Φετος παιρνει οσα και ο Μακκισικ και λιγοτερα απο τον Γκος λογω του DPG και της αποζημιωσης που πηρε. Απο του χρονου θα ειναι να παιρνει περισσοτερα αν ενεργοποιησουμε την οψιονyawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 08, 2025 1:39 pmσυμπαθέστατος, καλό παιδί, κάνει και αυτά που λες αλλά αν υποθέσουμε ότι γυρίζουν καλά οι τραυματίες θα ήταν ο πρώτος που θα έδιωχνα το καλοκαίρι. η προσφορά του δεν ανταποκρίνεται σε παίκτη που παίρνει σχεδόν 1,5 εκατομμύριο.AO DAFNIS έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 08, 2025 10:54 amΠώς σας φαίνεται η φετινή παρουσία του Βιλντόζα μέχρι στιγμής ;
Tα νούμερα του δεν εντυπωσιάζουν αλλά εγώ βλέπω έναν παίχτη που έχει προσαρμοστεί πλήρως σε αυτό που του έχει ζητηθεί , έχει βάλει την ομάδα πάνω από το "εγώ" του , δίνει πίεση πάνω στην μπάλα , σουτάρει από το 3π >40% , και στο διάστημα απουσίας του Γουόκαπ νομίζω έχει ανταποκριθεί πλήρως είτε σαν main η secondary ball handler. Ok δεν είναι ο playmaker που θα στηριχτείς πάνω του αλλά μπορεί να παίξει επιτυχώς αυτό τον ρόλο για κάποια λεπτά.
Γενικά έχω πολύ θετική άποψη , δεδομένων των συνθηκών. Δεν είναι ο παίχτης της Μπασκόνια αλλά δεν θα μπορούσε να είναι και τέτοιος σε αυτό το αγωνιστικό σύστημα και όταν υπάρχουν οι Φουρνιέ , Βεζένκοφ.
δε πλησιάζει καν σε προσφορά τους Γκος και ΜακΚίσικ π.χ. που παίρνουν και πολύ λιγότερα.
Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Leo_98

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ απόλυτα. Ο Βιλντόζα, τον οποίο πίστευα εξ'αρχής, έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να προσαρμοστεί σε ένα διαφορετικό για αυτόν στυλ μπάσκετ.AO DAFNIS έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 08, 2025 10:54 amΠώς σας φαίνεται η φετινή παρουσία του Βιλντόζα μέχρι στιγμής ;
Tα νούμερα του δεν εντυπωσιάζουν αλλά εγώ βλέπω έναν παίχτη που έχει προσαρμοστεί πλήρως σε αυτό που του έχει ζητηθεί , έχει βάλει την ομάδα πάνω από το "εγώ" του , δίνει πίεση πάνω στην μπάλα , σουτάρει από το 3π >40% , και στο διάστημα απουσίας του Γουόκαπ νομίζω έχει ανταποκριθεί πλήρως είτε σαν main η secondary ball handler. Ok δεν είναι ο playmaker που θα στηριχτείς πάνω του αλλά μπορεί να παίξει επιτυχώς αυτό τον ρόλο για κάποια λεπτά.
Γενικά έχω πολύ θετική άποψη , δεδομένων των συνθηκών. Δεν είναι ο παίχτης της Μπασκόνια αλλά δεν θα μπορούσε να είναι και τέτοιος σε αυτό το αγωνιστικό σύστημα και όταν υπάρχουν οι Φουρνιέ , Βεζένκοφ.
Έχει κόψει τις τρέλες του στυλ φαντεζί πάσες, αψυχολόγιτα τρίποντα κλπ και θεωρώ πως αν παίζαμε περισσότερο πικ εν ρολ θα είχε και αυξημένη δημιουργία μιας και έχει καλή συνεργασία με τον Μιλουτίνοφ σε τέτοιες καταστάσεις.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν υπάρχει λόγος να φύγει ο Βιλτόζα, ειδικά αν πάρουμε την Ευρωλίγκα. Γενικά, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λέει η παροιμία. Ο Βιλτόζα θα έχει +1 χρόνο στις πλάτες του του χρόνου, έχει προσαρμοστεί πλήρως και έχει αφομοιώσει το μπάσκετ του προπονητή.
Γενικά δεν βλέπω πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Το μόνο ζητούμενο είναι τι θα γίνει με Μίλου και Πετρούσεφ. Λογικά ο δεύτερος χαιρετάει και ο πρώτος είναι τεράστιο ζήτημα αν θα πρέπει να τον ανανεώσεις ή όχι. Αν όχι, τότε θα πάμε για ένα mobile αθλητικό ψηλό και τέλος. Ήδη είμαστε υπέρ πλήρεις.
Γενικά δεν βλέπω πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Το μόνο ζητούμενο είναι τι θα γίνει με Μίλου και Πετρούσεφ. Λογικά ο δεύτερος χαιρετάει και ο πρώτος είναι τεράστιο ζήτημα αν θα πρέπει να τον ανανεώσεις ή όχι. Αν όχι, τότε θα πάμε για ένα mobile αθλητικό ψηλό και τέλος. Ήδη είμαστε υπέρ πλήρεις.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο βιλντοζα κανει ακριβως οτι του ζηταει ο μπαρτζωκας..δεν γκρινιαζει οσο και να παιζει..εχει βαλει το εγω του κατω απο την ομαδα..Δεν ξερω κατα ποσο θα χασει την θεση του..Εμενα μαρεσει σαν παικτης και τον προτιμω σαν ασσο αλλα δεν χωρανε ολοι αφου τον λι τον προοριζουν και για του χρονου.
Προσωπικα πρωτον για διωξιμο θα χα τον εβανς..Δεν βλεπω τον λογο να παρουμε το ρισκο αν φετος δεν δειξει οτι εχει επανελθει τουλαχιστον 90%.Θα τα εδινα στον μαλεντον η σε καποιον σε αυτο το λεβελ.
Βεβαια ακομα και ετσι πρεπει να φυγει και δευτερος..Μεταξυ γκος και βιλντοζα μου ειναι δυσκολο να διαλεξω,αναλογως την αποδοση τους στους τελικους ισως.
Πολλα θα παιξουν ρολο απο το αν θα παρουμε ευρωλιγκα..Αν την παρουμε δεν διωχνεις κανεναν εκτος ισως του εβανς..αλλα μαλλον σε παιρνει να ρισκαρεις μαζι του.
Τον μιλου δεν βρισκω λογο να μην τον κρατησεις αν εχεις και εναν ραιτ απο πισω.Χτες παντως που τον ειδα απο κοντα ειναι χοντρος ο ατιμος,δεν προσεχει..εκανε ματσαρα παντως.
Προσωπικα πρωτον για διωξιμο θα χα τον εβανς..Δεν βλεπω τον λογο να παρουμε το ρισκο αν φετος δεν δειξει οτι εχει επανελθει τουλαχιστον 90%.Θα τα εδινα στον μαλεντον η σε καποιον σε αυτο το λεβελ.
Βεβαια ακομα και ετσι πρεπει να φυγει και δευτερος..Μεταξυ γκος και βιλντοζα μου ειναι δυσκολο να διαλεξω,αναλογως την αποδοση τους στους τελικους ισως.
Πολλα θα παιξουν ρολο απο το αν θα παρουμε ευρωλιγκα..Αν την παρουμε δεν διωχνεις κανεναν εκτος ισως του εβανς..αλλα μαλλον σε παιρνει να ρισκαρεις μαζι του.
Τον μιλου δεν βρισκω λογο να μην τον κρατησεις αν εχεις και εναν ραιτ απο πισω.Χτες παντως που τον ειδα απο κοντα ειναι χοντρος ο ατιμος,δεν προσεχει..εκανε ματσαρα παντως.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν παρουμε ευρωλιγκα δεν αλλαζεις τιποτα απο τους βασικους. Πενταρι σαν τον χθεσινο Μιλουτινοφ δεν βρισκεις ευκολα.
Κανεις απλα τα απαραιτητα.
1. Αλλαζεις τον μητρου λονγκ με κατι πιο οικονομικο.
2. Διωχνεις τον Ντορσει εαν δεν κανει καλους τελικους χωρις να χρειαστει να τον αλλαξεις.
3. Παιρνεις παικτη στη θεση του Εβανς εαν δεν αιναι καλα ειτε αυτος ειναι κομπο ή καθαρο τριαρι
4. Αποφασιζεις τι θα κανεις με τον Πετρουσεφ και παιρνεις ενα ψηλο Ελληνα για τις προπονησεις που θα μπορουσε να σταθει Α1
Αν δεν παρεις ευρωλιγκα τοτε το πραγμα αλλαζει
2. Διωχνεις τον Ντορσει εαν δεν κανει καλους τελικους χωρις να χρειαστει να τον αλλαξεις.
3. Παιρνεις παικτη στη θεση του Εβανς εαν δεν αιναι καλα ειτε αυτος ειναι κομπο ή καθαρο τριαρι
4. Αποφασιζεις τι θα κανεις με τον Πετρουσεφ και παιρνεις ενα ψηλο Ελληνα για τις προπονησεις που θα μπορουσε να σταθει Α1
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ε ναι λογικο αν πας τελικο και χασεις στο σουτ πρεπει να φυγουν ολοι αφου θα ειναι αποτυχημενοι ακομα και αυτοι που δεν θα παιξουν η θα ειναι τραυματιεςChristofis έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 08, 2025 7:59 pmΑν παρουμε ευρωλιγκα δεν αλλαζεις τιποτα απο τους βασικους. Πενταρι σαν τον χθεσινο Μιλουτινοφ δεν βρισκεις ευκολα.
αν νικησεις στο τελευταιο σουτ θα πρεπει να μεινουν ολοι αφου θα ειναι ακρως επιτυχημενοι με διπλασιασμο συμβολαιων
ψυχραιμα και επαγγελματικα πραγματα δηλαδη
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοιτα δεν ειναι ολα μαυρο και ασπρο. Εχει 3 χρονια που φτανουμε στη βρύση και δεν πίνουμε νερο. Αν δεν γινει ουτε φετος αναγκαστικα θα πρεπει να συνειδητοποιήσουμε οτι πρεπει να παρουμε αλλο δεομο. Δεν σημαινει οτι επειδη θα κανεις αλλαγες οτι θα αλλάξεις ολη την ομαδατουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 08, 2025 8:59 pmε ναι λογικο αν πας τελικο και χασεις στο σουτ πρεπει να φυγουν ολοι αφου θα ειναι αποτυχημενοι ακομα και αυτοι που δεν θα παιξουν η θα ειναι τραυματιεςChristofis έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 08, 2025 7:59 pmΑν παρουμε ευρωλιγκα δεν αλλαζεις τιποτα απο τους βασικους. Πενταρι σαν τον χθεσινο Μιλουτινοφ δεν βρισκεις ευκολα.
αν νικησεις στο τελευταιο σουτ θα πρεπει να μεινουν ολοι αφου θα ειναι ακρως επιτυχημενοι με διπλασιασμο συμβολαιων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Σάβ Μαρ 08, 2025 9:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
καλα νταξει αν το ξανα χασουμε στο τελευταιο σουτ θα χουμε πηδηξει ολοι απο τα μπαλκονια οποτε δεν θα μας νοιαζειτουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 08, 2025 8:59 pmε ναι λογικο αν πας τελικο και χασεις στο σουτ πρεπει να φυγουν ολοι αφου θα ειναι αποτυχημενοι ακομα και αυτοι που δεν θα παιξουν η θα ειναι τραυματιες
-
assistant

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.sport24.gr/basket/olimpiako ... stin-mesi/
αυτο μου θυμιζει εμενα με το αυτοκινητο μου που το εχω στα πιτς απ τις 15/1 και κανεις ΄΄γιατρος΄΄ δεν μπορει να βρει τι εχει..........
αυτο μου θυμιζει εμενα με το αυτοκινητο μου που το εχω στα πιτς απ τις 15/1 και κανεις ΄΄γιατρος΄΄ δεν μπορει να βρει τι εχει..........
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Το πρώτο για Τάε Κβον Ντο είναι σχεδόν τελειωμένο , αν και προσπαθούν να βρουν λύση (με την κατασκευαστική) ώστε να εκτελούνται ταυτόχρονα τμηματικά εργασίες στο Σεφ με ταυτόχρονη χρήση του γηπέδου , αλλά δεν ευδοκιμούν τρία πράγματα:berry έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 9:01 amΤαε κβο Ντο λεει και ανανέωση Μιλου
https://www.sport24.gr/basket/ekei-tha- ... iloutinov/
- η απαίτηση για τουλάχιστον 9000 διαρκείας,
- η χρήση glass floor (δυστυχώς) και η αντικατάσταση του τωρινού παρκέ και του cube, σε συνάρτηση με την αλλαγή φοράς,
- οι εργασίες στεγανοποίησης της στέγης που θέλουν μίνιμουμ ένα τετράμηνο!!
Να φανταστείς έχει συζητηθεί μέχρι και η χρήση είδους ΚΟΥΡΤΙΝΑΣ σαν αυτή που θα χρησιμοποιηθεί στο Άμπου Ντάμπι! Όμως όλα δείχνουν …… Τάε Κβον Ντο!
Όσο αφορά την υπόθεση Μιλουτίνοφ …….. είμαι αντίθετος στην παραμονή αν και πιστεύω ότι θα μείνει!
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
το cube γιατι να αλλαξει?λιγα χρονια πριν το πηραν και ειναι απο τα καλυτερα που υπαρχουν στα αλλα γηπεδα.Slow horses 7 έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 16, 2025 12:05 am- η χρήση glass floor (δυστυχώς) και η αντικατάσταση του τωρινού παρκέ και του cube, σε συνάρτηση με την αλλαγή φοράς,berry έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 9:01 amΤαε κβο Ντο λεει και ανανέωση Μιλου
https://www.sport24.gr/basket/ekei-tha- ... iloutinov/
για γκλας φλορ ειμαι περιεργος αν οντως θελουν να το βαλουν ετσι και αλλιως η επειδη το εχει βαλει ο παο σου λενε πρεπει να βαλουμε και εμεις.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
-Το cube θα επανατοποθετηθεί, οπότε όπως καταλαβαίνεις θα χρειαστούν νέες ηλεκτρονικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις τόσο στην οροφή όσο και στο έδαφος, είναι πιθανή κάποια τροποποίηση του ύψους του ώστε να βελτιωθεί η εμπειρία θέασης με βάση την νέα χωρητικότητα , λοιποί επαναπρογραμματισμοί …..και άλλα πολλά!!!shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 16, 2025 1:53 amτο cube γιατι να αλλαξει?λιγα χρονια πριν το πηραν και ειναι απο τα καλυτερα που υπαρχουν στα αλλα γηπεδα.Slow horses 7 έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 16, 2025 12:05 am
- η χρήση glass floor (δυστυχώς) και η αντικατάσταση του τωρινού παρκέ και του cube, σε συνάρτηση με την αλλαγή φοράς,
για γκλας φλορ ειμαι περιεργος αν οντως θελουν να το βαλουν ετσι και αλλιως η επειδη το εχει βαλει ο παο σου λενε πρεπει να βαλουμε και εμεις.
- Το glass floor είναι δυστυχώς ειλημμένη απόφαση λόγω ότι αποφέρει τεράστια χορηγικά έσοδα…….λένε πάντως ότι θα είναι της τελευταίας γενιάς και πολύ πιο ωραίο στο μάτι από το αντίστοιχο του ΟΑΚΑ……sorry αλλά εγώ είμαι του παλιού γυαλιστερού και παραδοσιακού παρκέ αλλά nba style, αλλά δυστυχώς money talks!!Εδώ την πατήσαμε!!!
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μακαρι να μην πεσουν στην παγιδα. Για κανα all-star καλο ειναι. Μεχρι εκει.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 16, 2025 1:53 amτο cube γιατι να αλλαξει?λιγα χρονια πριν το πηραν και ειναι απο τα καλυτερα που υπαρχουν στα αλλα γηπεδα.Slow horses 7 έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 16, 2025 12:05 am

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο