Αν θες την άποψη μου τσέκαρε το κανάλι «baskethead» στο YouTube. Τρομερές αναλύσεις «to the point» μέσω βίντεο, και αναλύει ομάδες Euroleague. Ξέρω αρκετά παιδιά που έχουν αρχίσει και «βλέπουν αλλιώς» το μπάσκετ μετά από αυτό το κανάλι.kite26 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 01, 2026 3:03 pmΕντάξει, δεν θέλω να γίνω και Φιλ Τζάκσον, λίγο την ορολογία θα ήθελα να κατανοήσω για να να συνεννοούμαστε.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 01, 2026 3:00 pm
Αν θέλεις μπορείς να δεις αυτά: https://transitionoffense.com/ και https://coachtube.com/course/basketball ... k/18139075 αλλά νομίζω θα βαρεθείς. Καλύτερα είναι να παίρνεις τον όρο που θέλεις να καταλάβεις και να τον βάζεις στο youtube. To video βοηθάει αρκετά (imo) αν δεν είσαι εξοικειωμένος με πινακάκι. Καλή τύχη!
Euroleague 2026-27, Round 2 : Zalgiris Kaunas vs Olympiacos Piraeus
Συντονιστής: Captains
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas12

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr
Φτιάχνω καμμένα memes και όχι μόνο εδώ: Unstable Memes
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ
Φτιάχνω καμμένα memes και όχι μόνο εδώ: Unstable Memes
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
φαρμακοποιος την εφτιαξε την κοκα κολα φιλε μου . την ξερουμε αλλα δεν μας αφηνουμε να την πουμε σε αλλους. (συνομοσιολογικα σεναρια μερος 136ο)coach blue έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 01, 2026 12:43 pmΑυτα που πινει ο χαρταετος ειναι σαν την συνταγη της κοκα κολα . Δεν θα τα μαθετε ποτεfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 01, 2026 8:54 am
διαρτοφολογικο -φαρμακευτικο καθαρα ειναι το ζητημα ,προσπαθω να εκμαιευσω στοιχεια σχετικα με τους διατροφικους συνδιασμους του χαρταετου μας για να δω πως συγκεκριμενοι συνδυασμοι τροφων μπορουν αν οδηγησουν σε τετοιες καταστασεις![]()
![]()
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο