Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
να τους δωσουν αντιπροτασεις και να τους προμοταρουν με αλλους τροπους.Slow horses 7 έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 16, 2025 2:35 amΜε τα τωρινά δεδομένα δυστυχώς δεν το γλιτώνουμε το glass floor! Είναι απαίτηση των χορηγών……και εννοώ των καινούριων χορηγών, των ΜΕΓΑΛΩΝ!!!
εδω σε ολοκληρο ΝΒΑ που το μονο πραγμα που μετραει ειναι οι διαφημισεις και οι χορηγοι γιατι προφανως "money talks" και καμια ομαδα δεν δεχεται να βαλει αυτο το clown work αντι του hardwood floor...
Όχι μόνο εκεί. Η Εφές και η Μπάγερν επίσης έφτιαξαν νέα γήπεδα πρόσφατα και δεν έβαλανreignman έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 16, 2025 2:39 amνα τους δωσουν αντιπροτασεις και να τους προμοταρουν με αλλους τροπους.Slow horses 7 έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 16, 2025 2:35 am
Με τα τωρινά δεδομένα δυστυχώς δεν το γλιτώνουμε το glass floor! Είναι απαίτηση των χορηγών……και εννοώ των καινούριων χορηγών, των ΜΕΓΑΛΩΝ!!!
εδω σε ολοκληρο ΝΒΑ που το μονο πραγμα που μετραει ειναι οι διαφημισεις και οι χορηγοι γιατι προφανως "money talks" και καμια ομαδα δεν δεχεται να βαλει αυτο το clown work αντι του hardwood floor...
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
περσι εβαλαν και δεν ξερω αν και ποσες φορες το χρησιμοποιησαν σε επισημα παιχνιδια.
φετος δεν το εχει παρει το ματι μου παντως τις λιγες φορες που εχω δει μπαγιερν.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πέρυσι εννοείς στην αρχή της χρονιάς. Τι διάολο; Δεν είναι εύκολο να μπει/βγει νομίζω. Ή ακόμα το έχουν (και απλά φαίνεται καλό) ή θα έχουν βάλει παρκέ από πάνω;
Εδιτ: Βασικά οχι, ούτε στο πρώτο παιχνίδι βλέπω glass floor. Δεν ξέρω τι κάνουν.

- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εδιτ 2: Έχουν βάλει glass floor στο BMW Park αλλά όχι στο SAP Garden που παίζουν τώρα. Με κούρασαν, δεν ψάχνω άλλοnikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 16, 2025 9:32 amΠέρυσι εννοείς στην αρχή της χρονιάς. Τι διάολο; Δεν είναι εύκολο να μπει/βγει νομίζω. Ή ακόμα το έχουν (και απλά φαίνεται καλό) ή θα έχουν βάλει παρκέ από πάνω;
Εδιτ: Βασικά οχι, ούτε στο πρώτο παιχνίδι βλέπω glass floor. Δεν ξέρω τι κάνουν.

-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μιλαμε για Ελλαδα ρε Μαγκες. θα πρεπει να βγαλουν λεφτα εργολαβοι,εταιριες,χορηγοι, η μανα τους η ιδια.
Αν μπορουσαν θα γκρεμιζαν ολο το σεφ και θα χτιζανε καινουργιο απο την αρχη ωστε να βγαλουν απο αυτο χρημα ολο και περισσοτεροι.
Οποτε θα τα αλλαξουν ολα. εμενα δεν με χαλαει απο την αποψη οτι το ΣΕΦ μια φορα θα το φτιαξεις μετα απο τοσα χρονια και επιτελους θα ανηκει στην ομαδα. Και γω θα τα αλλαζα ολα και θα εβαζα μεχρι και ηλεκτρονικα χαλακια να ρουφανε την σκονη απο τα παπουτσια των εισελθόντων.
Ας το κανουν το πιο συγχρονο γηπεδο της ευρωπης εφοσον μπαινουν κολοσσοι στο παιχνιδι.
Eγω καπου διαβασα οτι τα τελευταιας γενιας glass floor θα εχουνε πολυ πιο φυσικα χρωματα και οταν θα επιλεγεις να δειχνει ενα στυλ παρκε, απο τα πολλα που θα εχεις να επιλεξεις, θα φαινεται στο ματι περισσοτερο αληθινο και πιο οικειο.
Εφοσον ειναι και αποδεδειγμενα πιο ασφαλες για τους αθλητες go for it.
Αν μπορουσαν θα γκρεμιζαν ολο το σεφ και θα χτιζανε καινουργιο απο την αρχη ωστε να βγαλουν απο αυτο χρημα ολο και περισσοτεροι.
Οποτε θα τα αλλαξουν ολα. εμενα δεν με χαλαει απο την αποψη οτι το ΣΕΦ μια φορα θα το φτιαξεις μετα απο τοσα χρονια και επιτελους θα ανηκει στην ομαδα. Και γω θα τα αλλαζα ολα και θα εβαζα μεχρι και ηλεκτρονικα χαλακια να ρουφανε την σκονη απο τα παπουτσια των εισελθόντων.
Ας το κανουν το πιο συγχρονο γηπεδο της ευρωπης εφοσον μπαινουν κολοσσοι στο παιχνιδι.
Eγω καπου διαβασα οτι τα τελευταιας γενιας glass floor θα εχουνε πολυ πιο φυσικα χρωματα και οταν θα επιλεγεις να δειχνει ενα στυλ παρκε, απο τα πολλα που θα εχεις να επιλεξεις, θα φαινεται στο ματι περισσοτερο αληθινο και πιο οικειο.
Εφοσον ειναι και αποδεδειγμενα πιο ασφαλες για τους αθλητες go for it.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Στο προηγούμενο γήπεδο έβαλαν, λόγω μίας εκδήλωσης μου φαίνεται …….τώρα που παίζουν στην Sap Garden Arena χρησιμοποιούν τελευταίας τεχνολογίας παρκέ (το παραδοσιακό στο μάτι ) , απλά με διαφορετικό τρόπο κόλλας στα stickers των χορηγών για αποφυγή τραυματισμών !!nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 16, 2025 9:32 amΠέρυσι εννοείς στην αρχή της χρονιάς. Τι διάολο; Δεν είναι εύκολο να μπει/βγει νομίζω. Ή ακόμα το έχουν (και απλά φαίνεται καλό) ή θα έχουν βάλει παρκέ από πάνω;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Slow horses 7 την Κυρ Μαρ 16, 2025 4:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
ΩΠΑ……τώρα το είδα, γιατί σου απάντησα πριν!! Σωστά!!!!nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 16, 2025 9:53 amΕδιτ 2: Έχουν βάλει glass floor στο BMW Park αλλά όχι στο SAP Garden που παίζουν τώρα. Με κούρασαν, δεν ψάχνω άλλοnikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 16, 2025 9:32 am
Πέρυσι εννοείς στην αρχή της χρονιάς. Τι διάολο; Δεν είναι εύκολο να μπει/βγει νομίζω. Ή ακόμα το έχουν (και απλά φαίνεται καλό) ή θα έχουν βάλει παρκέ από πάνω;
Εδιτ: Βασικά οχι, ούτε στο πρώτο παιχνίδι βλέπω glass floor. Δεν ξέρω τι κάνουν.![]()
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Ναι ρε συ, αφού είναι κακάσχημο……τι να λέμε τώρα!!!chainsaw έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 16, 2025 8:15 amΌχι μόνο εκεί. Η Εφές και η Μπάγερν επίσης έφτιαξαν νέα γήπεδα πρόσφατα και δεν έβαλανreignman έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 16, 2025 2:39 am
να τους δωσουν αντιπροτασεις και να τους προμοταρουν με αλλους τροπους.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο