Το να παίζουν 12 αμερικανοί στην Α1 αυτό δεν είναι ελληνικό μπάσκετ, αλλά μπάσκετ στην Ελλάδα γούστα είναι αυτά αλλά δεν συμφωνώ.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Δευ Απρ 24, 2023 1:25 pmφιλε μου χιλιες φορες καλυτερα να δω ομαδες με 12 αμερικανους να παιζουν μπασκεταρα στην Α1 και να κλεισει λιγο η ψαλιδα μικρομεσαιων με μεγαλους παρα να βλεπω 18ρηδες με υφος χιλιων καρδιναλιων επειδη ο μανατζερ τους φουσκωσε τα μυαλα ή ....ταλεντα ετων 27 που παιζουν επειδη εχουν το ελληνικο διαβατηριο . Εχει γεμισει η Α1 μετριοτητες που αραζουν πανω στον κανονισμο των 6 Ελληνων και ζητανε υπερογκα ποσα σε σχεση με το ταλεντο και το work ethic τους ,κι εχουν και τα μουτρα να ζητανε εγγυημενο χρονο και ρολο σε Ολυμπιακο και Παναθηναικο με 3 και εξι ευρωλιγκες αντιστοιχα κατι πιτσιρικαδες που αν δεν κοιτανε την μπαλα δεν μπορουν να κανουν πεντε τριπλες . Ας στρωσουν τον κωλο τους κατω να δουλεψουν να δεις τι ωραια που δεν θα εχουν να φοβηθουν η να ζηλεψουν τιποτα απο τον Γουοκαπ η απο τον καθε Γουοκαπ. τα ειπε κι ο λαρε προχτες αλλωστε κι αν μη τι αλλο εκεινος εχει καθε δικαιωμα να μιλησει για αφοσιωση και σκληρη δουλεια ...shtarkws έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 6:01 pmΣε εναμιση χρονο Ελληνοποιηση, αποφαση για γελια και για κλαμματα.
Δεν με νοιαζει το οπαδικο, καποιος τροπος θα βρεθει αλλωστε για να ικανοποιηθει και ο Παναθηναικος.
Ουτε με νοιαζει τι θα προσφερει στην Εθνικη, προτιμω να βλεπω την Εθνικη με δικα της μπασκετικα παραγωγα και οπου βγει. Τουλαχιστον θα εχουμε μια εικονα για το Ελληνικο μπασκετ.
Ουτε μου φταιει ο ανθρωπος που το πιστευω οτι αγαπησε την χωρα μας.
Λυπαμαι ειλικρινα για ολα αυτα τα παιδια που γεννηθηκαν στην Ελλαδα απο αλλοδαπούς γονείς, ή ήρθαν σε μικρή ηλικία στην Ελλάδα και ενω εχουν παρει την Ελληνικη παιδεία και είναι μέλη της Ελληνικής κοινωνίας παλεύουν ακόμα για το αυτονόητο επειδή δεν έχουν αθλητικό ταλέντο.
ps μακαρι να βγω ψευτης αλλα αυτη η αποφαση θα ανοιξει τους ασκους του αιολου στο μπασκετ για να ικανοποιηθουν ολοι
Μπάσκετ με ξένους παίκτες (χωρίς τους τεμπέλιδες έλληνες παίκτες κάτι μου θυμίζει αυτό, την εποχή του μνημονίου) δεν χρειάζετε να δεις στην Α1, μπορείς να δεις στο ΝΒΑ, Ευρωλίγκα, eurocup, bcl, acb, κλπ. Τα εθνικά πρωταθλήματα για μένα πρέπει να υποστηρίζουν και τη τοπική παραγωγή παικτών πόσο μάλλον η κρατικοδίαιτη Α1