Εννοώ, ότι ο συγκεκριμένος δεν έχει μεγάλη δημοσιογραφική αξία!
Υ.Γ.
Ο «Τούρκικος» είναι πιο φθηνός από τον Espresso.
Συντονιστής: Captains
Εννοώ, ότι ο συγκεκριμένος δεν έχει μεγάλη δημοσιογραφική αξία!
Gerasimos Moraitis έγραψε: ↑Δευ Ιουν 12, 2023 11:17 pm
Υ.Γ.
Ο «Τούρκικος» είναι πιο φθηνός από τον Espresso.
Ε εντάξει πέρσοναλ τρέινερ δεν είχα ξαναδεί. Αλλά το εξωφρενικό είναι ότι πχ ο γκόμενος δεν είχε κατέβει καν στις πρώτες εκλογές. Έκαναν άλλοι τη δουλειά πόρτα-πόρτα (καπέλωμα κινημάτων, πχ αυτή που βγήκε πρώτη ήταν του κινήματος Δεν Πληρώνω) και 10 μέρες πριν τις εκλογές τους λέει η Ζωίτσα "τι είπατε;". Πάρτε έναν πέρσοναλ τρέινερ στη θέση σας. Η επίσημη θέση της είναι ότι εκαπαραθύρωσε αυτούς που ψήφισε ο κόσμος επειδή "ίσως τους εξαγοράσουν τα άλλα κόμματα"
https://www.gazzetta.gr/basketball/arti ... oyloy-picsyorgos έγραψε: ↑Τρί Ιουν 13, 2023 12:04 amΕ εντάξει πέρσοναλ τρέινερ δεν είχα ξαναδεί. Αλλά το εξωφρενικό είναι ότι πχ ο γκόμενος δεν είχε κατέβει καν στις πρώτες εκλογές. Έκαναν άλλοι τη δουλειά πόρτα-πόρτα (καπέλωμα κινημάτων, πχ αυτή που βγήκε πρώτη ήταν του κινήματος Δεν Πληρώνω) και 10 μέρες πριν τις εκλογές τους λέει η Ζωίτσα "τι είπατε;". Πάρτε έναν πέρσοναλ τρέινερ στη θέση σας. Η επίσημη θέση της είναι ότι εκαπαραθύρωσε αυτούς που ψήφισε ο κόσμος επειδή "ίσως τους εξαγοράσουν τα άλλα κόμματα". Ενώ οι πέρσοναλ τρέινερς όπως ξέρουμε όλοι είναι βράχοι.
Και για να μη λέτε ότι είμαι οφ τόπικ, ιδού Ζωή με Γκάλη και Σάκη-Τζαλάλη-είσαι-παλικάρι.
Από τα επίσημα στατιστικά της ευρολιγκαAlexD έγραψε: ↑Τετ Ιουν 14, 2023 9:11 amΑν μείνει ο Βεζε και ο Σλουκας κανονικά.
Αν όντως έρθει ο Μιλου και ένα 3ο 5αρι αντί Μπολομποι μπλακ.
Αν οι υπόλοιποι μείνουν όλοι όπως είναι. Και ο Κανααν και ο Λαρι και ο Πίτερς.
Έχουμε 6 ξένους. Μπορούμε να πάρουμε έναν ακόμα παίχτη. Όχι ακριβό αλλά ούτε ψίχουλα. Ένα κανονικό συμβόλαιο. Ποιον θα φέρνατε;
Εγώ προσωπικά σε αυτό το σενάριο θα εφαιρνα Πονιτκα αν μπορούσα.
Εντάξει εγώ πίστευα στον Πίτερς αρκετά όταν ήρθε και αν τον κρατούσε ο κόουτς δεν θα με ενοχλούσε κιόλας. Και εκείνος ξαφνικά έπεσε στα 13' και δυσκολεύτηκε να βρει ρυθμό αλλά δεν γκρινιαξε καθόλου, ίσα ίσα. Νομίζω πως μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα από όσα έδωσε φέτος. Ο Κανααν από την άλλη εμένα με κέρδισε από την άμυνα του και το νεύρο που έβγαλε στα κρίσιμα. Αν τον άλλαζα θα ήταν γιατί γενικά πιστεύω πως χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα στα γκαρντ. Θα έπαιρνα κόμπο, τα χω ξανά πει.Dedalos έγραψε: ↑Τετ Ιουν 14, 2023 10:06 amΑπό τα επίσημα στατιστικά της ευρολιγκαAlexD έγραψε: ↑Τετ Ιουν 14, 2023 9:11 amΑν μείνει ο Βεζε και ο Σλουκας κανονικά.
Αν όντως έρθει ο Μιλου και ένα 3ο 5αρι αντί Μπολομποι μπλακ.
Αν οι υπόλοιποι μείνουν όλοι όπως είναι. Και ο Κανααν και ο Λαρι και ο Πίτερς.
Έχουμε 6 ξένους. Μπορούμε να πάρουμε έναν ακόμα παίχτη. Όχι ακριβό αλλά ούτε ψίχουλα. Ένα κανονικό συμβόλαιο. Ποιον θα φέρνατε;
Εγώ προσωπικά σε αυτό το σενάριο θα εφαιρνα Πονιτκα αν μπορούσα.
Κάναν πιρ. 3,4
Πίτερς πιρ 4,5
Και οι δύο με συμβόλαιο περίπου 800000
Και συζητάμε το να μείνουν; Κι άντε ο κάναν έδειξε σημεία ζωής, δείχνει και μεγάλη επιθυμία να μείνει(εκτιμώ ότι δεν έφυγε μετά την ευρολιγκα), να το συζητήσουμε για 7ο ξένο
Ο Πίτερς εσχάτως ούτε τα lay up βάζει
Ο πονιτκα εμένα μου αρέσει. Για πίσω από τον Παπ ,αν δε μπορούμε να δώσουμε πολλά λεφτά για κάτι καλύτερο, δε με χαλάει
Έχει τσαγανο, τίμιο σουτ, ποσταρει, κατεβάζει μπάλα, παίρνει ριμπάουντ, Δεν είναι πάρα πολύ καλός σε κάτι αλλά κάνει καλά πολλά πράγματα
Από το να παίζουμε στο 3 είτε με λαρετζακη είτε με μακισικ σίγουρα είναι αναβάθμιση.
Προφανώς γκουντουριτς είναι ποιοτικότερη επιλογη