον σκινδηλια τον ρωτησατε?
Υ.Γ.
Εννοώ γήπεδο, ουχί αρένα με λιοντάρια!![]()
0