Euroleague 2025-2026, Round 7, Olympiacos Piraeus vs AS Monaco

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Οκτ 31, 2025 8:53 pm

Και τα Σέντερ να γυρίσουν, τα σχήματα που δοκιμάζει στα γκάρντ μου φαίνονται αδόκιμα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Οκτ 31, 2025 9:09 pm

ο παο αυτην την εποχη ειναι πολυ χειροτερος απο μας..απλα η διαφορα ειναι οτι τα θεματα του λυνονται εκ των εσω..κοβουν και ενα γκαρντ που λεει ο λογος..Του λεσορ οκ αν δεν επιστρεψει καλα δεν σωζεται ευκολα πρεπει να ειναι τυχεροι στην αγορα να βγει καποιος καλος ελευθερος.. Σε μας τα προβληματα δεν λυνονται εκ των εσω ..(δεν θεωρω οτι ο εβανς θα γινει ο γκαρντ που περιμενουμε).. Πρεπει να αλλαξει φιλοσοφια ο κοουτς για αρχη κατι που ουτε καν αχνοφαινεται...

Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions:

Παρ Οκτ 31, 2025 9:16 pm

Δίκιο έχει ο Dimmitz ότι τα σχήματα του Αταμάν είναι αδόκιμα. Από πέρσι είδαμε επιμονή στο Μπράουν-Σλούκας που ήταν πασιφανές ότι δε δουλεύει αλλά το φάγαμε στη μάπα όλο το χρόνο. Φέτος το ίδιο με Σορτς. Δε νομίζω ότι θα το αλλάξει ο Αταμάν ώστε να βρεθέι λύση "εκ των έσω".

Μήτογλου συνταξιούχος απο τα 28 ρε μπρο.

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Παρ Οκτ 31, 2025 11:45 pm

kein έγραψε:
Παρ Οκτ 31, 2025 8:35 pm
Knoxville έγραψε:
Παρ Οκτ 31, 2025 7:32 pm

Είναι ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ σπορ, παίζεις για να κερδίσεις και η νοοτροπία δεν αλλάζει στο θέμα νίκης απλά επειδή παρακολουθείς.
Δεν υπάρχει σπορ που δεν είναι ανταγωνιστικό, ο σκοπός είναι νίκη ακόμα και στο πιο σοφτ που υπάρχει στον πλανήτη γη. Ακόμα κι έτσι δεν διαφωνώ σε αυτό το κομμάτι. είναι πολύ ξεκάθαρη η τοποθέτηση μου και η ένσταση μου. Αφορά το γεγονός που το χόμπι (γιατί χόμπι είναι το μπάσκετ , δεν είναι κάτι σοβαρό στη ζωή του κάθε φιλάθλου ή οπαδού) αντί να σε χαροποιεί σου μαυρίζει την καθημερινότητα. Εννοώ όταν αρχίζει και σε χαλάει και παύει να είναι αναψυχή. Τα χόμπι είναι για να σου αναβαθμίζουν την ποιότητα του ζειν, όχι το αντίθετο.
Χόμπι είναι όταν το παίζεις... όταν το βλέπεις δεν είναι χόμπι, είσαι φίλαθλος ή οπαδός.

Καταλαβαίνω βέβαια τι προσπαθείς να πεις.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Νοέμ 01, 2025 12:07 am

Knoxville έγραψε:
kein έγραψε:
Παρ Οκτ 31, 2025 8:35 pm

Δεν υπάρχει σπορ που δεν είναι ανταγωνιστικό, ο σκοπός είναι νίκη ακόμα και στο πιο σοφτ που υπάρχει στον πλανήτη γη. Ακόμα κι έτσι δεν διαφωνώ σε αυτό το κομμάτι. είναι πολύ ξεκάθαρη η τοποθέτηση μου και η ένσταση μου. Αφορά το γεγονός που το χόμπι (γιατί χόμπι είναι το μπάσκετ , δεν είναι κάτι σοβαρό στη ζωή του κάθε φιλάθλου ή οπαδού) αντί να σε χαροποιεί σου μαυρίζει την καθημερινότητα. Εννοώ όταν αρχίζει και σε χαλάει και παύει να είναι αναψυχή. Τα χόμπι είναι για να σου αναβαθμίζουν την ποιότητα του ζειν, όχι το αντίθετο.
Χόμπι είναι όταν το παίζεις... όταν το βλέπεις δεν είναι χόμπι, είσαι φίλαθλος ή οπαδός.

Βασικά δεν "προσπαθώ" να πω, ότι λεω το λέω ξεκάθαρα από το πρώτο μήνυμα.
Χόμπι είναι ότι κάνεις για αναψυχή και δεν πληρώνεσαι γι αυτό ή δεν κερδίζεις κάτι από αυτό περαν την ευχαρίστησης. Ο φίλαθλος ή ο οπαδός δεν είναι επαγγελμα ή τιτλος, είναι απλή ιδιότητα. Όταν το "παιζεις" το μπάσκετ είναι άθληση, όταν το βλέπεις είναι χόμπι, διασκέδαση κτλ.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Σάβ Νοέμ 01, 2025 12:10 am

kein έγραψε:
Σάβ Νοέμ 01, 2025 12:07 am
Knoxville έγραψε:

Βασικά δεν "προσπαθώ" να πω, ότι λεω το λέω ξεκάθαρα από το πρώτο μήνυμα.
Χόμπι είναι ότι κάνεις για αναψυχή και δεν πληρώνεσαι γι αυτό ή δεν κερδίζεις κάτι από αυτό περαν την ευχαρίστησης. Ο φίλαθλος ή ο οπαδός δεν είναι επαγγελμα ή τιτλος, είναι απλή ιδιότητα. Όταν το "παιζεις" το μπάσκετ είναι άθληση, όταν το βλέπεις είναι χόμπι, διασκέδαση κτλ.
Εγω το βλέπω διαφορετικά. Χόμπι για εμένα είναι κάτι στο οποίο έχεις ενεργή συμμετοχή και ανάπτυξη δεξιοτήτων και όχι απλά παθητική κατανάλωση.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Σάβ Νοέμ 01, 2025 12:13 am

Συμφωνώ με Τζόνι Νοξβιλ μπάσκετ σαν οπαδός ανήκει στα θεάματα όπως πας θέατρο συναυλία κλπ

Το ότι έχει cult following δεν αναιρεί το από πάνω. Για κάποιους και οι Μεταλλικα είναι η μισή τους ζωή όπως είναι ο Ολυμπιακός για κάποιους άλλους

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Νοέμ 01, 2025 12:17 am

Knoxville έγραψε:
Σάβ Νοέμ 01, 2025 12:10 am
Εγω το βλέπω διαφορετικά. Χόμπι για εμένα είναι κάτι στο οποίο έχεις ενεργή συμμετοχή και ανάπτυξη δεξιοτήτων και όχι απλά παθητική κατανάλωση.
Ε εξαρτάται λίγο τι εννοείς παθητική κατανάλωση εδώ. Συμφωνούμε (υποθέτω) ότι χόμπι είναι η άθληση, αλλά χόμπι μπορεί να είναι το να βλέπεις ταινίες γιατί σε ευχαριστεί (και εκτιμάς) η τέχνη και το μέσο. Έτσι και όταν βλέπεις μπάσκετ, μπορεί είτε να το βλέπεις με το meme με την μαιμου και τα κύμβαλα στο μυαλό κάνοντας 5 άλλα πράγματα είτε να το παρακολουθείς μια πιο active έννοια. Βαριέμαι λιγάκι να το αναπτύξω, νομίζω καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”