Ολυμπιακός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μαρ 05, 2025 9:12 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Τετ Μαρ 05, 2025 9:00 pm
golitog7 έγραψε:
Τετ Μαρ 05, 2025 3:36 pm
Χμμμ. Τώρα να χαρούμε ή να λυπηθούμε. Από τη μία είναι ωραίο που βλέπεις να ανταμοίβονται οι κόποι ενός ωραίου ανθρώπου που ξεκίνησε από πολύ χαμηλά και αποτελεί παράδειγμα για τους νέους, από την άλλη δεν είναι λίγο άκυρο ο γιος ενός αγωνιστή της αριστεράς να δίνει το "παρατσούκλι" του στο πλοίο ενός μεγιστάνα-καπιτάλα (και ίσως λαθρέμπορου, μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας)? Τέσπα ας μη γκρινιάξω άλλο, καλοτάξιδος ο κόουτς!!
το είχα αναφέρει μήνες πριν για συμφωνία με χορηγό μαμούθ ενόψει ανακατασκευής χώρων ΣΕΦ , με έδρα το Ντουμπάϊ, ……απλά είναι συμμετέχοντες και ο όμιλος Λάτση!!!! Μήπως κολλάνε όλα τελικά??? Να……..διαβάζετε slow horses 7, μόνο οι έξω από το φόρουμ το κάνουν τελικά!!!! :banana: :banana:
Για ξανα πες μια τι ειχες πει..θα μπει χορηγος για να χτισει το σεφ?Λογικα για να παρει το ονομα του γηπεδου?

παντως τωρα ο λατσης να τρελαθηκε ξαφνικα να γαυροποιει τα πλοια του ειναι λιγο υποπτο..λογικα καποια σχεση θα αποκτησουμε μαζι του.

0
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1470
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Μαρ 05, 2025 9:50 pm

και μενα μου κανει καπως ο μπαρτζωκας σε πλοιο του Λατση.
υπαρχει μια αντιθεση οσο να ναι ρε γαμωτο.

ο ομιλος Λατση θα εφτιαχνε υποτιθεται τοτε το νεο γηπεδο μας στο Ελληνικο.
λογικο να ανακατασκευασει το ΣΕΦ τωρα.
Αλλα αυτο με τα πλοια ειναι too much, ναι ισως σημαινει καποιο μπασιμο.
περιττο να πω οτι αν τυχον συμβει κατι τετοιο τι θα σημαινει οικονομικα

0
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1793
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Τετ Μαρ 05, 2025 11:27 pm

berry έγραψε:
Τετ Μαρ 05, 2025 6:19 pm
Ρε γατακια

Τυχαίο το όνομα του πλοίου από Λατσηδες;

Ρε μαθαίνετε να διαβάζετε μπιτουιν δε λαϊνς

Μπαίνουν στο μπάσκετ ρε .Θα φτιάξουμε το σεφ τάνκερ λέμε

Τρεμετε

Έρχεται ο στόλος :mad:

Για την εμφάνιση των 100 ετών κάνα σχολιο;
Βιντατζ Βιντατζ ! Βέγκα Βέγκας

Αυτοί που έγραψαν το σενάριο παίζει να μην έχουν ιδέα της ιστορίας του Ολυμπιακού καλαθοσφαίριση κλαμπ και της εξέλιξης της φανέλας του. Βάζουν φανέλα Πάσπαλι από το '93 με asics που φορέθηκε για κάνα μήνα (άσπρη δεν φορέθηκε ποτέ) και αφήνουν έξω τη φουλ μπασκετική Nike του Τελ Αβίβ ή την αντίστοιχη του Έντι από Σαραγόσα με Lacta και «το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μου»; [βασίλης αυλωνίτης mode on]Ρε που πάμε ρε...[/βασίλης αυλωνίτης mode off] :mad: :roulette:

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2139
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μαρ 06, 2025 2:42 pm

Στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη δράση βρίσκεται ο Κίναν Έβανς, ο οποίος φουλάρει για να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός γκαρντ παραμένει στο 5-0 (σ.σ. δηλαδή προπονείται χωρίς αντιπάλους), αλλά χρειάζεται να βάλει τις τελευταίες πινελιές για να ενταχθεί στην καθημερινότητα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
https://www.sport24.gr/basket/olimpiako ... programma/

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Μαρ 06, 2025 3:23 pm

Αμα τον δούμε σε κάνα 2-3 αγώνες καλά θα ναι .. κέντρο αποκατάστασης ο ολυμπιακος..τουλαχιστον ελπίζω να τους κάτσει η απόφαση που θα πάρουν για του χρόνου στην τύχη ..αν και ολυμπιακός είσαι , αν τον κρατήσουν δεν θα ξαναπαίξει ποτέ ,αν τον διώξουν θα γυρίσει καλύτερος από πριν ..

0
Slow horses 7

euroleague
Reactions: 917
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Μαρ 06, 2025 4:31 pm

tarp7 έγραψε:
Πέμ Μαρ 06, 2025 2:42 pm
Στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη δράση βρίσκεται ο Κίναν Έβανς, ο οποίος φουλάρει για να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός γκαρντ παραμένει στο 5-0 (σ.σ. δηλαδή προπονείται χωρίς αντιπάλους), αλλά χρειάζεται να βάλει τις τελευταίες πινελιές για να ενταχθεί στην καθημερινότητα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
https://www.sport24.gr/basket/olimpiako ... programma/
Δυστυχώς…..μάλλον τον ξεχνάμε για εφέτος!!! Μάλλον λέω………και εννοώ Ευρωλίγκα!

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1927
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Πέμ Μαρ 06, 2025 4:39 pm

Από το βίντεο που κινείται σαν χεσμένος κρίνω ότι τον κύριο θα τον δούμε από του χρόνου. Στους τραυματίες και στις γκόμενες έχω τρομερό μάτι, να με εμπιστεύεστε.

3
3 Εικόνα
Slow horses 7

euroleague
Reactions: 917
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Μαρ 06, 2025 5:33 pm

golitog7 έγραψε:
Πέμ Μαρ 06, 2025 4:39 pm
Από το βίντεο που κινείται σαν χεσμένος κρίνω ότι τον κύριο θα τον δούμε από του χρόνου. Στους τραυματίες και στις γκόμενες έχω τρομερό μάτι, να με εμπιστεύεστε.
Και εγώ τα πατήματα του κοίταγα και μου φανήκανε τελείως ΑΝΕΥΡΑ……. λογικό μεν, χρονοβόρο να αποκατασταθεί δε!

0
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Μαρ 06, 2025 5:59 pm

Σε τέτοιους σοβαρούς τραυματισμούς ειδικά όταν παθαίνεις δεύτερο μέσα σε 1.5 χρόνο το ψυχολογικό είμαι τεράστιο θέμα. Ιατρικά μπορεί να είναι οκ αλλά να πατάει το πόδι του σαν χεσμενος έχοντας τον φόβο μην πάθει ζημιά.. αυτό κάνεις δεν ξέρει πόσο χρόνο θα πάρει σε έναν άνθρωπο να το αφήσει πίσω.

Όσο για το Σεφ μακάρι να ισχύουν οι φήμες για χορηγό και πλήρη ανακατασκευή στα πρότυπα της stark arena του Βελιγραδίου και μην γίνουν πρόχειρο δουλειές.

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 691

Πέμ Μαρ 06, 2025 8:29 pm

Tsilarxos έγραψε:
Πέμ Μαρ 06, 2025 5:59 pm
Σε τέτοιους σοβαρούς τραυματισμούς ειδικά όταν παθαίνεις δεύτερο μέσα σε 1.5 χρόνο το ψυχολογικό είμαι τεράστιο θέμα. Ιατρικά μπορεί να είναι οκ αλλά να πατάει το πόδι του σαν χεσμενος έχοντας τον φόβο μην πάθει ζημιά.. αυτό κάνεις δεν ξέρει πόσο χρόνο θα πάρει σε έναν άνθρωπο να το αφήσει πίσω.
Σαν παθών με back to back χιαστούς πρώτα στο ένα γόνατο και μετά στο άλλο επιβεβαιώνω ότι ισχύει 100%. Γιατρός, φυσιοθεραπευτής και γυμναστής με διαβεβαίωναν ότι είμαι απόλυτα έτοιμος παρόλα αυτά υποσυνείδητα ο φόβος μένει.

Ελλατώνεται σίγουρα με τον καιρό σιγά σιγά αλλά ακριβώς όπως ανέφερες δεν ξέρεις πόσο θα πάρει στον καθένα. Νομίζω ότι και αυτό γίνεται υποσυνείδητα. Απλά μια μέρα ξεκινάς full sprint και πατάς γερά όπως πριν (σχεδόν).

Αυτό που σίγουρα θυμάμαι , είναι ότι είχα αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού σε ένα βαθμό. Απέφευγα τις «μπούκες» και τις πολλές επαφές, προτιμούσα να σουτάρω περισσότερο από μακριά. Αυτά σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο προφανώς. Ένας αθλητής επιπέδου euroleague θα αναγκαστεί να προσαρμοστεί ξανά σε πολύ υψηλούς ρυθμούς.

Βέβαια ο Έβανς απέδειξε ότι μπορεί να το κάνει μια φορά. Να δούμε πως θα πάει και τώρα. Μακάρι να γυρίσει σιδερένιος και να απολαύσουμε τον παίχτη που είδαμε και στην Ζαλγκίρις κάποια στιγμή.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Μαρ 06, 2025 9:06 pm

τον εβανς τον βλεπεις και απο το πως μιλαει οτι τον εχει παρει απο κατω ο τραυματισμος..Μακαρι το παιδι να επανελθει οπως ηταν,αν ημουν εγω προπονητης παντως δεν νομιζω οτι θα του εδινα 1.5εκ του χρονου..οι πιθανοτητες δεν ειναι με το μερος του..Εκτος και υπαρχει καποια ρητρα οτι και να τον κρατησεις αν δεν παιξει οπως πρεπει να παρει παλι 500χιλ..ετσι αξιζει το ρισκο,βεβαια χωρις να τον υπολογιζεις για βασικο γκαρντ αλλα κερασακι.

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 691

Σάβ Μαρ 08, 2025 10:54 am

Πώς σας φαίνεται η φετινή παρουσία του Βιλντόζα μέχρι στιγμής ;

Tα νούμερα του δεν εντυπωσιάζουν αλλά εγώ βλέπω έναν παίχτη που έχει προσαρμοστεί πλήρως σε αυτό που του έχει ζητηθεί , έχει βάλει την ομάδα πάνω από το "εγώ" του , δίνει πίεση πάνω στην μπάλα , σουτάρει από το 3π >40% , και στο διάστημα απουσίας του Γουόκαπ νομίζω έχει ανταποκριθεί πλήρως είτε σαν main η secondary ball handler. Ok δεν είναι ο playmaker που θα στηριχτείς πάνω του αλλά μπορεί να παίξει επιτυχώς αυτό τον ρόλο για κάποια λεπτά.

Γενικά έχω πολύ θετική άποψη , δεδομένων των συνθηκών. Δεν είναι ο παίχτης της Μπασκόνια αλλά δεν θα μπορούσε να είναι και τέτοιος σε αυτό το αγωνιστικό σύστημα και όταν υπάρχουν οι Φουρνιέ , Βεζένκοφ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Μαρ 08, 2025 1:19 pm

Χτες που χα πάει γήπεδο είχα πάει εκεί που πανηγύριζαν οι παίκτες και είδα τις φανέλες που φοράνε από κοντά και είναι φοβερές ..Δεν ξέρω αν είναι και άλλη ποιότητα αλλά με τον χορηγό πάνω τα σήματα της Ευρωλίγκα είναι πολύ όμορφες ..στο σάιτ όμως δεν βλέπω επιλογή να την πάρεις έτσι

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

a1greece
Reactions: 795

Σάβ Μαρ 08, 2025 1:39 pm

AO DAFNIS έγραψε:

Tα νούμερα του δεν εντυπωσιάζουν αλλά εγώ βλέπω έναν παίχτη που έχει προσαρμοστεί πλήρως σε αυτό που του έχει ζητηθεί , έχει βάλει την ομάδα πάνω από το "εγώ" του , δίνει πίεση πάνω στην μπάλα , σουτάρει από το 3π >40% , και στο διάστημα απουσίας του Γουόκαπ νομίζω έχει ανταποκριθεί πλήρως είτε σαν main η secondary ball handler. Ok δεν είναι ο playmaker που θα στηριχτείς πάνω του αλλά μπορεί να παίξει επιτυχώς αυτό τον ρόλο για κάποια λεπτά.

Γενικά έχω πολύ θετική άποψη , δεδομένων των συνθηκών. Δεν είναι ο παίχτης της Μπασκόνια αλλά δεν θα μπορούσε να είναι και τέτοιος σε αυτό το αγωνιστικό σύστημα και όταν υπάρχουν οι Φουρνιέ , Βεζένκοφ.
συμπαθέστατος, καλό παιδί, κάνει και αυτά που λες αλλά αν υποθέσουμε ότι γυρίζουν καλά οι τραυματίες θα ήταν ο πρώτος που θα έδιωχνα το καλοκαίρι. η προσφορά του δεν ανταποκρίνεται σε παίκτη που παίρνει σχεδόν 1,5 εκατομμύριο.

δε πλησιάζει καν σε προσφορά τους Γκος και ΜακΚίσικ π.χ. που παίρνουν και πολύ λιγότερα.

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1472

Σάβ Μαρ 08, 2025 3:05 pm

AO DAFNIS έγραψε:

Εγω θεωρω οτι για το ρολο του ειναι μια αξιοπιστη λυση. Με 1-1.2 το χρονο θα τον κρατουσα υπο καποιες προυποθεσεις.

Με δεδομενο οτι του χρονου θα παμε με

Εβανς ή καποιον αλλον (ελπιζω μαλεντον και οχι σορτς), Γουοκαπ, Γκος και Λι στις θεσεις των γκαρντς συν τον Λαρεντζακη, τον Μακκισικ και τον Φουρνιε στο 2-3 με τον πρωτο μονο για BL και βαθος του παγκου μενει μονο μια θεση. Εαν αποφασιστει οτι αυτη θα ειναι στη θεση 3 τοτε δεν χωραει ο βιλντοζα ή ο Ντορσει. Αν αποφασιστει η θεση 3 να καλυφθει απο τους παικτες που ανεβαινουν στο 3 δηλαδη μακκισικ και φουρνιε και Πιτερς να κατεβαινει στο 3(εγω βλεπω οτι το δοκιμαζει αρκετα ο Μπαρτζωκας πλεον) και αποδιδει ειδικα απεναντι σε ομαδες με ογκο(εχθες μου αρεσε αυτο που ειδα εστω και για 7-8 λεπτα σερι). Τοτε ναι θα κρατουσα τον βιλντοζα γιατι ειναι καλος αμυντικος με επιθετικες αρετες που παντα αρεσουν στον κοουτς. Ενταξει δεν εχει σταθεροτητα επιθετικα αλλα αν ειχε θα αξιζε πολλα περισσοτερα. Αν παλι γινει το θαυμα και ο Ντορσει αναστηθει και κανει φανταστικους τελικους τοτε θα επρεπε να επεξω μεταξυ των 2

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”