Ολυμπιακός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3556
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μαρ 17, 2025 3:02 pm

golitog7 έγραψε:
Δευ Μαρ 17, 2025 2:28 pm
Slow horses 7 έγραψε:
Δευ Μαρ 17, 2025 2:21 pm

Όλα αυτά όντως ισχύουν στο μεγαλύτερο μέρος τους…….και έχουνε καταλήξει ότι σχεδόν κάπως έτσι θα είναι το πλάνο με προαπαιτούμενο βέβαια την αντιστροφή φοράς του παρκέ για να είναι πραγματοποιήσιμο! Τα 40 εκ€ που ανέφερε βέβαια, δεν υπάρχουν πουθενά σαν τιμή, καθώς η κοινοπραξία που όλα δείχνουν ότι θα το αναλάβει το έχει κοστολογήσει από 24-28 εκ, από ότι γνωρίζω!! Πάντως θα γίνουν ( σκοπεύουν δηλαδή) όλα αυτά που παράθεσες , με συνολική χωρητικότητα 15800 θεατές.
Πώς γίνεται να μην γκρεμιστούν οι υπάρχουσες κερκίδες αλλά να είναι και κάθετες και πιο κοντά;
Όπως το αντιλαμβάνομαι θα στηρίζονται στις υπάρχουσες κάπως έτσι και όπως καταλαβαίνετε δεν έχω καλή σχέση με το σχέδιο:
Εικόνα

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 805
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μαρ 17, 2025 3:34 pm

Conan1982 έγραψε:
golitog7 έγραψε:

Πώς γίνεται να μην γκρεμιστούν οι υπάρχουσες κερκίδες αλλά να είναι και κάθετες και πιο κοντά;
Όπως το αντιλαμβάνομαι θα στηρίζονται στις υπάρχουσες κάπως έτσι και όπως καταλαβαίνετε δεν έχω καλή σχέση με το σχέδιο:
Εικόνα
Ωχ……προβλέπω να εισάγουμε σε λίγο καιρό και το Autocad στο φόρουμ! Τί έκατσες και έφτιαξες ρε mod? Respect :obey:

0
Άβαταρ μέλους
Fast Eddie 8

Reactions: 15
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson

Δευ Μαρ 17, 2025 4:20 pm

Αν φτιάξουν νέες κερκίδες θα είναι χαζό να μη γκρεμιστεί όλο το κάτω διάζωμα.χανεις πολύ χώρο που μπορείς να εκμεταλλευτείς.επισης η αντίστροφη τού παρκέ δεν θα είναι τόσο όμορφη λύση καθώς θα στενέψει το γήπεδο.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6633
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μαρ 17, 2025 4:51 pm

αποσα εχω δει εχουν αποφασισει οτι θα αλλαξουν φορα στο παρκε και θα γινει η χωρητικοτητα κοντα στις 16χιλ..τωρα πως θα ειναι οι κερκιδες και αν θα ειναι καβαλα στις υπαρχουσες δεν το ξερω(δεν μου βγαζει και νοημα παντως) αλλα οι αφοι ειπαν οτι θα πανε οσο πιο κοντα στον αγωνιστικο χωρο γινεται..

0
Άβαταρ μέλους
Fast Eddie 8

Δευ Μαρ 17, 2025 5:09 pm

Έπρεπε ήδη να έχουν βγάλει τις μακέτες..μας έχει φάει η περιέργεια πως θα γίνει.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Μαρ 17, 2025 5:37 pm

Fast Eddie 8 έγραψε:
Έπρεπε ήδη να έχουν βγάλει τις μακέτες..μας έχει φάει η περιέργεια πως θα γίνει.
αφου δεν εχουν παρει το γηπεδο ακομα,οι αφοι εχουν καταληξει στο τι θα κανουν...ολο κοντα ειμαστε στην ανακοινωση εδω και μηνες..υποτιθεται θα γινοταν τωρα στα γενεθλια του συλλογου..εχω την εντυπωση παντως οτι ειδα τον βρουτση στο ματς με τον παο..

0
Άβαταρ μέλους
Fast Eddie 8

Δευ Μαρ 17, 2025 7:25 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Μαρ 17, 2025 5:37 pm
Fast Eddie 8 έγραψε:
αφου δεν εχουν παρει το γηπεδο ακομα,οι αφοι εχουν καταληξει στο τι θα κανουν...ολο κοντα ειμαστε στην ανακοινωση εδω και μηνες..υποτιθεται θα γινοταν τωρα στα γενεθλια του συλλογου..εχω την εντυπωση παντως οτι ειδα τον βρουτση στο ματς με τον παο..
Ας μας πουν και εμάς να μαθουμε τι έχουν στο νου τους μήπως τους πούμε και εμείς τη γνώμη μας :D
Και εγώ περίμενα στα γενέθλια την ανακοίνωση. Έλεγαν Μάρτιο και τώρα είπαν μέχρι 10 Απριλίου. Κάπου καταντάει κουραστικό.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1844
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τρί Μαρ 18, 2025 11:57 am

Conan1982 έγραψε:
golitog7 έγραψε:

Εικόνα
Χάνεις πολύ χώρο ρε Conan ετσι. Και ο χώρος στα γήπεδα είναι πλέον χρήμα. Το να αλλάξουν κατά 90 μοίρες το καρκέ, να γκρεμίσουν τα υφιστάμενα πέταλα και να τα αντικαταστήσουν με καινούριες πλαινές κερκίδες μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα. Και για κερκίδες πίσω από τις μπασκέτες κρατάς ένα μέρος των τωρινών που είναι ευθείες και θεωρητικά γίνεται.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3556
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Μαρ 18, 2025 1:12 pm

golitog7 έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

Εικόνα
Χάνεις πολύ χώρο ρε Conan ετσι. Και ο χώρος στα γήπεδα είναι πλέον χρήμα. Το να αλλάξουν κατά 90 μοίρες το καρκέ, να γκρεμίσουν τα υφιστάμενα πέταλα και να τα αντικαταστήσουν με καινούριες πλαινές κερκίδες μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα. Και για κερκίδες πίσω από τις μπασκέτες κρατάς ένα μέρος των τωρινών που είναι ευθείες και θεωρητικά γίνεται.
Δεν εκφέρω κάποια άποψη στο σχόλιο μου για το τι πρέπει να γίνει καθώς δεν είμαι και μηχανικός, εξηγώ τι εννοούσε ο Στασινός στην συνέντευξη του,

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1844
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τρί Μαρ 18, 2025 2:35 pm

Conan1982 έγραψε:
golitog7 έγραψε:

Δεν εκφέρω κάποια άποψη στο σχόλιο μου για το τι πρέπει να γίνει καθώς δεν είμαι και μηχανικός, εξηγώ τι εννοούσε ο Στασινός στην συνέντευξη του,
Καλά δεν σε κατηγόρησα. Απλά σκέφτηκα/έγραψα φωναχτά. Ας πέσουν πρώτα οι ανακοινώσεις να το πάρουμε επίσημα και βλέπουμε. Έχει ειπωθεί τίποτα για τον χρόνο που θα χρειαστεί ή που θα παίζουμε όσο ανακατασκευάζεται?

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Μαρ 18, 2025 4:12 pm

Στο ταε κβο ντο έχουν πει ενώ από 6μηνο και πάνω θα παίζουμε εκτός σεφ..έχει ακουστεί και να φτιάχνεται τμήμα τμήμα χωρίς να φύγουμε αλλά δεν νομίζω ότι θα γίνει αυτό τελικά

0
Slow horses 7

a1greece

Τρί Μαρ 18, 2025 4:59 pm

golitog7 έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

Καλά δεν σε κατηγόρησα. Απλά σκέφτηκα/έγραψα φωναχτά. Ας πέσουν πρώτα οι ανακοινώσεις να το πάρουμε επίσημα και βλέπουμε. Έχει ειπωθεί τίποτα για τον χρόνο που θα χρειαστεί ή που θα παίζουμε όσο ανακατασκευάζεται?
Για να γίνουν όλα, (όλα όμως), θα πάει 10+ μήνες ( ολόκληρη η επόμενη χρονιά πες για να είσαι μέσα)………..ταυτόχρονα από μέσα Ιούλη είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές εργασίες στεγανοποίησης της οροφής, γιατί απαιτούνται ΚΑΛΕΣ καιρικές συνθήκες!! Σκέφτονται να το κάνουν τμηματικά ( σε χρόνο εννοώ)!! Θα αφήσουν δηλαδή κάποιες εργασίες για το επόμενο καλοκαιρινό τετράμηνο της κενής αγωνιστικά περιόδου, έτσι ώστε αν όλα κυλήσουν ομαλά, Αρχές Γενάρη, Φλεβάρη 26 να επιστρέψουν ΣΕΦ…….

0
Slow horses 7

a1greece

Τρί Μαρ 18, 2025 5:02 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Μαρ 18, 2025 4:12 pm
Στο ταε κβο ντο έχουν πει ενώ από 6μηνο και πάνω θα παίζουμε εκτός σεφ..έχει ακουστεί και να φτιάχνεται τμήμα τμήμα χωρίς να φύγουμε αλλά δεν νομίζω ότι θα γίνει αυτό τελικά
Τρίμηνο με τετράμηνο είναι ο σχεδιασμός απουσίας από το Σεφ, χωρίς καθυστερήσεις βέβαια και επιλέγοντας να γίνει η ανακατασκευή σε δύο στάδια, με την δεύτερη το επόμενο καλοκαίρι.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Μαρ 18, 2025 5:26 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Τρί Μαρ 18, 2025 4:59 pm
golitog7 έγραψε:

Για να γίνουν όλα, (όλα όμως), θα πάει 10+ μήνες ( ολόκληρη η επόμενη χρονιά πες για να είσαι μέσα)………..ταυτόχρονα από μέσα Ιούλη είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές εργασίες στεγανοποίησης της οροφής, γιατί απαιτούνται ΚΑΛΕΣ καιρικές συνθήκες!! Σκέφτονται να το κάνουν τμηματικά ( σε χρόνο εννοώ)!! Θα αφήσουν δηλαδή κάποιες εργασίες για το επόμενο καλοκαιρινό τετράμηνο της κενής αγωνιστικά περιόδου, έτσι ώστε αν όλα κυλήσουν ομαλά, Αρχές Γενάρη, Φλεβάρη 26 να επιστρέψουν ΣΕΦ…….
πως θα το κανουν ομως με τα διαρκειας?θα βγαλουν για 4μηνο και μετα θα βγαλουν καινουρια στο σεφ?εκτος και δεν βγαλουν καθολου στο ταε κβο ντο..εμενα μου φαινεται καλυτερη ιδεα να το φτιαξουν του χρονου να τελειωνουμε.

0
Άβαταρ μέλους
Fast Eddie 8

Τρί Μαρ 18, 2025 8:15 pm

Αν σκαφτεί πάντως κερδίζουμε και ύψος κερκίδων-γηπέδου (γλιτώνουμε μελλοντικά το γκρέμισμα της οροφής γιατί θα γίνει τεράστιος ο χώρος). Το ιδανικό είναι να σκαφτεί και να γκρεμιστεί όλο το κάτω διάζωμα με τη φορά του γηπέδου να μένει ως έχει. Και κατασκευή νέων συνολικά (δηλαδή και για το πάνω διάζωμα νέα κατασκευή) που να ξεκινάνε από το παρκέ. Οι κερκίδες για το πάνω διάζωμα μπορούν να καταλήγουν και πιο ψηλά από τις υπάρχουσες στα πέταλα. Στο πάνω διάζωμα να αφαιρεθούν οι κερκίδες (όχι οι κολώνες που στηρίζουν την οροφή) και να εκμεταλλευτούμε και αυτόν τον χώρο...

Σημείωση: Αν αλλάξει η φορά του γηπέδου δεν θα μπορεί να σκαφτεί το γήπεδο και να κερδίσεις έξτρα χώρο γιατί οι κερκίδες πίσω από τις μπασκέτες θα είναι οριακά στο παρκέ.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”